magyarfutball.hu

Budapest Honvéd FC - Ferencvárosi TC 0 : 0 16:00

   
   
Upload your own photos! »
  1. Budapest Honvéd FC - Ferencvárosi TC 2019
  2. Budapest Honvéd FC - Ferencvárosi TC 2019
  3. Budapest Honvéd FC - Ferencvárosi TC 2019
  4. Budapest Honvéd FC - Ferencvárosi TC 2019
  5. Budapest Honvéd FC - Ferencvárosi TC 2019
  6. Budapest Honvéd FC - Ferencvárosi TC 2019
videók
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 2 (4 szavazat)

játékvezető: 2.75 (4 szavazat)

hangulat: 3.75 (4 szavazat)

1...5

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2019.10.07, 10:27 (szerk.: 2019.10.10, 19:18)
    Miután utánpótlásunk nincs és évek óta kialakult csapatmag se nagyon, ezért egy-egy átigazolási szezon sikerétől függ a következő 1-2 félszezonunk. Bár itt Hajnalt mindenki kikiáltotta tévedhetetlen félistennek, azért a nyári átigazolási szezonunk hatalmas beltinek tűnik és ennek a heten voltak először pontvesztésben latható jelei is. Gróf eddigi "teljesítményét" Holczer is hozza jóval kevesebb fizetésért, ma mindent elmond, hogy nem találta el a kaput a Kispest, és így is majdnem meccset eldöntő hibát vétett. Ignatyenko katasztrófa, Skvarka szintén, Boli még helyzetbe se került a bajnokságban, Zubkov 3 jó meccs után teljesen beleszürkült a mezőnybe, Civic egy átlagos nb1es szintet hoz, amikor húzóembernek kellene lennie. Szoval konkrétan senki sem vált eddig be, miközben elment Nandó, Lanza, Böde, Petriak, akik a bajnokcsapat sebességét és góljait jelentették. Nincs középpálya, nincsenek csatárok, a tavalyi alapemberek is szar formában (Lovrencsics, Blazic, Varga, Sigér). Igazából a ludo párharc, egy-egy remek nemzetközi meccs (hazai sudova, idegenbeli espanyol) és egy-egy játékos egyéni teljesítményének köszönhetően (Tokmac, Dibusz) sikeres eddig ez a szezonkezdet, de lassan kidurran a lufi. És nagyon sajnálatos ez az egész, mert tényleg elmehet még ősszel a bajnokság és europában sem lenne jó nevetség tárgya lenni.

    (Tenyleg csak zárójel de Wilmots mi az istennek rontja a levegőt nálunk,ha lassan egy év alatt képtelen volt beverekedni magát a keretbe? Nem utánpótláskorú játékos, szoval tenyleg ennyire fontos kelléke lenne az edzésnek, hogy megéri itt tartani?)

    Vesztett pontok tekintetében 2vel vagyunk lemaradva a fosvárostól, az még semmi. Amióta rendszeresen indulunk az nk-ban és július elejére már top formában kell lennünk, mindig októberben jön a hullámvölgy. Íme, itt van. A válogatott szünetben nagyon jó lenne, ha minél kevesebb játékosunk lépne pályára. Sajnos a sérültek miatt Lovre és Sigér biztosan játszik, Blazic is, Civic is valószínűleg, remélem Dvalit sérülten nem adjuk.

    Egyre mélyebb a válság.Nézhetetlen a Fradi nincs kapura lövés .Úgy néz ki Balazic az irányító sokk sokk eladott labdával .Pumukli és Tokmag betlizik nincs átütő erő a támogatásban nagyon sokat hibáznak

    Sokan itt a csütörtöki vereséget tragédiaként emlegettétek.
    Inkább ez a mai a tragédia. Állítólag a keretünk bombaerős és helyzet nélkül hozzuk le a utolsó előtti helyezett elleni meccset...

