magyarfutball.hu

Veszprémi SE - Debreceni Vasutas SC 4 : 0 13:00

   
   
Upload your own photos! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2018.12.09, 19:31
    1989. szeptember 9. szombat (tud)

    Veszprémi SE - Debreceni VSC 4:0 (2:0)

    Veszprém, 4500 néző, v: Márton
    gólszerzők: Rugovics (3.), Gazsó (39.), Horváth I. L. (76, 78.)
    sárga lap: Plókai (80. p.)
    jók: Bimbó, Csík, Bognár, Kelemen, Gazsó illetve Nagy, Moldván, Csiszár

    Veszprém:
    Végh - Mónos (Sánta, 55. p.), Bimbó, Csík, Szécsi - Csomai, Bognár, Kelemen - Rugovics, Gazsó, Medics (Horváth I. L, 70.)

    Debrecen:
    Horváth B. - Plókai, Szűcs, Nagy, Balogh - Moldván, Sándor, Vancsa. Rostás - Ulveczki (Márton, 63. p.), Csiszár (Tóth, 63.)

    Gyors góllal kezdtek a veszprémiek. A harmadik percben kapu előtti tömörülésnél Csík jobbra ívelt labdáját a szabadon álló Rugovics közelről védhetetlenül lőtte a jobb sarokba (1:0). Ezután hosszabb mezőnyjáték következett, a kapuk ritkán forogtak veszélyben. Az erőtlen támadásoknak a védők mindkét oldalon már a 16-osnál útját állták. A 39. percben hazai pályán első NB I-es mérkőzését játászó fiatal Gazsó Medicstől kapott labdát, egy jó csellel lerázta védőjét, majd 18 méterről a kapu bal oldalába bombázott (2:0). Fordulás után egy ideig többet kezdeményeztek a devbreceniek, de támadójátékukból teljesen hiányzott az átütő erő. Az 53. percben a fejelni készülő Gazsót a védők fellökték, a biró tizenegyest itélt. Csomai jobbra helyezett büntetőjét Horváth jó vetődéssel kiütötte, a kipattanó labdát Medics közelről a léc mellé passzolta. Ezután ismét hosszú percekig hullámzó volt a mezőnyjáték, említésre méltó esemény alig akadt. Viszont jó edzői húzásnak bizonyult Horváth I. L. pályára küldése, aki két perc alatt két gólt fejelt A 76. percben a jobbról belőtt labdát Gazsó fejjel továbbcsúsztatta, a jókor érkező Horváth kilépett a védők közül és biztosan fejelt a hálóba (3:0). A 78. percben Csomai jobboldalról küldte kapu elé a labdát, a védők közül a legmagasabbra ugró Horváth ismét a hálóba fejelte (4:0).

    Érdekes mérkőzést játszott a két csapat. A játék nagy részében a mezőnyben pattogott a labda, de Gazsó szépségdíjas, és Horváth két pompás fejesgólja messzemenően kielégítette a publikumot. A minden részében jobb Veszprém megérdemelte a győzelmet a gyenge napot kifogó ellenfelével szemben. A debrecenieknél Rostás szabadrugásai ezúttal nem sikerültek, míg a legtöbb veszélyt Vancsa nagy bedobásai jelentették a kapura.

    MTI