magyarfutball.hu

Ferencvárosi TC - PFC CSKA Moskva 0 : 0 21:00

   
   
Upload your own photos! »
  1. Ferencvárosi TC - PFC CSKA Moskva 2019
  2. Ferencvárosi TC - PFC CSKA Moskva 2019
  3. Ferencvárosi TC - PFC CSKA Moskva 2019
  4. Ferencvárosi TC - PFC CSKA Moskva 2019
  5. Ferencvárosi TC - PFC CSKA Moskva 2019
  6. Ferencvárosi TC - PFC CSKA Moskva 2019
  7. Ferencvárosi TC - PFC CSKA Moskva 2019
videók
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 2.5 (2 szavazat)

játékvezető: 2 (2 szavazat)

hangulat: 4.5 (2 szavazat)

1...5
betting game
tippek
  1. 2 : 1 (1)
UEFA Európa Liga csoportkör 4. forduló
referee : Stavrev Aleksandar (Észak-Macedónia)
attendance:
  1. fradi.hu: -
  2. pfc-cska.com: -
  3. nso.hu: 18.153
  1. 18' Ihnatenko Danylo sárga lap
    20' Škvarka Michal sárga lap
    25' Kharatin Igor sárga lap
    sárga lap 28' Vlašić Nikola
    74' Botka Endre sárga lap
    sárga lap 85' Nababkin Kirill
    90+2' Frimpong Abraham sárga lap
    sárga-piros lap 90+2' Nababkin Kirill

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2019.11.10, 15:45
    Serhiy Rebrov: Nehéz meccs volt a mai, jobban játszottunk mint Moszkvában, főleg a védekezést tekintve – egy korábbi állandó Bajnokok Ligája-szereplő ellen! Örülünk annak, hogy a CSZKA ellen egy gólt sem kaptunk. Az első félidőben nagyon jól védekeztünk, kompaktan, a második félidőben – részben szándékosan – átengedtük a területet, kontrára játszottuk, akkor több lehetősége volt a vendégeknek. 15 éve nem voltunk a csoportkörben, nem a továbbjutás van most a fókuszban, hanem a jó játék, a tapasztalat, és a pontok. A nézők szerintem elégedettek lehetnek, mindent megtettünk, a három-négy helyzetünknél többen egy ilyen jó csapat ellen nem bízhattunk, sajnos egyiket sem használtuk ki. A Mezőkövesd ellen 110 kilométert futottunk, Moszkvában az oroszok ellen 121-et, ez rengeteget kivesz a csapatból. A moszkvaiak nem leptek meg minket, de egyénileg nagyon képzettek, emiatt kompaktan kellett védekeznünk, nem hagyni őket kibontakozni támadásban.

    Viktor Goncharenko: Szomorúak vagyunk, hogy nem sikerült nyerni. Közelebb voltunk a győzelemhez, de nem használtuk ki a helyzeteket. Agresszívabbnak kellett volna lenni. Védekezésben javultunk, támadásban nem. Magnússon lassú védő a termete miatt, ezért a Fradi gyors támadói ellen elfáradt. A csapat rossz sorozata elbizonytalanított minket. Az ilyen atmoszférához sincsenek szokva a fiataljaink. Amíg matematikai esély van, küzdeni fogunk.

    https://ulloi129.hu/2019/11/07/rebrov-orulunk-annak-hogy-a-cszka-ellen-egy-golt-sem-kaptunk/
     
  3. avatar: magyarfutball.hu
    2019.11.10, 15:26 (szerk.: 2019.11.12, 12:23)
    Elözetesen azonnal aláirtam volna hogy 4 pontot szerzünk a ruszkik ellen.Szép volt fiuk!

    Jó az iksz is. Remek volt a szurkolás. A srácok előtt minden elismerésem!

    Off

    Hogy kerültek az oroszok a metróhoz? Ez volt a terv, vagy másként alakult? Szép kis balhé volt a Nagyvárad téren..

    Első Ludo meccs alapján nem hittem volna, hogy azt mondom pár hónappal később, hogy bárcsak Ihnatenkot meg tudjuk tartani és Zubkovot meg visszaküldenénk kölcsön lejárta után.

    Haratin-Ignatyenko verőlegény párosnak nagyon sokat köszönhetünk. Róluk még az oroszok is pattogtak. Ideje megénekelni ezeket a munkás gyerekeket is!

