magyarfutball.hu

FC Fehérvár - Ferencvárosi TC 1 : 1 11:30

   
   
Upload your own photos! »
videók
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

 1. avatar: magyarfutball.hu
  2017.09.17, 16:15
  hát bár én csak masodik félidőt láttam aztkell mondjam X realisnak tűnik. legalabb a liláknak sem kaparjuk naon a gesztenyét. Bajevszkit hamarabb is be lehetett volna hozni.

  Mindig ilyen hozzálással kell játszanunk.

  Gellei soha nem volt kedvencem, de ha ez a hozzállás rendszeres lesz, ráadásul jobb játékkal párosul akkor megelem a kalapom előtte.

  A csapatnak gratula, ez becsületes teljesítmény volt; így tovább!

  Sebaj, az igazán örömteli az, hogy elvileg egy élcsapat ellen játszottunk
  egy igazán élvezetes meccset, ahol elmondható, hogy mind a játékunk,
  mind a taktikánk jól össze volt rakva. Csak így tovább és tényleg szép
  tavasz elé nézünk. Kösz, Imre 'bá!

  egyet tudok érteni Gelleivel
  elégedett és elégedtlen is egyben
  harcos, jó kis meccset játszottunk, bevallomm engem megleptek a fiúk (kellemesen csalodtam bennük)

  elégedetlen, mert
  nem hoztuk le időben a Gyengét és a Jovit
  a frissen bejött Laczkó nem tudja lefutni a már 75 perce a dágványban rohangáló védőjét
  mindig követeljük a fiatalokat a csapatba, de nem igen tudnak élni vele

  na mindegy!
  1-1
  szereztünk idegeben 1 pontot és ez jó indulás!
  de megint kibaszott sok helyzetet hagytunk ki

  Szerintem ki akarta mérni a 9-et,csak a fehérváriak elvégezték.Mi meg a sorfal felállítással tököltünk

  Látom a jövő csapatát, kell bele még egy kis csatár, meg egy kis rutin.

  A szabadrúgás akár szabályos is lehetett, nem tudni.Adtak már meg ilyen gólt.Mivel nem látszott hogy a sípot mutogatná, így simán beszoptuk.

  Lazics, Leo kellemes meglepi volt, Gyengének csak a tesztmeccseken megy, viszont Danika többet szerelt mint az egész őszi szezonban.

  Szvsz Lippi vissza, Erős ki, Jova helyett meg talán Bartát kéne tolni, és jó kis csapatunk lesz.A Honvédot meg kell ütni.

  Ja és Taki is gyenge volt, Fitos jobb lehet

  Jók voltunk na! A védelem ok. A középpálya még kérdéses. Az Erős helyére Lippi kell. Erő nem tud jól játszani tétmeccsen. Lazic csendesen dolgozott, de sok volt a hiba. Leo, szuper! smiley. Lehet, hogy most kezd beéérni? Jovánczai rutintalan, sajnos. Egyszerűen nincs benne vagányság. Taki sajnos nem játszott jól, de ennek megvan az oka, sokat hiányzott. Tőzsér a másik kellemes meglepetés számomra.

  A Honvéd ellen, ha így játszunk, akkor simán nyerhetünk, és nyerünk is.

  Azért kár a bekapott gólért, és a sok kimaradó helyzetért, de nem izgulok. Jó kis csapatunk lesz. Remélem lesz gazdasági hátterünk, és akkor még lehet álmodozni.

  Hosszú idő után végre, sportszerű, rendszerben játszó Fradit láttam, és ez kurva nagy szó.

  Hát Lazic svéfdekező kp. pont azért kellett Lippi mellé, hogy Lippi tudjon építgetni.Kapics s e votl egy labdafenomén, de nem mentek át rajta soha.Ha jól számoltam a Fehérvárnak, egy büdös helyzete nem volt.Már ősz végén is látszott hátul könnyebb összeraknia csapatot, elöl lesz gondunk.Más kérdés hogy ha mindig mindenki 1-1ezni akar akkor gólokkal nyerünk...

  Lajos meg így járt....smiley)))

  Fasz kivan, hogy nem tudtuk megnyerni a meccset.
  A kapott gól egyértelműne Leandro hibája, ha kirúgja a labdát, akkor nem lesz szabadrúgás. 5 percet kihúzhattunk volna már...

  Viszonylag jól játsott a csapat.A bíró persze megint elnézett egy kiállítást.Kár,hogy nyertünk,pedig meg lehetett volna.

  Ezzel az Imre bácsizással várjunk egy félévet.2004 őszén is volt egy nagyon jó csapatunk,aztán tavaszra emg elfelejtettek focizni.1-2 meccsből még hosszú következtetést ne nagyon vonjunk le,itthon egy csapat 2 teljesen eltérő félszezont is tud produkálni.Bár én bízom a Fradi-tavaszbansmiley

  szóval, befújta a 16-on kívüli kapus kezezést.
  Itt nincs olyan, hogy utolsó ember, meg tétlen les vagy akármi mérlegelés vagy tévedés.
  A büntetés szabadrúgás és piros lap.
  Műhiba.

  Én megóvnám a meccset.

  szvsz a második félidőre inkább fejben fáradtunk el.
  az első félidei játék nagyon biztató a jövőre nézve, és az 1 pont is jó eredmény.
  az pedig pláne pozitívum, hogy legalább 1000-1200 Fradista volt lent a délelőtti kezdés, és a rossz idő dacára..

