magyarfutball.hu

Szombathelyi Swietelsky-Haladás - Ferencvárosi TC 2 : 1 19:30

   
   
Upload your own photos! »
videók
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 3.67 (3 szavazat)

játékvezető: 3 (3 szavazat)

hangulat: 4.67 (3 szavazat)

1...5
OTP Bank Liga, NB I 2017/2018, 17. forduló
referee : Szabó Zsolt
attendance:
  1. fradi.hu: -
  2. haladas.hu: 8.028
  3. nso.hu: 8.028
Sold out!

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2017.11.27, 12:03 (szerk.: 2017.11.27, 12:25)
    Az egyetlen pozitívum, hogy Priska nem lesz a pályán a következő meccsen

    A motiváltságon van a lényeg! A meccs megmutatta, hogy az igen szerény erőkből álló de fanatizált kis csapat miként képes felülkerekedni a jól fizetett mega sztárokon! Doll utolsó másfél évében száműzte a taktika, a motiváltság, az ész, és az akarás fogalmat a Ferencvárosból.

    Most lehet ezt a 17 éves gyereket cikizni, mikor lőjjön ilyen gólt, ha nem a stadionavatón a Fradi ellen.. Ja, és a legfontosabb: Nálunk hol van egy legalább ilyen kaliberű fiatal? Csernik? Kundrák?

    Azt nem akarom elhinni akkor sem, hogy pont így át akarta emelni Dibuszt! Mert ez egy Neymarnak is 100 ból egyszer sikerül onnan egy érintésre.. Inkább erőből akarthatta meglőni a gyerek..

    ennyi történt. Egy vasi parasztgyerek lőtt egy nagyot, mint a zalai hős Koplárovics a Mencseszter ellen. lesz róla egy kép a folyosón az élete végig.

    az mb2-es (színtű) haladás ugyanúgy elintézett minket, mint a picivárda...

    A három csere mutatja Doll hozzáértését!
    Behozza Hajnalt, aki nem játszott három hónapja, nincs formában, lassú! Ezzel agyonvágja Joe játékát is. Bőlét behozza 10 percre
    Vargát beteszi, végig játszatja, aki sérülésből jön vissza. Ő sincs formában, látszott a szabadjain és a helyzetén. Leviszi Lovrét, aki védekezik is, ezzel Botkát kizárja a felfutásokból, nem ér vissza. Amadou nem védekezik, tehát Pedroso sem támadhat "ész nélkül", nem érhet vissza. A második, szép, de lecsúszott gól is onnan jött!
    Csak ennyit hibázott Thomas!

    Az első perctől utálom Doll játékstílusát,de ma semmi baromságot nem csinált,jól cserélt kb.mindenki ezt csinálta volna a helyében.Ma ennyire futotta a fiúk erejéből,Varga kihagyta a meccslabdát,minden neki sem sikerülhet. Lovre helyett hamarabb hozhatta volna Amadout esetleg.

    Azz nagyon csúnya volt ahogy Varga fölé lőtte! Totál dekoncentráltság és nagyképűség jellemezte ma! Még hisztizett is mert Bosnyák oda-oda szúrt neki. Ki is kaptunk.. még jó hogy nem csak egy-két embertől függ a csapat eredményessége! Ja.. de!

    Az a baj Csaba, hogy nem a mai játék a fő baj, az a baj, hogy régóta ötlettelen, és alibi focit játszik a csapat. Kevés mozgással és rengeteg oldal és hátra passzal.

    Én Priskint kaptam volna le, mondjuk úgy az 1. percben. Nándit minek játszatta? Hogy lecserélhesse, nehogy véletlenül sárgát kapjon?

    Azért a rózsaszín ködben eddig is látszott, hogy az elmúlt meccsek felét ugyanígy elveszthettük volna, ha az ellenfél berúgja a helyzetei egy részét. Hála az égnek nem tették, mi meg igen. Ma meg berúgtak kettőt. Nem mi játszottunk rosszabbul mint eddig, pont ugyanígy szenvedtünk legtöbbször. Talán elhittük, hogy kurva jók vagyunk. Nem kéne, mert jövő héten ennél sokkal- sokkal több se biztos, hogy elég. Bár tévednék és pazar játékkal rukkolnánk elő. Hadd sírjon egymás vállán a vipben csányi úr meg a törpe...

    Én is elnézném, ha széthajtották volna magukat, benyomtuk volna a tolatást a kapujuk elé, lett volna számos Király bravúr, meg pár nagy helyzetünk. Ehhez képest volt egy gólunk, meg egy Varga ziccer, meg flegmázás, balfaszkodás.

    Én is szurkolok nekik ugyanúgy, de nem érheti a kritika csak az edzőt. Ma a játékosok is ugyanannyira balfaszok voltak, nem Doll mondta Blazicsnak, hogy 3x ugrassa ki az ellenfelet... Persze az biztos, hogy edzőt kell váltani. Ez a csapat többre hivatott.

    Az a baj, hogy az eddig jó Blazic, Spiro, Páncél is egyre szürkébb. Mi történik ?

