magyarfutball.hu

Újpest FC - Ferencvárosi TC 0 : 0 17:00

   
   
Upload your own photos! »
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 3 (4 szavazat)

játékvezető: 3.25 (4 szavazat)

hangulat: 4.5 (4 szavazat)

1...5
betting game
tippek
  1. 1 : 2 (1)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2018.04.01, 11:25 (szerk.: 2018.04.06, 10:42)
    Doll mester utólag elmondhatná, hogy mi volt a terv itt vagy a rezesek ellen. Hátha csak mi nem vettük észre a taktikát. Állandóan integetett a feje felett. Ez az ívelés nemzetközi jele lehet..

    Mivel,ehhez a talajhoz és az időjáráshoz,nem volt megfelelő technikai képzettségű kp-nk,ezért megpróbált abból főzni,amink van.Arra,hogy jobb az erőnlétünk és a végén bedaráljuk őket.Az utolsó 20 percben ez ült is,mert nem sokat látták a lilák a kapunkat,folyamatosan benyomtuk őket.Akkor hozta be a támadásnál használható játékosokat,játszottunk 3 csatárral,+ hozta Dominikot előkészíteni.Mivel Gera nincs,Pánczél nincs,Dominik meg még nem tud 90 percet kiegyensúlyozottan játszani,kb ez volt a max.Ebben is volt kockázat,annyit vállalt be,amennyi ésszerű volt a jelenlegi helyzetben.

    80 percet meg csak meg akart úszni, bízva a szerencsében ? Akkor mi lesz egy erősebb ellenféllel szemben ? Ez egy gyenge dózsa volt.

    Nem.Kb a 65-70. percben vettük át az irányítást,onnantól már kipukkadt a lila lufi.Nyomtunk,játszottunk 3 csatárral.(Itt szeretném megemlíteni,hogy abban viszont szerintem is hibázott,hogy vacak Priskint hozta be,nem a szerb srácot),akadtak lehetőségeink,de nem éltünk vele.Ennyi történt.Mivel a vidi is döntetlent játszott,a bajnokság szempontjából nem történt semmi különös...

    Egyébként a kedves mester, azt nem vette észre, hogy Szpiro miután megkapta a(z egyébként jogtalan) sárgáját (a labdát piszkálta el), teljesen kivonta magát a középpályáról, nem mert szerelni, odalépni, ezért egy félidőt hátrányban voltunk?

    Oké, hogy nemvolt rendes "közös edzés", de komolyan edzés kell hozzá, hogy tudjanak küzdeni minden áron?

    Remélem legközelebb a mi kivetitőnk is megtiszteli az újpestieket a szaros wc deszka címerükkel. Nem úgy mint eddig, hogy mi tiszteletben tartjuk az eredeti címerüket és azt raktuk ki a deszka helyett. Mocskos kicsinyes brigád, amit a kivetitővel rendeztek. Bár tudom, sas nem kapkod legyek után.

    Valogatott szunet utan mindig ez van. Jo is, hogy sok valogatottunk van, meg nem is..

    Mocskos unalmas szenny egy meccs volt..

    Mivel a vidi is x-elt,ráadásul a fiók ellen,ezért azt gondolom,hogy ebből a fordulóból mi jöttünk ki jobban.Ami a sorsolást illeti,nem biztos,hogy a végén előnyös a kieséstől fenyegetettekkel játszani idegenben.

    Semmilyen középpályás támogatás nem volt. Spiro, Leo és Gorriarán is középen kórciált. Ezek azok a játékosok, akiknek középről póráblkozni kellett volna a távoli lövésekkel. Illetve szöktetni a széleket, kombinatív játékot kezdeni. Hogy azán a végén Bödének lehessen centerezni. A középpálya volt ma meghalva. már a félpályánál odaadták a szélsőknek a labdát, hogy "tessék, varázsoljatok, mi itt megállunk ".

    A tizenhatoson kívülről is el lehet lőni. Ahonnan Priska beadta (beadta?) onnan is rálőhette volna. Ahol Varga belelőtte a védőbe, ott kell egy lövőcsel, elcsúszik Litauszki, ő meg berúgja.

