magyarfutball.hu

Újpesti Dózsa SC - Ferencvárosi TC 0 : 0 19:00

   
   
Upload your own photos! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: heimo
    2015.03.21, 22:48 (szerk.: 2017.03.26, 17:20)
    A rangadókon szokásos hangzavar fogadta az Ú. Dózsa és a Ferencváros labdarúgóit a Megyeri úton. Ez a lelkesedés azonban korai volt, hiszen - mint az perceken belül kiderült - a nézők legfeljebb küzdelmet, játékot alig kaptak belépőjükért. Az első félidőben valamivel többet rohamoztak az újpestiek, de igazán komoly veszélyt csak Rubold 22 méteres szabadrúgása jelentett, ezt a lövést a bal kapufa ,,hárította,, Józsa helyett. A játék alig érte el a gyenge közepes szintet. Ha valaki megszerezte a labdát, azon nyomban el is hibázta az átadást, s következhetett az ellenfél. Ugyanakkor több kemény, durva szabálytalanság is megtorlatlanul hagyott Molnár játékvezető.

    A szünetben elcsattant egy-két már-már szokásos pofon a ferencvárosi szurkolók uralta állóhelyen. Sajnos, ezek a jelenetek mindennaposak a hazai pályákon is. A válasz sem késett sokáig, az újpesti drukkerek a második félidő elején lángra lobbantottak egy zöld-fehér zászlót...

    A pályán Molnár időközben kiosztott két sárga lapot, előbb Bácsi, majd Szeibert kapott figyelmeztetést. A 62. percben aztán éppen a ferencvárosi középpályás kapott jó labdát, Brockhauser azonban kapujából kifutva lábbal hárított, majd Fonnyadt ismételhetett, de rosszul találta el a labdát, így maradt a gól nélküli döntetlen. Három perccel később Nagy Zs. hagyta ki a mérkőzés legnagyobb helyzetét: már Brockhauser mellett is elhúzott, az üres kapu irányába gyengén gurított labdáját azonban Kovács Ervin a gólvonaltól pár centire utolérte. A hajrára mindkét csapat elfáradt, s az utolsó tíz percben elindultak a nézők hazafelé. Azok az újpesti szurkolók, akik idejekorán távoztak, lemaradtak Bácsi nagy lehetőségéről, a lila csatár ugyanis az utolsó percben beverekedte magát a 16-oson belülre, de már csak gyenge lövésre maradt ereje.

    A rangadón egyik csapat sem engedte kibontakozni ellenfelét, főleg a középpályások küzdöttek a labdáért. A két kapus alig kapott komolyabb feladatot, így a végeredmény mindenképpen reális.

    MTI