magyarfutball.hu

PFC CSKA Moskva - Ferencvárosi TC 0 : 1 18:55

   
   
Upload your own photos! »
  1. PFC CSKA Moskva - Ferencvárosi TC 2019
  2. PFC CSKA Moskva - Ferencvárosi TC 2019
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 5 (1 szavazat)

játékvezető: 4 (1 szavazat)

hangulat: 5 (1 szavazat)

1...5
betting game
tippek
  1. 2 : 2 (1)
UEFA Európa Liga csoportkör 3. forduló
ground : Moszkva, CSKA Arena
referee : Orel Pavel (Csehország)
attendance:
  1. fradi.hu: -
  2. pfc-cska.com: 18.518
  3. nso.hu: 20.000
  1. sárga lap 74' Sigér Dávid
    78' Bistrović Kristijan sárga lap
    0 - 1 86' Varga Roland
    sárga lap 90+2' Kharatin Igor
    90+2' Magnússon Hördur sárga lap
Ott voltak:
  1. kolafe

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2019.11.10, 22:45 (szerk.: 2019.11.10, 22:48)
    Ez férfi munka volt! Gratulálok a csapatnak! Bravó Dénes!!

    Sigér mekkorát javult, hihetetlen. Az első félidőben minden labdát eladott. A másodikban megtalálta a játékát. Ez egyértelműen edzői dolognak tűnik...

    a második félidőben stabilabban tartotta a 8-as pozíciót ,elsőben mintha egy vonalban lett volna a három kp .De ezt 200-as pulzussal láttam,lehet rosszul emlékszem

    Rebrov meccse volt, csak úgy mint az Espanyol ellen. Tisztán látszik, akármit is mondjanak, hogy az EK-ra mentünk rá. A magyar ligát kb. telibe szarjuk, rutinból, energiatakarékos fos játékkal próbáljuk hozni. És hozzuk is!

    Ezért kellett a kínkeserves Dózsa-verés.

    Ha x marad vagy kikapunk 1-0-ra, akkor is ugyanezt írnám, de ez nagyon rendben volt. A második félidőben főleg baromi jók voltunk. Zubkov is feljavult, a gólpassza remélem visszazökkenti a nyári formájába. Dibusz egy Isten, Roli lelkének pedig nagyon jól jöhet a gól. Isael pedig baromi jól szállt be. Apró negatívum, hogy Tokmac és Zubkov eléggé öncélú volt helyzetekben sokszor. Szép volt fiúk!!!

    Azért nem sokan gondoltuk, hogy a pontjainkat idegenben fogjuk gyűjtögetni. Ennyi pontot a teljes csoportkörben elfogadtunk volna előtte. De most már jöjjön a többi is! Szuper!

    Hogy fejben mennyire más volt a csapat, jó példa Haratin becsúszása, hónapok óta nem volt ilyen, hogy minden játékos oda szaladt, kiálltak egymásért, ez nagyon fontos!

    Azt élvezem ezekben az EL meccsekben, hogy nem kell stresszelni az eredményen. Bezzeg amint Roli belőtte, máris körömrágós lett, onnét kezdve volt vesztenivalónk. smiley De behúztuk, szép bravúr a csapattól!

    Ez a meccs a régi Fradit idézte az Igazit! Tökéletes volt a taktika, a felállás és jók voltak a cserék is. Rebrovnak most 10-es, és a játékosoknak is. Így kell mindig játszani, küzdeni. Persze volt szerencse is, az első félidő nehéz volt, a ruszkik elfutották magukat, ahogy Nyíl is megjegyezte, de a kontráink már akkor is veszélyesek. voltak, csak a befejezés hiányzott. A másodikban már irányítottuk a játékot, okosan járattuk a labdát, hátul is stabilabbak voltunk, és gye több helyzetet alakítottunk ki, itt már éreztem, hogy győzni is lehet és volt erőnk hozzá a végén. A Molt is ütni kell, akkor tökéletes a hét.

    Szép volt fiúk!!! Október 23-a után egy nappal ukrán kontingenssel haraptak a srácok rendesen smiley Sigér bátrabban előretolva nagyon élt! De jó volt itt mindenki, a védelmi hibákat most ívelten letojom mert megúsztuk, de azon még kell dolgozni... Mindent bele! És köszönjük!

    Említsük meg a cseh bírót. Egy rossz szavunk se lehet rá...

    Meccs előtt a tisztes vereséget is aláírtam volna a Dózsa meccs után,ha nincs a gól még akkor is bőven elégedett lettem volna,de így valóságos katarzis...
    Ráadásul október 23 után egy nappal a Szovjetunióban,3 ukránnal a kezdőben és eggyel a padon...Csodálatos Ferencváros!Mocskos ruszkik!

    Mester, gratulálok, hogy felhagytál a hátul adogatós taktikával, rögtön nyertünk is egy meglepi meccset! Grat!

