magyarfutball.hu

Újpesti Dózsa SC - Váci Izzó MTE 2 : 0 18:00

   
   
Upload your own photos! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: heimo
    2015.03.21, 22:28 (szerk.: 2022.04.15, 12:10)
    A váciak újpesti vendégszereplésére kilátogató 4000 néző minden tiszteletet megérdemel, amiért az első játékrészben látottak után nem keresett jobb szórakozást magának. A pályán ugyanis alig történt valami, leszámítva talán, hogy a 41. percben Bácsi meglepetéssel észlelte: a kaputól 8 méterre egyedül áll Geleivel szemben. Ezen aztán olyannyira elcsodálkozott, hogy ,,sikerült,, laposan a bal sarok mellé gurítania... Az utolsó percben aztán előfordultak labdarúgáshoz hasonló jelenetek is, elsősorban Zsivótzky kapufája ébresztette fel az elkókadt közönséget.

    Valószínű, hogy az öltözőben Varga István edzőtől alapos szidást kaptak az újpestiek. Erre utal legalábbis, hogy rögtön az első megmozdulásuk gólt eredményezett. Bácsi ügyesen sarkallt Katona elé, aki laposan kilőtte a jobb alsó sarkot (1:0). Ezután a találat szerzője mérhetetlen örömében szinte kirohant a stadionból, amit Makó játékvezető sárga lappal büntetett. A lila-fehér gól valami élénkséget vitt a játékba, többet mozogtak mindkét csapat tagjai. A váciak a mérkőzés utolsó húsz percére tartogatták erejüket, de Zsivótzky a 76. percben is bevette kapujukat, s ezzel eldőlt a három pont sorsa (2:0).

    Ezen a találkozón csak a második félidőt volt érdemes megtekinteni, az elsőt talán jobb lett volna, ha meg sem rendezik. A hazai küzdelmeken ,,edződött,, nézők mindenesetre ennek is örültek...

    mti