magyarfutball.hu

Ferencvárosi TC - MTK Budapest 1 : 1 18:00

   
   
Upload your own photos! »
videók
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 3 (2 szavazat)

játékvezető: 2.5 (2 szavazat)

hangulat: 2 (2 szavazat)

1...5
betting game
tippek
  1. 0 : 1 (1)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2016.12.11, 13:53 (szerk.: 2016.12.11, 14:12)
    Egyébként hallgatva ennek a szerencsétlen Teodorunak a nyilatkozatát teljesen érthető miért szar a focink. 82. percig, amiből 25-öt emberelőnyben játszottak egyetlen egy támadást nem tudtak vezetni, talán kapura sem lőttek. Erre benyögi, hogy győzelmet érdemeltek volna.


    Mondjuk megint milyen golt kaptunk. A szokasos. Pontrugas, Torgelle siman fejel, mert csak egy csetlo-botlo Nalepa szerencsetlenkedik a hata mogott. smiley
    Doll vajon gyakoroltatja ezeket a pontrugas szitukat vagy mifasz van itt? Hogy lehet az, hogy ilyen szanalmasan szarok vagyunk meg abban is, hogy a pontrugasokat rendesen levedekezzuk?
    Erthetetlen, hogy mit [nem] muvel a stab. smiley


    Én úgy éreztem kicsit Dini is benne volt. Talán ha a vonalon marad védhette volna. Mondjuk jó helyre ment a fejes, de azért 10-12 méterről necces egy ilyen gól.


    Végre úgy küzdött a csapat, ahogy mindig kellene, a közönség is azonnal a csapat mellé állt, messze most volt a legjobb hangulat ősszel. A bíróról csak annyit h ha ugyan olyan mércével mérte volna az Mtk játékosait, ahogy például Csukát, akkor mi játszhattunk volna emberelőnyben. Több első sárga is elmaradt az első félidőben, így teljes létszámmal fejezhette be az Mtk ezt a meccset.


    Én erre megint azt tudom mondani, mint a legutóbbi meccseinkre. Igen egy mocskos, hülye idióta bírót fogtunk ki megint DE
    Simán eldönthettük volna ezt a meccset, az MTK a kiállításig rém gyenge volt. Miért nem támadunk hatékonyabban? Mi volt már megint ez a védekezés. Torghelle hogyan tud ennyire üresen maradni. A végén óriási mázlink volt, hogy elbaszta a helyzetét az a szerencsétlen, mert különben ma is nulla ponttal távoznánk. Mik ezek a rém gyenge cserék Dolltól? Okés, hogy alig volt használható ember a padon, de Ryu miért nem jött bár tíz perccel hamarabb?Vagy Busai verekedni legalább?Komolyan a 90. percben cserél?Hát bazdmeg nem hittem el...Mikor jön rá Doll, hogy ezt a tili toli langyi focit már nem tudjuk csinálni?Vagy csak ezt tudja?
    2-3 meccset leszámítva egy ocsmány,hányadék őszi szezon volt ez. Itt nagyon komoly változások kellenének a vezetőségben, a szakmai stábban, és a játékos keretben is, hogy újra komolyan vehetőek legyünk.


    Ismét sikerült elbarmolnunk egy sima győzelmet. Ondó ide vagy oda. Ha Csuka nem csinál eszement hülyeséget, sima győzelem. De ettől függetlenül ez a gól megint mi a fasz volt. Oké, mi is szerencsés gólt lőttünk, de legalább egy szép támadás volt.
    A mai fordulóban történtek hűen tükrözik az őszi eseményeket. Vasas csoda meg Berg futballtörténelem mindhiába, mert a Honvéd majdnem az élre ugrik. Mi meg asszisztálunk hozzá balfék módon.


    Ondo ide vagy oda... ondo ide egy nyilvan valo 11-piros kombot nem fujt be az agyon hypolt nagydimi ellen..