    Kulturáltan fociztunk ma. Védekezésben jól szűkítettük a teret, mindenki melózott. A sokat szapult labdatartásunk ma volt a legjobb, a szokásosnál kevesebb eladott labdákkal. Ezért nem játszunk alárendelt szerepet a csoportban, mert nincs nyomás rajtunk 80 percen keresztül. Persze az emberek pont az ellenkezőjét várják a lelátón. Csak előre, ész nélkül egy 130 milliós csapat ellen. smiley

    Sajnálom hogy nem rúgtuk meg a győztest gólt, olyan közel volt :(

    Ja és a cserék időpontjai nagyon furák voltak, miért kell ezt ennyire elhúzni?

    Rengeteg egyéni hiba, Zubkov továbbra is gyenge, Tokmac csak butuska. Rebrov ma nem nagyon akart nyerni, megint későn cserélt. Az eredmény elfogadható, a játék nem érdemelte meg a szép volt fiúk rigmust.

    Úgy érzem, hogy Rebrov felhozta fizikailag a társaságot arra a szintre amit egy EL megkíván. Taktikailag brutál nagyon fejlődött a csapat, a támadásépítésen kell még javítani és akkor nagyon jó csapatunk lesz.

    +190e ojró és +1 koefficiens = ez a ma eredménye.

    Így most jövőre, akárhol is leszünk 7 koeff-el indulunk az idei 3,5-lel szemben... ez nem semmi.

    Gratulálok az egész csapatnak! Egy papíron sokkal-sokkal jobb csapathoz nőttünk fel immár a második meccsen.

    Botka és Ignya ma kvázi tökéletes meccset hoztak le, őket érdemes külön is kiemelni. De mindenki remek volt. Kár, hogy a friss cserék nem korábban jöttek be.

    Kurva jó meccs volt, a B is nagyon jó volt újra, csak Zubkov meg Boli volt gyenge, de ez kiváló csapatmunka volt!
    Rebrovot el fogják rabolni tőlünk, de örüljünk, amíg ilyen edzőnk van.

    Talán a legjobb hangulatú meccs eddig a stadionban. Szép és megérdemelt 1 pont, egy kis pénz és koeff is zsebben. Igna ma is nagyot ment, kár, hogy el lett tiltva. Zubkov is jobb volt, mint az utóbbi időben, Toki és Boli esetében van hiányérzetem. Meg Blazic helyzete miatt, de ők is kihagytak óriási lehetőségeket. Szép volt fiúk!

    A vedo negyes, Haratin es Ignya nagyon jol voltak. Kulonosen Geri volt kurvajo. 4 csoportmeccsen egyszer kpatunk ki. 12 nkozi meccsen iden 2x.

    Azzal kezdem, hogy nagyon nagyot mentünk ma, és megérdemelt az 1 megszerzett pontunk. Nagyon jó érzés, hogy egy CSKA szintű csapattal így partiban tudunk lenni. Érezhetően elfáradtunk a végére, de ez várható volt. De nézzük a csoportot.
    Az Espanol továbbjutott, mivel az utolsó körben mi a Ludoval játszunk két csapat nem tud több pontot szerezni mint ők. Remélem ennek fényében lazára veszik a pesti találkozót és lesz esélyünk, ugyanis jó lenne nyerni. Ha nem nyerünk, akkor utolsó fordulóban mindenképpen ütni kell a Ludot idegenben. A Moszkva viszont valószínűleg elszállt. Nekik egy 5 gólos hazai győzelemmel lehet még esélyük a Ludo ellen (és ha az utolsó fordulóban ikszelünk a bolgároknál).
    Azt mondom, már az is hatalmas szó, hogy szinte biztosan lesz tétje az utolsó fordulós meccsünknek és már ez nagy szó. De meglehet csípni a bolgárokat is. De az még messze van.
    Hajrá Fradi!!!

    Sokkal jobban figyeltek a védekezésre - kivettek minket a játékból - de így az oroszokban nem volt kraft a támadásra. Méltó helyen vannak a csoport utolsóként.

    Szerintem, a szezon legjobb játékát nyújtotta ma a csapat. Úgy, hogy van egy rakás sérült...

    Taktikailag és tempóban is felvettük velük a versenyt, nem szaladtak át rajtunk, nem szedtek szét minket, amitől sokan tartottak. Igazságos x született, persze jó lett volna nyerni.

    Ha valaki azt mondja a CSKA ellen 4 pontot szerzünk és 4 forduló után 5 pontunk van azt kérdeztem volna, hogy hol kell aláírni.

    Szép volt fiúk!

