magyarfutball.hu

FC BATE Borisov - Videoton FC 1 : 0 19:30

   
   
Upload your own photos! »
videók
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 3 (1 szavazat)

játékvezető: 3 (1 szavazat)

hangulat: 4 (1 szavazat)

1...5
betting game
tippek
  1. 2 : 1 (1)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: ingersheim
    2015.08.08, 00:15
    kép
    ebay.uk
     
  2. avatar: NNS
    2015.08.06, 16:15 (szerk.: 2015.08.06, 16:15)
    El kell ismernünk, hogy a mérkőzés képe alapján reális eredmény született, főleg a kiállítás után ma jobb volt a BATE.

    Olyan jó lenne, egyszer végre nem elismerkedni a vesztes elő-elő-elő selejtező után, hanem valakinek odabaszni. Évek óta ugyanazt a fost látjuk összes kupacsapatunktól, mindig csak a lebőgés és a kifogás...
     
  3. avatar: magyarfutball.hu
    2015.08.06, 10:52
    Az eredményeken túl az idegenben mutatott játék is a lócitromoslótúró kategória. Ami külön gond, hogy erről sok szó nem esik, pedig nem egyszeri problémának tűnik, mert a Videoton már a walesi csapat ellen is szenvedett, hát még tegnap és a Fradi se villogot Besics hazájában. A futball sportdiplomáciának is lehet ehhez köze, mármint ahhoz, hogy határon túl ennyire herélt csirke benyomását keltik a magyar klubok, miközben saját bajnokságukban egyeduralkodnak.


    A mai 1-0-ás vereség hízelgő. Jelenleg a Paks is nagy falat nekik, nemhogy a BATE.


    Amúgy a Vidi is edződött a honi kiscsapatok ellen, ahogy megverték a Halit 7:0-ra, úgy pl. a Real is otthon 9:1-re alázta a Granadát, a kettő között nagy különbséget nem látok. A probléma a Vidinél Carillo távozásával és a csapat eladásával van, ezen nincs mit magyarázni.


    Szégyen, hogy egy kontrát nem tudnak végigvinni a magyar csapatok Rijekában, Boriszovban, Szarajevóban meg a hasonló közepesnél gyengébb csapatok otthonában. Na majd holnap a Kondás csapat.


    én a következőket értem: akarat, harcosság, kikezdhetetlen győzni akarás. Ne haragudj, de én ezt nem láttam.

    ezek is klisék. egyébként mit vártál? hogy a fizikai párharcokra eleve képtelen Kovács, vagy Gyurcsó majd most kivételesen párharcot nyer? Hogy Ivanovszki két védő között leveszi a labdát, kicselezi őket, majd bebassza a kapuba? Ha erre képes lenne, Lewandowskinak hívnák, és a bayernben játszana... ezek a srácok nem ehhez vannak szokva.

    Lelketlen senkiket láttam, akik meg sem próbáltak ésszel játszani és valami értékelhetőt mutatni.

    nem az ő dolguk, hogy ésszel játsszanak, azért van a vezetőedzőjük, hogy az gondolkodjon helyettük. ilyen iramnál nem fér már bele, hogy gondolkodjanak a játékosok. a lelketlen senkit meg nem tudom hova tenni. olvasol a gondolataikban? mondom még egyszer, a legtöbb játékos saját magához képest abszolút fel volt pörögve. látszott az arcukon, látszott az akarás a sok szabálytalanságon is pl. egyszerűen ez már nem a mennyei szint, más az iram.

    A fizikai erőnlét kérdése érdekes témakör, mert az fejleszthető, mindenki akinek két tüdeje van és nem fogyatékos képes arra, hogy a lehető legjobb fizikai állapotot hozza ki magából.

    nem a játékos dolga az sem, hogy saját magát fejlessze, arra meg ott van az erőnléti edző. de mondjuk úgy nehéz az erőnlétet fejleszteni, hogy hurka magyar csapatok ellen kell elsősorban helytállni, a diósgyőrt 10 emberrel is megbaszta a vidi B hétvégén, oda elég volt az erőnlét. mondjuk a tavalyhoz képest a DVTK-t is rendesen szétbaszták, csak az nem kap akkora sajtónyilvánosságot, ha már szóba került.

    Vagy ha a hozzáállással nem volt baj és csupán ennyire képesek, na, talán az még rosszabb. Az, hogy 2015-ben két értelmes előre passzot nem tud elvégezni egy csapat az botrány. 90 perc alatt. Egyet sem.