  No, hazaértem. smiley Egy kis beszámoló: Ha valakit megismételnék, attól elnézést kérek.


  A meccs előtt:

  Kocsival mentünk, gondoltam elég ha fél órával előtte a bejáratnál vagyok. Aha. A kezdés előtt 6-7 perccel értünk be. A kurva anyját annak, aki ezt a köcsög beléptetést kitalálta.

  A meccsről: Elég fegyelmezetten játszottunk az első félidőben, s ha nem tökörészünk annyit az ellenfél 16-osánál, akár vezethettünk is volna (tegyük hozzá a Fehérvár is). Szóval olyan x-es volt a félidő.

  A második félidőt átaludtuk + a kiállítás inkább minket zavart meg, ami hajmeresztő megoldásokhoz vezetett. Koránt sem játszottunk olyan jól, mint az első félidőben. Fitos beállítását nem értettem, Takács helyére a jóval gyorsabb, jól cselező Szalait kellett volna betenni...
  Amúgy ma kijött a legfőbb gyengénk: Nincs megfelelő, rámenős csatárunk, ráadásul Tőzsér+Erős sem mer lőni a 16-osról, ami egy vicc...

  Végül is talán reális az x, de akár nyerhettünk is volna.

  A bíró: figyeljétek meg, holnap 9-est kap az ns-től. Ekkora faszt még nem hordott a hátán a föld. Kapus gólhelyzetben 16-oson kívül kezezett - erre sárga. Már látom magam előtt, hogy mindenki az Ute-FTC meccsre gondol, csakhogy ott legalább a bíró kompenzált a lilák győztes góljánál. Itt nem kompenzált, mert a vidista volt hülye, hogy besárgulva visszarántotta Leo-t. Na ezekután Megyebíró azt is llefújta, ha csak ránéztünk a fehérváriakra...

  A fehérvári gólnál pont nem figyeltem, talán aki a TV-ben látta elmondhatná, hogy jelezte-e a bíró, hogy a sípszót várják-e meg. Mondjuk mindegy, mert ilynekor a minimum, hogy a védő a labda elé áll.

  A szurkolásunk a helyzetünkhöz képest szerintem rendben volt, többször tőlünk visszhangzott a stadion.

  A meccs után még annyi, hogy a buzi rendezők/rendőrök igazán elbonthatták volna a kordon barikádot...

  Bocs a hosszó írásért. Most kezdek visszaolvasni smiley

  Nekem itthn azt mondták, hogy a TV-ben látszott, hogy Megyebíró mutatja a sípot a szabadrúgás előtt. Valaki erősítse már meg, mert akkor már jelentős hibánál tartunk.

  A főlelátóval szemben oldalon működő partjelző meg rendszeresen benézte az oldalvonalakat, többször is már kint volt a labdam de engedte tovább a játékot.

  Amúgy legyünk tárgyilagosak, Balog 2X végzett el szabálytalanul bedobást... Hihetetlen volt. Nem tudta a pályára bedobni a labdát smiley))

  Nagyon jól jártunk Gelleivel, minden szempontból - érződik rajta, hogy megbecsüli, hol van és úgy tünik ezt át is adja a csapatnak.

  Visszanéztem az esetet, és a bíró egyértelműen felmutatta a sípot, majd mikor hirtelen elvégezték a szabadot a szájába vettesmiley azt nem tudni h belefújt e, de tény hogy a szájához emelte...
  Tudor eseténél a lökdösődés miatt is mehetett volna le a pályáról.
  Amúgy végre láttam ötletet, tudatos játékot - pozitívan csalódtam Gelleiben! Úgy tűnik a tejbetök Gellei feléled a Fradibansmiley
  Bár nem tudom miért nem Szalait hozta be Takács helyett, és miért nem hozta le sokkal hamarabb a láthatóan passzív Takácsot? És mit keresett itt bajevszkim aki még egy nagy helyzetet is elrontott. Mindent összevetve jó lett ez a csapat, össze van rakva Lazic nagyon kellett, Tímár pedig tényleg megtáltosodott! Még Erős se lógott ki, emberek jó ez a csapat!

  beigazolódott, h korábban nem megfelelő helyen játszottak a játékosok. pl. Erős messze jobb volt középen, mint a szélen - nagy hibát nem vétett szerintem, igaz egy gól benne maradt sajnos. HA Lipcsei visszajön nem sokat fog játszani, de nem olyan kutyaütő a saját posztján szerintem

  http://forum.index.hu/Article/showArticle?na_start=424156&na_step=30&t=9018131&na_order=
   
 2. avatar: magyarfutball.hu
  2014.12.15, 20:36 (szerk.: 2017.09.17, 15:09)
  MA NE A PÉNZÉRT JÁTSSZATOK, HANEM A NAGY MÚLTÚ KLUBUNKÉRT, MELYNEK RÉSZESEI LEHETTEK!
  MUTASSUK MEG, HOGY EZ TÖBB MINT ÜZLET... EZ JÁTÉK, EZ A LABDARÚGÁS!

  kép
  forrás:
  Stormy Scamps
  via:
  https://www.facebook.com/oldhungary/photos/pb.1562951930590595.-2207520000.1418670766./1571726926379762/?type=3&theater