magyarfutball.hu

Budapest Honvéd FC - Ferencvárosi TC 1 : 1 19:30

   
   
Upload your own photos! »
  1. Budapest Honvéd FC - Ferencvárosi TC 2018
  2. Budapest Honvéd FC - Ferencvárosi TC 2018
  3. Budapest Honvéd FC - Ferencvárosi TC 2018
  4. Budapest Honvéd FC - Ferencvárosi TC 2018
videók
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 3.17 (6 szavazat)

játékvezető: 2 (6 szavazat)

hangulat: 3.33 (6 szavazat)

1...5
betting game
tippek
  1. 0 : 1 (2)
  2. 1 : 3 (1)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2018.05.20, 17:59
    Büszke vagyok a csapatra, mindenki jól harcolt, Supka óriásit meccselt, a döntetlent megérdemeltük.

    Kár, hogy a tizenegyesünk óriási bírói hiba(?) eredménye volt, csak remélni merem, hogy nem ezen múlik a fehérváriak bajnoki címe. A jövő heti meccs becsületbeli ügy.

    Supka tenylegjol meccselt, bar a lgjobb dontese az lett volna, ha nem jatszatja Toncit

    a 11-unk nem volt jogos, pont vonalban alltam, remelem jovo heten megverjuk a Vidit, ne ezen muljon

    Szerintem nem volt "óriási" bírói hiba, egy bírónak nincs lassítás, csak Lanzafame hátát látta, ahogy Lanzafame ziccerben eltolja a labdát és aztán elesik Dibuszban.

    Az nehezen volt látható, hogy Dibusz előbb egy kicsit a labdához is hozzáért.

    Jó meccs volt, de ennyi sérülttel, plusz, hogy a Videoton jövő héten már a bajnoki címre fog készülni, ott lesz Orbán is valószínűleg, szerintem naívitás azt hinni, hogy a győzelemért lehetünk versenyben.

    A Videoton nagyon erős otthon egyébként is, alig egy hónapja kaptunk tőlük egy 4-es odahaza..

    egyebkent en tegnap ahogy korulneztem 6e embert tippeltem volna, de en mindig opimista vagyok smiley

    felesleges keseregni, azert jo hangulat volt

    Szerintem is jogtalan 11-est kapott a Honvéd, de a lényeg, hogy: Lanza bevágta! smiley Mindenesetre Dibusz azt mondta a Nemzeti Sportnak, hogy nem volt az, a partjelző is ekként vélekedett, de a játékvezető másképpen gondolta a dolgot. Lanzafame szerint viszont a Fradi kapusa elhúzta a lábát. De hát, mindenki úgy nyilatkozik, ahogy kell...

    Egyébként jó meccs volt, mindkét csapat nyerni akart. Örülök az iksznek, de a Honvédnak még izzadnia kell a bronzéremért a továbbiakban is! Úgy látszik, idén a Videotont szeretnék bajnoknak látni az országban, meg aztán a Ferencvárosnak szerencséje sincs! :P De jó csapat a Vidi, nem sajnálnám tőlük azt, hogy bajnokok legyenek. De azért jó lenne, ha a Kispest oda tenné magát Felcsúton is! Csak jól focizzanak, bár azért az eredmény is fontos! smiley

    A tizenegyest annyiban nem érzem jogtalannak, hogy a világ igazságtalansága lett volna, ha megint kikapunk a Fraditól. Õsszel a Debrecen kapott ellenünk egy pont ugyanilyen tizit. Mondjuk azt sem tartottam jogosnak smiley

    Csank Mester mondta nekem még egyszer a Suszterinasban, hogy hosszas edzői pályafutása alatt a javára még nem tévedett játékvezető, csakis és kizárólag a kárára - maradjunk most ennyiben.

    Amúgy a többi, "kétes" szituációt jól ítélte meg a spori, nem járt tizenegyes a Fradinak (sem).

    Nagyon küzdöttek a srácok, azért Pölővel, Kukoccsal, Kosúttal, a fiatal Tömösvárival (nagyon jól és bátran játszott), ennyi sérülttel teljesen megérdemelten szereztek pontot.

    Nagyon remélem, hogy a Videoton nem ellenünk lesz bajnok - egyszer már megúsztuk ellenük a Bozsikban.

    Supkát talán meg kell követnem.

