magyarfutball.hu

Újpest FC - Vasas FC 1 : 0 20:00

   
   
Upload your own photos! »
videók
mérkőzés értékelése
betting game
tippek
  1. 1 : 1 (1)
  2. 2 : 1 (1)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2017.08.07, 19:22
    Vasas Drukkerkocsma:
    Az a baj, hogy lassú, ötlettelen a játék, megint alig volt normális támadásunk.

    A kapu közelébe érve meg nem merünk lőni, pedig most aztán vizes, csúszós volt a fű...

    Az Újpest nagyobb gólkülönbséggel is nyerhetett volna, a mi kapusunknak kellett bemutatnia pár védést is.

    Hangyát hátul össze-vissza forgatták. Előre játékban jobb volt, mint védekezésben, ez igaz.

    A mai játék (?) kilátástalan volt. Viszont van egy jó kapusunk. Bravó Kamenár. Ha nem véd ilyen jól még lényegesen rosszabb is lehetett volna. Mellette talán még Vaskó nyújtott elfogadhatót. A többiek?

    Néha úgy látszott, mintha mi lassított felvételben lennénk, a lilák meg gyorsítottban.

    (Így utólag, még jobb is hogy zárt kapus volt. Legalább a Magyarországon lévő VASAS szurkerek sem áztak bőrig - ezért a játékért meg pláne nem érte volna meg...)

    Hiányzott a futás, akarat, ritmusváltás. Hány olyan jelenet volt mikor nem volt kinek passzolni? Megvolt a laszti, néz a védő, de nincs kinek adni. Passzok utan nem volt továbbmozgás. Kínunkban ivelgettünk. Ahogy lepattant vége volt.

    Nem igazán kedvelem Martint de vizes füvön a távoli lövéseknél meg szabadrúgásoknál, jól helyezett szögleteknél talán többet ért volna most.

    Kulcsár kihagyott egy nagy helyzetet, sajnos, de mikor is állt be?

    Szerintem Gaál és Martinnal is veszélyesebbek lettünk, én őket jobban favorizálom pl Pavlovnal, de akár Szivacski helyére is. Meccs meg az első 10percben dőlt el, látszott vereségért megyünk, volt pár ilyen meccs, könnyű megérezni a dejavut. Ezé nem szurkoltam a Balmaznak, most félhetünk hátul.

    Ahogy várható volt, nem volt közünk a mai meccshez. Ezt az Újpestet soha a büdös életben nem győzzük le idegenben bajnokin. Semmi elképzelést nem láttam, komolyan nem értem, hogy mit akar Oening. Pavlov, Remili egyszerűen vicc. Örüljünk, hogy megúsztuk egy kapott góllal.

    Oenning: Sok mindent jól csináltunk...

    Mit lát ez az edző? Mert én nem láttam semmi jót. Kamenár, és James elfogadhatót nyújtott, talán még Kulcsár a beállítása után, de a többiek teljesítménye egyenlő volt a nullával. Lassú, enervált, győzni nem akaró csapatot láttam. Kapura teljesen veszélytelenek voltunk.Megy a tili-toli játék elképzelés nélkül! Ha nem a kapus, szégyenteljes vereség lett volna a vége.

    Ez egy nagy sz....r volt, nézhetetlen, mint egy lassított fim!

    Pavlovnak, Remilinek jót tenne egy kis pihenés a padon....Mérkőzések óta Remili nagyon gyenge, de elmondható ez több játékosról. Az edző jó lenne ha felrázná a csapatot, bár kétlem, hogy ő erre alkalmas.

    A nyáron valaki itt azt mondta, hogy az Újpest sok új játékost igazol, de nem minőséget. Azért tegnap megmutatkozott, hogy van egy pár minőségi is! És az edző sem rossz. A sok új játékosból csapatot formált.

    Jó lenne, ha a mi edzőnk is ellesne tőle pár trükköt!

    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018138
     
  2. avatar: fgymat
    2017.08.07, 17:52
    Ilyenkor mi a hivatalos nézőszám? 0?

    Nincs hivatalos nézőszám, 0 akkor lehetne, ha nem lett volna zárt kapus és nem volt néző. Az első nem számít bele az átlagnézőszámba, a második igen.
     
  3. avatar: NNS
    2017.08.07, 12:54
    Ilyenkor mi a hivatalos nézőszám? 0?
     
  4. avatar: magyarfutball.hu
    2017.08.04, 17:16
    A Magyar Labdarúgó Szövetség a nagy melegre való tekintettel későbbre csúsztatta a Vasas elleni összecsapásunk kezdőrúgását.

    Az MLSZ Versenybizottsága a mai napon határozatban tájékoztatta klubunkat a vasárnapi mérkőzésünk kezdési idejének megváltoztatásáról. Mint írják: „A 2017. augusztus 6-án (vasárnap) 18.00 órára kisorsolt Újpest FC – Vasas FC OTP Bank Liga NB I. osztályú Férfi Felnőtt nagypályás labdarúgó bajnokság bajnoki mérkőzés kezdési időpontját módosítja. A mérkőzés új kezdési időpontja: 2017. augusztus 6. (vasárnap) 20.00 óra.”

    Csapatunk vasárnapi zárt kapus mérkőzése ennek értelmében két órával később fog kezdődni!

    http://ujpestfc.hu/article?id=5667
     
  5. avatar: magyarfutball.hu
    2017.07.25, 21:45
    A FEB az Újpest – FTC mérkőzéssel kapcsolatban az Újpestet mérkőzés rendezéssel kapcsolatos szabályzati előírás megsértéséért, szurkolói részéről jelentős mennyiségű pirotechnikai eszköz beviteléért és használatáért, rasszista megnyilvánulásért (több alkalommal is “huhogtak” az ellenfél színes bőrű játékosának labdaérintésénél), valamint másokat megbotránkoztató magatartásáért (az ellenfél szidalmazása) 600.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi, továbbá elrendeli a nézők nélküli, zárt sportrendezvényben történő mérkőzésrendezést 1 soron következő hazai NB I-es bajnoki mérkőzésre. A FEB az FTC-t szurkolóinak másokat megbotránkoztató magatartásáért (az ellenfél szidalmazása) 150.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.