magyarfutball.hu

Szombathelyi Swietelsky-Haladás - Ferencvárosi TC 0 : 2 18:00

   
   
Upload your own photos! »
videók
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 2.75 (4 szavazat)

játékvezető: 3 (4 szavazat)

hangulat: 3.75 (4 szavazat)

1...5
betting game
tippek
  1. 0 : 3 (1)
  2. 0 : 4 (1)
  3. 1 : 0 (1)
  4. 1 : 3 (1)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2017.07.05, 10:33
    Értékelés:
    Az m4 sportcsatorna,már a fogantatásnál megbukott.
    Az egy dolog,hogy egy sima magyar bajnokit,(pont azt ,amelyik a legtöbb nézőt vonzza)nem sikerül végig láthatóvá tenni,ezután még a sűrű bocsánatkérések mellett,az eredményt sem sikerült bemondani kb 10 percig.A sztárriporternek pedig fogalma sincs arról,hogy kit,miért és hogyan lehet nevezni,az el selejtezőre.Igénytelenségében,még az is elkerülte a figyelmét,hogy a nevezett játékos már csütörtökön is a padon ült.Bezzeg,ha bármilyen kutyát nem érdeklő nyugati bajnoki meccset közvetít ,csak úgy harsogja a kutyát nem érdeklő adatokat.Annyit lehet csak a javára írni,hogy a játékosokat legalább hellyel közzel megismeri,nem úgy,mint tanult kollégája,akihez a másik meccsen volt szerencsétlenségünk.Az pedig,hogy a 2. gólunk szerzőjét a komplett magyar média,csak találgatta vagy 20 percig,mindent elmond erről az egész trutymóról...megérdemlik egymást,a közeg meg a foci,csak minket hagynának már ki ebből...

    Szerintem ennyire nem volt tragikus. A sport tv neha sokkal rosszabb szinvonalat adott.
    De a 15 perc sotetedes tenyleg nevetseges volt....

    Böde kívételével mindenki jó volt.4300 néző vicc 7000 voltak ha nem többen

    Nos a győzelem meg van a rettenetes melegben is, második félidő látható részében nem volt szép és utána sem a hírek szerint a játékunk.
    Ramirez remélem nem hosszú időre dölt ki, azért Ő jó ha van, Leó ma jó volt.

    Ez a gól is egy legenda lett... látni senki nem látta, de mondják, hogy megtörtént.

    Ami biztos, hogy ha a Hali így játszik, biztos, hogy nem esik ki! Középcsapat lesznek ebben biztos vagyok!

    baromi jól kezdtünk, talán túl nagy tempóban is, az első fél óra tökéletes volt, később már csak maximum a cserék villogtak, szar ez a 40 fok.

    Örülök,hogy nyertünk,bár nehezebb meccs volt,mint azt gondoltam. Aminek viszont külön örülök,hogy Gyömbi kezd magára találni,mert ma egész elfogadható teljesitményt nyújtottsmiley

    Az internet kapcsolatunk (T) egész nap népmesét játszott
    (hol volt, hol nem volt) (15km-re vagyunk Szombathelytől)
    Aztán 6 után teljesen leállt. nem sokkal később a két mobilnet is feltette a kezét (T és Pannon)
    21:15 óta van újra, Ha Hajdú B.-nek 30-as telefonja azért nem tudták hívni mert az se működött és a vihar Ausztriában ragadt smiley

    Halmosinak - bár nagyon nem szeretem! - jobbulást kívánok!
    Többször visszajátszották az esetet, véletlen ütközés volt, ami előfordul, sajnos!
    (A "csak focin azt írták,hogy "Dilaver túlzott lendülettel érkezett".
    Szerintem meg így kell "érkezni"! - csak így érdemes "érkezni".

    Egyébként valahogy olyan érzésem van, hogy Vargát luxus ennyire a szélén játszatni, kapuval szemben azzal a rúgótechnikával, amivel rendelkezik és dinamikával jobban ki lehetne aknázni az erősségeit. Többször látni, ahogy még így is próbál üresbe futni, gólhelyzetbe kerülni, ez az ő terepe... Hajnal, vagy Gerzson, akár Radó osztogathatna remek labdákat neki, illetve Sestaknak.

    Tegnap is érdekes volt, hogy Lamah pazar gólját leszámítva hányszor maradtunk le a szélről beadott labdákról. Boszniában kíméletlennek kell lennünk támadásban..is.

    Jó helyen van, ahol van. Ha mindig középen szemből jönne egyszerűbb lenne levenni. Ráadásul nagyon gyors, amit a szélen jobban ki tud használni. A megkerülősnél is milyen jó volt nézni, hogy elrúgja a labdát, elkezdenek versenyt futni, látszik, hogy gyorsabb és meglehet a labda, de egyszer csak visszavált és egy pillanat alatt állva hagyja a védőt, esélyt sem hagyva neki.

    Radó leigazolása csempészhet némi kreativitást és gyorsaságot a támadásainkba, lövései is veszélyesek. Jofogás volt.

    Sestak beindulását jó volt látni, Hajnal pazar zsugáját nem különben!

