magyarfutball.hu

Magyarország - Írország 3 : 3 15:00

   
   
 • Magyarország - Írország 1936.05.03.
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése
hivatalos, barátságos válogatott mérkőzés
193. hivatalos válogatott mérkőzés
játékvezető : Brüll Julius (Csehszlovákia)
nézőszámok:
 1. nso.hu: 15.000
 2. huszadikszazad.hu: 18.000
 3. Irish Independent: 20.000

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

 1. avatar: magyarfutball.hu
   
 2. avatar: magyarfutball.hu
  2010.03.01, 10:06 (szerk.: 2017.07.28, 18:28)
  A közönség nagy izgalommal nézte az amatőrök és profik harcát, amely mindvégig élvezetes és fair küzdelmet hozott. Az amatőrök nagy lelkesedését azonban teljesen ellensúlyozta a profik céltudatosabb játéka és kétségtelenül jobb testi kondíciója.

  A néző száma felszaporodott tizenötezerre, és amikor az ír-magyar mérkőzés kezdési ideje elérkezett, még mindig özönlött a közönség és végül is 18.000 néző vette körül a Hungária-úti játékterét.

  forrás:
  http://www.huszadikszazad.hu/index.php?apps=cikk&cikk=22044&rovat=4
   
 3. avatar: fgymat
  2008.12.30, 09:40
  Az előző, alig egy hónapja játszott mérkőzésen az osztrákok ellen elért diadal magasra tette a mércét. A találkozó előtt három nappal bajnoki fordulót játszottak a mieink ami mindenképpen azt eredményezte, hogy kipihenni nem tudták magukat.

  Gyors góllal és nagy fölénnyel kezdődött a mérkőzés. Az egyenlítés sem késett azonban sokat és hamarosan már az írek vezettek. A gól szabadrúgásból esett. A nem túl veszélyesen szálló labda Szabó kezei között talált utat a kapunkba.
  A második félidőben is Sárosi gyors góljával kezdtünk. Igaz, ez 11-esből esett. Továbbra is támadtunk, de a szívósan és lelkesen játszó, gyors ír védelmet nem tudtuk átjátszani. Sőt! A gyengélkedő védelem mellett a vendégek megszerezték a vezetést és még mi "kapaszkodhattunk". Kis szerencsével (Sas lövése megpattant az egyik védőn és irányt változtatva került a hálóba) sikerült döntetlenre hozni a mérkőzést, de ez is kudarc.

  A válogatott minden részét érte bírálat. A védelem hibáiból kaptuk a gólokat, a csatárok gyengesége miatt pedig nem rúgtuk (elegendő számban).
  Érdekes és örök érvényűen (máig szólóan is) igaz, amit Magyari Imre cigányprímás mondott a mérkőzés után:"Muzsikálni és futballozni szív nélkül nem lehet!"


  forrás:
  mafoci