magyarfutball.hu

FK Mladost Podgorica - Videoton FC 1 : 0 17:30

   
   
Upload your own photos! »
videók
mérkőzés értékelése
UEFA Európa Liga 1. selejtezőkör 2. mérkőzés
ground : Podgorica, Stadion Podgorica
referee : Nzolo Jérome Efong (Belgium)
attendance:
  1. nb1.hu: 600
  2. nso.hu: 600
  3. vidi.hu: 600

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2013.07.12, 15:06
    Szégyellje magát mindenki a Videoton körül ! Lélektelen pocsék játék mindkét meccsen egy harmatgyenge futottak még csapat ellen.


    Szánalmas, szar, fos, moslék.
    Nem tudom, hogy máshogy fogalmazzam meg a bennem uralkodó érzéseket. Legszivesebben elsírnám magam annyira megalázó és kellemetlen ez a kiesés. Semmi elképzelés semmi játék semmi küzdelem semmi.. egy nagy büdös semmi.. Az egyik legnagyobb probléma, hogy nincs irányítónk. Egy Mitrovic nagyon hiányzott a csapatból. Nincs aki szervezze a játékot aki labdákat osszon.. Aztán persze azt a maradék támadást se tudjuk normálisan befejezni. Nikolic is leépült. Faszom kivan az egésszel.
    Maradjatok ott nem kell visszajönni..


    Lehet a tizi nem volt jogos, de emlékezzetek az odavágón a vidi egyenlítő góljára, ez a tizi inkább jogos volt szerintem.


    Én, mint Vidi szurkoló, mélységesen szégyellem magam az egész miatt. Tudom, hogy nem nekem kéne, de mégis ég a képemről a bőr. Pedig nem ért meglepetés, pláne az első meccset látva.

    Mivel tudom, hogy ez a csapat semmit nem ér EL szinten, és nem azért mondom, mert szeretek károgni, hanem mert a saját csapatomat is képes vagyok objektíven szemlélni, ezért mondhatni, hogy örülök is, hogy így történt. Kiestünk, ami szégyen, egy kis montenegrói csapat ellen. De még mindig jobb, mintha a szlovákok tömtek volna ki, és azt a gúnyolódást kéne elviselni. Tulajdonképpen megmentettek minket, egy még ennél is megalázóbb helyzettől.

    Azzal, hogy a játékosok fáradtak, nincsenek formában, nem lendültek be, engem ne etessenek már!!! Ki az aki közületek nem dolgozott már hetekig keményen, és nem fáradt el annyira, hogy este csak beájult az ágyba, de aztán 1-2 hét alatt nem tudta magát kipihenni annyira, amennyire szükséges? Minden kifogás keresés szánalmas és további megalázása például nekünk, szurkolóknak. És nem, nem kell minden meccset megnyerni, de minden meccsen játszani kell!

    És részvétem minden magyarnak, aki a helyszínen tekintette meg a mérkőzést!

    Még egy szomorú kötelességnek azért eleget kell tennem, mégpedig:

    Gratulálok mai vendéglátóinknak, és további sikereket, kellemes meccseket nekik a folytatásban!


    Játszottunk egy láthatatlan csatárral, aki mellé feltoltunk két cselezni képtelen szélsőt. NULLASZOR verték meg az emberüket, Nikolic NULLASZOR tartotta meg a labdát. A kapust és hátvédsort nem hibáztatom. TB kiemelkedett az akarásával, alázatával, Kokó a képességeivel, de ez csapatsport, egyedül nem sokra ment. Vítor Gomesre sem haragszom sokat dolgozott, adott egy forintos labdát, de egy mélységi irányító szerepkörben ez kevés, sokat hibázott, de rajta sem verném le. Oliveira fegyelmezetlensége vérlázító volt mindkét meccsen. Nikolic nulla. Paraiba létszámfeletti nálam már egy ideje. Gyurma ennyit tud, neki társak kellenek, akik odavarázsolják elé a labdát. EGY csatárral utaztunk ki, akit az első meccsen MEGETTEK! Mikor zárt vissza a középpálya sousai fegyelmezettséggel a két meccs alatt? NULLASZOR. Kergették a labdát visszafelé. Tavaly mi voltunk a kiscsapat, a széleket védekezésben ledupláztuk, most megcsinált minket valami hasonlóval, gyengébb színvonalon a Podgorica.

    SEM SZAKMA NEM LÁTSZÓDOTT A CSAPATON, SEM AZ ALÁZAT! SZÉGYEN!!!

    Utólagos belemagyarázás, de végig rossz előérzetem volt. Párszor itt is leírtam előtte. Első edzői nyilatkozat, még a párharc előtt: nem tudtuk feltérképezni őket, magunkkal kell foglalkoznunk. "Az igen. Kurva jók lehetünk." Második edzői nyilatkozat: nem ezt a játékot vártam, de gyönyörű szezonunk lesz. "Remélem kiegyenesedünk. Mégsem vagyunk olyan kurva jók, ezt a csapatot nehéz lesz megverni."

