magyarfutball.hu

Ferencvárosi TC - PFC Ludogorets Razgrad 0 : 3 18:55

   
   
Upload your own photos! »
  1. Ferencvárosi TC - PFC Ludogorets Razgrad 2019
  2. Ferencvárosi TC - PFC Ludogorets Razgrad 2019
  3. Ferencvárosi TC - PFC Ludogorets Razgrad 2019
  4. Ferencvárosi TC - PFC Ludogorets Razgrad 2019
  5. Ferencvárosi TC - PFC Ludogorets Razgrad 2019
  6. Ferencvárosi TC - PFC Ludogorets Razgrad 2019
videók
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 3 (4 szavazat)

játékvezető: 3 (4 szavazat)

hangulat: 3.75 (4 szavazat)

1...5
UEFA Európa Liga csoportkör 2. forduló
referee : Frankowski Bartosz (Lengyelország)
attendance:
  1. fradi.hu: -
  2. ludogorets.com: -
  3. nso.hu: 16.163
Sold out!
  1. 0 - 1 1' Lukoki Jody
    26' Heister Marcel sárga lap
    sárga lap 28' Grigore Dragoș
    0 - 2 40' Rafael Forster
    sárga-piros lap 43' Grigore Dragoș
    sárga lap 45' Lukoki Jody
    0 - 3 64' Rafael Forster

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2019.10.04, 10:14 (szerk.: 2019.10.06, 11:00)
    Olvasom itt, hogy mennyire másképpen kellett volna játszani, meg bunker stb.
    Az Espanyol ellen úgy emlékszem, mintha eléggé beálltunk volna védekezni, amikor kellett. Itt viszont gólt kaptunk az első percben, így 92 percig futhattunk az eredmény után, milyen bunkert kellett volna megvalósítani így? Ma minden a lehető legrosszabbul alakult, visszakapták, amit ellenünk elvett tőlük az, ami a BL-ben nekünk hozott továbbjutást. Akkor Tokmac rossz lövéséből is gól lett az ellenfélen megpattanva, Dibusz tizenegyest védett, minden nekünk sikerült. Most nekünk semmi, nekik minden.
    Az utóbbi hetekben nem vagyunk valami nagy formában. Jól mondta a bolgár edző, ők tapasztaltabbak, és egyénileg jobbak, ezt nagyon nehéz újra és újra sikeresen ellensúlyozni. Július óta küzdenek a srácok, és jelenleg csupa nálunk jobb ellenfelet kellene megállítaniuk, akik mindent beleadnak. Tényleg olyan nagy csoda, hogy nem túl frissek és van ez a hullámvölgy?
    Nekem sem tetszett, amit ma láttam, egyébként. Gyötrelmesen nehéz csoportkörben szerepelni, de ezt akartuk. Ki kell bírni a végéig, aztán télig remélhetőleg nem maradunk le nagyon a gyönyörű bajnokságunkban...

    Hát most értem haza. Pozitívum: a Tábor. Negatívum: minden más

    Hazaértem valahogy... Óriási Isaeles vagyok, maradok is. De! Ma az (is) volt a sorsfordító, hogy a 2. féidő elején kihagyta, a kihagyhatatlant. Jobb csapattal játszottunk. Be is húzták. Nekünk a határainkat kellett volna feszegetnünk, hogy más legyen az eredmény. Nem ment.
    Meg kell baszni a Honvédot. Hajrá Fradi!

    Nem érdemes nevesíteni. Csak azon tudnánk huzakodni, ki mennyire volt rossz. Sokan nagyon gyengék voltak.

    Sajna a minőségi különbséget tetéztük egy óriás görcsöléssel! akartak ők, de ekkora ideggel ezt nem lehet jól csinálni! 1 ember viszont még a görcsölésig se jutott: Szigony kiegyenlítette a létszámot, jó ha 2* beleért a labdába - na ez volt nekem egyedül ami elfogadhatatlan!

    Szöges ellentétét kell játszani a nemzetközi és a hazai szinten. Ebbe sokan buktak már bele, Souza, Doll...........Alapvetően egészen más keret is kell hozzá.

    Azon kevesek között voltam, akik végig hangoztatták ,hogy nem vagyunk a
    meccs esélyesei. De halkan szólok: ma játszottunk talán legjobban a
    sorozatban. A mezőnyben teljesen kiegyenlített volt a játék. Ahogy
    Bulgáriában 3 kapuralövésből lőttünk 3 gólt, most a a Ludgo lőtt 4
    kapuralövésből 3 gólt. Ott is, Barcalonában is, Zágrábban is
    szerencsések voltunk, most minden fordulatból rosszul jöttünk ki. De
    jobban játszottunk, mint ezeken a meccseken. És ez a lényeg. Lesz még
    sok örömünk ebben a csapatban.

    hát nem tudom, szerintem a nyári hazai Ludo meccsen játszottunk a legjobban. Én a mait egyáltalán nem láttam jónak. Látható volt, nem az akarással volt a baj, hajtottunk, mentünk, próbálkoztunk, de nagyon sok hibát követtünk el. És senki nem hozta a csúcsformáját.

    Azon ritka állatfaj vagyok, aki látja ha szarul játszunk egy jó eredmény mellett, és azt is, ha jól játszunk egy szar eredmény mellett. Pontosan tudom, hogy mit láttam ma és ez bizakodásra ad okot.