    Ha teljesen egyoldalas focit játszunk teljesen reménytelen.
    Civic talán 2x volt az ellenfél 16osánál.
    Saját magunknak szűkítjük a területet.
    Tehát még segítjük is az ellenfél védekezését.
    Teljesen reménytelen játékot eredményezett ez ma is ..

    Civic ma beszart Uzamatól. Fosott, hogy a kis izomgolyó egyszer meglép, ha Ő feljebb játszik.
    Vicces, de ma megint Botka volt az, aki hozta amit kell.
    Nem egy kiemelkedő teljesítmény, de egyenletesen , sallangmentesen futballozik.

    Így van. Botka legalább belépett a támadásba.
    a 2 passzív védekező középpályásunk vissza tud lépni szélre is védekezni ha kell.
    De olyan szinten feladtuk azt az oldalt hogy sokszor Tokmac is középen játszott.
    Reménytelen volt . Az alapből betömörülő védelmet még jobban szűkítjük.
    Aztán ha van egy félig rossz bepassz csodálkozunk hogy 4ember áll körülöttünk ..

    Én nem értem, mi ez a sétálgatás a pályán ... ? Ha bedobás van mindenki néz, jaj, csak nehogy nekem dobja ... Ha védők hozzák a labdát egy vonalban helyezkedik mindenki el nem mozog a védőjétől, ne adj isten üresbe mozogna ... részemről nyugodtan tegyenek be ifistákat, lehet hogy ügyetlenebbek, de legalább futnának talán ... ahogy mondani szokás ... minden szar.

    Felek rendszerszintu a problema. buszken mondjak, hogy mennyire szabalyozott a Fradi jateka, mindenki tudja merre mozoghat, mikor cselezhet es mennyit. Ez a Kovesd fele csapatokra igaz. Az EL miatt ugy nez ki atalltunk erre, hogy ne szorjanak meg minket, de egyreszt kvalitasok nelkul ez sem jon be mindig, masreszt idehaza ebbol nezhetetlen moslek lesz es a szigoruan megkovetelt mozgasok, a mindenekfeletti stabilitas megolik a kreativitast, hogy ugy induljon be valaki es arra, amerre jonak latja, hogy erkezzenek masodik hullamban, hogy kicsit direktebben focizzunk, kezdemenyezobben, tamadobban. Ugy erzem lassan ezt mar nem lehet csak a jatekosokra kenni meg a faradtsagra, felek ez mar a jatekunkrendszerunkbol (is) fakad. Utolertuk a molt jatekban...

    Bocs, de ez netto hülyeség. A jól begyakorolt mozgások pont, hogy felszabadítják a kreatív játékot, mert vakon tudod, hogy hol jönnek a társak és ez biztonságot ad. A baj semmiképpen nem a begyakorolt sémákkal, hanem az elképesztően rossz döntésekkel, rossz paszokkal, rossz labdaátvételekkel, rossz helyezkedésekkel van. Egyelőre úgy tűnik nem nőtt fel a csapat az általa játszani kívánt sémákhoz.

    Nyilván a júniusi alapozás ás a BL (EL) selejtezőkön való helytállás után törvényszerűen jött a hullámvölgy. Hiba volt elengedni Spirovskit, mert a középpályán fogytunk el a leglátványosabban. Pesrze ez nem menti fel Signevicet...

    A Várda meccs után megírtam a véleményemet, páran lehurrogtak, mondván nem látom a lényeget. Nos, ma is azt láttam, amit az eddigi idei bajnokikon: semmittevést, alibizést, olykor brusztolást. A kreativitás legapróbb jelét sem látni támadásban, a statisztikában mindenki remek százalékkal passzol: hátra.

    Nincs meg a Csapatban a minőség, vagy tiltva van például a cselezés, kapura lövés nem tudom, de ez a teljesítmény a bajnokságban rettentően kevés.

    Óriási tett volt az EL-be jutás, de ideje túllépni ezen és fejleszteni a Csapatot, különben kellemetlen meglepetésekben lehet még részünk a bajnokságban is.

