magyarfutball.hu

Pécsi Mecsek FC-Matias - Lombard Pápa Termál FC 1 : 2 18:00

   
   
Upload your own photos! »
videók
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2015.06.01, 17:07
    Talán soha nem voltak még olyan kevesen PMFC-mérkőzésen, mint a Pápa legutóbbi pécsi látogatása során: az újmecsekaljai stadionban mindössze két-háromszáz ember gyűlt össze, úgy tudjuk, mindössze 106 fizető nézőt regisztráltak a pénztárosok. Győri János ügyvezető megkeresésünkre elmondta, többek közt olcsóbb jegyárakkal és nyereményekkel próbálják visszacsalogatni a nézőket, ugyanakkor "a csapat gyenge teljesítménye és a stadion állapota a többség kedvét láthatóan elvette a meccsre járástól".

    A távirati iroda tudósítása szerint háromszáz néző foglalt helyet a lelátón a PMFC-Pápa NB I-es mérkőzésen, bár több sporttal foglalkozó híroldal is csak százötven körülire saccolta a drukkerek számát (a PMFC-nél dolgozó forrásaink szerint 106-an vettek csak jegyet aznapra...).

    http://www.pecsiujsag.hu/pecs/hir/sport/ez-a-szegyen-szazhatan-vettek-jegyet-melyponton-a-pmfc-nezoszama
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2014.10.26, 16:25
    Én ott voltam a pécs-pápa meccsen és amit Véber csinált ott....
    Kezdjük az elején Márton ezzel a kerettel sokkal jobb eredményeket ért el és az is más hibája hogy ahova megy ez a senki házi mindig kiesik a csapat.
    A Pécs hetek óta 30 percet tud csak focizni a többi 60percben meg csak vannak a pályán kb. A meccs végén sokan követelték véber lemondását.
    Erre ő a saját stílusában válaszolt idézem " k...a anyátokat uránbányászok legközelebb akkor jövök Pécsre ha ledobták a napalm bombát" Tette úgy a seggfej hogy Matyi is ott volt a meccsen s ő kért elnézést a nézőktől!
    Persze jó magyar edző szokás szerint nem mond le ő sem mert igazi profi és mindenki hibás csak ő nem! Meg kell a pénz bár...
    Remélem ezek után nem ül többet a padon ez a ....

    http://www.csakfoci.hu/hazai/nb1/node/178338