magyarfutball.hu

Ferencvárosi TC - Videoton FC 5 : 1 17:30

   
   
Upload your own photos! »
  1. Ferencvárosi TC - Videoton FC 2013
  2. Ferencvárosi TC - Videoton FC 2013
  3. Ferencvárosi TC - Videoton FC 2013
  4. Ferencvárosi TC - Videoton FC 2013
  5. Ferencvárosi TC - Videoton FC 2013
  6. Ferencvárosi TC - Videoton FC 2013
  7. Ferencvárosi TC - Videoton FC 2013
  8. Ferencvárosi TC - Videoton FC 2013
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2013.04.24, 22:46
    Varációk:
    1. Ligakupa-döntő
    kép
    2. Liga Kupa Döntő
    kép
    3. Liga Kupa - döntő
    kép
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2013.04.24, 21:23
    Ricardo Moniz: – Nagyszerű meccs volt, két jó csapattal. Két olyan csapatot láttunk, aki kezdeményezni, játszani próbál, álomdöntőnek is mondható. Kicsit előttünk járnak, mert korábban kezdték a csapatépítést, ezért nagyon tiszteljük őket. Egy meglepetéssel kezdődött számunkra a meccs, mert Viniciust előrébb tették, ezt egyfajta tisztelet is, hiszen tarthattak tőlünk, vélhetően Leonardót kellett volna kikapcsolnia. Aborah nagyszerűen játszott elöl, labdabiztosabbak is voltunk ezáltal, mint az utóbbi két meccsünkön. Sajnos ismét bennünk volt a hiba, kicsin múlt megint, hogy nem másképp alakult a mérkőzés. A második gól roppant fontos volt, örömteli, hogy ez egy tudatos akció volt. A harmadik gól megtörte a Videoton, úgy hittük, Bödén kívül nincs igazán góllövő csatárunk, de Aborah képes arra, hogy ebben besegítsen. A végén lőtt góljaink formalitássá tették a döntőt. Nagyon fontos, hogy tudatosodjon bennünk, hogy vasárnap 0-0-ról kezdődik egy másik meccs. Ez az utolsó tíz szezon első megnyert díja, ezt a drukkereknek ajánljuk. A vasárnapi meccs nagyon fontos, mert az Európa Liga-helyekről dönthet. Nagy tisztelet jár az ellenfél edzőjének, hogy felvállalta a felelősséget, mert ez nem gyakori, de szerintem taktikailag megtette, amit tehetett, lehet, talán nem voltak olyan frissek, mint amit megszoktak. Nagyon sok erőt vesz ki az belőlük, hogy támadni akarnak, a kreatív csapatok sokszor az idény végére gondba kerülnek, hiszen év közben ez sokat kivesz belőlük. Hétvégén nagy nyomás lesz a csapatokon, de az egy másik találkozó lesz, nem hinném, hogy a Videoton bármit is feladna az eddigi játékstílusából a mai meccs miatt. Fantasztikus érzés egy ilyen nagyszerű csapat ellen nyerni. Nagyon messziről indultunk, messze voltunk az Európa Ligát érő helyektől a bajnokságban, nekünk pedig az a célunk, hogy ezt elérjük. Kicsi a különbség a vereség és a győzelem között, apró momentumokon múlik a siker és a kudarc, és ez a mai napon is így volt, bármi megtörténhetett volna.


    José Gomes: – Nem könnyű erről a meccsről beszélni, de én azt gondolom, hogy a felelősség egy emberé, az enyém. Nem a csapaté, nem az időjárásé, nem a bíróé, nem a pályáé, hanem az enyém. Ezen a meccsen a Ferencváros azt játszotta, amit megszoktunk tőle, ők voltak ma jobbak, megérdemelten nyerték meg a kupát, nekünk ez volt a legrosszabb meccsünk volt, amióta itt vagyok. Egy gól volt, ami nem volt teljesen szabályos, az első, Böde az egyik védőnk legérzékenyebb pontját kapta el, ez is kellett a helyzethez. Erre jól reagáltunk, mert két perccel később kiegyenlítettünk, de a Fradi végül megérdemelten nyert a folytatásban. Hogy mit rontottam el? Jó kérdés, erre magamnak is meg kell adnom a választ, könnyebb lesz, ha kielemzem a történteket. Nyilván én sem szeretném telesírni az éjszakákat emiatt, egy kupagyőzelemmel így szegényebb lesz idén a klub, de tovább kell lépni.

