magyarfutball.hu

Puskás Akadémia FC - Ferencvárosi TC 0 : 0 18:00

   
   
Upload your own photos! »
videók
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 2.5 (2 szavazat)

játékvezető: 3 (2 szavazat)

hangulat: 2 (2 szavazat)

1...5
betting game
tippek
  1. 0 : 2 (2)
  2. 0 : 0 (1)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2017.06.26, 13:42
    Nem tett jót a válogatott szünet nekünk. A csitákat még erőből legyőztük, de múlt heti, s a mai játék nem volt meggyőző. Mondjuk ezért a játékért még a nyolcszáz Ft is sok volt....

    Nagyon szép így is a 9 1 0 sorozat. Viszont a mai játék nagyon gyenge volt. Sesták nálam Tuijp-Lauth 2 eddig, hiába mondjuk, hogy nem a posztján játszik, attól még hajtani lehetne, nem dekázgatni, amiből lekontráznak. Gera Zolinak sem ment ma nagyon, a kulcspasszai rendre ellenfélhez mentek. Ramírez a sérülése óra nem az igazi, vagy tényleg belelassult az itteni mezőnybe? Busai játéka értékelhetetlen volt. A többiek úgy-ahogy tették a dolgukat, de senki sem volt az igazi ma. Tudunk mi sokkal jobban is játszani, arra kell újra ráállni. Most valahogy nagyon fásultak, lassúak a fiúk.

    Na, hazaértünk.

    Lassan ki kellene próbálnia Dollnak, hogy nem négy védő + védekező középpályás felállással kezdünk egy passzív játékot csináló csapat, mint Bcsaba, felcsút, stb. ellen.
    Dilaver borzasztó a támadás segítésben, ahogy Ramirez is az utóbbi pár meccsen nem olyan jó a támadás segítésben. Egyikük helyett inkább Pintér Ádámot tettem volna be.

    A félidőtől volt értékelhető a meccs, Haraszti beállásával. Akkor a kis területen passzos játékkal át tudtuk nyomni a labdát a sűrű, feltolt felcsúti védelmen keresztül. Jól nyúlt bele ezzel Doll, de megléphette volna már az első félidő 25. percében is! 45 perc játékkal nem nyerhetünk meg mindig egy 90 perces meccset.

    Szurkolás - ne nevezzük annak, jó értelemben vett "tábor" most sem volt, a hangulat néha megye kettes volt. A második félidőben a vége felé paprikázódott fel a zöld szívű fele a stadionnak, akkor éreztem némi támogató szurkolást.

    A bíró szánalmas. 1. percben Rami fellökéséért mindjárt nem adott sárgát, s két szögletet is megspórolt, ill. még egy sárgát a 2. félidőben - amúgy nem rajta múlott a győzelem, de ..rva bosszantó volt....

    De mindegy: 9 győzelem, 1 x - az iksz jókor jött, nem kell már azon buzizni, hogy 33 győzelemmel nyerjük-e a bajnokságot. Munka, előre, de a kezdéstől és nem csak a második félidőben!!!

    Ha szögletből fejeltünk volna gólt, -amit ugye nem adott meg, mármint a szögletet- akkor bizony a bírón ment el a meccs.
    Ezzel most nem bírózni szeretnék, megvoltak a helyzeteink, csak sajnos most nem akadt be semmi. :(

    Sajnos rájöttek, hogy túljátszani nem tudnak minket, ezért ölték a játékunkat, és mások is így tesznek majd.

    A védelemmel semmi gond nem volt. Ami fura volt, az középpálya. Gera és Ádi hozta a megszokott játékát. Meglepett Lamah, Busa és Sestak gyenge teljesítménye. Ezt ne lehet elbírni. Örültem Haraszti és varga Roli játékának. Féltem és be is jött: Jarni ellen nehéz lesz. és ez lesz majd Rossi ellen is.

    Meglepődtem Lakatos beállításán.

    A Honvéd ellen, ha nem játszik Hajnal, akkor Harasztit kezdőbe jelölném. Varga Rolit vissza a szélre, mert Sestak e téren rossz volt.

    Thomasnak lesz munkája.

    Ez a pufla,pont az a csapat,amelyből 5-6 játékos leigazolása,nálunk szurkolóknál is szóba került.Páran be is férnének a keretünkbe,Fiolától,Tischlerig.