    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018387
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2018.05.20, 17:06 (szerk.: 2018.05.21, 17:28)
    Az kicsit durva azért hogy Paks óta Blazic ment meg minket 5-ik meccse... kivéve egy varga 11-es ami nem az ő érdeme... meg Hali ellen egy Páncél gól... mit akarunk akkor? 5-ik meccs semmi egy nulla elöl lévők teljesitménye Lovenreincsics Balázs nem ide való sajnos minden bántás nélkül... Az meg vicc hogy mindenki össze vissza csúszkált...

    A múlt hét óta én már az el szereplésen agyalok, mert ez bajnokság akkor ment el.
    a legnagyobb bajom, hogy sajnos semmi értelmeset nem sikerült összeszednem, mert csapatunk nemzetközi értelemben értelmezhetetlen

    Nos a bajnokság elment. Innen nagyon nehéz lesz sőt lehetetlen. Sok bírói baki/csalás?/ kicsinálta a csapatot. Biztos h Doll is hibás a csapat is hibás a vezetőség is hibás sok szurkoló szemében de az miatt edzőt váltani hogy nem leszünk bajnokok szerintem hülyeség. Sokszor én se vagyok elégedett azzal amit látok de azért reálisnak kell lenni és észre kell venni h idén semmi se jött össze még a kapufák se voltak vélünk a bírókról nem is beszélve.

    kép
    A mindössze 47:40 tiszta játékidejű meccsen (Farkas játékvezető 1+3 percet hosszabbított) a mieink 56%-ban birtokolták a labdát. A ígtsfo 85.2%-osan passzolt (386/453), míg a hazaiak 78.2%-kal.
    A Honvéd csaknem kétszer annyit szabálytalankodott (23-13), és eggyel kevesebb sárgát kapott (3-4). A mieink 16-szor kísérleteztek kapura lövéssel, ennek viszont mindössze 25%-a találta el Gróf kapuját… A hazaiaknál ez az arány 7-3, igaz, ebben benne van a tizenegyes is… A 174 párharc-ból 85-öt nyertünk mi, a hazaiak 89-et.

    A legjobb ötben az instat-indexet illetően három fradista van, Nandót (270) Lanzafame (253, illetve Paintsil, Sternberg (251-251) és Holender követi (247). Nandó volt a meccs legveszélyesebb embere, a 9-ből 6 sikeres cselével kiemelkedik ezen a téren (öt Paintsil és Lanzafame(2/5-2/5), Böde (2/6), Botka (2/7) követi. Nandó ellen követték el a legtöbb szabálytalanságot is, hatot.

    A legjobban Sternberg (56/62, 90.3%), Leó (53/58, 91.4%), Blazic (49/54, 90.7%), Szpirovszki (48/52, 92.3%), Nandó (41/49, 83.7%). Sternberg passzainak 79%-a, Szpirovszki passzainak 81%-a, Nandó átadásainak 65%-a és Leóéinak 64%-a támadó volt.

    Nekem semmi bajom Dollal, de én is úgy érzem, h az nb1 mezőnye kiismerte a taktikáját. A betömörülő csapatok ellen egy nagy szenvedés az egész játékunk. Hiányolom az átlövéseket, sokszor túl sok a felesleges labda járatás. Ezt persze az ellenfél könnyen megtöri. Ezeken a csapatokon egy sokkal kapuratorobb játékkal lehetne átgázolni. Sztem ehhez adott volt a keret is.

    Amúgy kinek mi a fejlődés? Mikor bajnokságot nyerünk akkor is folyamatos fikázás ment sok kommentelőtől. Idén úgy néz ki hogy nem nyerünk semmit de két hellyel előrébb végzünk mint tavaly végig harcolva az első helyért úgy h szeptemberben sokan itt már azt vizionáltak h a vidi lázán megnyeri a bajnokságot közben ha normális játékvezetés lenne mi mennénk 6-8 ponttal.

    Én is azt látom, h nem védik meg a jatekosainkat.
    Ma a Honvéd 2-szer annyit szabálytalankodott mint mi (24:12). Lanzafamet és Gazdagot is ki kellett volna állítani 2 sárga lappal.

