magyarfutball.hu

Ferencvárosi TC - FC Fehérvár 0 : 1 18:00

   
   
Upload your own photos! »
videók
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

 1. avatar: magyarfutball.hu
  2017.09.17, 17:50
  Saját magunkat vertük meg. Husztit, talán a Fater tudná lecserélni. Szegény Igor nincs itt, Leo most középpen van? Ennyire hiányzik a Lipcsei Peti? Ez valami döbbenet, komolyan. Ki lesz, majd az utóda? Hmm szép jövő kép...

  a fejelni feljovo Szűcs remekul elfejelte a lasztit gyepes elol.

  Ezt a gyilkos footballt, amit a Fehérvár mutatott... Nem csodálom,hogy itt tart a magyar foci. 15 csapatból 14 bunkerfocit játszik ellenünk.

  Amúgy hihetetlenül elképzeléstelenül játszottunk.

  tipikus 0-1 szindróma
  nem úgy álltunk hozzá..
  sajnos nem vagyunk olyan jó csapat, hogy támadgatunk, aztán majd lesz gól valamikor,
  az első perctől teljes erővel kell játszani..
  szerencsére a Loki se egy verhetetlen csapat, de nehéz lesz így...
  hiányzik valami a játékból, csak az az unalmas darálás maradt.. azért ősszel rugtunk 4-5 gólokat.. s nem ilyen iramú nemzetközi meccseket játszottunk...

  Szerintem csapaton beluli ellentetek is lehetnek,Rosa
  nyilatkozata utan.
  Meg sok mas minden...

  Szarul jatszottunk,pedig akartak gyozni,ha mar Szucs is elore ment fejelni.

  Sajnos az Üllői úton minden csapat ezt fogja játszani... bunker foci, aztán hátha bemegy egy szöglet, szabadrúgás stb.
  Viszont hogy lehet, hogy Kuttor tisztán fejelt...

  Ráadásul, nincs sem jobb sem bal oldali kp., nincs irányító és a védőink is lassúak...
  Ennek ellenére elgondolkoztató, hogy miért nincs összjáték, miért nem értik meg egymást a játékosok, miért képtelenek a csatárok kombinatív játékra?

  Ezek felvetik a kérdést, mit gyakorolnak az edzéseken?

  A játékosokról: Bognár nulla, Sowunmi szintén, Huszti gyenge (Diósgyőr ellen is az volt), Vukmír meg van zavarodva, Gyepes lassú és pontatlan...de ami a legrosszabb, h a csapat most nincs jól összerakva...

  Laszlo szerint Lipcsei hianya volt a donto...
  Nem volt,aki dirigalta a jatekosokat...
  Beszarok.

  Azt az Almasi Leopoldot pedig hagyja a balrugo helyen,ha mar jatszatja,
  mert mashol semmit sem er.

  Kuttorra felhivta a figyelmuket,megis uresen fejelhetett.
  Bazza meg.

  Csaba, próbálja keresni az alapemberek mellett a csere embereket is. Sajnos ez nehéz. Bátran kéne hozzányúlni a fiatalokhoz. Bogesz helyett a Takácsot játsaztnám. Megérdemelné a Taki. Vukmirral mi történt? Hetel óta a gyenge formáját hozza? Történ, vmi vele, hogy igy visszaesett?

  Nincs semmi elveszve! Mi vagyunk az első helyen, de a gondokat és a hozzállást meg kell oldani!

  Döntő lesz ez a két hét. Mert, ha nem úgy alakulnak, akkor gondok lesznek.

  Szörnyű...
  Vagy hátul tologatják a labdát (rövid passzos játék cimén smiley) vagy felivelik, ezt a kettőt tudják és ennyi. Bármit mondtok komolyan mondom ma Leo volt a legjobb, lőtt labdátszerzett, próbált vmit a többiek nagy szar

  Ja, szerintem most jobban kűzdöttek, mint az előző két meccsen, de szürkébbek, sablonosabbak, elképzelés nélküliek voltak a támadások. Nomeg lassúak. A gyors, egyérintős játék nem megy, a távoli lövések gyatrák, cselek, egy-egy elleni párharc nuku. Helyzetkihasználás gyatra. MIT GYAKOROLNAK EZEK EDZÉSEN????? A fehérvári ifik bezzeg a 2. félidőben néha úgy járatták a labdát, hogy azt el se hittem. Erről az elképzelés nélküli játékról a tavalyi tavasz jut eszembe...

  Ja és ezután a meccs után sztem senki ne jöjjön elő a fizukkal, mert a vidisták aztán mégannyira se kaphatnak pénzt mint a mieink, aztán tessék.