    Kettős terhelés, rotáció. Ez így ment minden magyar csapatnál az elmúlt 10 évben. Miért lepődünk most meg?

    Iszonyat csalódott vagyok. Nem (csak) azért, mert nem nyertünk, hanem azért, hogy ez a magyar bajnoki első osztály színvonala. Semmi ritmus, semmi fifika, semmi erő stb stb.
    Mindezt mindkét csapat egy rahedli külföldivel teletűzdelve csinálja.

    Ha ezek a külföldiek erre képesek, akkor mit érhetnek a magyar fiatalok??? Az utóbbi években azért nagyobb mennyiségben jön a focihoz a pénz, a stadionokra már nem lehet panasz. Végre kedzjék már el képezni a magyar fiatalokat mentálisan, fizikailag és technikalag. Nem igaz, hogy nem lehet szitet lépni!!! Más csapatsportokban ha megvan minden a magyar fiatalokban, akkor a fociban sincs másképp, csak talán az erényeket más módszerekkel kellene előcsalogatni. Valaminek muszáj lesz változni, mert ez siralmas...

    HA a játékosok és a vezetők elhiszik, hogy 90 percen keresztül nem kell játszani, hanem elég a 95. percben magyarázkodni, akkor ilyen és ehhez hasonló meccseink lesznek. Nem teljesítés plusz magyarázkodás az nem egyenlő az eredményességgel. Ez régi szabály a teljesítményre épülő gazdaságban, ott ahol nem számít a teljesítmény, ott elég magyarázkodni.

    Soha ilyen korán nem kezdtük meg a szezont, az alapozást majd az edzőmeccseket. Negyedik hónap ment el azóta. Várható volt, hogy valamikor gödörbe kerül a csapat, mely fejben és fizikailag is elfáradt. A forma a nyári selejtezőkre volt kihegyezve.

    Ha valakinek, akkor most nekünk nagyon jól jön a szünet.
    Védelem Nb1ben elég jól működik még így is. Középpálya rombolni is tud, de támadást építeni már nem. Csatárunk meg nincs.

    az egyik erősen formán kívül van és mivel nem szedjük szét a védelmeket, mindkettő hiába szaladgál a tizenhatos környékén, hetek óta alig hozzák őket helyzetbe. Mivel ritkán kerülnek a kapu elé labdástul, minden hibájuk tízszeresen fáj nekik is, nekünk is és csak romlik az önbizalmuk. Boli az EL-playoff-döntőben két gólt hozott, akkor nem éppen tűnt úgy, hogy szar lesz..
    Ehhez az őszhöz rém sok türelem kell, ez van.
    Az Espanyol ma is kikapott a bajnokságban, nekik akár LaLiga-kiesést is hozhat az EL-buli, kár - nem neked szól - úgy tenni, mintha egyedül a Fradi játéka dőlne be a nemzetközi szereplés hatására.

    Az a baj, hogy a gyenge játék mellett most még Rebrov is rosszul nyúlt bele. Tökmag és Isael volt, akikben benne volt a gól, erre lekapta őket.

    A helyzet az, hogy hetek óta a támadóink betliznek. Már a 4. meccse nem rúgnak gólt (leszámítva Töki Zeg elleni utsó percesét), ez nagy gond. A védelem rendben lehozta, a honvéd egy helyzetet sem tudott kialakítani. Ihnatyenkő első 25 perces bénázása után a vkp is hozta ami kell. A támadóink elképesztőek voltak viszont. Csupa rossz ütemben adott passz, rossz labdaátvétel, borzasztó helyezkedés, aztán Isael érthetetlen faszsága....a lábában maradt a meccs. És végül, de nem utolsó sorban Szignyevics......én még ilyen gyenge csatárteljesítményt nem láttam a Fradiban. Pölöskey ehhez képest fenomén volt. Nem értem, hogy maradhatott a pályán, még Skvarkával is többre mentünk volna, csatár nélkül játszva.

