magyarfutball.hu

FK Čukarički - Ferencvárosi TC 1 : 2 21:00

   
   
Upload your own photos! »
videók
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 3 (1 szavazat)

játékvezető: 4 (1 szavazat)

hangulat: 3 (1 szavazat)

1...5
betting game
tippek
  1. 1 : 2 (1)
UEFA Konferencia Liga csoportkör 5. forduló
ground : Leskovac, Gradski stadion Dubočica
referee : Al-emara Mohammed (Finnország)
attendance:
  1. fradi.hu: -
  2. nso.hu: 1.200
  3. fkcukaricki.com: 3.000
  1. 11' Adžić Luka 1 - 0
    sárga lap 44' Abena Myenty
    sárga lap 74' Abu Fani Mohammed
    74' Nikčević Bojica sárga lap
    1 - 1 83' Zachariassen Kristoffer
    90+4' Stanković Nikola sárga lap
    sárga lap 90+7' Zachariassen Kristoffer
    1 - 2 90+8' Pešić Aleksandar
    90+9' Tošić Nemanja sárga lap
    90+9' Jovanović Vukašin sárga lap
    sárga lap 90+9' Pešić Aleksandar
    meccs után' Jovanović Vukašin sárga-piros lap

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2023.12.01, 11:56 (szerk.: 2023.12.13, 15:50)
    A győzelmet soha nem kell megmagyarázni...ezt meg inkább ne is akarjuk.

    Én ilyen kilátástalan, gyenge, elképzelés nélküli játékkal nem hiszem hogy láttam a Fradit fordítani (különösen idegenben)
    Úgy gondolom a szurkoló örülhet (bár mkinek lelke rajta), de a stábnak nagyon gyorsan el kellene kezdeni agyalni mi a nyavalya történt ma a pályán, mert ennek csúnya vége lesz, ha így megy tovább

    Katona Bàlint ès Besic is remekül szàlltak be a meccsbe, ez örömteli. Pesa gòlja extraklasszis megoldàs. Abbòl a szitubòl kevès csatàr talàlna a kapuba! Minden jò ha, a vège jò.

    Az egyenlítő gólig,nekem csak egy szó pörgött az agyamban:kilátástalan.Nagyon kevés pozitívumot láttam a meccsen,a fordításon kívül,de talán Momo és Katona jó beszállása,ad egy kis löketet a csapatnak...és Krisz sem volt rossz és agyatlan sem ezúttal.

    Két peches meccs után ezt a sírból hoztuk vissza és egy kis szerencsénk végre nekünk is volt. A tabella kurva jól néz ki, de csalóka. Zárásként kegalább az 1 pontot meg kell szerezni, különben nem lesz továbbjutás az 99%.

    mást értünk szerencse alatt. ez egy nehezen kiharcolt győzelem volt, de szerencse nem szólt bele, vagy ha igen, akkor kb mindent lehet annak nevezni.
    nem érzem, hogy ne hoztuk ki volna a reálisan elvárható maximumot az eddigi KL meccsekből, nem hagytunk benne szinte semmit. egyedül a hazai Genk meccsben volt több, de azt meg elcsalták.

    Pesicet többet ne szidja senki!

    Az a gól...

    Meg ahogy szerbként Szerbiában is a a Fradi-mezt mutatta! Úgy tűnik, Ő is otthonra talált itt...

    de pont amit a legvégén írtál az a leglényegesebb. ő még akkor is fókuszban volt, amikor szerintem már mindenki elengedte fejben. Civic felküldte, mert olyankor semmi mást nem lehet, mindenki más már várta a sípszót, ő meg még akkor is azt tette, amit a meccsen végig, gólt akart szerezni. ennek lett az eredménye a győzelem.

    Lehet, hogy Sigér Stanko jobb keze a pályán, de Momo olyan dinamikus labdával és anélkül, hogy ihaj.. több időt kellene a pályán töltenie.

    Tavaszra remelem egy jo alapozassal ujra teljes erteku jatekosunk lesz. Az, hogy ilyen terddel be kellett szallnia, csak es kizarolag azert volt sztem, mert nem csak hogy egett a haz, de sztem Stanko alatt a pad is.

