magyarfutball.hu

Diósgyőri VTK - Vasas FC 2 : 1 18:00

   
   
Upload your own photos! »
videók
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

 1. avatar: magyarfutball.hu
  2017.04.30, 11:33
  Vasas Drukkerkocsma:
  Ennyi jól elbasztuk. Évtizedek óta volt először esélyünk a bajnoki címre, de az ellen motiváltabb, mint mi.

  Mocskosul csalódott vagyok. Az összes kiesőjelölt megver minket, ez vicc.

  Azért kaptunk ki mert a jatékosaink egesz héten azt nyilatkozták hogy nekik a kupa a fontosabb... ezzel kimondtak hogy tojnak a bajnoksagra.. hiaba probaltam optimistan irni nem lehet ilyen erok ellen harcolni.

  Sokkal gyengébb képességű, ráadásul az utolsó 15 percben már emberhátrányban játszó csapat vert meg minket.

  Csak a védőink vették fel a kesztyűt, a támadásért felelő játékosoknak esélyük sem volt. Mohának talán egy jó megmozdulása nem volt az egész meccsen. Zsombi meg nem igazán vállalkozott.

  Elvileg a baknokságért mentünk... ha az kell, akkor 26-szor rúgassuk fel magunkat az ellenféllel, amíg ki nem állítják. Ehelyett azt láttam, hogy sok esetben kifordulunk a párharokból, ősszecsúszásokból.

  Sajnos mindig ez van! A kieső csapatok ellen nem megy, ezen kell majd valamit változtatni! A diósgyőriek pedig teljesen elkészültek az erejükkel és két gólt tudtak lőni helyzet nélkül szinte!

  Sajnos nagy lehetőséget szalasztottunk el.

  Először azzal a buta védéssel, majd amikor emberelőnybe kerültünk nem tudtunk élni vele, a második gólt pedig olyan helyzetből kaptuk ahonnan nem szabadott volna, az oldalvonal mellett ki kellett volna szorítani a labdát hozó Makrait.

  Berecz nagyon gyenge volt, James pedig sokat hibázott, mind védekezésben, mind támadásban, sokszor elpasszolta a labdát.

  Õt kellett volna először lecserélni, akár a szünetben.

  Nem tudom, hogy Vidát miért nem hozta be helyette Misi.

  Ferenczit is előbb kellett volna behozni, hogy hátul tartsa a védőket.

  Burma 2:2-re hozta a saját meccsét.

  Sajnos a mostani gólja így nem hozott pontot. Szerintem nem rajta múlt.

  a máodik gól az egész védelemé, Felix mellett megtolták, nem akarta kiállítattni magát, így nem szabálytalankodott. Aztán másik három meg állva végignézte, ahogy belövi a hosszúba.

  az első meg csak a kapusé

  James egészen addig jó, amíg nem kapja meg az első sárgáját. Aztán már nem megy bele a párharcokba teljes intenzitással ha meg igen, akkor jó eséllyel kiállítják.

  Én azt hittem, hogy félidőben jön helyette Vida.

  Murka/Kleisz teljesen súlytalan egy ilyen harcos, favágó csapat ellen. Ádám Martin de jó lett volna, ha játszik smiley

  Csak az a bajom, hogy ez egy nb2-es meccs volt, iramtalanságában és szinvonaltalanságában. És elnézést kérek a favágóktól. Az izlandi nb2-ben a favágók legalább futnak, mint a mérgezett heringek.

  Sajnos igaz, hogy ismételten egy gyengébb csapattól szenvedtünk vereséget. Annyira nem vagyunk jobbak, hogy átütő erő legyen belőle. A párharcokat az elsőben gyakorlatilag elbuziskodtuk, akarati tényezőkkel nőttek akkor fölénk. Kellett persze Geri hibája, meg a Diók nagy tempója. Igaz abból 20 percre jutott erő, de az bőven elég volt, addigra vezettek. A másodikban mindenki megmoshatta hideg vízzel az arcát, mert hirtelen egy felébredt csapat benyomását keltettük. Az egy jogos kérdés lehet, hogy ha a második elején a gólig képesek voltunk csúszni, mászni, sprintelni, ütközni, párharcokat nyerni, akkor az első perctől miért nem mehet ez?

  A kiállítás és a gól megnyugtatta a csapatot, mert addigra a Diók a seggükön kapkodták a levegőt és benne volt a meccsben hogy nyerünk. Ezzel vissza is tért az első félidei mentalitás, mikor az egészséges agressziót a fineszesen megoldom hozzáállás váltotta a párharcok tekintetében. Csak sajna a dió nem így gondolta és nem törődve a kísérettel bebaszta. A gólt sajnos tisztán nem láttam, mert a másik kapu mögött álltunk, de úgy tűnt, lett volna lehetőségünk a gyereket az M3-asig kirúgni a pályáról, de csak újra a nyálaskodásig jutottunk.

  A dióknak ajándékoztunk egy gólt, egyet rúgtunk, volt nekik egy helyzetük az elsőben, amit a bal sarok mellé rúgtak, meg egy másik ami szabiból úgy jött be, hogy nem ért bele senki, Gerinek kellett kiütni. Ezen kívül csak a rugdosás. De hát ilyen helyzetben vannak, nincs más nekik. Játszani nem tudnak, harcolnak. Nekünk Mahir és Moha fejese. X-es meccs, amiből nem sikerült jól kijönni. Azt mondtam meccs előtt, hogy ha nyerünk az aranyért, X esetén az ezüstért, cuminál a bronzért lehet reális harcolni. Na akkor az a bronz legyen meg gyerekek. A kupában meg majd lesz valami.

  A jövőre nézve azt mondom, akkor leszünk hatékonyak, ha a játszó énünk mellé a harcost is sikerül kivinni rendszeresen a pályára. Aztán hogy jövőre milyen csapattal futunk majd ki az, nyáron kiderül.

  http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018138