    Ha Rebrov oldaláról nézzük a dolgokat akkor kíváncsi vagyok mikor látja be, hogy itt elérte a hegytetőt nincs feljebb. Mert szerintem ezt már elértük. Innen feljebb a mi pénzünkből nem nagyon van. Vagy sokat kéne a büdzsén emelni, de arra nem látok esélyt.

    Nézd, már lehet látni, hogy az erő, és a képességek végén járunk. Most idén ennyi tellett. Csak a bajnokság számít már. De ott sem lesz egyszerű.

    Egy szar Ludótól kaptunk ki. 0-2-nél bőven volt esélyünk visszajönni, de ma semmi nem ment. Se egy egyéni villanás, se csapatként.

    Fejben és fizikailag is elkészült az erejével a csapat.
    Ez okoz gondot minden téren.
    Még az nb1ben is jól követhető ez, akkor mit várnak egyesek a csoportkörben ?
    Nem szokták meg a srácok, ez nem így megy, hogy eddig heti egy meccs, azok irama is kétes, most meg ez volt a 10. !!! nemzetközi a szezonban. Lábakban és fejekben ott van.
    Nincs második sor, Rebrov megpróbálta (felcsút), de kiderült nincs.

    Igazolni kell. Ez a banda még bőven lehet bajnok és a költségvetésünk később is hozhatja az aranyat, de nemzetközi szinten ugrani feljebb már nem tudunk ennél. A csoportkörbe jutás a bravúr. El kell fogadni.
    DE a mi csapatunk !!

    Hajrá Fradi !!!

    Fájó a vereség,mert abban bíztam én is, hogy azért szorosabb meccset fogunk játszani. Kikapni nem szégyen,de ahogy ma kikaptunk, az elszomorító volt.Annak ellenére, hogy nekem speciel nem voltak és most sincsenek irreális elvárásaim az EL szereplésünkkel szemben. A jelenlegi játékosaink nemzetközi szinten semmit sem tettek még le az asztalra,szinte mindenkinek új ez a szint. Igy nem lehet minden meccsen pariban lenni egy nálad papíron sokkal erősebb ellenféllel.
    Amit én nagyobb problémának látok, az az,hogy a csapat úgy néz ki már most október elején, aki mentálisan és fizikálisan már most totál elkészült az erejével itt a 3 frontos harcban,pedig a java még csak hátra van. A bajnokságban a vegyes A-B csapatunk csak szenved, épphogy a 88-92. percekben rúgjuk meg a győztes gólt. Azt is látni kell, hogy ennyi pénzből, ez a keret csak ennyire képes. A keretünk nagy része tele van nb1-es szintű magyar és külföldi játékossal. Tőlük ne várjuk azt, hogy brillirozni fognak egy spanyol, orosz csapat ellen. Elcsépelt duma tudom az,hogy nekünk tanulnunk kell az EL-ben, de így van. Nem az nb1-ben fogjuk megtanulni azt, hogynan kell majd az EL-ben is játszani, hanem éppen fordítva.
    Mert nekünk az a fontos, hogy jövöre,meg azuton,meg azután is mi legyünk a bajnokok, mert csak onnan van esélyünk minden évben ide az EL-be eljutni. 2021-től még fontosabb lesz a bajnoki cím,mert csak azzal lehet EL-be jutni, az EL2 az még ennél is gyengébb sorozat lesz.
    Nekem az öszi szezon végéig a csapattal szemben az az "elvárásom", hogy a bajnokságban ne szakadjunk le a MOL-tól, hozzuk le s honvéd,dózsa,MOL,Loki sorozatot rendben, az EL meccseken meg tanuljunk minden szituációból,és szokjunk hozzá ehhez a dupla terheléshez. Szerintem nagyon más elvárásunk feléjük nem is lehet.

    A beléptetésnél mi a fene volt amúgy? Iszonyat sor volt, nem véletlen, hogy a koreót sem az elején lehetett bemutatni, a nézők egyharmada kint volt még.
    Pedig amikor pár perccel kezdés előtt beértem, a secu alig motozott meg, látszott, hogy sietnek.

    Koran kezdodott a meccs, munkabol nem nagyon lehetett 5-re odaerni.

    A szezon előtt mindenki alairta volna, ha bejutunk a csoportkörbe. A csapat hol szép, hol eredményes játékkal megtette. Büszkék lehetünk. Ma a ludo sokkal jobb volt mint mi. Zubkov csalódás, ahogy indult nálunk és ahhoz képest amit most nyújt a pályán. Boli eddig sajnos súlytalan meg az nb1-Ben is. Skvarka meg még nem nyújtott számomra értékelhetőt. Ennek ellenére én örülök, itt vagyunk a csoportban, tanulunk, fejlődünk, meg kell nyerni a bajnokságot és jövőre tapasztaltabb, 2-3 klasszis játékossal kicserelődve újra neki kell futni. Nem kell temetni a csapatot, itt az El-Ben ez a papírforma, a bajnokságban viszont emelni kell a tempót mert az a lötyögés ami a dvtk, Kaposvár, ZTE, Kisvárda ellen ment az sokkal dühítőbb mint itt kikapni a ludogoretstol vagy a cszka-tol! Hajrá Fradi!

    Realisták azért tudták, ez nem olyan meccs lesz, mint a nyári. Az ellenfélnek már van edzője, mi meg egyértelműen leszálló ágban vagyunk. Ordított nagyon a két csapat közötti képesség különbség sajnos. Most a papírforma érvényesült.