    Varga, és Amadou is rendre 50-60 méterre kapták meg a labdákat az újpesti kaputól. Azzal mit csináljanak? Te most kiemeltél kettő darab esetet. Ahol lhet hibázni, mert emberek. Az újpestek legalább 10 lehetősége volt, egy gól se lett belőle. Menni kell és folyamatosan csinálni és 10 lehetőséget csinálni. Abból biztosan lett volna kapura lövés. Ezzel nem mentem fel Vargát, sose szerettem a játékát. De a kombinatív játék, a sok kispasszos háromszögelés, amivel előre lehet menni, az a három belső középpályás feladata.

    Abban igazad van, hogy a középpályáról rendre visszament Dibuszhoz a labda, nem a védők mögé próbálták betenni. A primadonna támadóinknak pedig ez kell.

    Szarul jatszottunk, oruljunk h az elsoben nem kaptunk golt. Cserék? Mar megint szarul csereltunk. Paintsil nagyon hoanyzik. Gorriaran meg minek reklamal mar lefujta. Erthetetlen

    Azért reklamál, mert játékos és kézzel blokkolták az általa beadni kívánt labdát.

    Kritikán aluli volt egyesek hozzáállása, agyhalott volt némely játékosunk és főleg Doll.
    Vargát már a 15. percben le kellett volna hozni, rossz nézni azt a kacsafutást és ügyetlenséget. Helyére Botka, és Lovrencsics eggyel előbbre.
    A végén meg Leo helyett kellett volna Nagy, Szpirovszki az egyik legjobbunk volt.
    Se L. Balázs, se Priskin nem hiányzott. Jött volna helyettük Georgievits, sokkal előrébb jártunk volna.
    Dollnak csuda gyenge napja volt - megint.
    Ennyi.

    Egész egyszerűen, annyira rosszul játszott a csapat, hogy nem tudta kit cseréljen, kivel. Gyakorlatilag Dibusz, Szpirovszki és Gorriarán érdemelte volna meg, hogy 90 percet a pályán töltsön. De a többiek??

    Nem attól lesz támadóbb felfogású egy csapat, hogy behoz egy világtalan (Priskin) és egy tapasztalatlan (Lovrencsics B.) támadót a 75. vagy 80. percben, hanem attól, hogy a teljesen felesleges védekező középpályások közül, legalább az egyik helyén, mondjuk Nagy Dominiket játszatja középen....

    Már Nyilasinál is utáltam, mikor szopóágon felküldtük az összes magas játékosunkat az ellenfél kapuja elé.
    A Böde, Priskin, Lovrencsics trió maximum arra jó, hogy kioltsák egymást. Szerintem...

    Feltűnő volt ,Otigba többször is életveszélyesen adta haza a labdát Dubusznak

    Fos volt... Állítom a csapat a tudásának tizedét nem nyújtja idegenben... Ennyit egy hazai pálya nem jelenthet... Innentől kezdve én felmentem a srácokat, mert egyértelműen a felkészülés van elbaszva... Hogy ez taktikai vagy lelki téren van elkúrva, lövésem sincs...

    Aludtam rá egyet. Még mindig nem a döntetlen a baj, hanem hogy ha nekünk akadnak ilyen tiszta lövőhelyzeteink, helyzeteink a kapu előtt, meg az a megszámlálhatatlan szöglet, akkor ez nekünk sima 2-0 és ez nagy baj. Az a szerencsénk, hogy ilyen rossz bajnokságban kell játszanunk, máskülönben lógó orral, 0ponttal távoztunk volna.

    Már megint a nagy kerek csodálkozó szemek. Pedig ez még mindig a mennyei.
    A dózsa, - csakúgy mint a Diósgyőr - rengeteg munkát tett bele a meccsbe, ami 60 percig elég is volt ellenünk. Nem vagyunk annyira jók, hogy ilyen bajnokikat rutinból lehozzunk. Az 1 milliárd forinttal magasabb költségvetés, - bár nekünk bitang komoly pénznek tűnik - könnyedén eltüntethető, ha valaki a "vérét adja". (a Barcelona, Real, Bayern, PSG, stb. nagyon sok milliárd euróval gazdagabbak a vetélytársaiknál)
    Ettől még nem taktika, hogy minden 180 centinél magasabb embert behozunk a végén, de ez már egy másik jegyzet. Most megint egy könnyed győzelem jön, majd... Ki tudja?!