    Amit én láttam. 1. félidőben rém gyengék voltunk. A 2. félidőben szerintem elég jók voltunk bár a kapu előtti határozatlanság nagyon látható volt. Nem volt ez annyira rossz szerintem mint azt sokan leírták. Radó és Hajnal nagyon hiányzott. Busát remélem végre elfelejtjük. Gerát pihentetni kell. Ramirez meccsek óta árnyéka önmagának, a többiek szerintem nem voltak rosszak.Pintért vagy Leo-t be kell valahogy építeni a középpályára és ilyenkor ha nincs Hajnal Gerát fentebb kellene játszatni. Vargán látszott az utóbbi hetek pedagógiai hatása ma eléggé csipkedte magát.

    Így is volt két ziccerünk egy teljesen impotens,favágó+ondó elleni csapattal. De gyengék voltunk. Busai emberfór. Lamah középen játszatasa is. Lakatos meg pláne. Több gólos vezetésnél kell őt játszatni. Gera szerintem a legszarabb meccsét játszotta. Középen voltunk nagyon gyengék. Ilyenkor kellene két jól cselező szélső. Radó pl. Varga sem volt rossz. Viszont Rami is egyre gyengébb.

    Busa jó gyerek, de sztem is egy félidős, és leginkább a második..a pad meg ma rövid volt, sztem Lakatos is ezért jött be, titkon bíztam benne, hogy húz kettőt és lesz belőle valami...ami a múlt héten egy gyatra fejesből bejött, ma nem.
    Jövő hétre reméljük összekapják magukat..és a sérültjeink is helyrejönnek lassan..
    Buzsákyról pl addig nem szóltak a hírek, amíg már szerződése sincs..

    Támadó stílusú játékost akart Doll behozni. Más ilyen nem volt már a padon!

    az utolsó 10 perc. Ami feltűnt, hogy kb hetek óta ez megy:

    meccs első 20 perce: teátrláis labdatartás, baszakodás leöl, hátha lesz valami, általában nincs
    meccs köztes időszaka: kb nyitottabb adok-kapok, bőven a mi labdatartásunkkal, soksok hátrajátszás, minimális rizikó vállalás
    utolsó 10 perc: nyomjunk, hátha lesz valami.

    Attól függetlenül, hogy nem sírhatunk egy toronymagas első hely mellett, azért az nálam edzői hiba, hogy Busai a kezdőben van és Lakatos behozatala is az 0-0- nál. Izgalmában 2 ígéretes akció is elment rajta a végén. Nem ilyenkor kell rutint szerezzen. Anno biztos vezetésnél ő is nyugodtabban szállt be az első meccsén.... Lamah feladata is talány volt ma számomra, többet volt söprögetőben, mint elől. Varga és Haraszti jobb húzás volt, de Haraszti kihagyta a helyzeteit, mint utoljára is, így ma nem mentünk vele se sokra...
    Igazolni kellene egy irányítót.

    Lamah pozícióját én is hibának látom , már a csaba ellen is csak kóválygott középen . Vargát , erőltetnem a jobb oldalon hiába nincs formában . Jó formán egy értelmes beadás nem volt egész meccsen . Amikor ment a szekér csak úgy záporoztak a beadások , nem is bírta az ellen a folyamatos koncentrációt .

    Nem volt így bal oldalunk elől, Seszták meg eleve nem szélső a jobb oldalon....

    Mondjuk az furcsa, hogy Doll teljesen más játékot ígért. Látszott is rajta, hogy ideges. Pedig el lett mondva, hogy milyen jó edzéshét volt a fiúk mögött, de ez valahogy nem látszott a pályán.

    Az NSO-s videót most néztem meg. Epic. Ahogy Ádi finoman lehülyézi és a riportert és magabiztosan nyilatkozik arról, hogy nehogy már azt higgye valaki, hogy most hullámvölgy jön: profi. Így kell egy gyengébb teljesítmény után, mielőtt még bárkinek hátsó gondolatai támadnának. Az egész nyilatkozatából az jön le, hogy bár most a Felcsút kifogott egy gyengén játszó Fradit igazából szerencséje volt csak ezzel és senkinek ne legyenek kétségei, hogy továbbra is elverünk majd mindenkit. Nagyon tetszik ez a hozzáállás, nem is lehet máshogy.

    http://ulloi129.hu/2015/09/26/elo-a-felcsut-elleni-bajnokirol/