    Ha a játék kedvéért megnézzük, kikkel lehetne ennél többet remélni bajban lennék. Dénes egy igazi pipogya kapus, majdnem félpályáról kapott ma is gólt........nb1 szint, sose lesz több. Miha kicsit többet gondol magáról, mikor tért ölelő passzokat próbál adni, baszott idegesítő. Sigi nb2-ben vitézkedett, mára egy közepes nb1-es játékos lett. Zubkov meg se ugarja az áruló szintjét, nulla focista. Lovre szív-lélek srác, és ennyi. Sok szakmában nagy király lenne, de sajna itt focizni is kéne....Töki megüti a nemzetközi szint alját, de már nagyon menne. Isael szintén. Boli............igazi kontracsatár, kontracsapatba való. Szigony, édes istenem, minek van itt? A többi futottak még kategória, nb1 szint.

    Két hónapon belül két csapat alázott meg minket hazai pályán és ehhez egyesek még tapsolnak is és azzal takaróznak, hogy 15 éve nem voltunk ezen a szinten és tanulnunk kell. Mondjuk az is igaz, hogy idén kb 3 olyan meccsünk volt ahol tisztességes, jó játékot mutattunk. Meg jön a hülye duma, hogy a mennyei nem készít fel erre szintre, csak ugye ott is lement 5 forduló és egyszer játszottuk meggyőzően a többi kiábrándító foci, most is a Kisvárda elleni forma realizálódott, alappasszok nyomás nélkül pontatlanok, ha Tokmac nem lő gólt akkor halott a támadójátékunk stb.

    Én speciel örülök, hogy 15 év után főtáblásak vagyunk, lehetett volna hamarabb ha nem a kóklert erőltetik, ez van.
    Nincs 3 hónapja, hogy elkezdtük az idei szezont, azóta játszottunk 10 NK, 6 bajnoki és 1 kupameccset. Ezek közül a kupameccsen és azt hiszem 1 bajnoki meccsen játszott a B csapat, magyarán a csapat gerince 2.5 hónap alatt lenyomott 14-15 x 90 percet. Nem lenne ezzel gond, mert bizony sok bajnokságban megvan ez a szám, de az nem a magyar, ha érted mire gondolok....

    Én azokat nem értem akik olyan, mint Te és azt hiszik, hogy a kakas is sas..
    Bl selejtezőn lenéztek minket.. minden bejött nekünk. Most kijött a két csapat közötti különbség, ahogy a Dinamó ellen is.

    A Dinamó egy lenézős meccs után tudott váltani, szinte azonnal.. Ludónak kellett pár hét, hogy össze kapja magát.

    Ez sajnos a realitás. Ennyi van a két csapat között.

    Kikapni mindig ki lehet, de hazai pályán ne alázzon már meg minket két európai középmezőny alján elhelyezkedő csapat. Most is azt mondom a 2004-es csapat sokkal különb volt ettől a brigádtól, és akkor egy Feyenord, Schalke és Basel nem alázott meg minket sem idegenben sem otthon. Egyébként meg nem hiszem, hogy az ellenféltől függ hogy egyszerű felpasszok úgy totál pontatlanok, hogy nyomás sincs rajtad úgy kell passzolnod.
    Ja és ha egy Dinamo meg Ludo és közöttünk ennyi van, akkor a TOP ligák topcsapatai és közöttünk kétszámjegyű különbség van?

    Ha tárgyilagosak akarunk maradni, el kell ismerni hogy nagyon szép gólok voltak. Az elsőnél a beadás, a szabadrúgás brutál volt, a fejesnél mondjuk faszoskodott a védelem.

    Aki valaha focizott az pontosan tudja, hogy a töménytelen technikai hiba főként fáradság számlájára írható. Gond, nem is kicsi, hogy a bajnokság első harmadában már ilyen problémáink vannak miközben nem nagyon hibázhatunk mert elúszhat a bajnoki cím.
    Én, a vezetők helyében télen hoznék minimum 4-5 új játékost és akkor lehet keveset írtam. Tartok tőle, hogy a neheze még csak most következik.

    Akik most Bolit ekézik,csak szólnék nem egy olyan szitu volt amikor lehetett volna neki passzolni,mert üresen várta a labdát.Ha meg helyzetbe akarták hozni messze nem kapott pontos labdát.

    Egy jo csataron lehet erezni, hogy benne van a gol, meg akkor is mikor meccsekig nem rug. Bolin a jelet nem latom annak, hogy barmikor bekotorhat egyet.

    Szeretném megköszönni a lengyel bírónak, hogy a kiállítással elkerülhettük a még csúfosabb zakót. Várható volt a vereség, mert a bajnokságban ugyanilyen gyengén játszunk. Igen, kb. minden részében jobb a ludo. De könyörgöm, nekünk labdakezelési és labdatovábbítási problémáink vannak!!! Ebből a csapatból jó, ha 4-5 embert összelehetne szedni akik Csoportkör "minőségűek"

    Na végre már egy hozzászólás ami a labdakezelési problémákat emlegeti. Azért jó ez a csoportkör, mert legalább láthatunk olyan csapatokat, ahol nem jelent kuriózumot, ha egy keresztlabdát 1 érintésből megszelídit a játékos. A ludo játékosai is tudnak hibázni (ezt is láthattuk), de azt is, hogy sokkal jobb viszonyban vannak a labdával mint mi. Ez nem összeszokás vagy edző kérdése, hanem arról van szó, hogy mennyire labdaügyesek. Nem baj, most kikaptunk, de tudjuk, hogy merre vezet az út, mi az a szint, amit meg kell ugrani!