    Családosokat vertek az utcán az oroszok remélem reggel lemond a rendőrkapitány

    Gyerekkel voltam két hatalmas verekedésbe futottam bele csak az Istennek köszönhetem, hogy nem lett bajunk a sünök semmit nem csináltak

    Úgy látszik én kicsit másképp látom a tegnapi meccset. Szerintem mi eleve döntetlenre játszottunk és ez az orosz csapat sokkal gyengébb mint a Ludo vagy az Espanol. Tegnap kicsit támadóbban kellett volna játszani. Isael és Varga behozatala inkább időhúzó volt mind támadások elősegítése a 80 perc után. Ezen a meccsen kellett volna a 3 pont, mert az Espanol és Ludo ellen kisebb a lehetőség a 3 pontra. A védelmünknek megint volt pár most már megszokott megingása és csak a szerencse és az orosz játékosok balfaszsága mentette meg a hálónkat a góltól. Most Dibusznak is volt pár bakija. Boli és Tokmac játéka elől igen feledhető, valahogy nem megy nekik az együtt játszás. Zubkov sem tudta korábbi önmagát hozni. Tegnap szerintem Civic és Skvarka játéka volt a legjobb. A bíró ténykedése elfogadható volt habár időnként nagyon könnyen osztogatta a sárga lapokat nekünk. Védelmünk hibáit nagyon sokszor szerintem a hirtelen beálló pánik okozza, csak el ne rontsam miatt. A szurkolás jó volt, habár nem tudom, hogy a ruszkik haza és az UEFA maffia rigmusok mennyire nyerik el az UEFA tetszését és remélem még a spanyolok elleni meccsre ki tudunk menni és nem zárt kapu lesz. A kinti balhéban résztvevőket továbbra sem értem, ha verekedni akarnak menjenek ki a Népligetbe és verjék össze egymást, de TB támogatás ne járjon a gyógykezelésért. Remélem még sok jó meccset láthatunk. Hajrá Fradi

    Gyerekek, a tegnapi koreográfia mellett sem szabad elgyalogolnunk. Nagyon szép volt, hatásos és mélyen szíven érintett. Köszönöm az ötletgazdának.

    Olyan hangulatot csinált a Tábor, hogy az viszont odab@szott, a koreó pedig nagyon ült.

    Nincs okunk szégyenkezni, sem a pályán nyújtott, sem pedig a lelátón mutatott produkciót látva. Visszatértünk.
    Európai meccsen kemény az iram,de újfent CSAPAT módjára küzdöttek a srácok, kompenzálva azt a százmillió eurót meghaladó különbséget, ami a két alakulat között elvileg papíron van.

    Tegye mindenki a kezét a szívére, bárki aláírta volna az eddigi 5pontot!

    "Drága Fradi, a Csapatom..."

    És az hogy lehet, hogy az oroszokkal összeállnak a lengyelek ellenünk?? Volt már ilyenre példa a történelemben?!

    A Łódź szurkolói spanban vannak a CSKA Moszkva ultrákkal. Mellesleg a Łódź beceneve a Vörös Hadsereg...gondolom cseppet sem komcsik smiley

    Ezeket a lengyelek nem tartják lengyelnek.

    Nagyot küzdöttünk. Én elégedett vagyok az x-szel, reális eredmény született, az első félidőben mi voltunk jobbak, a másodikban a ruszkik.
    Sajnos épkézláb támadó nélkül nehéz egy ilyen meccset megnyerni. Valóban volt 3-4 lehetőségünk, ezeket be kellene lőni, vagy többet kihozni belőle. Gondolok itt elsősorban arra, hogy az első félidőben egyszer Tokmac egyszer pedig Boli kapott egy tökéletes indítást, és egy lövést nem tudtunk összehozni. Ilyen szinten ez luxus.
    Hasznos lenne az is, ha elöl ki tudnánk harcolni pontrúgásokat, mert ebben látszik, hogy jók vagyunk, és ma a ruszkik védelmében is benne volt a gólveszély ezeknél a szituációknál.
    Ami viszont pozitív, hogy ma számunkra az ideális forgatókönyv valósult meg, vagyis az Espanyol biztos továbbjutó, a Moszkva pedig még nem szállt el, így talán a spanyol csapat a bajnokságra való tekintettel nem veszi 100%-osra a 28-i meccset, és ideális esetben egy x-ért kellene Razgradba utaznunk.
    A helyzet nem rossz, télen Lanzát haza kell hozni, és szép tavasz elé nézünk.

    Allitolag a ruszki hoolok visszamentek a szoglethez, valaki tud errol valamit mi volt meg?

    Azert az jelent valamit hogy kb 5 brigadbol alltak ossze a cska-sok. Bolgarok,Oroszok,kamuLengyelek stb.

    Én arra értem oda hogy kb 20 rendőrautó volt ott, de balhénak nyomát sem láttam. Lehet már lemaradtam róla.

