magyarfutball.hu

Videoton FC - Paksi FC 5 : 1 15:30

   
   
Upload your own photos! »
mérkőzés értékelése
betting game
tippek
  1. 2 : 0 (1)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2016.10.23, 13:39
    A második félidővben már más szabályok voltak. Ha a partjelőz sszerint nem volt les a paksi gól, akkor Scepovic is mehetett volna a kapura.

    Mellesleg nem csak az icsek voltak jók, hanem pl Szolnoki is. Hadzic > Varga. Pátkaival meg legalább a három szűrő inkább 1+ 2 fél lesz, mert midnkettő alkalmas a támadásra is.

    Bergnek azért lehetne szólni, hogy az még rendben, hogy beküldi Kokót, Bódit, de Feczét, ne Scepovic mellé vigye be, mert onnantól megint szétesünk elöl.


    Hadzic nagyon szép gólt lőtt és a Lazovics-gól előtti labdája is parádés volt. Ha Lazovics a szabadrúgásokhoz is odaengedné, talán veszélyesebbek lennénk, mert remek rúgótechnikája van.

    Eléggé kiherélt Paks volt ez, de azért a Csertői-csapatoktól nagyobb ellenállást szoktam meg, kiállításoktól függetlenül mintha nem is hittek volna az egészben. A védelmünk így is helyzetbe hozta őket párszor.

    Scsepovics és Feczesin, úgy tűnik, nagyon egyformák, szerencsére mindkettőben van gól, az együtt játszásuk nekem is rejtély, bár állítólag rendszeresen készülünk erre.

    Videoton - Drukkerkocsma
    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018177