magyarfutball.hu

Vác FC-Zollner - Budapesti VSC-Zugló FC 1 : 0 19:00

   
   
Upload your own photos! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2019.02.17, 15:49
    Vác, 1998. augusztus 22. szombat (tud) - A labdarúgó Raab Karcher Professzionális Nemzeti Bajnokság (PNB) 5. fordulójában:

    Vác FC-Zollner - BVSC-Zugló FC 1-0 (1-0)
    Vác, 3000 néző, V: Arany

    gólszerző: Schwarcz (33.)
    sárga lap: Kasza (17.), illetve Brovcsenko (11.), Polonkai (60.), Vincze (70.), Molnár (87.)
    csere: Kopunovics helyett Romanek (a szünetben), Vén helyett Boda (65.), Vitelki helyett Andrássy (75.), illetve Bondarenko helyett Polonkai (29.), Kiss I. helyett Anghel (55.), Szakos helyett Aubel (64.)
    jók: Schwarcz, Horváth, illetve Koszta, Usvat

    Vác:
    Halász - Lévai, Nagy T., Schwarcz, Kasza - V. Kopunovics, Vojtekovszki, Vén, Vitelki - Füle, Horváth P.

    BVSC:
    Koszta - Szakos, Bondarenko, Pomper, Vincze Z. - Resko, Molnár, Csillag, Usvat - Kiss I., Brovcsenko

    Bár közel fél órán át alig kerültek veszélybe a kapuk, a 26. percben mégis érzékeny veszteség érte a vasutas csapatot. Koszta orrba könyökölte saját hátvédtársát, Bondarenkót, akit le kellett cserélni. Sándor István edző ezért átszervezte a csapata védelmét, Molnár hátrahúzódott és Pomper lett a söprögető.

    A 33. percben Nagy Tibor szabadrúgását Füle átfejelte a jobbösszekötő helyére a szabadon érkező Schwarczhoz, aki a kapu bal oldalába fejelt (1-0).

    A 39. percben Horváth P. távoli lövése csak centiméterekkel szállt a BVSC kapuja fölé.

    Horváth Péter a 48. percben betört a vasutas csapat 16-osára, ám Pomper remek ütemben közbelépve szerelte őt. Az 58. percben a csereként beállt Romanek 14 m-ről próbált kapura bombázni, ám lövése lecsúszott, így odalett a helyzet. A 84. percben Horváth 10 m-ről váratlanul lövésre szánta el magát, Koszta bravúrja mentette meg a BVSC kapuját a góltól.

    Az első félidőben ritkán kerültek veszélybe a kapuk, a hazai csapat a megszokott pontrúgást követően vezetéshez jutott. A második játékrész hajrája előtt két csatár becserélésével gyorsabb, veszélyesebb lett a BVSC. A jobb erőnléttel rendelkező vasutas játékosok azonban nem tudták bepréselni az egyenlítő gólt az ügyesen romboló váciak kapujába.

    MTI