    Számítottam rá, hogy nem lesz könnyű meccs! Három lélektani tényező állt a Haladás mellett, teltházas stadionavató bajnoki, ellenfél a Ferencváros, új edző. Ezek közül egy is elég ahhoz, hogy felszívja magát egy csapat. Úgy is játszottak az első félidőben, mint akik az életükért küzdenek. A második félidőben látszott, hogy nagyon elfáradtak, lelassultak, ezt ki kellett volna használnunk, de ehhez nem Hajnalt kellett volna behozni, aki már nyilván nem tudja felgyorsítani a játékot... Törvényszerű volt, hogy a Haladás találni fog egy gólt, én azt hittem, (hogy a kis Pinte lövi majd), de a másik gyerek lába sült el... Katasztrófa, főleg azért, mert biztos vagyok benne, hogy két hét múlva a Videoton ellen ez a csapat sokkal, de sokkal gyengébben fog játszani, feleennyi hittel és motivációval. Mondjuk nekünk sem lesz könnyű jövő héten, igazi csatár nélkül (bár Priskin gyenge, de Lovrencsics Balázsnál még mindig veszélyesebbnek gondolom), remélem Nando nem sérült meg komolyan és legalább ő játszhat a Vidi ellen! Még dr. Horváth Zsolt szakértő is bosszantott, aki utoljára akkor mosolygott, amikor a Videoton simán győzött a teljesen tartalékos csapatunk ellen, akkor azt is elmondta, hogy a dobogóra is esélytelennek tart minket... Most meg majd szétfeszítette boldogság. A sok ellendrukker most élvezkedhet! (Nem a kritikus Fradistákra gondoltam, mielőtt bárki félreértené.)

    Ez az ember (Doll) teljesen kiöli a kreativitást a játékosokból. A Páncél gyereken már semmi nem látszik abból, amitől az első pár meccsen felcsillant a szemünk, de ugyanezt csinálta Moutarival, vagy pl. Otigba is az első pár meccsén jól belépett időnként a támadásokba, mostmár a félpályát sem lépi át. A támadóharmadban senki nem húzhat egy váratlant, senki nem kockáztathat, mindenki tutizik, csak én ne hibázzak, hibázzon a másik. Annyira sablonos, kiismerhető a támadójátunk, hogy még az ilyen kis himbi-limbi csapatok is egyszerűen levédekezik.

    Ez egy nagy lószar volt, féltették magukat a játékosaink, piperkőc primadonna módjára lépdeltek, miközben szívvel-lélekkel letámadott minket a megkergült Hali.
    Egyetlen pozitívuma a mérkőzésnek, hogy Priskint nem kell a következő mérkőzésen alibizni látnunk!

    De hogy ne csak rá húzzak vizes lepedőt: Otigba kurva képzetlen, labdabiztossága nulla, folyton ellenfélhez passzol, a hozzáállása meg pont ugyanolyan nem Fradiba való, mint a Tamásé. Nézzétek már meg, ha elveszti a labdát, leblokkolva néz ki a fejéből, miközben elhalad mellette a semmiből született támadás.

    Blazic annyira átlagos, hogy Batik még lehet jobb is lenne nála, Spirovszi pedig, hát hogy mondjam, nem sokat tesz a dolgokhoz, hátrálni ő is tud, alibi passzokra ő is képes, meg eladni a labdákat.
    Nem 1 meccs alapján, hanem az elmúlt jó pár alapján.

    Hiányzik a játékunkból az erő,a test-test elleni küzdelem,olykor a megfelelő akarat is.Tegnap Roli és Joe esetében is ezt éreztem.Dollt nem is említem,nincs értelme.Lehozza Gergőt,aki bár hibázik is,de küzd ,hajt,megy le-föl,ahelyett hogy Rolit kapta volna le.Joe cseréje is jogos volt,nem ment neki sem.Hajnal szerintem nem okozott csalódást,volt egy játékos,akinek esze is van,bár ő meg nem a jövő embere,nekünk pedig azt kéne építeni.A hozzáállása is példás volt,így kellett volna többeknek is hajtani.Persze,ő is kevés ide,én is tudom.

    Nem igazán láttam idén a Haladást játszani, de ma egész korszerű futballt produkálnak.

    Hát én ma rájöttem, hogy Doll egy zseni.

    Védelmünk borzalmasnak látszik, de mi kaptuk a legkevesebb gólt, minden meccsen szenvedünk.

    Évek óta próbálom megfejteni mit akarhat játszani a csapat, látszólag semmi taktikánk, de általában nyerünk.

    A Hamburg is a megmentőt keresi benne.

    Tehát ez zseni, nem lehet más.

    Végre egy egész nézhető mérkőzés, ahol nem valami borzalommal rukkolunk elő, bár koncepciót továbbra sem látni a játékunkban. Kiegyenlített a játék, de ez nem túl hízelgő ránk nézve a jelenlegi sereghajtó otthonában. Sebaj. Az viszont érthetetlen számomra, hogy ha két ízben majdnem mattoltak minket, akkor hogy a faszomba csinálják meg ugyanazt a figurát immár eredményesen, miért nem tudta ezt lereagálni a védelmünk?!
    Örömteli, hogy aki vállalta a túrát az aktív és jól szórakozik. (Trágár rigmusokért, mint visszaeső, mennyit kapunk majd? 11 milliót??!)

    Kár, hogy jól éreztem a zacskót. A Haladás a 60.percben már járni is alig tudott. Doll mesterien cserélt megint. Behozta a gyors és játékban lévő Hajnalt, Priskin meg egy agysebész. Hurvinyek hozta amit szeret, szétsárgázva, pirosozva a meccset. Most majd ezt a beadásnak szánt csodagólt nézhetjük hetekig, egyébként gratula a srácnak.

    https://ulloi129.hu/2017/11/25/elo-a-haladas-elleni-bajnokirol-7/
    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018131