magyarfutball.hu

Videoton FC - Ferencvárosi TC 2 : 3 16:30

   
   
Upload your own photos! »
videók
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 5 (1 szavazat)

játékvezető: 3 (1 szavazat)

hangulat: 5 (1 szavazat)

1...5

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2017.09.14, 14:57
    Azért a meccs utáni "Ricardo, Ricardo!!!" jelzésértékű volt remélem a vezetőség számára is… Ezt egyhamar nem felejtjük el nekik…

    Ez a csapat sokkal többre képes mint ami kijött belőle. Nem volt megfelelően szervezett támadó játékunk, és még most sincs, és ezen a meccsen sem volt. Ebbe bukott bele Prukner, Détári, és Moniz is.

    Moniz "mindegy mi van tamadunk mert mi vagyunk a Fradi" taktikaja szimpatikus volt, de nem mukodott. Nem a csapatot ismertek ki az ellenfelek, hanem Monizt, aki viszont makacsul ragaszkodott a nemmukodo rutinhoz es szerintem ez lett a veszte, na es szegeny Adams…

    Mindenesetre most latszott, hogy azert nem vagyunk olyan benak, ha igazitjuk a taktikat a kepessegekhez.

    Cukic peldaul kicsit visszavontabban jatszott es kevesbe kellett neki epiteni a tamadasokat, mindjart sokkal jobban teljesitett, meg egy golpassza es egy jo lovese is volt.
    Busai bar volt harom komoly hibaja vedekezesben (egymas utani kettobol golt kaptunk, a fejesnel pedig kapufa), de tele volt energiaval es gyors volt mind fejben, mind pedig mozgasaban, osszessegeben nagy szerepe volt a gyozelemben.
    Ionescu is jo volt, bar meg mindig onbizalomhianyos a jateka szerintem, de sokkal tobb van benne, volt egy golpassza es a harmadiknal is o indittotta el Bodet, nalam szinten a jobbak kozott!
    Bode hozta, amit kell – nyeroember. Besic tanari megint. Jovanovic altagon felul. Bonig szinten jo volt, de most neki is kevesebb volt a tamado feladata es Besic sokszor kisegitette, de latszott, hogy ez igy volt felepitve.
    A labdafelhozatalban viszont atlagon feluli volt a hatso alakzatunk Gyomber es Mateos is tettek a dolgukat, bar azt nem ertettem, hogy a mikrofonseros Seal fejese elott mit akart (Mateos). Jenner ha motivalt lesz, akkor ennel meg sokkal tobb van benne, de igy is sokat javult.

    Jova viszont nem "felnott kapus", cserekapusnak esetleg el tudom kepzelni, de kell egy 80 kilo feletti de gyors kapus minel elobb, ha komolyan elore akarunk lepni. Kurucz talan ilyen, de meg nem gyozott meg teljesen raadasul serult, szoval igazolni kell!
    "roviden ennyi" smiley

    Máté Csaba: 10 (bár 1-3 után kicsit magunkra húztuk őket, de kispad nélkül hozta le a meccset, 70 percig tudatos, szoros emberfogásos, fegyelmezett csapatot láttunk és végre teljesült a kérésem, volt 3 védekező kp belül, Csukics,Busai, Gyömbér) mindjárt voltak is labdaszerzéseink kpályán.Ez volt Ricardo legnagyobb és talán egyetlen hibája, hogy ezt feláldozta a mindenáron támadásért, de sajnos a magyar mezőnyben ez kell.

    Csapat:jó (kiemelten: Busai végérvényesen bizonyított, a jövő Fradijában helye van és az újpest meccs után megint megdicsérném Csukicsot, bár 90 percet nem bír végig, de JÓ 60-ra még odafér )Ők, akik önmagukhoz képest sokkal többet hoztak, Böde pedig végre nem csak maga akarta megoldani.Most igazi csapatjátékos volt.

    Én külön-külön nem értékelném a teljesítményeket, mert ez szerintem a csapatmunka eredménye volt, de azért megjegyezném, hoy Cukic nagyon hasznos tagja volt a csapatnak! Egy ilyen Cukicra a jövőben is nagy szükség van.

    Nagyon tetszett, de már az újpest meccsen is okosan és HARCOSAN játszott a csapat…
    Jó lenne tudni, hogy ki fúrt meg kit, mert nonszensz, hogy mióta elment az edző megint fociznak a fiúk. És nem Busai ill. Ionescu zsenialitása mentette meg a csapatot…. (persze jók voltak)

    Tegnap valami miatt elmaradtak azok a hozzászólások, hogy -azegészbajnokságlevanzsírozva
    -orsóssleppjemegvetteabírótmegmindenkit
    -avezércsapatátnemszabadmegverni
    -amígafideszvezetésmaradsosenyerünkavideotonellen
    -kubatovpártcsapatotcsináltezdetermináljaahelyzetünket