    Doll elert egy szintet a Fradival es onnan keptelen tovabb vinni minket - az idei tavaszi produkcionk nyitott konyv
    Ezekutan vele belekezdeni a nemzetkozi kupasorozatba ongyilkossag

    A tavaszi szezonban egy meccset se hoztunk idegenben, ezzel pedig nem lehet bajnokságot nyerni.

    Az a helyzet hogy ha Varga szabija bemegy a végén én bár jóval boldogabb lennék, de ugyanúgy meglenne bennem az a hatalmas hiányérzet ami miatt szétbasz az ideg.

    Sajnos nincs ott fejben a csapat. Nem vagyunk higgadtak az utolsó pasznál, lövésnél. Mondjuk ezt nem csodálom, ha ennyi pontot vesznek el tőlünk. Ha csak most erre a szitura vagy a Vidi elleni Joe féle meghúzásra vagy akár a DVSC elleni esetre gondolok, mikor elvitték Bödét nem tudom nem elhinni, hogy ez így rendben van.
    Eddig azt gondoltam szerencse kérdése, de túl sok a véletlen.
    Persze, ha mindenkit 5 góllal és sziporkázó játékkal vernénk nem kéne ilyenekkel foglalkozni, de a tizenhatosra beálló undorító focit játszó csapatok ellen ez nem egyszerű.
    Nekik már egy kihúzott x is eredmény, úgy hogy a tiszta játékidő 40p.
    Sajnos ezt el kell fogadni, mert az MLSZ nem tesz semmit annak érdekében, hogy ez változzon.
    Marad a bűn gyenge játékvezetés, a jó játékosok szétrugatása és a nézők elleni hadjárat és a pogácsa pénz.
    Így nem lehet nemzetközi szinten eredményeket elérni a kluboknak.
    Jó lenne, ha az MLSZ is észrevenné ezt végre.

    Olyan ellenszélben kellett végigtolnunk a tavaszt, hogy hiába volt néhány gyenge meccsünk, nem tudom hibáztatni sem a csapatot, sem Dollt. A Videoton most már meggyőzőbben játszik, de már a győztes pozícióból teheti meg mindezt. Ami a legirritálóbb az egészben, hogy totális ellenállásba ütközünk minden meccsen az ellenfelek részéről is. Múlt héten a Vasas sokkal-sokkal motiváltabban játszott ellenünk, mint ma a Vidi ellen. Ahogy a meccs végén ünnepeltek (és ahogy a Honvéd ünnepelt ma), mintha legalábbis a BL-be jutottak volna... Most tök utolsók, remélem ki is esnek a pitlibe! Kíváncsi vagyok a Honvéd egy hét múlva mennyire lesz lelkes. Persze, ha odateszik magukat a Vidi ellen, majd a bíró besegít a fehérváriaknak... (Mint pl. a Debrecen ellen Lazovics gólpasszánál...) Tőlünk sorban elveszik a pontokat (meg nem adott tizenegyesek a Loki, a Videoton ellen, ellenünk megadott kamu büntetők akár a mai meccsen, akár az ősszel a Puskás ellen...) A teljesen jogosan kiakadó Dollt elküldik a kispadról... Hirtelen csak ennyi jutott eszembe, de több hasonló eset volt még. Egy a lényeg, egyértelműen látszik, hogy mi idén nem lehetünk bajnokok! Viszont kihúzhatjuk magunkat, emelt fővel kell viselni az igazságtalanságokat!!!
    Akkor is Hajrá Fradi!!!!

    Kiokoskodtuk magunkat, és mindenkinek legalább részben igaza van.
    Ellenünk esküdt minden, de hát ezt tévtizedek óta tudjuk, erre fel lehet készülni, nem a 31. fordulóban rácsodálkozni. Ami a struktúránkban benne van, az 1-4. hely valamelyike, ezt hoztuk idén is, s bár hatékonyabb stábbal lehetett volna ez aranyérem is, jogos lesz az évvégi bónusz meg a záróbuli és vacsora a stábnak.

    Sajnos ez így nagyon kevés. Lehet sirankozni a tizenegyes miatt, de hetek óta nem rugjuk be a helyzeteket. Mi lettünk a döntetlen királyok, ez a keret többre lenne kepes. Szomoru vagyok és remélem lesz valtozas.

    lehet szidni a sporit, most még jogosan is, de ha nem tiziből, akkor máshogy talált volna be a kispest, olyan szarok voltunk. A briliáns cserék meg....