    Évek óta ennyire képes nemzetközi szinten egy magyar csapat. más iram, nem bohócok által edzett csapatokkal kell játszani, itt már egy walesi félamatőr csapat is olyan taktikai tudással játszik, ami ellen nagyon kevés az, hogy jobb a játékosállomány.


    Borzalmasan gyenge ez a lebutított Vityaoton. Nem mintha ez a Bate világverő csapat lenne, de 3/3 csapat ki a magyart.
    Debrecent kétszer és most a Videotont.
    Nemtudom kit kapnak az EL play offban, de remélem valami komoly csapatot, ne ilyet mert ott nem ciki 4-5 szopni egy meccsen, itt kiesni nagyon az.


    ez a hajtás duma egy ordas nagy klisé, amit a hozzánemértő magyar sportsajtó terjesztett el leplezve a saját hozzánemértését.. a modern foci arról szól, hogy formációt kell tartani, együtt kell mozogni, adott, hogy melyik játékos, melyik játékszituációban hol kell legyen. és noha ez általában a magyar csapatok gyenge pontja, ennek ellenére az összevissza rohangálás nem fér bele. Vagy nem tudom mit értesz a hajtás alatt. a srácok küzdöttek, volt, aki gyenge volt, de akart a nagy többség, ez látszott rajtuk. ez nem az a szint, hogy lemész a haverokkal focizni, és futsz mint állat. azt is látni kell, hogy egy rutinos nemzetközi kupaszereplő csapattal szemben nem reális elvárás, hogy akár csak erőnlétileg nyomja le őket bármelyik magyar csapat. ott a loki a múlt hétről, ők aztán hajtottak az első félidőben, vége is lett az erőnlétnek a 40. percre, kaptak is utána hármat.


    mondjuk ez a Casoni nem valami inspiratív arc. kíváncsi lennék hogy élik meg a játékosai, amikor méltatlankodik folyamatosan a pálya szélén.


    Elfogult vagyok, de a szememben a Videoton régóta nem bajnokcsapat. Aranyuk óta kikaptak a Pakstól, zsinórban háromszor tőlünk -9-es gólkülönbséggel (köztük két kupadöntő), oda-vissza szenvedtek az északírek ellen. Ilyen hullámvölgyre egy bajnokcsapattól sem emlékszem, persze ez a magyar fodbal, lehet, hogy volt ilyen, nem is egy.


    Nekünk nincsenek olyan futballistáink, mint a Real Madridnak, hogy akkor is tudnak jól játszani, ha éppen rühellik az edzőt, magyar focistának kell a "bizalom" (értsd: senki ne kritizálja és ne hagyja ki a csapatból, ha nem megy neki), Gyurcsó a legjobb példa. Carrillo érezte, mit kell nekik mondani. Hogy ez nemzetközi szinten mire lett volna elég, senki nem tudja (én nem tenném rá a házamat, hogy akár a BATE ellen továbbjutottunk volna), de az látszik, hogy Casoni nem fogadtatta el magát, megintcsak Gyurcsót hozom fel, csak rá kell nézni mostanában.


    Továbbá Ivanovszki labda nélküli mozgása is nullához közelít, meccs nagy részében megjátszhatatlan (Oliviera előbb találta meg Gyurcsót, mint a csatárunkat...) és nem segít be a védekezésbe sem, meg sem próbálja megzavarni a labdázgató védőket.
    Ellenben a meccs végén már veszekedett egyet a labdaszedőkkel, majd a bíró orra előtt mellbe könyökölte a védőjét... nem bántam volna egy pirosat, legalább a playoff-on biztosan nem játszana.


    Hogy mondhatod, hogy mi irányítottuk a játékot a második félidőben? Egész szezonban nem irányítottuk a játékot, nemhogy a BATE ellen!
    A kiállításnál elérte a labdát vagy sem, tökmindegy, mert hátulról csúszott, és elérte a lábat is. De nem is ez a kérdés, hanem az, hogy két egymást követő meccsen miért állítanak ki ugyanarról a posztról? Azért, mert a Casoni által erőltetett 4-1-4-1 rendszerben az egy szem védekező középpályásnak annyit kell futni és ütközni, hogy óhatatlanul lankad a figyelem, becsúsznak a hibák.
    Mi az, hogy nem tehetett semmit? Ezzel az eredménnyel úgy álltunk végig, hogy akár tovább is juthatunk kis szerencsével. Ehhez mindenkinek hozzá kell tenni a magáét, és az a minimum, hogy az edző támogat és buzdít, hátha pont ez lesz az a kis plusz, ami a mérleg nyelvét felénk billenti.
    Ha nem értik a játékosok, akkor meg tanulja meg a három angol futball- alapmondatot, és kiabálja, hogy 'Bravo'. A nyelvtudás hiánya egyébként olyan dolog, amit a szerződés aláírása előtt figyelembe venni érdemes.
    Szóval ne haragudj, tényleg úgy érzem, hogy ez a hozzászólásod nem menne át a poker-teszten.
    Amúgy nekem úgy tűnik, hogy csak simán élvezed, hogy hergeled a többieket.