    Tavaly ilyenkor a CSZKA ezekkel a játékosokkal az akkor BL címvédő Realt csapta oda-vissza, most velünk ikszelt ez a nem mindegy. Ráadásul nem voltunk alárendeltek, főleg az első fél órában nyomtunk nagyon.

    Szerintem a szurkolás is jó volt, a végén is dörrentek a dalok, az sem ártott, hogy végre a vendégben sem turisták ültek.

    Suduva és a máltaiak elleni szenvedés után nem gondoltam volna, de tényleg felnőttünk az Európa Ligához, sőt nem véletlenül vannak továbbjutási esélyeink. Rebrov és a csapat nem gyengén túlteljesíti az elvárásokat.

    Ezen a meccsen a védelmünk remekelt, a két ukrán is élete meccsét hozta vkpban. Skavrka sem volt rossz, nagyot hajtott, hozzátett a stabil védekezéshez. Úgy tűnt, mintha a támadóinkra hatott volna leginkább a kimerülés. Sok ígéretes kontránk indult el, de rendre rossz megoldások jöttek. Ahogy többen is írták, fura volt, hogy Töki hogy maradhatott fent ilyen állapotban és miért nem jött hamarabb Varga és Isa. (Isáról hallani, hogy enyhén sérült). Töki és Boli sokszár látványosan nem értették meg egymást.

    Sok hely volt még a C6-ban körülöttem is, s ahogy néztem a D kapu mögötti részét, pár száz hely üres volt. A Családi-szektorban is voltak foghíjak. Nagyjából reálisnak tartom a 2000 hiányzót...

    én kurvára büszke vagyok a mai meccsre, a csapatra, a szurkolásra. az azonban egy kicsit elkeserítő, hogy még az EL csoportmeccseken sem vagyunk 20 ezren kinn...

    1. félidő, első helyzet: Tökinek le kellett volna venni a labdát
    Második: Töki retek szarul helyezkedett, nem Boli felé, hanem pont elfelé vagy kicsit vissza kellett volna maradnia, hogy Boli le tudjon készíteni, igaz azt talán egyből el is lehetett volna lőni, ha más nincs.
    Harmadik: a védő jó helyen volt, így tudott tisztázni, a moszkvai helyzetnél a félidő vége előtt kösz hogy nem tekert bele jobban.
    2. félidő, a tűzijáték végén nem a kapusba kellett volna lőni a labdát és akkor tuti a gól...az utána következő moszkvai helyzetnél köszönjük meg, hogy Dibusz rossz kiütése után nem kaptunk gólt, mert a balfasz valahogy fölészerencsétlenkedte.
    2. helyzet a szabadrúgás...hát kurva nagy mákja volt Akinfeevnek, hogy a keze ott volt.
    3. helyzetnél Civic lövése egy kicsit talán befelé tekeredett, abból a szögből ha nincs benne külső, nem valószínű hogy beakad...lehet ha nem kapufa, akkor épphogy elmegy a kapu előtt. De remek próbálkozás volt.

    Végülis valahol igazságos az X.
    A tizigyanús eseteket azért megnézném mégegyszer, mert azokat valahogy hogyhogynem hihetetlen módon kihagyták

    Hát nem tudom, engem Ignatenko tegnap se győzött meg. Keménynek éppenséggel tényleg kemény. Például a második félidő elején sárgával a birtokában tök feleslegesen rácsúszott az alapvonal környékén 10 méterről az ellenfélre. Csak úgy nyekkent az orosz, úgy felvágta. Ha ott kap egy pirosat, egy szavunk nem lehetett volna. Ezen felül most is hozta a meccsenkénti rémisztő hibáját (rövid hazaadás Dibusznak), és a 95%-os hátrapassz mutatót. Nem tudom nem úgy látni, hogy például Spirovski minimum egy nagyságrenddel jobb játékos volt nála. Szerintem Igantenko jelenleg a leggyengébb láncsszem a csapatban,

    Alig ért hozzá az oroszhoz, még jókor fogta vissza lábát, az orosz esni akart, de amúgy tényleg buta és kockázatos húzás volt Ignától, és is azt hittem hogy kapja a második sárgát, amilyen könyne adta a mieinknek a sárgákat.

    A tegnapi meccs margójára:
    Nem értem hogy adhatták oda a Silver szektor 3/4-ét a ruszkiknak!Ebből volt kisebb konfliktus a wc-ben a büfénél meg a lelátónsmiley

    Viszont a hangulat parádés volt!Hatalmasat szurkolt a tábor de a ruszkik is végig tolták!én ilyen jó atmoszférájú meccsen már rég voltam!

    Remélem lesz szurkolói videó, talán idén a legjobb hangulat volt a táborban!