    forrás:
    http://www.csakfoci.hu/node/137659
     
  3. avatar: magyarfutball.hu
    2013.04.24, 21:20 (szerk.: 2013.04.24, 22:14)
    ha jól emlékszem Juhásszal a kezdőbe még nem nyert meccset a Vidi


    A Vidi védelmének a megbontása Juhász végett,bizony ez egy nagy hibavolt,azota VÉDELMÜNK,IGEN GOLERÖS LETT,kárvolt belenyulni az összeszokott védelembe,ezlett az ára annak,hogy valakik kivülröl ezt kérték,a válogatott érdekébe,én nem Juhász személye ellen vagyok,hanem maga a játéka,hejezkedése,rossz indittásai passzai,durvaságai,szövegelései fölöslegesen,és még sok mindenbe tudnám hibáztatni,de Nikolics is,szinte semmit sem tesz a csapat játékához,hogy eredményesebb legyen,ma az egész csapat egy nagy nullavolt a játékban,Bozsovicsot is pihentetném,mert öis olyan hibákat követett el a mai mérközésen,hogy észbonto kifutásai,labda kidobásai,pontalanok,véddéseiben,árnyékra vetödik,én Tujvelt tenném be hejette.


    a győzelem öröme mellett nekem volt egy apró személyes örömöm is. végre együtt láttam a számomra legerősebbnek tűnő Alemp- Besic- Klein- Bönig hátvédsort. nyugodtabb is lettem és az előre játékunk is magabiztos lett, hogy hátul stabilitás volt érezhető. szép volt fiúk !


    A Fradinak a játékához,és a magabiztos gyözelemhez,csak gratulálni tudok,okosan fociztak,és a golhejzeteket berugták,nemugy mint a Vidi csatárai,akik rácsavarodnak a labdára,ahhelyett,hogy pontosan passzolnának,már elég régota golképtelen a csatársorunk,mármint a Vidi csatársora,reméllem ez a nagy zako-pofon,amit ma kaptak,leszállitotta öket a földre,mert nyilatkozni azt tudnak,hogy mi mindent megakarunk nyerni,kupákat,bajnokságot,az a bajom ezekkel a nyilatkozatokkal,hogy minden alap nélkül teszik,mert a golhejzetek sokaságát hagyják ki,passzolni,nagyon sokszor,képtelenek,érzéketlenek a jo focihoz.


    Az új edzővel egy rangadót sem sikerült a Vidinek nyernie, egy döntetlen Győrben, és két bukta odahaza a kupákban. Támadóbb lett a Vidi, de ez a védekezés rovására ment. Jobb csapatok mint pl az ETO és a Fradi simán lekontrázzák őket.


    Ekkora nagy bunkóságot régen láttam, a házigazda csapatból többen az edzővel az élen nem engedték, hogy a nyakukba akasszák az ezüstöt, ezt még fokozták azzal hogy nem várták meg a győztes díjátadását. Az MLSZ-től az a minimum, hogy megbüntessék ezt a nagyfokú udvariatlanságot.

    forrás:
    http://www.nemzetisport.hu/nso_cikkhozzaszolas/?cikk_id=2238747
     
  4. avatar: magyarfutball.hu
    2013.04.24, 20:35
    VÁRHATÓ VOLT HOGY EGYSZER VALAKIT NAGYON ELKAPUNK,NA DE HOGY EZ PONT A VIDI .?


    Ilyen az, amikor bemennek a helyzeteink. smiley
    VÉGRE


    Mr. Moniz 2. kupája alig fél év alatt. smiley Nem rossz!