    A jobb csapattól nem szégyen kikapni, elkell ismerni a játékosaik jobbak, lehetnek a csopiban 1-1 meccsen bravúrok de eza realitás jelenleg sajnos, de nicns ezzel gáz állandó csoportkör kell hogy fejlődjünk. A leggyengébb posztunk a középpálya belseje, nezetközi szinten ott a támadás építéshez nicns emberünk, Haratibn védekező tipus Sigér meg ide sajnos kevés már, akármennyit küzd is. Ide télen kell egy kreatívabb valaki.

    Nem ez a realitás, ne nyugtassuk ezzel magunkat, csúnya volna ha az lenne a realitás , hogy az égbe lövöldözzük a labdákat, rosszúl játszott a fradi gyengén ez az igazság , ha jól játszott volna mint nyáron más eredmény születik nem kell túlragozni, ez a Ludogorec nem egy félelmetes csapat , és semmivel se mutattak többet mint nyáron .. a Fradi játszott pocsékul ennyi.

    Espanyol ellen elhittük hogy ez már a mi kávéházunk most kiderült hogy csak akkor ha jó napot fogunk ki. Semmi baj nincs ezzel, megmondtuk hogy tanulóév, az a cél hogy 1-2 év múlva mikor újra itt leszünk megint egy fokkal jobbak legyünk.

    Nem kell bántani a fiúkat, a nagy baj, hogy két jó meccs után mindenki elhiszi, hogy mi leszünk az El győztesek, az egekbe dicsérve mindenki. Aztán szembe jön a valóság kikaptunk egy jobb csapattól és egyből két ballábas szar mindenki. Meg kell barátkozni a gondolattal, hogy aki hozzánk igazol az vagy gyors vagy tud focizni, aki mindkettő az nyugat európában nyomja sok pénzért. Én jobban szeretem a focistákat, most a futókat favorizálja a vezetőség, majd változik ez is, de a még egy arab nem találja viccesnek, hogy csinál belőlünk egy PSG-t, addig ne számítsunk arra hogy komoly játékosok ide jönnek. Szeressük azokat akik itt vannak mégha korlátolt is a képességük. Hajrá Fradi!

    Nincs katasztrófa. Még ha 3 gól nincs is a két csapat közt, "papíron" egyértelműen jobb a Ludo. Júliusban borítottuk a papírformát, most nem. Valójában az volt a bravúr, és nem ez a szégyen.

    Ami viszon tényleg aggasztó, az a rendkívüli pontatlanság. Sok-sok támadás halt el a rossz passzok és rossz átvételek miatt. A másik pedig az elcseszett játékos-cserék elől középen. Akárki akármit mond, a Böde / Lanza / Gorriaran trióhoz képest a Szigony / Boli / Skvarka hármas kb. annyira kreatív és gólveszélyes, mint három odaültetett tölgyfa. Pedig előbbiek se voltak világsztárok...

    Ja, és továbbra is: buzi, aki kitalálta a tükörszélsőzést!

    Nem Boli és a támadók játékában látom a legnagyobb hibát. A támadásépítésünk áll abból,hogy a két középső védő előreíveli a labdát, sokszor elképzelés nélkül. Tegnap Blazic 10-ből 8szor elszórta a labdát. Kimarad a középpálya, nincs kreatív játékos, aki megjátszaná a csatárokat. Lanzát soha nem merte "hamistizesként játszatni, pedig ő ott a legjobb. Skvarka ehhez kevés. Zubkov erőltetése maga a tévedés. Talán, ha egy elfogadható meccse volt. Vargát teljesen tönkretette, hogy balodalon játszatja, és reménye sincs a jobbszélre bekerülni. Pedig itt mindenki a formája alapján játszik.