    Nem tudom Töki gólokkal akarja eladni magát vagy mi, de legalább 3 olyan szitu volt, hogy ha lövés helyett passzol, kb. 100%-os helyzetbe hozhatta volna a társakat.

    Jó reggelt! Megnéztem az összefoglalót Dibusz benézte nem 2 helyzete volt az oroszoknak hanem 6 100 %-os smiley Sokat és nagyokat fogott, elől pedig Tokmac oroszosan oldotta meg az ő 100 % -os helyzetét. A 2. félidőben már nem cak nekik hanem nekünk is volt

    helyzetünk. De itt jön az örök igazság , ennyi helyzetet nem lehet kihagyni. A sorsolásnál kb 3 pontban reménykedtem, most már 4 van. Espanol ellen is sima vereséget vártunk mint most , a Ludo ellen meg hazai győzelmet vagy egy X -et , az ellenkezője lett. Hát ha még a viditől se kapnánk ki nem semmi hétről beszélhetnénk.

    A tegnapi csodás győzelem után egyetlen visszatetsző dolog volt:
    A "szakértők" véleménye a moszkváról. Azt hittem rosszul hallok.
    Kifejezetten ügyetlen, "csákánylábú" védők, nagyon gyenge kapus (Akinfejev, alig 100-szor volt orosz válogatott...) az az érzésem támadt, hogy még jó, hogy legyőztük ezt az mb2-es uli-buli csapatot...

    Látványosan elfáradt a cszka a második félidőben ez meglepő volt számomra.

    Én javíthatatlan optimista vagyok és akkor sem estem kétségbe,amikor teljes erővel rohamozták az oroszok Dénes kapuját.A csapatot dicséri,hogy nem estek össze,nem adták fel.Nem is fogadtuk volna el ha nem harcolnak a végsőkig ilyen közel okt.23-hoz.Nagy diadal ez,jár a gratuláció.

    Az az érdekes, hogy az elejétől fogva volt egy pár b+, húúú a szomba és társai, de egy pillanatig sem éreztem hogy veszíthetünk, jobban féltem a kezdő kiírásakor, mint amikor rohamoztak a Ruszkik, megmagyarázni nem tudom, de ilyen meccsekért érdemes focit nézni!

    Tetszett, hogy mikor bunyó volt, csapatként voltak ott, Ignatenko az elsők között volt a frontvonalban smiley

    Ismét meg kell jegyezni, hogy Rebrov félistenként cserél. Én nem tudom, hogy ez a pali mit eszik, de a sokadik meccse, amit a cserékkel nyer meg.

    Vagy ennyire jól modellezi előre a meccset és ennyire jól bejönnek a tervei, vagy úgy érzi a focit, mint senki más... De bejön. Óriási fickó, nagy kedvenc és respect neki.

    Rebrov king!

    hátul igencsak rezgett a léc, de a taktika tisztán látszódott, a második félidőben pedig nem csak kontrák ültek, hanem tudtuk is rendesen birtokolni, ez látszik a labdabirtoklási arány javilásán is. Rebroc igencsak kifundálta ezt.

    Rebrovnak ez volt az év meccse, látszott, hogy erre koncentrált, a dózsa ellen csak a minimálprogram ment, a győzelem volt a lényeg a játék mellékes, és azt azért tudta, hogy itthon takarékon is meg tudunk verni bárkit, ez más szint, nem az EL. És az eredmények igazolják, bejött, amit eltervezett, tegnap a határon ment a csapat, padlógázzal, ezt sajnos mindig nen tudja még, de lehet, hogy most átestek a holtponton, a kora nyári formábahozás után jött a hullámvölgy majd a mélypont, most viszont frissebbnek tűntek, és kiderült ismét, ami már Barcelonában is, hogy ez 4-3-3-as felállás passzol keginkább ennek az állimánynak, mert nincs ütőképes 10-esünk és hátrébb a középpályán kell a 3 ember, Haratin mellett Ignatenko a bénázásai ellenére is, mert erős, tud ütközni labdát szerezni és néha meg is tudja játszani. Kicsit előrébb pedig Sigér jól tolta tegnap is, nemn klasszikus 10-esként, inkább 8-asban. Előttük a 3 gyors, illetve pengésebb ember, Zubkov nen ilyen, de legalább küzd, de Tocmac Boli és csereként Isael, Varga, itt vannak variációs lehetőségek is. Ez működik, aztán télen igszolni kell párat azért, vannak gyenge posztok, és a minőséget emelni kell, hogy jövőre még nagyobb sikerek jöhessenek.

