magyarfutball.hu

Diósgyőri VTK - Videoton FC 2 : 1 19:00

   
   
Upload your own photos! »
videók
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 5 (1 szavazat)

játékvezető: 4 (1 szavazat)

hangulat: 5 (1 szavazat)

1...5
betting game
tippek
  1. 1 : 0 (1)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2018.06.03, 09:19
    Nem fogja tudni a csapat az NB1-et és a BL-t is az alapcsapattal végigcsinálni, kellenek a pótlólag bevethető játékosok, plusz kell új taktika is. Most mindkettőt kipróbálta az edző, a csapatépítés szempontjából jól tette.

    A végére elfáradt a csupa fiatalokból felálló védelem, látható volt előre, hogy a végén begyötrik a diók a mindent eldöntő gólt. Szó nem volt semmiféle bundáról, vagy akkor Pátkai tán direkt lőtt 25-ről csak kapufát? Közhely, de a Balmaznak előtte még volt 32 meccse, hogy kiharcolja a bennmaradást, plusz ismerve a kezdő tizenegyünk néhány tagjának hozzáállását, egyáltalán nem biztos, hogy jobban jártak volna, ha mi full kezdővel állunk ki.

    Várható, hogy ezzel a védelemmel álltok fel a BL-selejtezőkön, vagy egyáltalán bármikor, ha számotokra is van tétje a meccsnek?

    Bajnokok vagyunk, nagyon büszke vagyok erre. De a mai felállásunk megdöbbentett. Állandóan az jár a fejemben, hogy mi lett volna, ha velünk szemben teszi ezt valamelyik csapat.

    Az alapcsapat játékosai már motiválatlanok, Lazovics például egész este a földön fetrengett volna. Ehelyett jött egy friss, sikerre éhes csapat, jó volt őket nézni, még ha nem is győztünk.

    A Vidi az ma inkább egy A/C vegyes volt, végletes mert alapemberek + U19-esek. A Fradi az meglehetősen erős volt, de itt nem is önmagában ez volt érdekes hanem amennyire komolyan odatette magát a Fradi elejétől a végéig. Nem megszokott ilyen helyzetben.

    Sajnálni nem kell a Balmazt, ez így alakult, korábban kivívhatták volna a bennmaradást, de ugye végül is még ma is a saját kezükben volt a sorsuk. A Balmaz is egyébként egy állami hátszelű csapat, csak sokkal kisebb hátszéllel mint a Felcsút vagy ti, máskülönben még NB2-ben sem biztos hogy lenne, valljuk be, de NB1-ben semmiképpen.

    Ezzel együtt egy szimpatikus csapat, amolyan kiscsapat, szerintem csoda volt hogy az utolsó fordulóban is esélye volt még a bennmaradásra és nem esett ki régen. A Vasas meg... ott sok a gond, egyik játékosuk el is mondta most utólag + nincs benne a pikszisben az a csapat jelenleg, igaz az Újpest sem, ők mégis kupát tudtak nyerni.

    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018177