    Elfogadom, hogy szerencse is kellett a mai győzelemhez, de azért a szerencséért is meg kellett keményen dolgozni s a jó csapat mellett ott a szerencse is. András napi Fradi győzelem. Én nagyon örülök, mert az ilyen nehezen kicsikart győzelmek remélhetőleg még jobban összekovácsolják a csapatunkat és a bajnokságban is újra a győztes úton leszünk. A győzelem a Ferencvárosé smiley Szép estét és nyugodalmas jó éjszakát és várjuk idehaza az olasz lilát smiley HAJRÁ FRADI !

    milyen szerencse?? Nézted te az XG mutatót???? Ha nem volt vagy 6-7 ziccer a szerb kapu elött amit 1-2-3 méterekről nem sikerült belőni akkor semmi. nem beszélve hogy a 16 oson belülről hányszor kerültünk helyzetbe és lőttümk igaz rosszul.

    Hát, ez egy komoly fordulópont lehet. Emellett nagy öröm volt Katona! Pesicet meg többet nem szidom, még ha ugyanolyan súlytalan és béna is lesz, mint szokott. smiley Ilyet azért nem rúg mindenki!
    Még egy: a második félidőben négy magyarral nyertünk. Az egyenlítő gól Botka-Lisztes-Katona érdeme!

    Ahogy besic palyara lepett egybol lett egy vezer a palyan, es szinvonalat adott a csapatnak. Oriasi szuksegunk van ra, a mentalitasa, tapasztalata, teljesitmenye mind profi. Igazi kulcsjatekos, remelem teljesen felepul es stabilan visszater a kezdobe, es nagyon sokaig a fradiban marad. Igazi fradi szive van, szemelyes kedvencem

    Ez egy felejthetetlen élmény volt. Nagyon nem ment, de nem adtuk fel. Zaki egyszerűen egy zseni. A gólja után, ahogy hajtotta a többieket az mutatja, mekkora szíve van. Ez a győzelem számomra többet ér, mint egy gála meccs. Momo tanár volt, Civic végre a jó oldalát hozta, Katona adott egy gólpasszt, Botka tegnap jobb volt mint Makre, Lisztes góltól mentette meg a csapatot, jól is játszott. Az összes csere hozzájárult ehhez a felejthetetlen estéhez. Bravó CSAPAT, hajrá Fradi!

    ,látta valaki Lisztes zseniális szerelését a gólhelyzetben lévő srác ellen?Ez simán felér egy rúgott góllal.

    Ez a meccs remélhetőleg szezonfordítónak bizonyul majd utólag. Minden megvolt benne, ami ahhoz kell. Hogy a legjobb őszi teljesítményeinkhez képest szarok voltunk, az tény és nem megnyugtató. De azokat a pletykákat, hogy szétesett a csapategység, ölik egymást a játékosok, Sztankovicsot is megette az öltöző, szerintem cáfolja az, ahogyan végül nyertünk. És ez a legfontosabb.

    Az első félidő katasztrófa volt, egy sorsdöntő meccsen egy gyenge csapat ellen így produkálni értemezhetetlen.
    A második felidőben felment 3 fiatal magyar gyerek és elkezdtünk legalább mozgolódni, a végére kijött halistennek a fizikális különbség és bedaráltuk őket.
    Az sem világos, hogy Katona eddig miért nem jàtszotty illetve, hogy az embereket miért nem ott játszatjuk, ahol jó teljesítményre képesek, miért ott, ahol épp van szabad pozíció, hogy mindenképp a pályán lehessenek.
    Tavaszra mindenképpen össze kell magunkat szedni, mert a tegnapi fordítástól függetlenül az őszi teljesítményünk íve elég szomorkás.

    Sigi,Márki, Abu, Traore, Rami, formája tragikusan visszaesett!Makreckis is le kellett hozni most! Lisztes végre javulgat. Owosu, Varga, Sammy, Ben, Kehinde, Halmai, sérült, ezek a tények mellett értékeljük a tegnapi győzelmet! És a világhírű Deki munkáját!

    Ez a "meccsek óta semmi taktika" a ló túlsó fele.
    Én azt látom h ugyanúgy megy mindenki, gyömöszöl, brusztol, de egy merő görcs a csapat. Tegnap annak ellenére h a KÍ óta nem látott, szar félidőt nyomtuk, már az első félidőben vezethettünk volna.
    Végül nyertünk idegenben, veretlenül csoportmásodikok vagyunk.
    Nem vagyok boldog.