    Isten orizz, hogy az ordog ugyvedjet jatszam, de a kozvetitesbol a bevagasok soran nem mindig latszott, hogy azert adta az instrukciokat a sracoknak. Volt olyan is, hogy a 4-ik jatekvezeto tessekelte vissza mikor Trebotic-ot instrualta.

    Egyebkent ezen a meccsen szamomra bebizonyosodott, hogy Ivanovic nem uti meg meg az MB1-es szintet sem. A holland srac meg profi letere amator hibat vedett, mert meg csak nem is forgott veszelyben a kapunk. Gyurmat rossz volt nezni ahogy setalgat, es amikor 2 lepesnel tovabb nem birta kovetni az emberet megallt es nezte ahelyett, hogy tovabb tamadta volna.

    Nem vagyok edzo meg hudenagy hozzaerto, hogy okoskodjak es megmondjam kit hova kellett volna rakni, de ezek mind szemet szurtak es rossz volt nezni. Foelg azert mert ez a BATE is annyi de annyi amator hibat vetett, hogy nem volt verhetetlen. Ennel jobb eselyunk nem lesz egyhamar EL csoportkorre, sajnos...


    Én meg azt mondom, hogy hatalmas gratula a fiúknak, mert edző nélkül meccsben tudtak maradni, és szoros küzdelemben estek csak ki.

    Casoni teljes csőd. Amit ma bemutatott, azzal végleg kiállította a bizonyítványát.

    Az hagyján, hogy olyan taktikával küldi ki minden meccsre a csapatot, aminek a megvalósítására a játékoskeret alkalmatlan, az is hagyján, hogy a meccsekbe nem nyúl bele, csak posztra cserél szinte még emberhátrányban is, de az már kurvára nem vicces, hogy a padról SEMMIFÉLE támasz, tartás, biztatás nem jut el a játékosokig. Egy ilyen fontos meccsen végig ül, grimaszol, fitymál, pingvinezik, legyint, mint egy igazi megyekettes edző: "faszoooom, ezek kutyák". Szerencsétlen Petőn látszik, hogy neki kínos már az egész. Egy ilyen vezérrel az ember nem megy csatába. Casoni a mi Sobel hadnagyunk. Ideje áthelyeztetni egy korzikai kiképzőbázisra.


    Tényleg nagyon gyengék voltunk. Az, hogy így is csak 2-1-gyel estünk ki (és még mondhatjuk is, hogy az ittnei góljuk szabálytalan volt, nekünk meg nem adtak meg egy szabályosat), csak azt mutatja, mennyire verhető ellenfél volt ez. De egyszerűen a támadójáték halvány elképzelése nélkül nem lehet továbbjutni. A hazai mezőnyben is gond lesz, nemhogy egy BL-selejtezőben.


    Hát ha ez a magasabb futball kultúra amit Burcsa megálmodott, akkor köszönöm, nem kérek belőle.
    Szeretném visszakapni a tavalyi csapatot, amelyik Niko nélkül is fényévekre van ettől a fogalmatlan bandától. Messziről látszik h fogalmuk nincs mit kéne játszani és sikerült hátrányban kapuralövés nélkül lehozni a meccset.
    Ennyit a franciáról, köszönjük a sok lehetőség elszalasztását, au revoir.


    Ez nem sovány volt, hanem szinte alulmúlhatatlanul gyatra. Ennyire gyenge Vidit tényleg nem tudom, mikor láttam, jó, azért volt rá példa 30 év alatt. ))

    Lehet azt hajtogatni, hogy ezt a BATE-t a tavalyi Vidi így vagy úgy ütötte volna, de sajnos azt is mondhatnánk, hogy ez a Vidi egy a BATE-nál erősebb csapattó kapott volna a két meccsen hatot.