    Dani nem dőlhet hátra, itt az ideje neki is felpörögnie, mert különben párszor lecserélhetik még... Van konkurenciája, ami a Csapat hasznára lesz.

    Sajnos az összefoglalóban nincs benne a teljes eseménysor, ami a második gólhoz vezetett:

    Lamah megindult a szélen, narancssárgásan felrúgták, ám fentrengés helyett felpattant és nekiindult - Kassai remekül alkalmazta az előnyszabályt - majd elintézte a gólt. Kellett nagyon.

    Jellemző hogy végre jó, korrekt a játékvezetés, akkor már mindenki hőbörög hogy nekünk fújtak...

    Most lattam eloszor olyan szinten vezetni magyar meccset, mint amiert megerdemelte a BL-dontot anno.

    csakfoci kommentrészleg szerint nem.
    Szerintük Dilaver úgy FEJBERÚGTA (!!!!!) Halmosit, hogy eltört a járomcsontja, és az azonnal piros kellett volna, hogy legyen.

    Sestakot illeti első sorban a dicséret.
    Felmérte, hogy ketten lesen vannak, ő pedig mélységből indult, intett is Hajnalnak.Az más kérdés, hogy kevesen tudnak ilyen ütempasszt adni.
    Az ilyen szitukat nagyon nehéz levédekezni - ezekből kell majd több.

    http://ulloi129.hu/2015/07/19/elo-a-haladas-elleni-szezonnyitorol/#more-119472
     
  2. avatar: ingersheim
    2015.07.21, 20:52 (szerk.: 2015.07.21, 21:56)
    Miután a Ferencvárost leszámítva az összes NB1-es klub eltörölte a szurkolói kártyát, az ultrák számos helyen visszatértek a stadionokba. Szombathelyen máris balhé kerekedett - ám nem a fanatikusok, hanem a biztonsági emberek miatt. Egy beszámoló szerint a szekusok - akik nem kizárt, hogy kábítószer befolyásoltsága alatt álltak - alig várták, hogy ürügyet találjanak rá, hogy bemehessenek a szektorba verekedni.

    Az alábbi beszámoló a Hungarian Ultras Facebook-oldalon jelent meg, szöveghűen átemeljük:

    A security kezdte a balhét ismét a mai Haladás-Fradi mérkőzésen. Egy eldobott söröspohár lefröcskölt két szurkolót, azonnal rövidre is zárta egymás között a két drukker egy elnézést és semmi baj nem történttel. Azonban a szombathelyi kötődésű security alkalmazott Vida József aki korábban a Haladás kalapácsvetőinek edzője is volt, közbelépett, feleslegesen magyarázni kezdett és mindkét félnek beszólt ebből indult az egész, amikor már az egyik pesti securitys ütőleg lépett fel a békés probléma megbeszéléséhez. A szerencsétlen áldozatot többen üttötték és rúgták a földön lefelé a lépcsőn a secusok közül, akik meglepő módon elég hamar oda érkeztek 10-20 fővel mintha az egész előre meg lett volna rendezve. Erre a Hali B-Közép egységesen oda állt, így a secu behátrált és pár percig az egymás méregetése, beszólogatás ment. Egy korábbi szombathelyi Dogs Elite huligán aki mellényt húzva inkább securityként tengeti napjait és próbálja verni sajátjait levette a mellényét ahogy már korábbi meccsein is saját szurkolótábora a Halisták ellen indult, saját secus kollégái fogták le. A sárga mellényesek fele verekedő kesztyűben volt balhéra készülve és habzó szájjal mintha tudatmódosító szerek hatása alatt lettek volna, páran rágták is a szájukat közben. Több ember elmondása szerint a biztonságiak fenyegették folyamatosan a szurkolókat az incidens alatt, hogy le lesztek szúrva megtalálunk titeket éjjel. Én egy aggódó apa vagyok aki fiával látogatott ki a mérkőzésre, meglepően tapasztaltam az őrző-védő emberek viselkedését, így amíg ez lesz a stadionban, biztos nem fogunk a fiammal meccsre járni. Az ártatlan emberekben mind félelem lett úrrá, kisgyerekes családok pedig szaladtak ki a stadionból, akik aztán csak egy jó hangulatú meccsen szerettek volna szurkolni csapatuknak. A bejutási procedura még kártyával is és a kiszolgálás már említésre sem méltó!
    kép

    alfahir.hu/visszatertek_az_ultrak_a_stadionba_maris_balhe_volt
     
  3. avatar: magyarfutball.hu
    2015.07.20, 08:55
    Ha ma 4395 volt a hivatalos nézőszám, akkor hova fér be még 5105 ember?
    Tavaly májusban 6126 volt a nézőszám. Itt voltunk majd' kétezerrel többen? http://vond.zenfolio.com/20140518-haladas-ftc


    Közben kiderült, hogy 10 perccel kezdés előtt kinyitották a nagy kaput. Így már érthető az alacsony nézőszám. Ezzel a beléptetéssel és jegyvásárlással sürgősen kezdeni kell valamit, de ezt ugye eddig is tudtuk.

    https://www.facebook.com/haladasnet/posts/1022409091105311