    Szerintem Böde legalább egy hónapja nem játszott ilyen jól, mint ma.


    Sok dologban látom hibásnak Dollt. Beszari felállás, néhány ember erőltetése vagy padoztatása, értelmetlen cserék. Azt viszont nem az ő nyakába varrnám, hogy a keret egyértelműen gyengül. Ő hozta a németeket ? Igen. De kit hozott volna, amikor elmondta, hogy Paliék egy fillért nem adnak igazolásra. Így jönnek az ingyenes kutyaütők, hogy legalább darabra meg legyünk. Meg lehet nézni az elmúlt másfél év távozóit és érkezőit és meg kellene kérdezni az illetékest, hogy itt mi a koncepció, mire alapozza a csoportkört, mint célkitűzést ? Az alapemberek közül elment :
    - Mateos, Soma, Pavlovic, Sesták, Lamah, Nagy Ádi
    érkezett
    -Leo, Rami, Hüsing, Trinks, Ryu, Djurci, Lovre
    ezek közül Leo sajnos nem pótolja a belső védőket, Rami bevált, Djurci hozza Sesták szintjét, a többi egyelőre vicc kategória.
    Tehát 6 jó zsugás helyett kettő és fél mondjuk. Ehhez hozzá vehetjük a táppénzcsaló Hajnal Tomit és az öreg harcost, aki már nem lesz fiatalabb, akkor kijelenthetjük, hogy minimum 3-5 poszton alaposan meggyengültünk. Nem hiszem, hogy ez Doll sara lenne. Az egyetlen reményem, hogy Csuka, Busa és Gyömbi még aláír 2- 3 évet...


    Torghelle sorozatban harmadszorra talál be ellenünk, a Fáy utcában anno ráadásul pont egy ilyen szituációból szerzett gólt, mint ma. Van bármi oka annak, hogy nem vagyunk képesek felkészülni belőle? Szerencsénk, hogy csak egyszer talált be. Volt még egy veszélyes fejese (amikor valamiért az 1,73-as Dominik felé emelkedhetett), amit szerintem 10-ből egyébként 8-szor bebólintott volna, úgyhogy örülhetünk ennek az egy pontnak.
    Egyébként amikor Gyömbér borzasztóan adta be a labdát a középen üresen érkező Djurkának egy gyorsan elvégzett szabad után, a bíró ugye nem fújt? Eldönthettük volna a meccset...


    Szanalmasnak tartom ezt a sok birozast. Ha nem ilyen lenne a csapat amilyen, eszukbe se jutna sokaknak. smiley
    Doll pedig lekattanhata a temarol, mert mar kezd kinos lenni. Inkabb azzal foglalkozzon, ami a dolga. smiley Sajnos az egyre kevesbe megy neki.


    Doll arról beszélt, hogy a nekünk vezetett meccsek hozzáállásával hozzák fel a bírók az ellenfelet. Tegnap az első húsz perc alatt két sárgát érő belépője volt az MTK-nak. Vukmir úgy ütötte el a cikázó Dominikot, hogy nyilvánvalóan csak ez lehetett a célja. Torghelle pedig úgy ment fel fejelni már nem tudom kivel, hogy csak arra figyelt, sikerüljön feldönteni a játékosunkat. Semmit nem kaptak.Ugyanakkor szabadrúgások tömegét fújta a kapunk előtt. Doll aki aktív válogatott játékos volt látja, hogy hozzák fel apró döntésekkel az ellenfelet. Egy játékos ha sárgát kap már máshogy játszik, ezekkel a kiállításokkal, büntetőkkel meg lehet félemlíteni egy csapatot, különösen ha a másik oldalon meg félrenéznek És persze ezek után elveszítik néhányan a fejüket és akkor már durvulnak. És ez így ment az ősz jó részén.