  Esküszöm, L.CS. azt akarta mondani a meccs végén, hogy lesz itt egy-két bünt. Csak aztán rájött, hogy aki nem kap fizetést, azt nem nagyon lehet megbüntetni sem.

  László Csaba (a Ferencváros edzõje):
  - Nehéz mit mondani egy olyan meccs után, amikor végig fölényben játszunk, az ellenfél pedig egy helyzetébõl gólt szerzett. Mondhatnám én is azt, hogy az ilyen vereségekbõl tanulni lehet és kell, de az igazság az, hogy 40 éve ezt mondjuk, közben pedig nem tanulunk belõle. Egy dolgot lehet csak dícsérni: a közönséget, õk azt is megérdemelnék, hogy visszakapják a belépõjegyek árát. A Diósgyõr elleni meccs után nem erre számítottam, hiszen ott pörögtünk, gólokat rúgtunk, ennek ma nyoma sem volt. Most a válogatott meccs miatt van két "pihenõ", ezalatt rendeznünk kell a sorokat. Nem látom értelmét most személyekre szólóan kritikát mondani, majd mindent megbeszélek a csapattal az elkövetkezõ napokban.

  Egyszerűen és kereken: nagyon szarok voltunk.
  A Vidi azt játszotta amit tud, illetve amit ilyenkor kell.

  Csak azt nem értem hogy LCS miért nem változtatott valamin még az első félidőben.
  Világosan látszott hogy itt legfeljebb véletlenül rúgunk gólt.

  Husztiról:
  nem tudom elképzelni hogy van olyan I.oszt. nyugat-európai csapat amelyik kíváncsi lenne rá.
  A teljesítménye dupla 0.

  De nem ő volt az egyetlen aki a mai produkciója után meleg vizet sem érdemelné meg...

  Jól jön a két hét szünet.

  Olvasgatom a hozzáaszólásokat itt és a másik fradi topikban a Fradidrukkerban. Elgondolkoztam. Miért nincs szurkolás? Nincs rend a klubnál? Sajnos ez kölcsönösen hat egymásra. Ha rend van, és játék, akkor van szurkolás is. Ha nincs, akkor ez az eredménye. De egyet nem szabad elfejteni. 90 percen át szenvedve is de kuszni-mászni kell a pályán. MINDENKINEK! Ha nem, megy akkor tessék egymást segíteni. Ez igaz a játékosokra és szurkolókra is. Ha ez nincs, akkor min csodálkozzunk, hogy ez a helyzet van most?

  A dolog peches része, hogy az edzőmeccseken rendre a jó között szerepelt Csepregi és Laczkó sérült. Ők tutti hajtottak volna - bár az optimista beszéd szól bennem. Sajnos kevés az igazán jó tehetséges játékos. Remélem a Csaba nyáron itt marad nálunk és akkor egy ütöképesebb csapat jön össze. A rossz játéksoktól elköszönni és Lipcsei Peti (mint csapatkapitány) vezérletével talán kialakulhat megint egy jó csapat. Ha már Lipcsei. Jó lenne, ha a Nyilasi lenne itt a Fradiban és a fiatalokat kiszurná, mint anno 1990-ben. Fitossal mi van? Rég hallottam róla. Jó lenne, ha a Takács is megkapná a lehetőséget. Vukmirra nem tudom mi történt. Bogesz nem erőszakos, még a Kriston simán beférne ide. Pedig mennyit szidtam/szidtuk őt, de a lelkesedése mindig nála meg volt. Azt, hogy a Vagner, a Sasu, a Bajevski, a Sowunmi nem tud kapura találni, az már nem edző hiba. Ez játékos hiba. 22-es csapda.

  Nehéz időszak ez, de muttasuk meg mindenkinek, hogy a nehéz időszakban is - a bolond szurkoló - a Fradi tábor kitart a csapat mellet. De tudom, hogy egyre kevesebben vagyunk. De sose szabad feladni. Jóban-Rosszban a csapat mellett kell lennünk, de tudom ez a magyar foci, és nem Anglia, vagy Németország. Más foci, más körülmények.

  Lehet, hogy túl optimista vagyok, de hát, ha pesszimista az ember, akkor hogy tud talpra állni és megmutatnia világnak, hogy kérem engem ne becsüljetek, újra itt vagyok és megnyerem, amit kitűztem célt! De tisztában vagyok, hogy ez egy gondolkodás és persze más ha ezért dolgoznak is érte, pénzt kapnak. Egy biztos a következő két hét az egész Ferencváros életét meg fogja határozni.

  Egyet tudok, hogy reménykedjünk! Mást nem tudok mit mondani..

  Hajrá Fradi!

  http://forum.index.hu/Article/showArticle?na_start=478106&na_step=30&t=9018131&na_order=