magyarfutball.hu

Vác-Zollner FC - Újpesti TE 0 : 1 18:00

   
   
Upload your own photos! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2021.01.01, 16:41
    Budapest, 1998. március 18., szerda (tud.) - Labdarúgó NB I., 21. forduló:

    Vác-Zollner FC - Újpesti TE 0-1 (0-0)
    Vác, 5000 néző, V: Hanacsek

    gólszerző: Tóth (55.)
    sárga lap: Strasser (79.), illetve Korsós (22.), Szlezák (35.), Tamási (78.)
    csere: Horváth helyett Andrássy (63.), Füle helyett Sipeki (70.), Nyikos helyett Kádár (70.), illetve Herczeg helyett Bérczy (80.), Korsós helyett Eszenyi (85.)
    jók: Strasser, Horváth, illetve Tóth

    Vác-Zollner:
    Hámori - Strasser - Lévai, Schwarcz, Kasza - Vojtekovszki, Babos, Vén, Nyikos - Horváth, Füle

    Újpesti TE:
    Bíró - Sebők - Kiskapusi, Tamási - Jenei, Fehér, Véber, Szlezák - Herczeg, Tóth, Korsós

    Eseménytelen 25 perc után Fehér tört be a hazaiak tizenhatosán belülre, a váci védők azoban tisztáztak. Kisvártatva ismét a váciak büntetőterületén belül pattogott a labda. Herczeg Jeneihez továbbított, ám Strasser felszabadított.

    Fél órát kellett várni az első váci gólhelyzetre. Vojtekovszki beadása Nyikos fejére szállt, azoban Jenei az oldalvonalon túlra fejelte a labdát. A játékrész hajrájában Herczeg a váci kapu oldalhálójába lőtt, így gól nélkül ért véget az első félidő.

    A második 45 percet a Vác kezdte nagyobb lendülettel. Véntől Horváth P.-hez került a labda, aki a jobb oldalon kapura tört, lövése alig kerülte el Bíró kapuját. Az 54. percben Fehér a jobbösszekötő helyén vezette fel a labdát, Tóth N.-hez továbbított. Az újpesti csatár a tizenhatos vonaláról bal lábbal a bal belső sarokba talált (0-1). A 90. percben Véber szabadrúgásból tovább növelhette volna az ÚTE előnyét, ám a labda centiméterekkel elkerülte Hámori kapuját.

    Az ÚTE három csatárral támadott, de közel egy órán át így sem tudta feltörni a hazaiak védelmét. A szórványos ellentámadásokból Horváth és Füle hiába ívelgetett az újpesti kapu elé, a labdák nem jelentettek gondot Sebőkék számára. Miután a vendégek Tóth N. váratlan lövéséből vezetéshez jutottak, Strausz László, a hazaiak edzője valamennyi cserelehetőségét kihasználta, ám ezzel sem tudta felrázni csapatát. Az ÚTE megérdemelten győzött Vácott.

    MTI