    Értem én, hogy fontos a stabil védekezés, de ezeken a gyerekeken tényleg látszott, hogy nem játszottak még ilyen szurkolók előtt. Az első 30 percben le kellett volna rendezni a meccset. Amit nem értek, hogy Rebrov miért a 80. perc környékén cserél? Egyértelműen jobbak lettünk, amikor a két friss ember bejött, Isa jól tartotta meg a labdát, Roli meg futott előre is, hátra is. Toki elég gyenge formában van, el is fáradt, mindkét cserét meg kellett volna lépni a 60. percben. Nagy baj van, ha a Debrecen miatt tartalékoltunk ennyire.

    BETILTOTT LÁTVÁNY!
    Szurkolótársaink!
    Ahogyan azt a mérkőzésen már jeleztük Nektek, az UEFA betiltotta a tervezett koreográfiánkat!
    Az indoklás az, hogy a látványunkat politikai üzenetként, állásfoglalásként értelmezik.
    Klubunk vezetői mellettünk voltak az ügyben, de ez is kevésnek bizonyult.
    Felháborítónak tartjuk, ahogy a futball vezetői állnak a szurkolókhoz idehaza és nemzetközi téren egyaránt.
    A jövőben biztosan szervezetten fogunk fellépni ellenük, a szurkolók és a hangulat üldözése ellen.
    A hangulatnak és a fanatizmusnak is köszönhetően újra ott vagyunk az európai küzdelmekben hosszú idő után.
    A mérkőzések szerves része a bemutatott látvány, melynek elkészítésére nem kevés energiát és pénzt fordítottunk.
    Ehhez pedig a TI hozzájarulásotok is elengedhetetlen volt a gyűjtőurnáknál. Ezt köszönjük még egyszer!
    Green Monsters 1995

    Dibusz 8
    Lovre 6
    Blażić 3
    Botka 3
    Ćivić 6
    Kharatin 7
    Ihnatenko 8
    Zubkov 4
    Škvarka 5
    Tokmac 3
    Boli 3

    Dibusz 6
    Lovre 6
    Blażić 6
    Botka 6
    Ćivić 6
    Kharatin 5
    Ihnatenko 6
    Zubkov 4
    Škvarka 6
    Tokmac 5
    Boli 3

    Az 53 perc 42 másodper tiszta játékidejű mérkőzésen – akárcsak az utolsó két EL-meccsen – 4-3-3-ban játszottunk, ami védekezésben sokszor 4-4-2-vé alakult át (Zsubkov és Skvarka a középpálya két szélén, Boli és Tokmac a félpályától támadott le). Érdemes megemlíteni, hogy ezúttal Ignyatenko volt a középső hármas hátsó embere. Az első félidőben nálunk volt többet a labda 55-45% arányban, a második félidőben aztán – mint Rebrov elmondta, részben terv szerint – átengedtük a területet a vendégeknek, ekkor 33-67% volt a labdabirtoklás aránya oda.

    Akárcsak Moszkvában, ezúttal is az volt a terv, hogy a magas és lassú vendégvédőket megfutva indítjuk Bolit és Tokmacot, ezért aztán a hosszú labdák aránya igen magas volt, főleg a második félidőben. Ebből következően az első félidei 86%-os passzbiztonság a másodikra 75%-ra esett vissza (összesen 81.6%), és ennek köszönhető az is, hogy a támadóharmadba érkező labdák átlagosan 71%-os pontossága ezen a találkozón 51%-ra csökkent.

    Az első félidőben a csapatok gyakorlatilag ugyanannyit támadtak (10+1 ill. 12+2; xG: 0.48-0.2 a javunkra), a másodikban a vendégek sokkal többet próbálkoztak (5+2 ill. 20+3), ennek ellenére a kapura ekkor is mi voltunk picit veszélyesebbek az xG alapján, főleg a 62. perces tűzijátéknak köszönhetően: 1.26-1.18. A mieink 10 kísérletből 2-szer, a vendégek 14-ből 5-ször találtak kaput. A meccs legnagyobb helyzete Blazicé (0.7), a másik oldalon Sigurdsson 10-ről égbe lőtt lövése (0.58) volt a legveszélyesebb. A teljes meccset tekintve az xG arány 1.74-1.38. Ami az xcG-t illeti, ott 0.81-0.98 volt az arány a vendégek javára.