    Értékelés:
    Jova-8
    Soma-9
    (Alemp-7)
    Besic-10
    Gyömbér-9
    Bönig-8
    Józsi-8
    Csuka-9
    Aborah-10
    Jenner-9
    Böde-9
    Leo-9
    (Orosz-7)
    (Klein-7)


    Ez nagyon szép volt fiúk!!!
    Besic a legklasszisabb formáját hozta: vagy 20 megnyert párharc, hajszálpontos indítások, szólók..
    Bönig is tanári volt
    Aborah, Cukic, Soma mind óriásit játszott de a többiek is jók voltak


    Ez van, ha nem rugdal az ellenfél! Ma is nagy volt az ellenszél, de kihasználtuk a helyzeteket! Vasárnap irány a csodás Fővárosunk nemzeti arénája, ahol most élőben is láthatom a vidi második alázását! Ha már a mákosgyőri cigók ellen nem kaptam jegyet…Ki vagyok éhezve!!! Hajrá Fradi!


    A helyzetkihasználás tényleg kulcsmomentum volt az elmúlt hetek dekoncentráltsága után. Az is örömteli, hogy csapatként nagyon jók voltunk, de a kulcsembereinkben (Besicen kívül) bőven maradt még tartalék. Böde, Leonardo, Jenner tudnak ennél még sokkal jobban játszani. Vasárnap szükség is lesz rá.


    Piszkosul boldog vagyok. Nagyon jól fociztunk, nem akarok kritikát olvasni egy ilyen győzelem után. Nekem ma Aborah játéka tetszett a legjobban. Olyan volt mint tegnap Robben csak kicsiben. Elől hátul felbukkant, szerelt, cselezett, beadott, csúszott mászott, de természetesen a többiek előtt is le a kalappal.
    Ami gond lehet vasárnap, az az, hogy a kis Színésznő (koko) alakításait Kassai megfogja zabálni, ami nagyon nem lenne jó!


    Ez a Gomes tréner nagyon duzzog, szerintem azért komolyan vették ők ezt, vagy legalábbis ő mindenképpen szerette volna úgy venni.


    Én nem is igazán a liga kupa győzelemnek örülök, hanem annak, hogy nem buziztuk a tölténygyárral, megbasztuk őket hazai pályán, de rendesensmiley)


    Nagy gratula a csapatnak!
    Egyúttal megkövetem Stanley mestert is. Ma apránként, de belejött. Besic egy másik szint...
    Moníz jól cserélt: kellett Klein Torghelle fegyelmezésére.

    Most akkor sok a kérdőjel bennem a vasárnapot illetően... ez most tulképpen mi volt. Mindent átengedtek nekünk, félgőzzel játszottak... hümmögök erősen.

    De ez egy szép siker számunkra, és megvan ez a trófea is, mindegy mennyit ér.

    Hajrá Fradi!


    Leonardo meg nyakláncot készít szerintem, mert lassan nincs olyan a bajnoki mezőnyben, akit ne bőrözött volna be. Kár hogy haszontalan. Viszont Brácsit ahogy átemelte a vonalnál, az megint pazar volt.


    Úgy rúgtunk ötöt, hogy Böde és Leonardo be se talált.

    Mondjuk azt is hozzá kell tenni, hogy ma nekünk szinten minden bejött, vasárnap jóval keményebb meccsre számítok. Akkor már beérem egy sovány 1-0 -al is. smiley


    Végre sikerült Prukner gyalázatos 0:5-jéért visszavágni.

    Ez a Videoton meg mit akar? Egy jó játékoskerettel rendelkező, legfeljebb közepes magyar csapat. Nemzetközi porondon felmosnák velük a padlót. Annyit nyalta a seggüket a média meg az MLSZ, hogy a tavaly őszi formájukhoz képest is visszafejlődtek.


    Úgy érzem, mostantól felértékelődött a ligakupa és megint csak Monizt kell ezért dícsérni.


    sztem a hangulat kurva nagy volt a korábbi ligakupa meccsekhez képest


    A Vidi nem adta fel a kupát, ennél erősebb felállással nem tudtak volna jönni. Támadni támadtak, de a Gomes óta nem foglalkoznak a védekezéssel, és ez ma kicsúcsosodott. Félő, hogy vasárnap előveszik a “Sousa féle” játékot és más lesz. De Ricardo felkészült, nem félek a meccstől.


    9 éve már, hogy nem nyertünk semmit (NBII-t nem számítva) jó sokat kellett várni, de remélem ezzel elindulunk és jövőre meg lesz a 29!! Csodálatos élmény volt! Köszönjük a CSAPAT-nak és Ricardo Mesternek! Hajrá Fradi!


