magyarfutball.hu

MTK Budapest - Ferencvárosi TC 2 : 1 16:30

   
   
Upload your own photos! »
videók
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 2 (4 szavazat)

játékvezető: 2.25 (4 szavazat)

hangulat: 1.25 (4 szavazat)

1...5

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2016.12.06, 19:28 (szerk.: 2016.12.06, 19:28)
    Pont 1 évvel, a 23.000.- néző előtt lejátszott FTC-UTE meccs után ma 410 Fradi drukker ment ki az örökrangadóra. (Ebből menni volt a qubatov fizetett felszopója, passz).
    Nincs csapat, nincs néző és hangulat. Bravo. Mind ilyen megkérdőjelezhetetlen fejlődést akartunk.


    Kisebb verekedés is kialakult a táborban,amit nem nagyon értek,de a mostani állapotokat ismerve ez már megszokott.Inkább arra szeretném felhívni a figyelmét az "Elnök" úrnak,hogy kifele menet a bejáratnál két fradista szurkolótársamra lettem figyelmes,amint a Ferencváros Security emberei közt keresgélve nézegetnek,a 334. számú "biztonsági" őrnek nem nevezhető nem tudom milyen személyt.Megtalálva a keresett személyt,annyit mondva neki,idézem : "Ennek még lesz folytatása,megvagy!" ( gondolom ez egy meccs előtti vagy meccs közbeni incidens lehetett ) a 2 szurkolótársamra kb 6an rátámadnak és felnyomják őket a kordonra,kérdem én,milyen biztonsági szolgálat az ilyen,aki a saját szurkolóit megtámadja,félelemben tartja?! Majd amikor felszállva a buszra,újabb incidens alakul ki 2 fradista szurkoló között,én odaállok az egyikhez,nyugtatva hogy ez nem old meg semmit,fejezze be.Majd kialakul a security és köztem is egy kis incidens,az egyik főnök avval fenyeget ha nem fejezem be kivágja a szívemet,fojtogat.De én fogjam be a számat,amikor magamat védem,az egyik vállon harap(???) majd ezek után ne háborogjak,mert megleszek verve és fejezzem be,Gratulálok,hogy ilyen céggel,biztonági szolgálattal rendelkezünk,esküszöm,még a kispest security is kedvesebb lett volna velem és társaimmal,mint a saját biztonsági szolgálatunk,akik dohányozva a buszon keménykednek,mert van egy kis hatalmuk,és vannak 10-15en egy buszon ugyanennyi fradistára..
    Szánalom ez az egész,remélem Ön is észreveszi egyszer és lemond!
    írnám,hogy tiszteletem,de sajnos nem tisztelem.


    Én röviden úgy látom, hogy ebből a csapatból (elsősorban a középpályáról) hiányzik a
    a.) dinamizmus
    b.) improvizációs készség

    Tavaly a Jenner, Leonardo, Somalia hármas mindegyike tudott a fenti két dologból legalább 1-1 -et beletenni a közösbe a maguk szintjén. Hol egyik, hol másik, hol mind a három. Plusz egy periódusban még Holman is.
    Ez most nincs.

    Tele a csapat egy sebességű játékosokkal, akik egyszerűen nem tudnak ritmust váltani, csak darálnak monoton a maguk tempójában. Próbálják járatni a labdát, labda nélkül elmozogni, de dinamika és váratlan megoldások nélkül csak egy sematikus, statikus játék az egész, átütőerő nélkül.


    A táborban nem volt verekedés.
    A szeku támadta be azokat a huszon, harminc éve meccsrejáró baráti társaságot, akik megkérdezték, hogy a B-közép molinó miért is van fennt.. Jó, jó,közbem ez a híresen vérgőzös társaság megpróbálta leszedni a drapit...
    Tulajdonképpen kiderült, hogy ez a bizonyos drapi a szeku felügyelete alatt van...