    A párharcok többségét (64-69) arányban a vendégek nyerték, ahogy kevesebb labdát is adtak el (112-98), és többet is szereztek vissza (63-69), de az igen fegyelmezett csapat javította egymás hibáit. Ezt mutatja az is, hogy csak kétszer jutott lövéshez a CSZKA. Ez az idei nemzetközi meccseinket a harmadik legalacsonyabb érték (Ludogorec o 6 – i 4, Valletta o 2 – i 1, Zágráb i 13 – o 8, Süduva i 1 – o 7, Espanyol 6, Ludogorec 3, CSZKA Moszkva i 5 – o 2). A csapatok egyike sem erőltette túlságosan a letámadást (PPDA 13-12.68).

    Dibusz kapujára 5 lövés jött, mindet védte (0.98 xcG), 3 reflexhárítás volt közte, 2-szer jött ki. 21 passzából 19, 6 hosszú labdájából 4 volt jó. 15-ször játszottuk neki haza a labdát.

    Lovrencsics 72 akciójának 62%-a volt sikeres 75%-kal passzolt, 3 beadásából 2 volt jó, 5 cseléből 3. 15 párharcból 9-et nyert meg. 15-ször vesztette el a labdát (13 indítás vagy beadás), 8-szor szerezte vissza azt, 4 passzlopás mellett.

    Blazic 73 akciójának 81%-a volt sikeres, 1 ziccere volt (0.7 xG), 92%-kal passzolt, 5 párharcból 2-t nyert meg, 6-szor vesztette el a labdát, 4-szer szerezte vissza, 3 passzt lopott le.

    Botka 67 akciójának 72%-a volt sikeres, 1 lövése volt. 91%-kal passzolt, 12 párharcból 6-ot, 4 fejpárbajból 3-at nyert. 6-szor vesztette el a labdát, 7-szer szerezte vissza, 8 passzt lopott le.

    Civic 72 akciójának 69%-a sikeres volt, 1 kapufája volt (0.05 xG). 78%-kal passzolt, 3 cseléből 2, 2 beadásából 0 volt jó. 11 párharcból 9-et (!) nyert meg. 11 labdaeladás (8 indítás vagy beadás), 12 labdaszerzés, 11 passzt lopott le.

    Haratin 39 akciójának 77%-a volt sikeres, 3-szor kísérletezett gólszerzéssel (0.21 xG). 25 passzából 24 lett jó, 8 párharcból 4-et, 5 fejpárbajból 3-at nyert. 5 labdavesztés mellett 6-szor szerezte vissza, 3 passzt lopott le.

    Ignyatenko 68 akciójának 69%-a volt sikeres, 2 kísérlete volt (0.03 xG). 86%-kal passzolt, 9 párharcból 4-et nyert meg. 9-szer vesztette el, 4-szer szerezte vissza a labdát, 5 passzt lopott le.

    Skvarka 86 percet játszott, 50 akciójából 58% volt sikeres, 77%-kal passzolt, 15 párharcból 6-ot nyert meg. 10 labdavesztés mellett 4-szer szerezte vissza azt, 4 passzt lopott le. Két lövést készített elő (0.48 xA).

    Zsubkov 51 akciójának 51%-a volt sikeres. 1 lövése volt (0.15 xG). 60%-kal passzolt, 17 párharcból 7-et nyert meg.

    Boli 43 akciójának 30%-a volt sikeres. 67%-kal passzolt, 22 párharcból 6-ot nyert meg 83 perc alatt. 6 labdát kapott.

    Tokmac 92 percet volt a pályán, 41 akciójának 56%-a volt sikeres. 1 helyzete volt (0.14 xG). 67%-kal passzolt, 4 cseléből 2 volt jó, 12-ből 8 párharcot nyert meg. 2 lövést készített elő (0.05 xA).

    Isael 14 percet volt pályán 5 akciójából egy sem volt sikeres, egyszer sem passzolt.

    Varga 10 akciójából 5 volt sikeres, 3 passzából 1. Egyszer cselezett, sikeresen, 4 párharcból 3-at nyert meg.

    Frimpongnak egy jó passza és 1 passzlopása volt 5 perc alatt.

    Egyfelől mérhetetlen büszkeség, hogy megmutattuk Európának is milyen (hang)erővel bír a Fradi Tábora.
    Az ruszkik edzője sem tudott elmenni szó nélkül az atmoszféra kapcsán, ami ismeretlen volt nekik, illetve fiatalabb játékosaik számára.

    Az utcai események azért felvetnek kérdéseket, miként nem sikerült elszeparálni az oroszokat a hazai tábortól, a rendőrség sokkal erélyesebb fellépésével megvédhetők lehettek volna olyan civilek, akiket bekóstoltak a ruszkik/lódziak/buleszok.

    Arról tud valaki, hogy végül mi lett a bunyó kimenetele, ami a Wroclaw segítségével az oroszok és elvtársaik ellen zajlott?