    Természetesen nagyon jólesett ez a győzelem: jó volt a helyzetkihasználás, nagyszerű teljesítmények voltak – egyébként szerintem főleg a védelemben, de egyébként is. Gratulációk. Remélem, a siker még összébb kovácsolja a csapatot, és rákapnak a siker ízére, nem lehet az rossz.
    És nem utolsósorban remélem, a BMLSZ hamar utalja a zsét, hogy lehessen fizetést adni meg premizálni még a héten. smiley
    A Videoton szerintem kiváló játékosokból álló csapat, és tudnak is jól játszani, és ez az öt gól ellenére a védelmükre is elmondható. Kutya nehéz lesz a bajnoki, mert tudnak ennél jobban játszani. Nekünk kell marhára koncentrálni, és szegődjön mellénk a szerencse, nagyon sokat számítana a hétvégi “hat” pont.


    Azért Aborah második góljánál egy kiállítás elmaradt! Hiába az előnyszabály a piros járt volna a kapusnak!!!! Púl világ4szerlegfas..opóbbbírója meg sem említette…jó nagy bíró lehetett, ha még ez sem egyértelmű neki..


    Bönig sokkal jobb, mint Sváb, ez van. Ma mindenki hibátlan volt, Somaliából focistát faragott Ricardo, szinte minden beadása pontos volt, hihetetlen. Aborah is nagyot játszott ma, lehet találtunk egy csiszolatlan gyémántot személyében. Böde sok mindent nem csinált, de gólt így is majdnem lőtt, Leo is kicsit fásult volt, de adott pár kulcspasszt így is. Azért itt a bizonyíték, hogy jó irányba haladunk, csak hát ez a csapat még nagyon nincs kész, nem képesek kiegyensúlyozott teljesítményre a játékosok, de meg kell érteni, hogy itt mindenki szinte évközben jött, pár hónapja játszik együtt a keret, jövőre sokkal erősebbek leszünk, még akkor is ha távozik egy-két játékos.


    Böde nem csinált semmit? Folyamatosan lógott rajta 2-3 védő és így felszabadult a hely Aborahnak, Jennernek, Somalianak!
    Ha a szezonban nem lő több gólt, ellenben így leköti a védőket, és a többi játékosunk emiatt gólokat lő, akkor azt most így látatlanba aláírom! smiley


    Hát azért azt nem varrnám Bönig nyakába, két embert fogott konkrétan, valamit nem sikerült jól elosztani, lehet az ő hibája volt, de én nem vennék rá mérget. Emellett volt több nagy mentése is és nagyon magabiztos volt végig. Bödét nem akartam kritizálni, csak ténymegállapítás volt, pont pozitívumként akartam kiragadni, hogy még ilyen kis területen kevés lehetőség mellett is képes volt gólt érő megmozdulásra.


    Azért hogy Leo hogy érzi magát nállunk arról sokat elárúl hogy a kupával úgy pózolt,úgy örűlt neki mintha most nyert volna elöször pedig van néhány a vitrinben.

    forrás:
    http://ulloi129.wordpress.com/2013/04/24/elo-a-vidi-elleni-ligakupa-dontorol-0-0/#comments
     
  5. avatar: magyarfutball.hu
    2013.04.24, 17:21
    kép
    kép
    forrás:
    FTC Facebook
    Vidi.hu
     
  6. avatar: NNS
    2013.04.19, 11:53
    A Magyar Labdarúgó Szövetség a szurkolók kérését meghallgatva úgy döntött, hogy a kialakult gyakorlattól eltérően, lehetővé teszi a Ligakupa-döntője előtt a helyszíni jegyvásárlást is.
    Így a mérkőzés napján 2013. április 24-én, délután 15:00 órától az FTC szurkolói számára a Szárcsa közben, a Fradi szurkolói parkolóban található faházakban lehet majd jegyet vásárolni, a vendégkapunál található pénztár nem lesz nyitva.

    A Videoton FC szimpatizánsai számára a mérkőzés napján a VidiShop-ban 16 óráig, illetve a stadion 2/a pénztárában 14 órától lehet megvásárolni a jegyeket! A szurkolókat már a 15.30-kor kezdődő MTK Hungária- Astra HFC KÉSZ Női Magyar Kupa döntőjére is várják. A jegyek ára egységesen 500 forint. A mérkőzéseket rendező MLSZ azt kéri, hogy aki teheti, elővételben vásárolja meg jegyét a székesfehérvári Sóstói Stadionban megrendezendő mérkőzésekre.

