magyarfutball.hu

Ferencvárosi TC - MTK Budapest FC 2 : 0 14:00

   
   
Upload your own photos! »
  1. Ferencvárosi TC - MTK Budapest FC 2013
videók
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2016.12.06, 19:01
    hát a mai meccsen egész jók voltunk. mondjuk várható volt, fekszik nekünk ez a puha MTK stílus. hihetetlen kár a rengeteg ostobán elvesztett pontért, úgy sikerólt valszeg 4-5-nek lenni, hogy igazából egyszer a Kaposvár és egyszer a Kispest játszott talán jobban az egész szezonban, a többi meccsen mind mi voltunk fölényben. (a döme érát nem számítom)
    sebaj, ez a csapat még kevés lenne az EL-be jutásra, együtt kell maradni a magnak és jólesz. remélem Moniz bátrabban nyúl majd a fiatalokhoz, ez a Holman teljesen jó, és elzavarja az ilyen porcelánlábúakat mint Martinus.

    Én akiket elküldenék, elengednék jószívvel:
    Perics, Martinus, Aborah - ennek a háromnak fizetéséből egy jó csatár
    egyáltalán nem sírnék ha távozna Alempijevics és Bönig, azonban Sváb mellé mindenképp kell egy balbunkó konkurencia, jobbra is kell valaki feltétlen mert Jovanovics mostanában állandóan sérült.

    Tehát védőket vennék mindenképp többet is, és csatárt mindenképpen. A fiatalabbak fel/be kell építeni és jólesz ez, megbaszunk mindenkit, mint mindig!
    Hajrá Fradi!!!


    Orosz sokkal jobb mint Martinus. nem volt az élete meccs az biztos de jólesz ez. és 100x inkább Sváb a jópár meccs kihagyás utáni gyengébb teljesítményével int Bönig aki csak dumálni tud meg óriásiakat hibázni.


    Holman nagyon jól szállt be. szép dolgokat csinált, remélem megragad a csapatban és élesebb meccseken is tudja ezt hozni!


    Amúgy ma elégedett voltam a játékkal, igaz, az MTK talán rossz napot fogott ki. De azt látni kellett, hogy most ment az egész pályás letámadás, meg is lett az eredménye, nagyon sok labdát szereztünk. Holman jól szállt be, ennek örülök. A győri stadio még a hazaiból se tetszik igazán. Viszont a büfé gyors volt, piros pont.


    Moniz is hibázott párat a szezon alatt, például azt, hogy a középpályán tapasztalható tülekedés miatt beáldozta Kleint hogy Győmbér legalább hátul játszhasson. ez nem volt jó döntés. szerintem egyértelmű h a mai fociban kellenek a magas emberek főleg hátra, és ma is fejelt majdnem gólt.


    Túl azon, hogy az MTK kétségkívül legalább kultúrált focit játszik, elég komikus volt látni a bajnokság 2-3. helyezettjét, ahogy 2 gólos hátránynál a 80. percben feláll védekezni a saját kapuja előtt és még a labdást se támadva nézték ahogy járatjuk a labdát a térfelükön.


    Az MTK mindent megtesz, hogy ne vegezzen dobogon.
    Garami pedig szep csendesen edzomeccskent felfogva utasitgatja a sracokat.
    Vicc az egesz.


    Többen voltunk, mint a Győr átlagos hazai nézőszáma. Most olvasom, hogy 3200 nézőt írt a Fradi.hu és voltunk is annyian.


    jó volt ez tegnap úgy, ahogy volt
    mondjuk az is kellett, hogy Garami mester ne rugdosni küldje a csapatát, mint mások

    Hajrá Fradi - Drukkerkocsma
    http://forum.index.hu/Article/showArticle?na_start=133086&na_step=30&t=9018131&na_order=