magyarfutball.hu

Videoton FC - Paksi FC 2 : 0 15:30

   
   
Upload your own photos! »
videók
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2017.11.27, 13:03
    Olyan meccs volt ez a Vidi-Paks, amelyen mintha mindkét csapat tudta volna, mi lesz a vége, és nem erőlködött, hogy más legyen... Alig volt ritmusváltás, a paksiak szépen ellabdázgattak a tizenhatosig, ott totálisan impotensek. Mi meg két mélységi passzal megnyertük a meccset, sokkal több nem is volt, vagy ha igen, behúzták lesnek.

    Azok után, hogy a Fradi kikapott Szombathelyen, meg kell becsülnünk az ilyen nem túl nagy játékkal elért kötelező győzelmeket is, de azért látni kell, ezzel mi is kikaphatunk Szombathelyen... És az Üllőin se tuti a siker, ahogy olvasom, a Fradi-szurkolók pl elég biztosak benne, hogy minket legyőznek. smiley Nem kellene túlzottan elégedettnek enni, bár Nikolics most már minden héten kétszer elmondja, hogy mennyivel több pontunk van, mint tavaly ilyenkor. Nem tudom, ez mit számít, hacsak nem magát szeretné fényezni kicsit. Szerintem ettől a kerettől ez az elvárható, azért mert tavaly nem jött össze, idén még nem extra érdem. Persze ha nyerünk a Groupamában, na az tényleg sokat fog érni. (És az esetben imádkozhatunk, hogy a csapat ne tekintse befejezettnek az évet Szombathely előtt.)

    Azt sajnáltam, hogy az a második gól csak a 80 perc után jött, mert a 60ik körül már cserélt volna Nikolic. Látszott, hogy addig kivár, mert tutira megy.

    Kovács, és Henty egy kicsit felrázta volna a csapatot.

    Az első félidőben mindent lesre húzott az RBD felőli partjelző, azt is ami nem volt az.

    Kassain csodálkoztam hogy befújta Scepo esését. Az igazsághoz tartozik, hogy mivel kicsit hosszan tolta meg a szerb a labdát, nem is nagyon törte magát, hogy utolérje, inkább átesett Verpeczen, aki persze ritka rosszul jött ki.

    Nego meg szépen megetette. Debrecenben a másik irányba cselezett. Jobb neki, ha cselez, és nem rúgja a kapusba.

    Ami viszont tetszik Nikolic mondandójában, hogy nem engdete, hogy már most a zöldekre gondoljanak, és csak a paks meccs volt porondon. Sőt a meccs előtt is megemlítette, hogy még egy kupameccs is van közte, és személyesen nézte meg a váciakat.

    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018177