    Azért na... jelenleg itt egy tény van kaptunk egy tévesen befújt 11est, valamint az h Honvéd utána sem tudott több gólt lőni amikor kb, már mindenki felment támadni. Akármit csinált is Doll a tegnapi események, Videoton első gólja méteres les itt meg ez a 11es... és ez csak tegnap. Nehéz nem azt gondolni, h csinálhatott volna bármit dolly itt mi nem nyerhettünk (bajnokságot)

    Szerény véleményem szerint a Tábor "vegyétek le a mezt" és "qrva gyenge" rigmusai túlzóak voltak, bár mindenkiben óriási a csalódottság. Tegnap lefelé kilógó játékost egyet tudnék kiemelni, akit bár statisztikailag évekig lehet védeni, de Böde szerintem ismét nagyon gyenge volt. És az, hogy csapatkapitányként elsőként ment az öltözőbe úgy, hogy ki se néztek a vendég felé, felháborító.

    Miért szerinted nem volt kurva gyenge? A honvéd egyenlítő góljáig, nem csináltak a fiúk semmit.. Rúgtunk, egy szerencsés gólt.. és ennyi. De ne csak a tegnapiról beszéljünk, véleményem szerint nagyjából a 22 pontos bajnoki címünk utolsó fordulói óta játszunk szarul (maximum vannak meccsek, ahol 20-30 percekre, vagy annyira sem, de megtáltosodnak a fiúk, és ennyi..). Ott is mennyien írtuk, hogy ne így játszunk a BL-ben.. Miket kaptunk? Hogy ne károgjunk, mi nem vagyunk Fradisták stb... Meg is lett az eredménye..
    A mezt is levehetné, nagyjából a csapat 90%-a.. Az, hogy nem tudnak focizni egy dolog.. az, hogy nem kapnak taktikát.. és felkészítést a szakmai stábtól, az egy másik.. De, hogy küzdeni sem tudnak.. az már az ő saruk.. És az utóbbi két meccsen (korábban sem...) még csak ennyit sem lehetett látni.. Meg nem mondaná az ember, hogy ezek a bajnoki címért mennek..

    még a studioban is mondták hogy ennél jobban nem jöhetett volna ki dibusz

    Elsősorban Doll-ban látom a hibát ill. a játékosok szellemi képességében, mert elég buták. ha Varga nagy helyzetében picit megemeli, szépen betekerhette volna a bal fölsőbe. Ő nagyot akart rúgni..persze hogy blokkolták. Dani is a lefordulás után megnézi a sarkot odatekeri, gól. De ő is nagyot akart rúgni...az égbe ment. A középpályánál nem mennek kérni a labdát a játékosok, segíteni passzokkal szépen felvinni.... Doll megtette a magáét..mehet...nem tud megújulni, egy idegbeteg narkós! Hány edző van már mellettük, mennyit keresnek...és ez a produktum?

    Most így visszanézve,Böde elleni szerelés,pont annyira volt 11-es,mint a másik oldalon.Ha az egyik az,akkor a másik is,ha nem,akkor egyik sem.

    Szerencse, hogy ősszel ennyi pontot gyűjtöttünk, mert a tavaszi teljesítményünkkel, főleg az utolsó 8 meccsel, talán dobogón se lennénk. Kisebb csoda, hogy egy csapat az ezeken eldobott 12 ponttal ( 2 győzelem, 6 X), még mindig akár bajnok is lehet..

    Csak, hogy valami pozitív is elhangozzon Dragi óta Blazic az új legkedvencebb középhátvédem.

    A Videoton kettővel kapott kevesebb gólt, mint mi, és ellenünk jóval több tizit rúgtak, amiért a védelmet aligha okolhatod, főleg, hogy 70%-ban kamu tizik voltak. Szóval, ha a védelmünk szar, akkor a Vidié is az, a többi csapaté meg katasztrófális... Tehát akkor mégsem olyan rossz a védelmünk...

    A mi játékunkban a vkp kulcsposzt. Még Szpirónak se megy... tegnap direkt figyeltem, ahogy csomószor tanácstalanul totojázott a labdával.

    https://ulloi129.hu/2018/05/21/igy-teljesitettunk-a-honved-ellen-8/
    https://ulloi129.hu/2018/05/19/elo-a-honved-elleni-bajnokirol-11/