    Fontos: a Videoton FC értékesítési helyein kizárólag a Videoton FC részére fenntartott szektorokba lehet jegyet vásárolni.

    http://www.mlsz.hu/2013/04/helyszini-jegyertekesites-a-ligakupa-dontore/
    2013.04.19.
     
  7. avatar: magyarfutball.hu
    2013.04.18, 10:36
    Bár csapatunk játszik hazai pályán, a Ferencváros a mérkőzés pályaválasztója. Az alábbi térkép mutatja a szektorok beosztását. A zölddel jelölt helyekre a Fradi, a pirossal jelölt helyekre a Vidi szurkolói válthatnak belépőt. A MOL Tribün D szektora a hazai meccseken megszokott családi szektorként üzemel, így a családosoknak javasoljuk, hogy ide, illetve az E szektorba váltsanak jegyet! A kékkel jelölt szektorokba az MLSZ értékesíti a jegyeket, így oda Székesfehérváron nem tudnak vásárolni. Az "F" szektor le lesz zárva a találkozón.

    kép
    Az MLSZ hivatalos indoklása szerint a kezdési időpontok kapcsán a Versenybizottságnak figyelembe kellett vennie az UEFA szabályozását, miszerint kiemelt Bajnokok Ligája-napokon a szövetségek csak abban az esetben rendezhetnek mérkőzéseket, ha garantált azok befejezése fél órával az európai kupameccsek kezdete előtt. Az MLSZ eredetileg 18 órára kérvényezte a kezdési időpontot, de az UEFA állásfoglalása alapján a Ligakupa-döntő legkésőbbi lehetséges kezdési időpontja 17 óra 30 perc, mert csak ebben az esetben ér véget biztosan 20 óra 15 perc előtt a találkozó (hosszabbítás és tizenegyesek esetén kb. 20.00 órakor lesz vége a döntőnek). A női Magyar Kupa Döntőt április 24-én 15 órakor szintén a Sóstói Stadionban rendezik. A Ligakupa-döntőre szóló jegyek egységesen 500 forintba kerülnek. Alkoholt az egész stadion területén nem lehet majd kapni.

    Jegyértékesítési helyszínek
    VidiShop: április 18. csütörtöktől - április 24. szerdáig: nyitvatartási időben, (április 24-én csak 16 óráig)
    Stadion főpénztár: április 18. csütörtöktől - április 23. keddig, munkanapokon 15-18 óra között
    Stadion külső pénztár: április 20-án szombaton, 14 órától a Paks elleni mérkőzés előtt
    A Sóstói Stadiont az alábbi útvonalakon közelíthetik meg a szurkolók, akiknek javasoljuk, hogy gyalogosan vagy tömegközlekedéssel érkezzenek a mérkőzésre!

    kép
    forrás:
    http://www.vidi.hu/2013/04/16/ligakupa-donto-soston,-aprilis-24-en-17-ora-30-kor.html
     
  8. avatar: magyarfutball.hu
     
  9. avatar: NNS
    2013.04.16, 12:42
    Az ismét csodálatos MLSZ
    2013.04.16. 12:19 bigacsiga

    Díjazottak, sikerek, pogácsák és adófizetői milliárdok mindig vannak. Csak szurkolók nem lesznek lassan már sehol.

    Érthetetlenül állunk ismét az MLSZ mostanában teljesen szokásos "szurkolóbarát" intézkedése előtt.

    Van Magyarországon egy kupa, a Ligakupa. Tulajdonképpen meccsenként pár tucat nézőnél soha nem érdekelt többet, arra jó volt, hogy a csapatok focizzanak egyet, a sporttv meg olcsón kapott műsoridőt.

    Most mégis az a szerencsés helyzet állt elő, hogy Magyarország ha talán nem is két legjobb, de a legjobb formában lévő csapata játszhatja a döntőt, a Videoton és a Ferencváros. Jó meccs lesz az biztos.