    Látom jócskán megy a vita, és rácsodálkozom, hogy javarészt azért focihoz értő emberek, hogyhogy nem látják a különbséget?
    Előre bocsátom, nem akarok kiemelni senkit, de egy példát kénytelen vagyok hozni. Aki nem hiszi nézze vissza a meccset. A nagy és számottevő különbség a gondolkodásban és egy adott mozdulatsor végrehajtásának gyorsaságában és minőségében van. A gondolkodásnak a tudatos és gyors játék az alapja, a technikai megvalósítás pedig javarészt a minőség rovására megy nálunk. S itt a példa, de kiemelem, nem Ő miatta veszítettünk, nem Ő az egyetlen játékos (sajnos) aki hátrányban van az ellenféllel szemben ilyen téren, de nála a leglátványosabb a különbség.
    Sigér Dávidról van szó. Aki nagyon jó arc meg minden. De nézzétek vissza első félidőben az ellenfél kapujától 20-22 méterre vagy közelebb lövéslehetőséghez jut Dávid, de mire átveszi, jó lábára teszi, megsimogatja, lendít és lőne addigra több védő is blokkol. Ugyanez volt a helyzet, a középpályán is. Amíg megnézi, átveszi, szétnéz, meggondolja és rúgná, addigra vagy elveszik a lasztit tőle, vagy a nyakában van egy ellenfél és pontatlan lesz a passz, legjobb esetben pedig már nem tudja előre, csak hátrafelé tenni a bőrt. És még egyszer, sajnos ez nem csak nála figyelhető meg, és ez nem az Ő hibája. Ilyen iskolába járt, ez volt a követelmény éveken át. Most egyik hétről a másikra képtelenség az, hogy kétszer gyorsabban megcsinálja ugyanazt. És igen, ebből fakad az is, hogy sok a hátrapasszunk, a közönség pedig fütyül. De sok-sok játékosunk van ezzel így.
    Egy-két üdítő kivétel van. Az egyik Tökmag, aki nem jobb játékos, de sokkal gyorsabb mint a többiek, a másik Isael, akinek viszont a nyakába ültek ma, így hiába próbálkozott.
    Ezért nagyon nem mindegy az utánpótlás minősége! Mert lehet nem Tökmag szintű játékosokat képeznénk, de ha teszem fel mondjuk 30-40%-al gyorsabb technikai tudású (magyar) játékosok alkotnák a csapat magját, akkor ugye náluk alacsonyabb sebességű/minőségű légióst nem is tudnánk hozni, mert nem férne be!
    Ha a fiatal srácok zöme 5 év múlva mondjuk megütné ezt a szintet és ahogy feljebb írtam 30-40%-al gyorsabbak lennének (nem csak egy-egy, mivel ők egymástól tanulnak ha a többség gyorsabb, akkor a többiek is zárkóznak), akkor csak vagy a legjobbakat adnánk el külföldre, akik mondjuk Isael technikai előnyével is rendelkeznek - vagy majdnem minden ilyen fiatal találna magának külföldi csapatot, de akkor meg qrva sok pénzünk lenne (lásd az Ajaxot). Vagyis akárhová tekerjük a mai meccset, mindig-minden az utánpótlásra vezethető vissza, és az ott kapott képzés minőségére!

    Az a baj, hogy már a fél világ kiismerte, hogy Toki befelé cselez és a hosszúra lő.
    És az a vicc, hogy ebből ma is lőhetett volna kettőt, ha nem footgolfozni akar.

    Azt változatlanul nem értem, Boli mire kapja sorozatosan a kezdőket. Elhiszem, hogy évek óta figyeljük és baromi jó játékos, de itt most gyenge, súlytalan, nem megy neki, idegen testként funkcionál a csapatban. Konkrétan agyfaszt kapok tőle.
    Szihnyevics legalább ismeri a játékunkat és időnként lő gólt is. Állítólag itt éles konkurenciaharc van, ha valakinek nem megy, ott a kispad vagy a vip lelátó.
    Hasonló érzésem van Zubkovval kapcsolatban. Ő már bizonyította nem egyszer, hogy jó focista, de most láthatóan fáradt, enervált, nincs formában, pihennie kellene, hogy feltöltődjön, de állítom vasárnap is kezdeni fog.
    Mielőtt jön a sonderkommandó, ez nem a srácok felé kritika.

    Mi átmentettük a bajnoki formánkat, a Ludo meg azért jóval kompaktabb, koncentráltabb volt mint legutóbb, na meg a klozetpapír is átszakadt nekik. Ez így együtt éppen elég volt. Igazán ijesztő az volt, különösen emberelőnyben. hogy ha kivettük volna Tokit ebből a csapatból (márpedig mindenki azt mondja, hogy nemsokára kiveszik), akkor egy igazán szürke ügyetlen, minden kreativitást nélkülöző kiscsapat képét mutatjuk. Ennyi marad a "taktivával, fegyelmezettséggel, hajtással a jobb képességű ellenfél fölé nőni képes jól összerakott csapatból", ha elvész a koncentráció és a lendület.

    Azt gondolom hogy a csapat tegnap is küzdött ment akart ! Most egy kicsit fejben és fizikálisan is egy kicsit fáradtak voltunk . jobbak voltak kár lenne tagadni ! Geri magára vállalt két gólt szinte a veresèget de úgy gondolom csapatként vesztetünk ! Igen a mi játékosaink erre a sorozatterhelésre nincsenek felkészítve amit mint tudjuk nem felnőtt korban kell elkezdeni leoktatni bizonyos taktikai és helyezkedési elemeket hanem úgy kb 10-13 éves korban kéne elkezdeni felépíteni egy játékost

    az első gól iskola példája volt annak hogy hol tart az eu-s klubok közepe/alja... gyorsan és pontosan passzolva átfutottak rajtunk . mi meg sebességben és koncentrációban sem tudjuk felvenni a versenyt ezekkel :((((

    A legnagyobb baj, hogy ket emberen kivul (Toki, Isa) mindenki ugy van vele, hogy csinalja valaki mas. A hatvedeink/kozeppalyasaink ot meterrol oldalra/hatra passzolva terden rugjak egymast a labdaval, epp csak azt nem orditjak utana, hogy "csinald te, bazmeg!".
    vegul pedig blazic mindenfele meggyozodes nelkul alalobbol, majd lesz valami belole alapon, de az arcan, a testbeszeden latszik, hogy meg o sem hiszi el.
    nezem a meccseinket, es ebbol a szempontbol tok mindegy, hogy mennyei, MK vagy EL es rendszeresen az az erzesem, hogy ezek a fiuk nem is szeretnek focizni. futnak egy kicsit, amikor nagyon muszaj, odapasszoljak a legkozelebb allonak, mert megsem allhatnak 90 percen at egyedul a labdaval, de eszuk agaban sincs rafordulni az ellenfel vedoire, megcsinalni egy cselt egy-az-egyben, beindulni, kenyszeritozni, semmi kezdemenyezes, varjak a meccs veget. pedig olyan szep zold az a gyep...

