magyarfutball.hu

Ferencvárosi TC - Budapesti Honvéd SE 4 : 3 19:00

   
   
Upload your own photos! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: szecskoj
    2021.01.01, 09:40
    Ott voltam.Középiskolásként Egerből jöttünk fel a meccsre a barátaimmal..Fantasztikus volt.Közel 50 év távlatából is feledhetetlen.Kár,hogy sehol nem lehet visszanézni legalább a gólokat.A Dalnoki Jenő vezette csikócsapat legjobb meccse volt.De megkockáztatom,hogy a Fradi legjobb meccsét volt szerencsém látni.
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2017.03.02, 12:43
    Hivatalosan 75ezer néző fért a Stadionba. Viszont én mindig jegy nélkül, palánkbérlettel jutottam be, ha nem kaptam már jegyet! Amikor a lépcsőkön is tömegesen álltunk, vagy ültünk, mint a heringek, akkor simán volt 100 ezer néző is a kettős meccseken.
    Én is elmaradhatatlan voltam abban az időben, 17 évesen, az a B-közép még szurkolt…nem vandálkodott….
    Nosztalgiázom, mert olyan foci nem lesz sajnos már itthon, mint akkor volt…


    Volt szerencsém, hogy ott lehettem! életem legnagyobb élményei közé tartozik! Zsúfolásig tele a Stadion, talán nem is 75 ezren voltunk, hanem még többen (ahányan bepréselődtünk).. nemcsak fordulatosságban és eredményben, de színvonalban is a vasárnapi El Clásicóhoz hasonlított… Szegény mai fiatalok, ezt el sem tudják képzelni…. Amikor 2 perccel a vége előtt “édesjóLajosom” bevágta, a föld nyílt meg alattunk… a 1/2 szektornyi honvédos még őrjöngött, amikor jött Pusztai Laci… és onnantól egyetlen mámor volt az egész Népstadion… Huhhh… még most is beleborzongok, pedig már 39 éve lesz… te Jóisten!!!
    Szűcs Lajos élete egyik nagy meccse volt… a Honvédban Szűcs és Páncsics, nálunk meg Puszi… előtte 2-3 évvel ez még az abszurd kategóriába tartozott volna…
    Ja, és 3 fejesgólt szereztünk!!!


    Ezt a meccset sajnos csak a rádión hallgattam,szegény Szűcs Ferenc közvetített, félholtak voltunk az izgalmaktól. Ez nem volt olyan sima, mint az Újpest meccs,pedig azt a Szepesi közvetítette, fele annyira jól. A tévé akkoriban elég kevés meccset adott,a 0-2-es KK zakót felvételről láthattuk, illetve Vidi elleni őszi 0-0, meg persze az ugyancsak a Vidi elleni bajnoki döntő szerepelt még a az MTV-ben, amelynek ugye másfél csatornája volt.Azt a felejthetetlen 1-1-et pedig utólag tűzték műsorra, amikor már minden jegy elkelt, emlékszem Knézy Jenő mondta be a hírt, magát a meccset a Vitray közvetítette. Ironikusan Magam csak a csütörtöki Telesportban láttam az összefoglalót, mert hála Istennek kivitt a meccsre a nagyapám, Isten áldja meg érte, ma már a fiammal járunk ki néha-néha, ezeket az oldalakat böngészve ő is megérti, hogy miért nosztalgiázom.

    http://www.tempofradi.hu/1975ix20-bp-honved-ftc-34