    Mit tesz az MLSZ az esemény népszerűsítésére? Hogyan akarja elérni az állandóan hangoztatott célt, a sok nézőt a stadionban? Költ e bérmit arra, hogy promótálja a meccset a rendelekezésére bocsátott milliárdokból? Nézzük, mit tesz az MLSZ ezért, tanulságos!

    - a döntőt hétköznapra szervezi
    - 17.30-ra, Fehérvárra, hogy aki Budapesten dolgozik esélye se legyen kimenni, de még a Fehérváriaknak is gondot okozzon
    - nem árusít jegyeket a meccs napján!

    Döbbenet, nem találunk magyarázatot. Az első két pontot megmagyarázta már az MLSZ, Fehérváron sorsolás miatt lesz a meccs, ilyen korán meg azért mert nem ütközhet a BL meccsel UEFA előírás szerint. De ki mondta h BL meccsnapra kell tenni?
    És ami még fontosabb: miért nem lehet meccsnapon jegyet venni? A fehérvári Fradi drukker jöjjön fel Pestre a meccs előtt legalább egy nappal, vegye meg a jegyet az Üllői úton (mert csak ott lehet a Fradi szektorba jegyet venni!) és így mehet ki? A Budapesten dolgozó Videoton drukker tegye ugyanezt fordítva? Miért? Egyáltalán mi akadálya van annak, hogy ha valaki szerdán úgy dönt kilátogatna erre a döntőre akkor egyszerűen odamenjen a stadionhoz és megvegye a jegyet? Mi akadálya van és miért ennek Magyarországon 2013-ban?

    Ki döntött így név szerint? Milyen indokkal? Annyira szeretnénk tudni!

    forrás: http://valogatott.blog.hu/2013/04/16/az_ismet_csodalatos_mlsz
     
  10. avatar: magyarfutball.hu
    2013.04.08, 15:22
    Hétfő délután a Magyar Labdarúgó Szövetség sorsolásán eldőlt, a hatodik alkalommal kiírt Ligakupa fináléjának Székesfehérvár ad otthont, a pályaválasztó viszont a Ferencváros lesz, tehát hivatalosan Ferencváros - Videoton FC mérkőzést rendeznek a Sóstói Stadionban. A találkozó előtt a női Magyar Kupa-döntőre is a centerpályán kerül sor. Az összecsapás rendezője a Magyar Labdarúgó Szövetség, a hivatalos kezdési időpont még nem ismeretes.
    Visszanéző
    A Ligakupa történetében eddig öt döntőt rendeztek, amelyekből kettő + egy zajlott semleges helyszínen, kettő pedig a résztvevő csapatok stadionjában.
    A 2007-2008-a szezonban, vagyis az első Ligakupa nagy döntőjében (abban a kiírásban még rendeztek külön döntőt az őszi és a tavaszi sorozat végén is, a két győztes találkozott az igazi döntőben) a Debrecennel találkoztunk, az első meccsen a Sóstói Stadionban Jusuf Dajic góljával 1-0-ra, a visszavágón Sifter és Sitku találatával 2-0-ra nyertünk.
    A következő évben már csak egy mérkőzésen dőlt el a kupa sorsa, amit a Pécs ellen vívtunk Siófokon. 2-0-ás félidő után végül 3-1-re győztünk, góljainkat Vujovic (2) és Silva szerezték.
    A 2009-2010-es és a 2010-2011-es döntőt is a Debrecen és a Paks játszotta, különbség azonban volt a lebonyolításban. Az előbbit semleges pályán, Kecskeméten játszották és 2-1-es Loki-győzelemmel ért véget, utóbbit újra oda-visszavágós rendszerben és összesítésben 4-2-es paksi sikerrel zárult.
    A tavalyi szezonban már a döntő párosítása előtt kiderült, hogy újra Kecskemét ad otthont a sorozat utolsó összecsapásának, így hazai környezetben léphetett pályára ellenünk a lila-fehér gárda. Nem igazán zavarta meg csapatunkat a Széktói Stadion közönsége, sima 3-0 lett a vége ide, Sándor, Gyurcsó és Nikolics voltak a gólszerzők.

    forrás:
    http://www.vidi.hu/2013/04/08/soston-vivjuk-a-ligakupa-dontot-a-fradi-ellen.html