    Hm. Amit több helyen olvastam, illetve a kinti biztonságiaktól hallottam...az siralmas a rendőrségre nézve.
    Minket a horvátok, buleszok, minden más országban szinte vegzálnak, kőkeményen megtorolnak, vagy csírájában elfojtanak minden olyan cselekményt, ami szerintük jogsértő, vagy órákig várakoztatnak komplett szurkolói csoportokat vonaton...

    Ennek fényében várom, hogy hozzád milyen infók jutottak el, illetve remélem nem volt személyes "élményed" ezekkel a szemetekkel. Én Apámékat gyorsan "betoltam" a szkenneléshez a kapuhoz, mert tőlünk kb 10 méterre ment a pofoszkodás állítólag az oroszok pofátlankodtak oda és lódzi "cimboráikkal" kóstolgatták a Fradistákat, de azért ott kaptak a pofájukra, akkor érkezett meg a yard...

    Az elso nagy bunyo elvileg ido elott befejezodott a rendorok miatt. A sasnal es a meccs utan a szogletnel vissza lettek verve a patkanyok.

    A csürhe-koalíció kisebb csoportjai itt-ott betámadtak fradistákat.Nagy túlerőben elkaptak néhány tesót.Villamoson utazókat is próbáltak elverni.Majd egy szervezett fradista csoport jól megkergette őket.Ezek az infók az általam látott mások által feltöltött videókból vannak.Lehetett több bunyó is,de nem láttam felvételeket.

    https://ulloi129.hu/2019/11/07/elo-a-cszka-moszkva-elleni-europa-liga-csoportmeccsrol-2/
    https://ulloi129.hu/2019/11/09/igy-teljesitettunk-a-cszka-moszkva-ellen-2/


    A csütörtöki EL-találkozóra mintegy 1300 jegy van még, holnap délután a moszkvai győztes gólt szerző Rolival, a MOL ellen duplázó Sigérrel, illetve Blaziccsal és Bolival találkozhatsz, ha a stadionnál váltasz helyet a CSZKA ellen.

    A 24LIVEBLOG-ról leszedem a Moszkva elleni statisztikát, a rövid kivonat itt látható:
    CSZKA Moszkva ELLENI HELYFOGLALÁS
    Végeredmény: 20322 db foglalt hely
    ────────────────────────────────
    Összes foglalás: 19322/21749 db (88,8%)
    ────────────────────────────────
    VVK+Sky ~1000 fő = 20322/21749 db (93,4%)
    Szabad helyek száma: 1059
    B-közép: 0 db szabad hely
    C-oldal: 300 db szabad hely
    Családi: 663 db szabad hely
    D3-D4: 36 db szabad hely
    VIP Gold: 60 db szabad hely

    20.322 szurkoló volt tegnap jogosult belépni, a deficit: 2169 fő.

    csak a D szektorokban volt látványos hiány, jóval sűrűbbnek tűnt a C, mint a bolgárok ellen.

    Ja, és a Telekom szektor volt még foghíjas, de azok lehet, hogy inkább bent melegedtek.

    Szemből láttam, az étteremben folyamatos tolongás volt. Csak tudnám, mikor nézték a meccset...

    Sajnos a " JANICSÁR " miatt nem mindenki tudott eljutni a stadionhoz időben. Barátom 135 km-re lakik a stadiontól ezért azt mondta inkább nem megy mert a dugóban nem akar állni. Sajnos ez van.

    2 óra alatt elment az 1600 jegy+sokan jöttek jegy nélkül

    Barát írta, hogy látta az üllőin, hogy megpróbáltak a hazaiak közé venni jegyet akár szkennelés árán is, de elhajtották őket.

    A Cszka játékosait becézik lovaknak, kb mint nálunk a zöld sasok.

    Tehát kb "Európát szopatják a lovak" ami egy nulla pontos csapat esetében mulatságos kiírás, úgy tűnik inkább Európa szopatja a lovakat :-D

    Az utcai történésekről később, csak elvittek a pékek pár embert és nem akarok nagyon szövegelni. Egyáltalán nem volt darálás a Nagyváradon, egy perc kavarodás csak, mert egy rossz fordulás miatt pont a hátukba mentek az oroszok. Így is felállt a Fradi a túlerőnek, rövid box, sérültek itt is - ott is, aztán a rendőrök beszüntették a sportot. A Hungarian Fanatics oldalon lehet nézni a külföldi és hazai véleményeket (a Slaskét is) az esetről, mielőtt elkezdődik a mesegyártás.

