magyarfutball.hu

Hungary - Ireland 3 : 3 15:00

   
   
  • Hungary - Ireland 1936.05.03.
Upload your own photos! »
videók
mérkőzés értékelése
hivatalos, barátságos válogatott mérkőzés
193. official national team match
referee : Brüll Julius (Csehszlovákia)
attendance:
  1. Nemzeti Sport: 15.000
  2. huszadikszazad.hu: 18.000
  3. Irish Independent: 20.000

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2021.05.27, 18:52
    kép
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
     
  3. avatar: magyarfutball.hu
    2010.03.01, 10:06 (szerk.: 2017.07.28, 18:28)
    A közönség nagy izgalommal nézte az amatőrök és profik harcát, amely mindvégig élvezetes és fair küzdelmet hozott. Az amatőrök nagy lelkesedését azonban teljesen ellensúlyozta a profik céltudatosabb játéka és kétségtelenül jobb testi kondíciója.

    A néző száma felszaporodott tizenötezerre, és amikor az ír-magyar mérkőzés kezdési ideje elérkezett, még mindig özönlött a közönség és végül is 18.000 néző vette körül a Hungária-úti játékterét.

    forrás:
    http://www.huszadikszazad.hu/index.php?apps=cikk&cikk=22044&rovat=4
     
  4. avatar: fgymat
    2008.12.30, 09:40
    Az előző, alig egy hónapja játszott mérkőzésen az osztrákok ellen elért diadal magasra tette a mércét. A találkozó előtt három nappal bajnoki fordulót játszottak a mieink ami mindenképpen azt eredményezte, hogy kipihenni nem tudták magukat.

    Gyors góllal és nagy fölénnyel kezdődött a mérkőzés. Az egyenlítés sem késett azonban sokat és hamarosan már az írek vezettek. A gól szabadrúgásból esett. A nem túl veszélyesen szálló labda Szabó kezei között talált utat a kapunkba.
    A második félidőben is Sárosi gyors góljával kezdtünk. Igaz, ez 11-esből esett. Továbbra is támadtunk, de a szívósan és lelkesen játszó, gyors ír védelmet nem tudtuk átjátszani. Sőt! A gyengélkedő védelem mellett a vendégek megszerezték a vezetést és még mi "kapaszkodhattunk". Kis szerencsével (Sas lövése megpattant az egyik védőn és irányt változtatva került a hálóba) sikerült döntetlenre hozni a mérkőzést, de ez is kudarc.

    A válogatott minden részét érte bírálat. A védelem hibáiból kaptuk a gólokat, a csatárok gyengesége miatt pedig nem rúgtuk (elegendő számban).
    Érdekes és örök érvényűen (máig szólóan is) igaz, amit Magyari Imre cigányprímás mondott a mérkőzés után:"Muzsikálni és futballozni szív nélkül nem lehet!"


    forrás:
    mafoci