    Persze még így is a védelem mondható elfogadhatónak, mindenekelőtt Danilovics, plusz Vinicius a blokkjaiért. Nem az ő szintjüket haladta meg a BATE. Hanem a középpályáét például, ahol úgy megy át a labda az eddigi szezonban, mintha tényleg ott se lennének. Tökmindegy, ki a "szűrő" (haha), Trebotics, Luijckx vagy Simon, mint a hígfos, sajna, mindegyik. Kovács Pisti, nagyon úgy fest, ennyi volt, a nemzetközi szintre egyszerűen nem alkalmas. Gyurcsó fizikálisan még a lassú és körülményes BATE-védőkhöz is kevés volt. Ezzel együtt őt meg Oliveirát említem, akikről el lehet képzelni, hogy egy jobban működő csapatban érnének valamit. Fóleg a portugál, persze. Ivanovszki semmi. Lehet, hogy ilyen középpályával maga mögött Nikolics se lőtt volna gólt, de még a labdát is jobban tartotta volna.

    Szóval, ez szánalmasan kevés. Az első perctől mondogatta Hajdu Pisti is, hogy azért a meccsek végén tud gólt lőni a Vidi, a végén is csak ebben bízott, de én egy másodpercig sem éreztem, hogy egyáltalán lesz esélyünk odaérni a kapu elé. Ahhoz kellett volna egy Koman.

    A BL-nek annyi, szerintem ebben a felállásban az EL-t is felesleges emlegetni, erőltetni is, a hét végén a Fradi sokadszor is le fog simázni. Valahogy el kellene kezdeni gyorsan kármenteni, csak hát ez az állomány van, hozzáteszem, azért nem annyira reménytelen, mint amilyennek látszik, bár csatárok nélkül itthon is nehéz lesz.


    El lehetne gondolkodni pár dolgon. Mondjuk, hogy miért nem vagyunk képesek 11 emberrel végigjátszani egy meccset? Vagy hogy miért is akarjuk csatár nélkül játszani ezt a játékot? És ha ott van a keretben egy már bizonyított góllövő, akkor az utolsó 15 percre miért nem őt cseréljük be (igen, tudom, nem edzett semmit a csapattal)?

    Ez a BATE nem volt sokkal jobb nálunk, csak tudtak pontosan passzolni, meg jól labdát kezelni. Különben meg hozzák az alapjátékukat, amivel a playoffban fognak majd kizúgni. Viszont amíg nincsenek meg ezek az alapképességek, addig felesleges bármiben reménykedni. Még van két meccsünk, de el nem tudom képzelni, hogy bármiféle esélyünk legyen bármilyen ellenféllel szemben.

    http://forum.index.hu/Article/showArticle?na_start=30&na_step=30&t=9018177&na_order=
    http://forum.index.hu/Article/showArticle?na_start=30&na_step=30&t=9194647&na_order=
     
  4. avatar: magyarfutball.hu
    2015.08.06, 10:20
    Bernard Casoni: El kell ismernünk, hogy a mérkőzés képe alapján reális eredmény született, főleg a kiállítás után ma jobb volt a BATE. Az első tíz-tizenöt percben működtek a hosszú átadások és sok labdát szereztünk, de később már hátrébb szorultunk és kevesebbszer értünk fel az ellenfél kapujához. A piros lap után nagyon nehézzé vált a meccs, tíz emberrel nem igazán volt lehetőségünk támadni, így pedig nem sikerült kiharcolnunk a hosszabbítást érő gólt.


    Alekszandr Jermakovics: Nem szeretnék külön kiemelni senkit, a védelem tette a dolgát, a támadók sok helyzetet alakítottak ki, összességében elégedett vagyok. Nyilván voltak hibák is, de ma leginkább az eredmény számított. Nagy volt a nyomás, de örülök, hogy ezt elbírta a csapat és győzni tudtunk hazai pályán. Próbáltunk tanulni az első mérkőzés hibáiból, úgy érzem a játékosok megértették, hogy mit kérek tőlük és jobban koncentráltak ma este, mint az első találkozón. Ellenfelünk tíz emberrel is a lefújásig harcolt, de nagyon odafigyeltünk minden egyes párharcra és pontrúgásra, ezúttal ezért sikerülhetett kapott gól nélkül lehozni a találkozót.

    http://www.vidi.hu/2015/08/05/bernard-casoni-a-kiallitas-utan-ma-jobb-volt-a-bate“.html