    Nekem legjobban Lovrencsics arckifejezése bántott, ott ültem és jól láttam, amikor a 85. percben simán elmentek mellette. Az az igazi leszarom az egészet. És valahogy ezt éreztem végig. A második félidő elején volt 15 percünk és kész.
    Nekem nagyon hiányzik egy magyar vezéregyéniség ebből a csapatból. A tegnapi meccs olyan volt, mint régen az edzőbuktató meccsek. Ennyire lélek nélkül nem lehet eredményt elérni.

    Szerintem az inkább a tehetetlenség miatt lehetett....

    Egyet aludva rá is nagyon fáj a tegnapi vereség.És nem az eredmény miatt főleg,hanem mert a játékunk gyenge volt.A nyári párharc előtt sokkal koncentráltabb volt a csapat,fejben ott voltak,most meg döbbenet.
    Nyári edzőmeccseken is sokkal élesebbek voltunk(abban az időszakban jól fociztunk),amikor meg volt a koncentráció,meg is vertük a Ludogoretset.Most meg,ha visszagondolunk a ZTE meg a Kisvárda meccsre,akkor már sajnos megvoltak a baljós jelek.
    Blazic már Kisvárda ellen is olyan pontatlan volt,hogy fájt nézni és mikor 90. percben semmitől nem zavartatva, simán zsigerből oda passzolta a labdát a kisvárdai játékosnak és ezt akár simán gólra is válthatták volna csak szerencsénk volt.Ezt a teljesítményt folytatta tegnap is,emiatt építkezni hátulról rendkívül nehéz volt.Szerintem rá férne egy kis pihenő.
    Akit meg sajnáltam az Varga Roli.Szegény mióta erre az Európa Liga meccsekre vár,erre 0-3-as eredménynél beküldik az utolsó percekre..Varga-Tokmac-Isael hármas sokkal jobb lenne kezdőként véleményem szerint.
    És amit soha nem gondoltam volna,de a jelenlegi támadó szekció közül Priskint kezdetném.

    Fáj a vereség és a bekapott 3 gól, de nem tudok haragudni a fiúkra. Egyik napról a másikra kellene felvenniük egy teljesen más tempót, olyat, amilyet a többség előtte sosem tapasztalt. Ennek ellenére is sok bravúrt mutattak már be idén, rengeteg örömet szerezve, és biztos vagyok benne, hogy bőven lesznek még örömteli pillanatok az ELben számunkra. Tegnap semmi nem jött be, annyi ziccert hibáztunk, ammenyit máskor egy bajnokság alatt sem, közben meg a Ludo kegyetlenül büntette a hibákat. Ez egy ilyen biznisz, fel kell emelni a fejünket, és hétvégén elrendezni a honvedot. Hajrá Fradi!

    Én néztem a statisztikákat, azokban mindenben jobbak voltunk, kivétel a gólok. Labdabirtoklás, kapura lövések, megnyert párharcok stb. Ami nem fér bele a kapitális hibák és a potyák, továbbá a ziccerek kihasználása. Ezek egyéni képességi határokra utalnak. Szomorú nem lehetek, mert ennyi van bennünk játékban, eredményekben meg már több kevesebb, inkább az utóbbi. Ezen a síkon kell elgondolkodni és továbbmenni.

    A nézőszámot valaki meg tudja magyarázni? Telt házról írtak már erre volt 16 ezer. Azt nekem senki ne mondja hogy ennyien nem mentek el akik jegyet vettek, olyan nincs. Szóval mi a fax történik nálunk állandóan a "telt ház" körül. Ingyenjegyet mennyit adnak és hova egyébként? (meg ugye minek...)

    baromi nagy tömbök szoktak egyszerre bepirosodni és ezek a tömbök eléggé kollerálnak az üresen maradó helyekkel. én (ugyan nem tudom, de azt tippelem, hogy a szponzori szerződésekben ezek a párszáz helyek benne vannak és nem túl hatékonyan kerülnek kihasználásra.)

    Amit érdemes megjegyezni, hogy a leghangosabban azok szapulják a csapatot, akik meccs előtt arra a polcra rakják a fiúkat ahol soha nem is járt a csapat. Aztán amikor bekopogtat valóság nagybácsi akkor megleppetten kurvaanyáznak.
    A csapat egyelőre ennyit tud -ezen a szinten. Ha szerencsénk van és az ellenfelek indiszponáltak tudunk meglepetést okozni, és ennyi. Egy jól összerakott, korrekt szériaautóval csapatjuk a Forma 2-ben.
    Továbbá Bocsinak nem áll jól a fehér kabát, mi lesz a következő, a rózsaszín???
    A sör nem jó ilyen hidegben, repoharam meg van négy, alig ezeröté, fasza.
    Ja, aki a huszadik percben érkezik meg élete első meccsére és öt percig cikázik a sorok közt, hogy ez milyen szektor az menjen már a picsába.
    + Jó hely ez a családi, asszem itt hallottam eddig a legtöbb káromkodást smiley

    Sport 1 elemzése, összegezve.
    Lovre elemi hibákat követett el védekezésben, az első gólnál a komplett védelem bakizott (Lovre rossz irányba fordult, Blazic nem ért ki keresztezéskor, Frimpi kocogott, Heistert pedig lehagyta a támadó). Lovre (Heister dettó) nem tudta/merte azt megcsinálni amit egyébként tud támadásban (sebességből megoldani az egy az egy ellenit).
    A második gól 31 méterről jött, 118 km/h sebességgel, Dini egy pillanatra elindult a másik irányba, de egyébként nem lett volna esélye hárítani.
    Emberelőnyben nem használtuk ki a széleket a betömörülő- 4 védő a 16-oson belül-, előttük 4 kp, ehelyett mi is középen akartuk megoldani.
    Sok a ki nem kényszerített hiba, 3 gól ismét védelmi baki, tisztán fejelhetett az ellenfél játékosa.
    Lehet fikázni, de nem tudok velük nem egyetérteni.

