magyarfutball.hu

MTK-Hungária FC - Gázszer FC 4 : 2 19:00

   
   
Upload your own photos! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2020.12.26, 15:12
    Budapest, 1998. április 15., szerda (MTI) - Labdarúgó NB I., 26. forduló:

    MTK Hungária FC - Gázszer FC 4-2 (2-0)
    Hungária körút 2000 néző, V: Hanacsek

    gólszerzők: Orosz (24.), Kenesei (27., 50.), Farkasházy (51.), illetve Tiber (55.), Király (66.)
    sárga lap: Bekő (30.)
    csere: Egressy helyett Zsivóczky (63.), Farkasházy helyett Madar (72.), Orosz helyett Kincses (82.), illetve Tiber helyett Király (65.), Lőrincz helyett Bukva (74.)
    jók: Halmai, Kenesei, Korolovszky, Illés, illetve Bekő, Tiber

    MTK:
    Babos - Korolovszky, Molnár, Szekeres, Kuttor - Halmai, Farkasházy, Egressy, Illés - Orosz, Kenesei

    Gázszer:
    Kövesfalvi - Bekő, Salacz J., Szalai, Árki - Salacz Z., Lőrincz, Medvid, Nagy L. - Földes, Tiber

    A 15. percben Illés ugratta ki Egressyt, aki 16 m-ről senkitől sem zavarva, a bal kapufa mellé lőtt. Öt perccel később Illés a felezővonalnál vette át a labdát, majd Orosszal kényszerítőzött és a visszakapott labdát 5 m-ről a kifutó Kövesfalviba lőtte. A 24. percben góllá érett az MTK fölénye, Egressy szögletét Szekeres kanalazta Orosz elé, aki 7 m-ről a bal felső sarokba lőtt (1-0). Három perccel később növelte előnyét az MTK, Kenesei a kapust is kicselezve szerzett gólt (2-0).

    Az MTK játékosai sorra vezették veszélyes támadásaikat. A második félidő elején meg is hozta eredményét az MTK agilitása. Az 50. percben Egressy tört be a tizenhatoson belülre és hozta gólhelyzetbe Keneseit, aki önmaga második, csapata harmadik gólját szerezte (3-0). Nem kellett sokat várni a folytatásra. Egy perc múlva a Gázszer a középkezdést követően eladta a labdát, amellyel Farkasházy végigszáguldott a pályán, s a vendégek kifutó kapusa mellett, 15 m-ről a bal alsó sarokba helyezett (4-0). Az 55. percben a góllövőlistát vezető Tiber egy szabadrúgást követően a sorfalról levágódó labdát Babos kapujába emelte (4-1). A 66. percben az egy perccel korábban beállt Király megszerezte a második Gázszer-gólt, ami egyben a találkozó utolsó találatát is jelentette (4-2).

    Az MTK megérdemelten szerezte meg a győzelmet. Ha a kék-fehér csatárok egy kicsit jobban összpontosítanak, az MTK nagyobb arányú győzelmet is szerezhetett volna.