    Dibusz 10 -Lovrencsics 7, Blazsics 8, Botka 8, Civics 7 -Sigér 6, Ihnatyenko 6, Haratin 6 -Zsubkov 6, Tokmac 7 -Boli 6 Csere: Varga 10, Isael 7, Dvali 7

    Történelmi siker! Az edző kidogozott egy működőképes taktikát, a csapat pedig 100%-ig végre tudta hajtani. A mester 10, a csapat 9,8.
    Dénes persze élenjáró volt. Számomra külön boldogság, hogy Roli szerezte a győztes gólt.
    Isten segítse a Ferencvárost!

    ezen a meccsen Rebrov nagyot alkotott. ritka az olyan eset, amikor ennyire nyilvanvalo, hogy mit akar egy edzo jatszatni es kepes is ugy leoktatni azt, hogy egy egesz csapat, kilogo jatekos nelkul is kepes legyen azt ugy lehozni, hogy meg egy retardalt riporternek is egybol lejojjon az egesz.
    csak osszeveteskent: Prukner idejeben egy egesz szezonon at vakartuk a fejunket, hogy megis mit akaruk jatszani. a csereit mar a keddi edzesen megalmodta es tok mindegy mi zajlott a palyan, meg is huzta oket, mikozben a fel stadion huledezett, hogy hogy lehet pont ezt meg azt le/behozni. hogy a tortenelmi pofonokba beleszaladasrol es a taktika (illetve az edzoi utasitasok) szereperol azokban, ne is beszeljunk!
    es most ez az ember az utanpotlasunk megmentoje... smiley))

    A csütörtöki diadal során a mieink 4-3-3-as felállásban játszottak, Sigér és Ignyatenko Haratin előtt helyezkedett nem sokkal, védekezésből – főleg az első félidőben – hosszú indításokból próbáltunk támadásba fordulni, Tokmacot indítva. Toki egymaga 8 ilyen labdát kapott, Rebrov arra épített, hogy a lassú fiatal tehetséget, Karpovot meg tudja majd futni játékosa. Az első félidőben – múlt szombathoz hasonlóan – nem tudtunk kijönni a hazai csapat letámadásából. Bár már ekkor is jól és határozottan védekeztünk, a labdák megjátszásával és megtartásával gondjaink voltak. Az első félidőben 32 labdát adtunk el a saját térfelünkön és 76%-kal passzoltunk, miközben a labdát 60%-ban birtokoló hazaiak 14-szer kísérleteztek a gólszerzéssel. Ezekből kétszer találták el Dini kapuját, egyszer pedig a kapufát (ami védőblokkról ment oda). Mi kétszer próbálkoztunk, a kaput nem találtuk el, az egyik lövés mellé ment, a másikat blokkolták.

    Így nem csoda, hogy az xG-arány ebben a félidőben 0.39-1.38 volt, a három 0.1 xG feletti hazai helyzet Magnussoné (16′, 0.32), Vlasicé (35′, 0.36) és Sigurdssoné volt (45′, 0.28). Nálunk Tokmac helyzete 0.17 xG-t, Boli blokkolt lehetősége a félidő végéről pedig 0.22-t xG-t “ért”.

    A második félidő egész más képet mutatott. A letámadástól elfáradt fiatalok közel sem helyeztek ránk olyan nyomást, mint korábban. Ennek eredményeként a saját térfelünkön csak 17-szer adtuk el a labdát, mi lőttünk többet kapura (9/5 ill. 6/2), többet és pontosabban passzoltunk (89.5%) és természetesen a gólt is mi szereztük. Ekkor már nem is támadott többet a hazai csapat (14+2 támadás a 16 ellenében).

    Ekkor az xG 1.47-0.54 volt a mi javunkra. A három legnagyobb helyzetünk Tokmac próbálkozása (77′, 0.17), Isael gól előtti lövése (0.16) és természetesen a gól (0.85) volt. A másik oldalon Bijol 86. perces helyzete (0.25) és Csalov 72. perces helyzete (0.15) említhető elsősorban.

    A hazaiak 39+2, a mieink 21+9 támadást vezettek, a Dózsa elleni 30%-os támadópárharc mutatónk ezen a meccsen 49%-ra javult, a mieink több párharcot is nyertek (97-88). 97 a labdavesztések száma is – ez a mutató a Dózsa meccsen 127 volt, komoly javulás. Akkor 9 labdavesztés vezetett lövéshez, most mindössze 5.

    A legtöbb párharcot a három támadó (Zsubkov 31/58%, Tokmac 20/60%, Boli 19/37%) vállalta, Botka Endi pedig 11 párharcából 9-et nyert, ez 82%.

    Dibusz xcG-je ezúttal 4 lövésből 0.82 lett, legnagyobb védését a statisztikák szerint a 16. percben mutatta be (0.42, Magnusson), az első félidő végén Sigurdsson helyzete 0.25-öt jelentett, a 64. percben Vlasic lövése pedig 0.12-t. Akinfejevnél ez a mutató 1.97, a legnagyobb helyzet Roli gólja (0.95), illetve Isael lövése (0.37) volt.

    https://ulloi129.hu/2019/10/24/elo-a-cszka-moszkva-elleni-europa-liga-csoportmeccsrol/
    https://ulloi129.hu/2019/10/26/igy-teljesitettunk-a-cszka-moszkva-ellen/