    Én tudok, és ezt olvasom ma egész nap, nme bírom tovább:
    1. gól - bent maradtunk az öltözőben - régen ezt mi etettük meg az ellenféllel + a gól: Lovre megette, Blazic nem ért ki - ez oké, Heister csesztetjük - holott ha Blazic kivált ott Frimpinek kellett volna lennie (bocsi, de egyetlen hibája, de az övé is!)
    Heister pont annyit támadott mint amennyit eddig, Lovre igenis megcsinálta addig a dolgot, hogy beadás - de életében ilyen szrul sose sikerült - akarta de szr napja volt neki is!
    2. gól: szuprelövés volt, R. Carlos, vagy a volt holland szövikapitányunk rugdosott ilyet- de tudták a kapusok hogy képesek r, mégis beszpták... ha tudja és nem 2 fős sorfalat állít... volt benne hiba de nem potya volt!
    3, gól, ki se elemezték? 4 védő közül zavartalanul fejel? na ez a gáz!

    ennyi, felejtsük el, reszkess picipest!

    Valóban, picit kényelmesre vettük a kezdést, szerintem. A 2. gólt nem varrták Dini nyakába, 30 méteren túl nem szokás 4-5 embert állítani.
    A 3. gól totál blackout.

    A harmadik gólnál azt sem értettem,hogy miért Gergőé volt a brazil srác.Miért nem egy magasabb,jól fejelő játékos állt rá?A második gólban szerintem Dénes akkor is hibázott.Vagy állítson normális sorfalat,vagy akkor ne kapjon gólt ilyen távolságból...

    Statisztikai adatok a csütörtöki Európa Liga csoportmeccsről. A bolgárok elleni súlyos vereség során két kulcsmozzanat befolyásolta a játék menetét: az első percben bekapott gól és Grigore kiállítása.

    Az első félidőben mindkét csapat 4-2-3-1-ben állt fel, de csak a Ludogorec tudott veszélyeztetni, bár támadgattunk, 12 támadás 2 lövéshez/fejeshez vezetett, valamint egy pontrúgás eredményezte a harmadikat, ezek xG értéke mindössze 0.09 volt (Sigér 12. perces lövése 0.08), a kaput nem találtuk el, így az xcG értéke 0-t mutatott. A másik oldalon ezen időszakban szintén 12 támadásból 4 lövésig jutottak (pontrúgásokból még másik 3 volt), a két legnagyobb helyzet az első gól (Lukoki, 0.36) és Keserű helyzete (15., 0.21) volt, összesen 0.75. A négy kaput eltalált lövésből kalkulált xcG ebben a játékrészben 1.86 volt (az első gól 0.79, a második, szabadrúgásgól 0.4, Keserű helyzete 0.42, Wanderson 27. percbéli helyzete 0.21).

    Ami a játékrész egyéb mutatóit illeti, ekkor 50-50%-ban birtokolta a két csapat a labdát, 2-vel több párharcot nyertünk (39-37), 6-tal kevesebbszer adtuk el a labdát (46-52) és 4-szer kevesebbszer szereztük vissza (31-35). A mieink 85%-kal, a vendégek 87.5%-kal passzoltak, feltűnő a támadóharmadbeli pontosságuk (nálunk ez 30/19, 63%; náluk 19/15, 79%). A vendégek gyorsabban járatták a labdát (16.3-17.5 passz/perc), és jellemző, hogy mi átlagosan 23 méterről lőttük azt a hármat kapura, a vendégek 16-ról. A hosszú passzok aránya is azt mutatja, tanácstalanok voltunk (11.7% – 6.9%), mi támadtunk le inkább (9-15.2 PPDA).

    A második játékrész, a mieink nagy, de sajnos meddő fölényét hozta. 57%-ban birtokoltuk a labdát, a mieink 13 (4) lövésére a vendégek 4 (1)-gyel válaszoltak emberhátrányban, az az egy kaput eltaláló fejes azonban gól lett. A mieinknek 28 támadása volt (9 lövéshez vezetett), míg a vendégeknek csak 9 (2). A fölényünk tükröződik az xG-ben is: 1.19-0.4. A legnagyobb lehetőségek Tokmac (0.42, 0.18) és Skvarka (0.18) előtt adódtak. Forster góljának xG-értéke 0.12. Ami az xcG-t illeti, az arány 0.98-0.48, a vendégeknél ez a gól, nálunk 0.8 Tokmac 55. perces és 0.14 az 59. perces helyzete.