    Pontosan. Nincs az a csapat, amelyikben valaki ne veszítené el a fejét az ilyen bíráskodás következtében. Nálunk korábban Alempijevic ment rá erre /de Jenner is némileg/, idén Ramírez és most Csuka, de sokat elmond az, hogy Gera is alig tudja türtőztetni magát.
    Szerintem tegnap kb. 4-0ra nyertünk volna, ha ezt a meccset részrehajlás nélkül vezeti le egy nemseggfej.


    Miután az első félidőben ámokfutott Torghelle, Csuka lerendezte. A második sárgája viszont iszonyat nagy hülyeség volt. De ha nincs Torghelle ámokfutása, akkor nincs a első sárga sem.
    És ahogy írjátok Vukmir is sárgát kellett volna kapjon.
    És egyébként ennek az eredménye a kompenzálás, mert Leonak is volt egy sima sárgás szabálytalansága az első félidő vége felé.


    Nem azt mondom, hogy Csuka két sárga lapja nem volt jogos. De Torghelle 5 sárgát kellett volna hogy kapjon, és igaz hogy Domi kezezett, de nekünk sem adták meg korábban amikor Bödét a mezénél fogva lerántották.

    Normális bírói működéssel rég eldőlt volna a meccs. A javunkra!


    Domi esete nem volt szándékos kezezés. Puhl S. is többször elmondta, hogy nem mindegy, hogy a kéz keresi-e a labdát, vagy vétlen kezezés történt-e. Tegnap nyilvánvalóan az utóbbi történt. Ha Ondó befújta volna a tizit, tetézte volna az egész meccsen folytatott elfogult közreműködését. A javunkra sem fújta volna be, ez biztos!


    No de nézzük: Böde lerántása, Csukics nevetséges első sárgája, Baki, ramos, trógerle pályán tartása,Nalepa lerántása és enbloc a szemben lejtős hazai pálya .. Vesd már össze ! Doll nyilatkozata a meccs után 100 %-ban érthető és megsüvegelendő ahogy védi a játékosait.


    Sajnos Csukának addigra már felforrt és eldurrant az agya attól a sok meg nem itélt szabálytalanságoktól ellenünk.


    Nézd meg a szituációkat.Én megtettem,kikockázva is.Nalepa lerántása 11-est ért.Akkor 2-0 ide.Sanyi gólja les,marad az eredmény.Domi miatt 11-es és 2-1.


    van más is aki kikockázta. Nála azt hiszem a Nalepa esete véleményes, Airsanyi gólja pedig nem volt les, mert állítólag Nagy Domi takarásban, de kb. félméterrel beljebb volt. Akkó most mi legyen?


    Szerintem kurva látványos volt a csalása. Csuka kiállítása a szabályok szerint jogos volt, csak annak fényében nem, hogy Thorgelle miket csinált, Kanta hogyan ugatott a játékvezetőkkel habzó szájjal, hogy az a Ramos gyerek mennyit alattomoskodott, a 4-es számú hátvédük hogyan rúgott bele Gerába utólag, mikor sehol sem volt már a labda......... Lehetne sorolni bőven.
    Az meg, hogy az 5 játékvezető közül egy sem vette észre, hogy ápolás után a Trollgenyó nem ment le a pályáról, az maga volt a közröhej. Ezért ezt az 5 pancsert, csak a másodosztályban engedném bíráskodni vagy 3 hónapig majd tavasztól.


    Fuuu... Nagyon sok gondolat kavarog bennem a tegnapi meccsel kapcsolatban...

    Az első, ami még talán számomra is meglepő, hogy Hajnalt leszámítva, nálam senki sem teljesített rosszul... Kifejezetten tetszett az a sok ritmusváltás, ami jellemezte az első félidőnket, és az a harcosság, amit a kiállítás után láttam a srácokon. Nekem tetszett ez a kezdő Pintér és Lovre szerencsétlenkedése nélkül...

