magyarfutball.hu

Videoton FC - Mezőkövesd Zsóry FC 1 : 1 18:00

   
   
Upload your own photos! »
videók
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

 1. avatar: magyarfutball.hu
  2017.04.18, 13:29
  a kapu közelében valahogy elfogy a tudomány, rengeteg szar kényszerítőzés, vagy balfasz ívelgetés van

  A Mezőkövesdet háromból egyszer vertük. A Vasast egyszer sem. Paksot egyszer, Fradit még nem, de velük legalább még játszunk egyszer. Vicc, de eddig a Honvéd ellen vagyunk 100 százalékosak meg a Gyirmót ellen. De a Honvédnél, Újpestnél (jó, őket is kétszer vertük), MTK-nál azért még kemény meccseink lesznek, márpedig ha idegenben nem nyerünk, semmi esély nem lesz az első helyre.

  Lehet jönni megint azzal, hogy a helyzetkihasználás, de igazság szerint a második félidőben helyzetünk se volt. Suljic jól gyorsít rá, tud cselezni, Géresi is bátran játszik egy az egyben és megveri az emberét (mi a tökömért nem kezdett?), de a kulcspasszokban mindketten pontatlanok, alig jött jó beadás, kiugratás, még Vinícius csinálta a legjobban... Egy Varga, Szolnoki középső középpályával akarunk kreatívok lenni???? WTF? Gyirmóton egy 11-essel nyertünk, Pakson sehogy, a DVTK ellen volt egy szöglet meg eg öngól, Vasas ellen öngól... Elég komolyan látszik, mennyire hatékonyak támadásaink. De rendre az utolsó passzok a rosszak, legalábbis amíg még nem fárad el a csapat, mert utána már addig sem jutunk el.

  Persze ha meg mégis sikerül pontrúgásból, akkor nem lenne baj, ha Fiola egy méterről nem a lécet fejelné telibe.

  A hosszabb szünetek után rendre kiesünk a ritmusból. Fásult az egész csapat. A felkészülés sem volt valami kemény a hírek szerint, ahogy az edzések hossza is elég karcsú.

  A vasas 10 emberrel hárommal több meccsel a lábában lefutott minket a 80 perc után.

  Ólom lábakon meg nem is mennek úgy a dolgok ahogy eddig.

  Volt is ezen a téren változás. Purger ugye kivágták, az angol meg már nem futkározik velük szünetekben, meg a meccs elött sem.

  Valami nem kerek.

  Az előző meccsekhez képest jobbak vagyunk. Nagy kár, hogy a védelem elaludt egyszer, és Molnáron senki nem védekezett.

  http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018177