    Érthetetlen.


    A fájdalmat tetézi, hogy a meccs előtt az ellenfél teljesen korrekt módon elmondta, hogy egy gólra számítanak, azt szeretnék megrúgni. Egy sematikus, semmi futballal mentek tovább.
    Gomes szerencsétlensége, hogy még él bennünk Sousa munkája és most nem csak kimondottan a csoportkörbe jutásra gondolok, hanem arra a precíz és kimunkált futballra, amiben teljesen tisztán látható volt, hogy a Csapat tisztában van a képességeivel és azzal, hogy nem ők a Manchester United. Ezt végül elvitték mesteri szintre, a területvédekezést és a gátlástalan kontrajátékot, amibe átugrottak kb. 2 másodperc alatt.
    Gomes csinált egy semmit. Tudom, hogy hülyeséget írok most, de ez a Mladostot Sousa szénné kontráztatta volna! Igen, kimondom! Ahogy támadtak, csetlettek-botlottak, mire észbe kapnak, már 0-3. Én is pipa vagyok, érthetetlen ez a kiesés.


    írtam 0-0-nál még a meccstopikban, hogy megérdemelné a Mladost. aztán jött is a hidegzuhany. teljesen szét van esve a Videoton, már tavasszal is látszott, de akkor még vitte őket a lendület, de most már nyoma sem volt a szervezettségnek, ami a legszomorúbb, hogy a védekezés is teljesen széthullott, támadásokról jobb nem is beszélni. tavaly ezek 35 méteren belül nem tudták volna behozni a labdát. ezek szakmai okok, be kéne látni, hogy Gomes tévedés volt, míg nem késő. illetve már késő.
    ez most jobban fájt, mint a Rabotnicski, a Mika, a Vaduz vagy a traktorosok, mert tényleg jobb csapat a Vidi, sokkal jobb, mint a Pogoroca de hogy nem tudtak legalább 30%-ot kipörgetni és ezzel miért hozták ilyen helyzetbe a magyar labadarúgást kdvelőket, az nagyon fáj.


    Az, hogy az első meccsre nem pörögtek fel, sem elfogadható, de valahol érthető. De egy ilyen eredmény után egy ilyen meccset játszani, az elfogadhatatlan! Ezt a montenegrói csapatot akármelyik magyar nb1-es csapat verte volna, a Videoton ha csúcsformában van oda-vissza 5-6 góllal is. Ha ezek után nem küldik el az edzőt, akkor soha!


    Még amikor Roderick nyilatkozott Gyurcsóról és Mitrovicsról, azokban a napokban hallottam, hogy gáz van Fehérváron. Állítólag olyan szar a hangulat az öltöző környékén, hogy több játékos menekülne másik magyar csapathoz is.
    Néhányuk lehet, hogy ma ki is harcolta a lehetőséget.

    forrás:
    http://forum.nb1.hu/viewtopic.php?id=121835&p=1
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2013.07.12, 10:14
    José Gomes: "Nem sikerült a saját játékunkat játszanunk a mai napon. Amikor megpróbáltuk, akkor is körülményesen, lassan tettük mindezt. Ellenfelünk ezúttal is remekül védekezett, nekünk pedig nem sikerült véghezvinnünk mindazt, amit elterveztünk. Lehet, hogy papíron jobb csapat vagyunk a Mladostnál, a pályán azonban ez nem mutatkozott meg. A montenegrói csapat mindent megtett a győzelemért, és meg is érdemelték a sikert. Nálunk voltak olyan játékosok, akik nem a tudásuk legjavát mutatták, akik nem tették oda magukat teljes erőbedobással. Könnyen elképzelhető, hogy ezektől a játékosoktól a következő napokban elköszönünk, hiszen az átigazolási piac még nyitva van. Erre a mai meccsre úgy kell tekintenünk, mint egy hatalmas leckére, és mindenkinek tanulnia kell belőle. Ezt figyelembe véve mostantól a hazai megmérettetésekre kell készülnünk, ahol mindent, ismétlem mindent meg kell nyernünk."


    Rakojevic Nikola: "Először is köszönök mindent a csapatnak. Remekül játszottak a srácok, végig betartották a taktikai utasításokat. A mérkőzés egészét figyelembe véve mindkét csapatnak voltak helyzetei, mi végig higgadtak tudtunk maradni, így a jogos kiállítás után sem estünk össze. Játékosaim mindent megtettek azért, hogy kiharcolják a továbbjutást érő gólt, ez az utolsó percben sikerült is. Ellenfelünk csapatába a nyáron sok új játékos érkezett, talán ennek is köszönhető, hogy még nem álltak teljesen össze. Mindenesetre nagy nap ez a mi csapatunk számára, nagyon boldog vagyok!"

    forrás:
    http://www.vidi.hu/2013/07/11/jose-gomes-voltak-a-csapatban-olyan-jatekosok,-akik-nem-a-tudasuk-legjavat-mutattak-.html