    Csóri Marki nem tudom mit ivott meccs előtt, de többször ült seggre, mint ahányszor labdához ért.

    én úgy éreztem, hogy a fiúk iszonyatosan akartak, van bennük minőség, és megszakadtak a győzelemért, aminek meg lett az eredménye - gratula nekik, tényleg odatették magukat, akiknek nem ment olyan látványosan, azok is!
    de közben nem lévő posztokra passzolást, rossz letámadást és zűrzavart is láttam

    Semmilyen szabálytalanság nem volt Pesa gólja előtt.

    Az akció indítása, a bedobás előtt ami az oldalvonal mellett történt, azt szerintem be kellett volna fújni, csodálkoztam, hogy nem tette meg. De lehet úgy volt vele, hogy ne vergődjék végig az egész hosszabbítást a földön.

    úgy fogalmaznék, hogy egy ütemmel később esett el.
    Ha elsőre esik, akkor lefújta volna. Szerintem.

    Ahogy egyébként Besic beavatkozását is a hosszabbításban az nb1-es bírók többször fújnák be büntetőnek, mint nem.

    Az első félidő x-es volt, a másodikban simán föléjük nőttünk! Csak idő kérdése volt, hogy mikor lövünk gólt/gólokat. Szerencsére belefért a meccsidőbe a fordítás! Egyébként érdemes megemlíteni, hogy a csapat átszervezése jól sikerült a szünetben, ez edzői érdem. Lehet az is segített, hogy a lecserélt játékosok kissé fásultak voltak, Makre esetében szerintem biztos. Most kicsit többet pihenhetett, és a következő meccsen megint jól játszik. Ez már a sokadik meccsünk volt az idényben, de nem tudtunk még egyszer sem két egymást követő alkalommal (egyébként egy meccsen sem) a legjobb csapatunkal a pályára lépni. Én ebben is keresem a "gyengélkedésünk" okát! Tegnap Barni, Töki, Samy, Ben, Owosu hiányzott a csapatból. Megnézném, hogy melyik más mennyeis csapat tudna minden héten két meccset tolva, álllandóan tele sérültekkel, két vereséggel lehozni egy őszt! (szeptember-október-november)

    Egy átlag NB1-es csapat játszott ősszel 15 meccset, mi 30-nál járunk. Sőt! Egy angol, spanyol, német csapat akkor még nem is játszik tétmeccset, amikor mi már kb 12-13 játéknapnál vagyunk augusztus végefelé. Ez hozza az izomsérüléseket pl.

    A tegnapi találkozón három rendszerben is játszottunk, 64%-ban birtokoltuk a labdát, 84.5%-kal passzoltunk (PPDA 7.2%, hosszúpassz 9.2%, passztempó 17), a párharcarány 114-111 ide, mi 26 labdát szereztünk az ellenfél térfelén (a 13 labdát szerző Sigér 7-et), a szerbek 30-at a miénken.

    46+4 támadásból 18 lövésig jutottunk, 5 talált kaput (Csukaricski 24+2 / 11 / 5), az xG-arány 1.99 – 0.89, az xcG-arány pedig 1.72 – 0.67 volt ide.

    Zachariassen 6.74
    Dibusz 6.73
    Pesic 6.56
    Katona 6.48
    Besic 6.17
    Lisztes 6.08
    Cissé 5.91
    Botka 5.85
    Civic 5.83
    Marquinhos 5.79
    Abena 5.42
    Abu Fani 5.27
    Makreckis 5.26
    Traoré 4.92
    Sigér 4.85
    Ramírez 4.77

    https://ulloi129.hu/2023/11/30/elo-a-csukaricski-elleni-ekl-meccsrol-2/
    https://ulloi129.hu/2023/12/01/igy-teljesitettunk-a-csukaricski-ellen-2/
    https://ulloi129.hu/2023/12/03/makreckis-cisse-zachariassen-es-zachariassen-dibusz-pesic/
     
  2. avatar: fgymat
    2023.11.30, 23:15
    Matić Igor vezetőedző a 90+7. percben sárga, a 90+10. percben sárga-piros lapot kapott.