    A másik, hogy amúgy ez volt nálam a második meccs idén ahol szemérmetlen csalásnak vagy teljes bírói hozzá nem értésnek lehettünk szemtanúi. Legalább 2 MTK játékost ki kellett volna állítani, ha Csuka két ilyen fault után kipontozódott, folyamat mi kaptuk a sárgákat, ott semmi (ez anyámnak is feltűnt!), illetve Sanyi gólja nekem lesnek tűnt, és volt elmaradt tizi is... Ami volt ott is, sőt Dominik a pirosat is megúszta, ezért hagytam meg annak a lehetőségét, hogy a spori szimplan csak alkalmatlan bíráskodásra, és nem akart részrehajló lenni. De ez a tegnapi bíráskodás Kassai àmokfutásával vetekedett.

    Harmadrészt örülök, hogy vége... Van 4 pont hátrányunk, ez nem behozhatatlan... Van azért 8-10 olyan játékosunk, akiket kifejezetten szeretek, akikre építhetünk, és nálam Pali félidei nyilatkozata nyugtatólag hatott. Nem volt hímezés-hámozás, viszont láttam határozottságot, keménységet a szemében (mondjuk nem tudom miért kellett erre ennyit várni) változások jönnek, és mindenki odateszi majd magát a télen, hogy szebb tavaszunk legyen. Így legyen...


    kép

    Köszönjük, tehát még a góljuk se volt szabályos.


    Kint voltam a meccsen és nagyon elszomorított az neten olvasott cikkek és kommentek sora, miszerint miért bírózunk.
    Elmondom, nagyon régóta - vagy talán soha - nem láttam még ilyen alkalmatlan játékvezetést vagy szándékos csalást, felháborító volt.

    * Torghellét a 10. percben ki kellett volna állítani, semmi
    * Bakinak legalább 4 sárgát érő megmozdulása volt, összesen egyet kapott 10-20 perccel a vége előtt.
    * Ha egy sárgás MTK-s szabálytalankodott, odafutott hozzá, megbeszélte vele. Cukic kétszer szabálytalankodott összesen.
    * A már sárga lapos Torghelle és Kanta letépi bíró fejét egy ítélet után, képébe üvölt, semmi.
    * Gyömbérbe beleszállnak, majd Gerának sárga
    * Megsérül egy MTK-s, fekszik, az MTK támad. Megszerezzük a labdát, kontrázhatnánk, abban a pillanatban megállítja az akciót
    * Cukic törleszt Torghellének, megy az akció, jön egy szöglet, de Torghellét ápolni kell. A közönség Cukicot kezdi éltetni, majd hirtelen a bíró felmutat neki egy sárgát.
    * Hosszabításban támad az MTK, labdát szerzünk, megy a kontra, legfújja a félidőt.
    * 89. perc, elszakad a cérna, Leo, Kanta, Torghelle meg a fél a csapat összeakaszkodik, megy egy kis lökdösítés, majd pofonok. Sárga Sanyinak. A 89. percben.

    Bocsánat, kiragadott példák és még rengeteg van, remélem valaki készít egy összeállítást, mert egyszerűen botrányos volt.
    Játékunkról: Nem volt olyan szar, mint amilyen mostanában szokott lenni, de bőven van hova fejlődni.


    Amióta Doll nálunk van, ilyen tüntetés még nem volt a bíró ellen, gondolom nem véletlenül. Halkan jegyzem meg h a hangulatnak viszont jót tett a részrehajló bíráskodás, végre tűzbe jött a lelátó.


    Hajnal botrány, de tegnap a pirosig igenis volt bennünk lendület, még Dani is csipkedte magát ezen a téren. Fizikalisan rendben volt a csapat. Szinte csak ütközéseket láttam középen, nem tudom miről beszélsz. Szerintem a játékkal se volt gond. A szabik utáni gólok ellen meg igazolunk majd KH-t... És nem magát mentegeti, értelmezz szöveget!

    http://ulloi129.hu/2016/12/10/elo-az-mtk-elleni-bajnokirol/