    Idegenben mindig ez a beszari taktika, amelyet Doll úgy jellemzett, hogy otthon szépen kell játszani idegenben pedig eredményesen. Még ezzel sem lenne baj, ha idegenben valóban eredményesek lennénk.
    Mellesleg rég láttam ilyen szar meccset még NB1-es szinten is ... :-(

    Én kinn voltam a gyerekkel. Hát... volt jó 10-15 perc fasza szurkolás, a meccs egy nagy lófasz volt. Jó volt a trombitás csávó, mint régen... smiley a Dózsa jól csinálta, amíg bírta, komoly helyzet nélkül. A végén nekünk maradt szuflánk, de az x igazságos. Az első félidőben Otigba, Lovrencsics és Varga Rotyi is önmaga árnyéka volt (Böde sokat és jól védekezett), lehet, hogy Telkiben van vmi antifutball-vírus, de mégsem, mert Szpirovszki és Gorriaran is elkapta. :(

    kép
    A szombati találkozón 50:26 volt a tiszta játékidő, három perc hosszabbítással. Nálunk volt többet a labda, ha minimálisan is, az arány 52-48. A mieink 81.6%-os (372/456), a hazaiak 78.5%-os (325/414) hatékonysággal passzoltak. A szögletarány 9-7, a lövések aránya 14 (4) – 10 (2), a hazaiak tízzel több párharcot nyertek (89-79).

    A legjobb InStat-indexe Amadounak (259) volt, őt Dibusz (258), Diallo (258), Lovrencsics G. (253) és Bojovic (249) követi.

    A két középhátvédünk nagyon pontosan passzolt, a TOP5 velük indul. Otigba 51/54 (94.4%), Blazic 50/54 (92.6%), Nando 46/52 (88.5%), Leo 44/52 (84.6%), Diallo 38/49 (77.6%) a sorrend.

    Kevés csel vagy cselkísérlet volt a meccsen. Diallo és Nando négyszer próbálkozott, 50%-os sikerrel, ugyanígy két sikeres csele volt Lovrénak, neki három kísérletből.

    A Fradi ilyen beszari játékot nem produkálhat a szurkolók számára legfontosabb meccsen, ilyen közönség előtt. Valami akarást láttam Amadoun és Dibusz nem kapott gólt. A többi értékelhetetlen.. Mi spannolja fel a csapatot, ha ez a meccs nem ?

    Nagy csalódás. Gyenge közepesnél senki sem kap nálam többet. Egy ilyen gyenge csapatot nem megütni, szégyen. És ebben túl kell lépni a derbi tradícióján is. Ha ilyen csapat is megfekszi a gyomrunkat akkor valóban nehéz lesz bármelyik külföldi ellenfél is. És ez a kritika csak a játékosokat érje, mert ilyen vékony teljesítményt nyújtani több, mint arcpirító.

    Felesleges osztályozni, az egyik leggyengébb meccs volt amit valaha láttam. Méltatlan a derbyhez.

    Dibusz 6 - Lovrencsics 5, Otigba 4, Blazsics 5, Pedroso 4 - Szpirovszki 5, Leandro 4, Gorriarán 6 - Varga 3, Böde 5, Amadou 4

    https://ulloi129.hu/2018/04/02/osztalyozd-a-dozsa-elleni-teljesitmenyt-14/
    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018131
    https://ulloi129.hu/2018/03/31/elo-a-dozsa-elleni-bajnokirol-9/
     
  2. avatar: NNS
    2018.03.31, 20:44 (szerk.: 2018.04.10, 21:28)
    Itt a tavasz, itt a nyúl
    Újpest - Fradi null - null.
     
  3. avatar: magyarfutball.hu
    2018.03.15, 09:20
    A 2018. március 31-én (szombat) 19.30 órára kisorsolt Újpest FC–Ferencvárosi TC OTP Bank Liga-mérkőzést kezdési időpontja a TV-közvetítés miatt 17.00 órára módosul, miközben a Szombathelyi Swietelsky Haladás–DVSC OTP Bank Liga-mérkőzés kezdési időpontja 19.30 lesz.

    https://twitter.com/MLSZhivatalos/status/973949239951847424