    Később kb 20-30 Widzew megtámadta a B közép bejáratát közvetlenül a meccs előtt. Bátor kezdeményezés volt (Fradit éltetve jutottak el odáig a kis rafkósok), de nem jöttek ki belőle jól. Pár emberünk lézengett már csak kint, de jó emberek, végül a létszámfölényük ellenére véresre lettek verve a widzewiek, pár lefeküdt pihengetni is, vagy csak közelről vizsgálták az aszfaltot, ki tudja. A többi behátrált a felüljáró alá, majd a rendőrök kivették őket. Azért ez eléggé csibészes megmozdulás volt a részükről, respekt, de benézték.

    Nem tiszta CSKA brigád volt, hanem elhozták az isten faszát is (lengyelek vagy 100-an, szerbek, bolgárok, valami 5 csapat küldött embereket), ami nekem érthetetlen, mert magukban is nagyon jók, de biztos újabban ez a divat, vagy fene tudja, lemaradtam. Nyilván erősebbek mint mi (pláne ilyen vegyes brigáddal), de semmi szégyenkezni valója nem volt ma a Ferencvárosnak, jópár orosz (vagy hát aki velük volt) kapott ma, sálak is be lettek húzva, nem úgy mennek haza, hogy itt aztán parádéztak.

    Ennyit meséltek nekem.

    A vendegeknel aztan volt minden:

    Lengyelek: Widzew, Ruch, Elana Torun

    Szerbek: Partizan

    Bolgarok: CSZKA Szofia

    A darálás is inkább egy váratlan találkozás volt és néhány felkészületlenül érkezett pofont jelentett. A hírek szerint volt még egy Szögletes próbálkozásuk is.

    A meccs előtt írtam, hogy ilyen erősségű vendég sok évvel ezelőtt volt csak itthon. Talán a Millwall volt az utolsó.

    Én sztem az van, hogy egy Widzew Lodz nem jut ki vmi túl gyakran nemzetközibe. A szurkolóik kb soha nem jutnának el Európába. Õk spanolgatnak és rácsatlakoznak olyanokra akik igen és így lehet világot látni. Megnéztem, utoljára az 1999-2000-es UEFA kupában jutottak ki, ami nem most volt.


    A másik amit meséltek, hogy akkora kavarodás volt a Nagyváradon a sötétben, hogy csomó összeütés előtt kérdezgették egymást az emberek, hogy ki hova tartozik: Widzew, CSKA? A widzewiek sem ismerték úgy az oroszokat meg a többi brigádot, a mieink meg a wroclawiakat, ami így utólag hallgatva vicces kérdéseket eredményezett. Ja és mindkét brigád színek nélkül, feketèben egy-egy piros maszk orosz oldalon nagy ritkán. A rendőrök is láthatósági mellény és pajzs nélkül. Õskáosz kábé.

    A CSZKA-nal szinte csak a lengyelek verekedtek.

    Vicces, hogy a lengyelek Budapestre jarnak verekedni. Lasd UTE-FTC es FTC-UTE meccsek.

    Rengeteg marhaságot lehet olvasni a tegnapi történések kapcsán. Miért támadnak meg lengyelek magyarokat, miért haverkodnak oroszokkal, ki nyert, hol, mikor, mi történt... Lódz egy "zsidó" város volt. Gondolom, nem kevés embert vittek el onnan a nácik. Annak a városnak inkább megváltás volt az orosz jelenlét, ezért haverkodnak velük. Ezzel szemben Wroclaw erősen németbarát, világos, hogy nem állják egymást. A Widzew-esek elsősorban az idelátogató Slask-osokat akarták elkapni. Volt több olyan helyzet, hogy a Widzew-es meglátta valakin a B-közepes dzsekit, inkább ütés nélkül megfordult és kereste a Slask-osokat tovább. A hátunkba kerülő oroszok pedig az érkező buszról szálltak le, ott nem jöttünk volna ki jól belőle, viszont a rendőrség kezelésbe vette őket azonnal. A rendőrök természetesen megint minket basztattak inkább, de ez egy gyengébb állomány volt a korábbiakhoz képest. Máskor ilyen szituban már szétfújták a fél kerületet. Összességében nincs szégyellnivalónk, ilyen szemétláda összetételű brigádot ritkán látni még nemzetközi szinten is, nemhogy ellenünk. Azt, hogy nem kezdeményeztünk fényes nappal a belvárosi kameraerdőben, az esti események visszahozták a javunkra. Szomorú, hogy több szó esik erről, mint a meccsről, de ez is hozzátartozik a futballhoz, Millwall óta nem járt itt ilyen társaság

    https://ulloi129.hu/2019/11/04/vegyel-jegyet-vargaektol/
    https://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018131&token=bd9cd04937a1c620f4317dbcb0ad25c9