    Szegény Gerát nézem mikor labdát kap és csak forgolódik, keresgél, hogy ki lenne az akivel tovább lehetne fűzni a támadást, aztán "lemondóan" inkább odapasszolja valamelyik közeli játékoshoz. Szegény nem tudja mire vállalkozott.


    a csapat alibi, a második félidő annyira nem volt tragikus. nulla szurkolás, szar. megéltük az első örökrangadót ahol 5 MTK szurker hangosabb volt mint a Fradi "tábor". nincs gyorsaság, nincs beindulás.


    Engem a játékosaink minőségénél sokkal jobban aggaszt a fizikai állapotuk. Ott tartunk, h Gerzson fut a legtöbbet? Vagy a többiek ennyire látványosan rossz kondiban? Ebben a hazai fosban egy 90percig futó csapat mindent nyerhetne.


    egyébként a mai napban nekem nem az volt a legdurvább, hogy kitiltottak valakit, akinek nem volt jegye tavaly valamelyik meccsen, hanem hogy kitiltottak olyant, a rendőrség segítségével, akinek volt jegye mára, szkennelt, csak épp nem volt kedve beszállni a vagonba. ez azért döbbenet.


    nemhiába fáztam a meccstől, az aranylábúaink képtelen egy héten háromszor odatenni magukat, és az mtk általában felszívja magát ellenünk, ennek ellenére ők is annyira sz.rok voltak, hogy csoda hogy sikerült kikapni tőlük.

    tegnap a 70. percig tv-ben néztem, majd az autóban hallgattam tovább a Kossuth rádióban a közvetítést, az öreg Novothny megjegyezte, hogy ez a 962 néző minden idők leggyengébb örökrangadó nézőszáma,
    csak azt nem tette hozzá, hogy mit tett ezért az mlsz/mtk/Ftc/rendőrség koprodukció...
    tényleg idióta az, aki még kimegy magyar meccsre...éjjel kettőkör még megébredtem és azon gondolkodtam, hogy ez igaz-e.
    igaz, és az ámokfutás még csak most (szept. 15 után) kezdődik igazán.


    az, hogy oda jutottunk, hogy a testvéremet és barátaimat nem engedik be érvényes jeggyel az FTC utasítására a meccsre, az nálam bevágta a kaput. a verekedésről semmi biztosat nem tudok, arról nem tudok nyilatkozni


    nem pörögtek fel a meccsre, ennyi. (ebben a millőben nehéz is lett volna, de ez nem felmentés)
    pápai meccsre hasonlitott, csinálták a dolgukat, szürkén, mint egy dolgos szalagmunkás a munkaidő végéhez közeledve, semmi extra.

    Hajrá Fradi - Drukkerkocsma
    http://forum.index.hu/Article/showArticle?na_start=74236&na_step=30&t=9018131&na_order=
     
  2. avatar: AMiUtunk
    2014.09.01, 17:58
    A családbarát örökrangadó nézőszáma: 948 (834 fizető és 114 akkreditált)
    Forrás: mtk fb
     
  3. avatar: Coimbra
    2014.08.26, 22:49
    Döbbenetes, hogy a magyar bajnokságban, ahol konganak az ürességtől a lelátók, megengedik azt a "luxust", hogy meccsnapon nincs jegyárusítás. Kíváncsi lennék, hány ilyen ország létezik még, ahol ha a meccs napján döntöd el, mégis kimennél, még a hazai szektorba sem teheted meg, egyszerűen lehúzzák a rolót szombaton, és ha vasárnap vennél jegyet, azt különösebb magyarázat nélkül nem engedik.

    A vendégjegyek árusítása még véletlenül sem holnap kezdődik, hogy a stadionhoz kilátogató szurkolók meg tudják venni azt, hanem másnap, hogy két nap alatt feleslegesen kétszer menjenek ki a Groupamába. Ezt a dilettantizmust már tanítani kellene. A szurkolói utaztatás no comment.