    A párharcokat ekkor már döntő arányban nyertük, az emberelőny által is segítve (57-35), ugyanez igaz a labdaszerzésekre (46-20) is, és labdát is kevesebbet adtunk el (33-46). Ekkor a mieink 88.5%-kal, a vendégek 81%-kal passzoltak. A támadóharmadban jóval többet és pontosabban passzoltunk (48/43, 89.6% ill. 19/12, 63%), megfordult a hosszú passzok aránya is (5.75-11.3%), ahogy a meccs tempóját is mi adtuk (17.3-14.1 passz/perc) és míg a mieink már közelebbről lődöztek (20.2 m), a vendégek majd kétszer olyan távolról (27.1 m), mint az első félidőben.

    Az adatok is mutatják, hogy a kiállítástól a 3. gólig megfogtuk az ellenfelet, itt még bennünk volt a pontszerzés lehetősége, az – ahogy arra a bolgár edző is utalt – a harmadik gól után szállt el. A vendégek a két Forster-gól közti 24 percben nem is lőttek kapura; a 46-60. perc közti szakaszban uraltuk a meccset. 76%-ban nálunk volt a labda, ötször annyit és majd kétszer olyan pontosan passzoltunk (98/90, 92%, 21/11, 52%), tízzel több labdát szereztünk (18-8), kapura csak mi lőttünk (5/3, 0.66 xG, 0.96 xcG – 0/0, 0 xG), ekkor a vendégeknek mindössze 1 rossz passza ment a támadóharmadba. Nagy lendülettel kezdtük tehát a félidőt, sajnos a 64. perces gól nagyrészt elvette a hitünket.

    Dibusz 5 lövésből 3 gólt kapott (2.34 xcG), 1-szer jött ki, 16 passzából 14 jó volt, 15-ször adtuk neki haza a labdát.

    Lovrencsics 66 akciójából 79% volt sikeres, 89%-kal passzolt, 13 párharcból 11-et nyert meg, 5 labdavesztés mellett 11-szer szerezte vissza azt, 3 passzlopás mellett. 3 lövést készített elő (0.11 xA).

    Blazic 112 akciójából 79% volt sikeres. 85%-kal passzolt, 8 párharcból 6-ot nyert. 12 labdavesztés mellett 8-szor szerezte vissza, 3 passzlopás mellett. 2 próbálkozása volt (0.08 xG), 2 lövést készített elő (0.06 xA).

    Frimpong 89 akciójából 84% volt sikeres, 94%-kal passzolt, 12 párharcból 6-ot nyert meg, 2 labdavesztés mellett 12-szer szerezte vissza, 3 passzt lopott el. 1 lövést készített elő.

    Heister 60 akciójának 70%-a volt sikeres, 81%-kal passzolt, 16 párharcból 10-et nyert. 9 labdavesztés mellett 8-szor szerezte azt vissza, 2 passzlopás mellett.

    Haratin 88 akciójának 82%-a volt sikeres. 88%-kal passzolt, 18 párharcból 14-et nyert, 3-szor vesztette el, 13-szor szerezte vissza a labdát (5-ször az ellenfél térfelén), 4 passzt lopott. 1 lövést készített elő (0.18 xA).

    Sigér 74 percet játszott, 60 akciójának 82%-a volt sikeres. 2 lövése volt (0.09 xG). 89%-kal passzolt, 8 párharcból 6-ot nyert, 3 labdavesztés mellett 6-szor szerezte azt vissza (5-ször az ellenfél térfelén). 3 passzt lopott le. 1 lövést készített elő.

    Zsubkov 80 percet játszott, 49 akciójának 61%-a volt jó. 3-szor lőtt kapura, egyszer találta el (0.11 xG). 83%-kal passzolt, 16 párharcból 8-at nyert meg. 6 labdavesztés mellett 6 labdát szerzett, mindet az ellenfél térfelén, 5 passzt lopott le.

    Isael 63 akciójának 54%-a volt sikeres. 4 lövéséből 1 talált kaput (0.13 xG), 80%-kal passzolt, 22 párharcból 9-et nyert meg. 3 lövést készített elő (0.65 xA).

    Tokmac 53 akciójának 53%-a volt sikeres. 4 lövéséből kettőt kellett védjen Ilijev (0.69 xG), 84%-kal passzolt, 26 párharcból 10-et nyert. 1 lövést készített elő (0.01 xA).

    Boli 74 percet volt a pályán, 37 akciójának 30%-a volt sikeres. 6 passzából 4 volt jó, 4 labdát kapott. 1 lövést készített elő (0.04 xA). 21 párharcból 7-et nyert meg.

    Skvarka 20 perc alatt 18 akcióban volt, 67%-a volt sikeres. 1 lövése volt (0.18 xG), 12 passzból 11 volt sikeres, 1 párharcból 1-et nyert, 4 labdát vesztett.

    Szignyevics 20 percet volt a pályán, 9 akciójából 6 sikeres volt, 3 passzából 2, 4 párharcból 4-et nyert, 2 passzt kapott.

    Varga 14 perc alatt 6 akciót mutatott be, mind sikeres volt – 6 passz.

    https://ulloi129.hu/2019/10/03/elo-a-ludogorec-elleni-europa-liga-csoportmeccsrol/
    https://ulloi129.hu/2019/10/05/igy-teljesitettunk-a-ludogorec-ellen-3/

    Csupán ezer belépőjegy maradt a holnapi Ludogorets elleni mérkőzésre! Ne maradj le, vásárold meg most belépődet!

    2019.10.02
    https://www.facebook.com/groupamaarena/photos/a.262256857310814/1077989009070924/