    Mateos 7 lenne, ha sokkal erőszakosabban védekezne. Ha Luis befejeli a ziccert az az ő sara lett volna, róla jött a beadás, szinte zavartalanul. De szerintem jövőre már felkészültebb lesz és hasznosabb. Látszik rajta, hogy nem akarja vaktában elvagdosni a labdákat és technikás is, csak hát…
    Besic tanár – 8, Busai a meccs embere.
    Cukic tetszett, de Kassainál tuti nem játssza végig ezt a meccset. Támadó csapatok ellen nagyon jó, többi meccsen csereként lehet hasznos.
    Jovanovicban igazából sosem csalódtam. Mindig hoz egy jó átlagot.
    Jenner az elején nagyon nem tetszett, aztán belejött. Messze még a régi Jenci, remélem fogjuk még látni
    Ionescu nagyon tetszett, igaz a végére elfáradt és lehozott 20 percet labdaérintés nélkül.
    Bönig jó átlagot hozott. szerintem ezen a poszton erősítésre szorulunk.

    Jó játékosok ezek, ezt tudjuk, hisz itt van még Leonardo(?), Somalia, Otten is tud(ha akar) focizni, ahogy Józsi is. Egyszerűen meg kell tanítani őket zárt védekezés ellen játszani. Nem lehet kifogás, hogy 10 emberrel védekezik egy csapat, hisz legalább 20 bajnoki címet így szereztünk a 28-ból. És a bírói hátszél se nézett ki másképp a múltban sem…

    Danit kihagytam, egy gól és egy Jencivel rúgatott gól. Év végére szerintem összejön neki 15-16 gól, ami nem kevés. ha még valaki lenne folyamatosan ennyire gólerős, akkor most a tabella élén lennénk, Ricardóval a padon…

    Jova: Bár megint okozott pár szívrohamot, volt egy nagy védése Vinicius fejesénél. (5,5)

    Bönig: Hozta a kötelezőt, ritkán mentek el mellette, tábadásokhoz is próbált felérni. (6)

    Besic: Szenzációsan játszik. Tényleg élményszámba megy. Az utóbbi 10 évben csak Gera meg Huszti képvielte ezt a szintet. De mivel egy átlag belső védőhöz képest alacsony, eztért gyakran kerülünk bajba a beíveléseknél.(8)

    Mateos: Semmi extra, nem volt különösebben jó meg szar se. (6)

    Jovanovic: Hajt küzd, ráadásul mostanában egyre jobban megy neki a játék is. Csupa szív
    rendkívül szimpatikus játékos! Csak így tovább! (7)

    Gyömbér Gabi: Megint jól játszott, megbízható volt. Csak a szokásos. (7)

    Csuka: Jól nyomta. A labdákat is ügyesen hozta ki a védekezőharmadból. Sok labdát szerzett! (6,5)

    Busó: Erőteljes, rengeteget ütközik, az előrejátékban is kifejezetten hasznos. A gólja nélkül is nagyon meggyőző lett volna, hát még így ! (7,5)

    Ionescu: Kicsit súlytalan nekem, a gólpassza ügyes volt, de amúgy eltűnik a mezőnyben (6)

    Jenő: Semmit nem csinált kb csak rúgott egy gólt. De hát jó helyen kell lenni. Remélem előbb utóbb visszanyeri a régi formáját! (6)

    Böde Dani: 3 perc alatt eldöntötte a meccset. Remek játékos. Ő az aki Besicen kívül bőven kiemelkedik a magyar mezőnyből. (8)

    Jó volt a tegnapi meccs, jó volt a hangulat is, de azt magyarázza már el valaki, hogy ha elmegyünk fehérvárra az időpont és az időjáráshoz képest tisztességes számban, akkor miért nincs rendes szervezett szurkolás? Engem nagyon zavart…mivel mi nem csak a létszámunktól, de a hangerőnk miatt vagyunk olyan hírűek amilyenek, és ezt most nem sikerült bebizonyítani szerintem. Ettől függetlenül jó élmény volt!
    Ami viszont vérlázító az a beléptetés volt 7 azaz 7db nem kis méretű ogre tapogatott végig mire eljutottam a beléptető kapuig, kicsit olyan érzésem volt, mintha valami köztörvényes bűnöző lennék, vagy mintha valami csúnya gyúrós buzi swinger partyba csöppentem volna (gondolom ilyen lehet az issmiley)….egy szóval mindent megtesznek, hogy még a maradék kedvet is elvegyék a meccsre járástól.

    írták itt sokanaz edzőbuktatást…
    szerintem nem az volt: pláne úgy, hogy hosszú hetek óta kilátástalan volt a játék: nem hinném, hogy összebeszéltek, hogy kezdjünk el beleszarni, hátha télre elküldik Monizt….
    Egyszerűen csak nagy volt a feszkó, a görcs, és valszeg ehhez Ricardo inkább hozzátett, mint elvett.
    Most több mélységi passzt, bátor jó megoldást láttam, mint az elmúlt 4 bajnokin összesen.
    egyszerűen a helyükön voltak a játékosok, és tudták, hogy mi a feladatuk.
    Ez bíztató, mert nincs szar csapatunk képességeben, úgy fest (persze ezt tudtuk, csak már elbizonytalanodtunk…)

    https://ulloi129.hu/2013/12/08/elo-az-evzarorol-0-0/