magyarfutball.hu

Szombathelyi Haladás - Ferencvárosi TC 0 : 0 16:00

   
   
Upload your own photos! »
videók
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2017.07.10, 19:11
    Sajnos egy nagyon rossz mérkőzést láttunk rengeteg rossz egyéni teljesítménnyel párosítva. De van ilyen.Az vesse a csapatra az első követ,aki mindig topon teljesít az élet bármelyik területén.
    Ennek ellenére az első félidőben eldönthettük volna a mérkőzést,ha a csatárunkat nem Pericnek hívják.
    A pálya állapota katasztrofális volt,sajna a tecnikás csapatoknak ez nem igen fekszik.
    Azért nem is értem Artnert,hogy azt mondta jobb pályán több esélyük lett volna.De hát ő biztosan jobban tudja.
    Egy azonban biztos,hogy tavasszal az az őszi agressziv letámadó játékunk mostanra valahogy nem jellemzi csapatunkat.Igaz nem is kapunk annyi gólt,de nekem valahogy az a felállás jobban tetszett.

    Ma nem játszottunk jól ebben e meccsben sajnos nem volt több ezen nincs mit szépiteni.A húzóembereink ma nem tudtak az átlag fölé nőni .De ezt a Ondó gecit örökre elkéne titltani a futballpályáról(nemcsak őt)ahogyan ma aszisztált a hali játékosok durvaságához az gusztustalan jól elkéne verni az ilyet hogy járni se birjon.Hát tényleg nehéz lesz igy itt tartani pl Leot is ő nincs ehez hozzászokva hogy minden meccsen agyontúgják.mégegyszer az eredményt nemkell túl magyarázni aki azt hitte hogy minden meccset megnyerünk annak bilibe lóg a keze.

    Egyébként a jelenlegi edzőm (megyei 3) is alkalmazza/alkalmazta az ellenfél kulcsjátékosának megállítására a ma látott hali taktikát (Leonardo ellen): Az adott játékost faragják és 10 percenként embert cserélnek rajta, így megússzák a sárgát és a céljátékos reklamál/visszaüt. Ez jó taktika amíg a f.sz jó végén vagy.. viszont amikor a te csapatoddal csinálják, már rohadt idegesítő! Úgy látszik ez egy bevett “taktikai” lépés Magyarországon.

    Végtelenül elkeseredett és csalódott vagyok. Én labdarúgó meccsre lettem volna kíváncsi. Ez rugby volt és egy eszetlen bíró. Félek Leonardó ezt meg fogja unni! Amikor a végén ez a moslék Fehér felöklelte, azt hittem megzavarodok. Nem is tudok mit írni.

    Azért Leonardónak kijár a hátbaveregetés, már csak biztatásképpen is.

    A meccsen kb az első reklomálása után sárgát kapott. Amikor nem rúgták fel rögtön helyzetet alakított ki. A hali játékosok rájöttek , hogy kulcsfontosságú a megállítása, ezért amint megkapta a labdát lefaltolták, a bíró meg asszisztált hozzá.
    Szar pálya, szar idő, szar bíró,béna játszótársak, az ellenfél 5 percenként felrúgja, szemét közönség.
    Nem csodálom hogy ideges volt.

    Magyarországon elsősorban a bírókat kellene rendszabályozni és büntetni. Ez eredményezhetné, hogy rend legyen a lelátón és a pályán is. Pártos és sunyi ítéleteik vérlázítóak. Nekem is felment a pumpám a fotelban, s ha az nem az enyém lenne mérgemben és dühömben szétrúgtam volna. Pedig úgy általában higgadt ember vagyok. Ellenünk egy más sportágbeli csapat karate és pankráció keverék játszott, az erőtől duzzadó artner vezényletével. A bíró ezt nem vette figyelembe. Minek a szabálykönyv, ha mérlegelési joga van a sípbohócnak. Annyira nyúltak a mezen a játékosainkon, hogy sokszor a felezővonaltól a 16-osig értek, büntetlenül. Leonardót úgy rugdosták fel büntetlenül sárga lap nélkül, hogy Ő is bohózatnak vette aztán a meccset, miután belefáradt 5 ellenféllel a nyakában elviselt kínlódásnak. A sárga lapok arány beszédes a szabálytalanságok mértékében. További érdekességek a meccsről. A pártatlan média a 31-edik percben mutatta először a Fradi tábort, aztán a 60-ik perc körül utoljára. Én attól féltem, hogy Monizt ilyen alattomos eszközökkel üldözik el majd. Igaz ez nem a magyar közeg, hanem az mlsz sugározta bűzös légkör. Már várom a büntetéseket a félrehajló ellenőr sugallmai alapján. Érdekes a Juve- Pescara meccsen a Pescara tudott úgy 9-10 emberrel védekezni az erősebb Juve ellen, hogy nem ölte az ellenfelet, sem a játékot. Tanulhatnának tőlük az apró trófeákra egy-egy skalpra törekvő kicsi csapatok és erőtől duzzadó szánalmas trénereik…

    Nem akarok senkit elkeseríteni, de a foci itthon egy primitív sport lett, ezt láttuk a mai meccsen is. Primitív bunkók rugdosódnak, bunkó taplók huhognak, erőtlen, nulla játékvezető meg nem csinál semmit. 1. Remélem, Kubatovék feljelentik a Haladást a huhogásért, a játékvezetőt meg bepanaszolják ugyanott. Jól felhúztam magam.

    Csukics ismét nagyon gyenge volt!! Helyére Gyömbi, és hátra Tanár Úr mellé Klein! Perics szerintem Moniz eddigi legnagyobb hibája, nem tudom mi áll a dolog mögött… Leot le kellett volna cserélni, nem bírta a sok paraszt halist, és elment a kedve. A többiek szerintetek hogy nézték, hogy leült vagy 5ször a fűbe??? ILYET NEM LEHET! hatalmas spíler, de elment a kedve -> csere. Aborah jöhetett volna bizonyítani. Perics helyett pedig Orosz, vagy Soma feljebb, és hátul Jovan, vagy Bönig. Böde kifogott egy rossz napot, sajnos ilyen az, ha nincs megfelelő cseréje az egyszem csúcsékünknek :S Amúgy csuicsot ki lehetett volna állítani, de az, ahogy mi kaptuk a többnyire jogos sárgákat, és ahogy ezzel egyidejűleg ezek szinte mindent megúsztak lap nélkül, az vérlázító volt!!! A huhogásról meg annyit, hogy gödörből a lyuk esete áll fent… (bár szerencsére idén még nálunk nem volt, remélem így is marad ez) Nincs veszve semmi, menni kell tovább, no nem détárisan, hanem úgy, ahogy eddig!!!! HAJRÁ FRADI, leszarom kik lépnek jövőhéten pályára, ha csukics akkor ő, ha Perics akkor ő, ha egyik se akkor is: HARCRA FEL, GYŐZNI KELL!

    ha a labda a kapunk előtt pattog, nem tudjuk elrúgni és a beadásokból egy kerti törpe lefejeli a védelmünket és csak a bénázásuk miatt nem kaptunk gólt, ott a védelem nem áll a helyzet magaslatán inkább kaotikusnak mondanám. a mai szerencse már az Eger ellen is segített, pedig azok is rém gyengék voltak…

    Köszönöm a hozzászólásokat.
    A pályák állapotában van igazság,de én sokkal inkább a hiányzókban látnám a stílus váltást.
    Visszanéztem az őszi fordulók összeállítását, és látni lehet,hogy az általam említett pressing focihoz más játékosok álltak rendelkezésre:

    -Alempijevic,Ionescu,Jovanovic,Bönig és Gyömbér mint középpályás.
    (Ő nálam kulcskérdés)

    Persze,tudok a sérülésekről de az említett játékosok helyén lévők nem tudnák ezt játszani?Vagy vajon direkt lett más a stílusunk?

    https://ulloi129.wordpress.com/2013/04/06/elo-a-szombathely-elleni-bajnokirol-0-0/#more-87354