    Egyelőre az új igazolások közül egyedül Zubkov az aki hozza azt, amiért leigazoltuk.
    Bolitól, Civictől többet vártam, Ihnatenko szintén nem emelkedik ki. Skvarkanak valamiért nem ad lehetőséget Rebrov a bajnokságban. A "régiek" közül Varga rossz formában van, Signevichel csak egyel többen vagyunk a pályán, Isael a tudásához képest semmit nem mutat.
    Télen legalább egy épkézláb csatárt kell igazolnunk és a középpálya közepét is meg kellene erősíteni.

    Ami közben jutott az eszembe, mégpedig az, hogy miért erőlteti Ignát és Zubkovot. Ha én a Donyeck helyében lennék és megkeresne egy magyar klub akkor elsősorban az érdekelne, hogy mégis miért éri meg nekem kölcsönadni a fiatal játékosaim, akikkel később komolyabb terveim vannak. Mit tud felajánlani egy magyar csapat? Állandó szereplést, meccsterhelést -amit Donyecknél nem kapna meg- nemzetközi kupaszereplést -EL/BL főtáblát, évente 14 nemzetközi meccset, ezzel együtt tapasztalatot. Így azért már más a szitu, igaz?
    Azt hiszem most van a próbaidő, ha beválik a jövőben jöhetnek tehetséges fiatalok, ha nem, akkor más irány jön.

    A csütórtöki csapatból 4-en maradtak,tehát nem szabad a fáradságra fogni.Jól hangzik,de nem igaz.

    Edzésen ott vannak, taktikát meg kell tanulni, utazni együtt utaznak, max 90 perc az amivel többet pihentek.

    Ez megint egy nézőgyilkos meccs volt. Ugyanakkor ezt a szörnyen gyenge Honvédot még a mai Fradinak is három, négy góllal kellett volna megkínálni. Nagy lehetőséget szalasztottunk el. Isaelről többször írtam, az a véleményem, hogy úgy játszik mint a sörmeccseken a Copababanán. Bár lehet ott koktélra megy. Én a csapat közeléből is elzavarnám,a mai helyzetét látva, ahogy tíz méterről tiszta helyzetben belefog még egy cselbe. De az egész hozzáállása a focihoz botrányos.Tiszta tribli.

    Fiaink 8 db kőkemény nemzetközi meccsen voltak túl a csoportkörbe jutásig,mindegyik a kiesés rendszer miatt az év meccse volt. Némelyik két nb1es meccsel ért fel. Azóta hozzájött még kettő EL mérkőzés. 5 !! hónapja tart már nekik a szezon.
    Fásultság, fáradtság és formaingadozás bőven benne van az elmúlt hetek szar játékában. Ezek a mentőkörülmények.
    Ezeket tudtuk is előre, tudtuk, hogy ezzel gond lehet.
    Ilyenkor kéne a kiegészítő embereknek belépni, azt hittük a keret erre alkalmas, de kiderült nem.
    A tanulságok levonása az illetékesekre /Rebrov + Orosz Pali + Hajnal Tomi/vár mind a keret összetételét illetően mind mást dolgokat is nézve.

    Milyen kiegészítő emberek?
    Ha a támadást veszem a Varga, Isael, Tokmac, Szihnyevics négyesből egyik sem kiegészítő ember. A négyből három kifejezetten Rebrov elképzelései alapján jött, és augusztusban még Szigony volt az első számú csatárunk. Roli meg válogatott szélső, az enbéegy legjobb szélsője. Ez minden volt csak tartalékos csapat nem.
    Gróf, Botka, Civic, Frimpong, Igna, Varga, Szigony egyáltalán nem kapott drasztikus terhelést, ami több lenne mint egy normál bajnoki terhelés. A megsérülő Leóról nem is beszélve. Isael meg még annyi terhelést sem kapott, mint a fenti srácok, kb a meccsek harmadán játszott, vagy annyin sem.

    Kezdetben volt a rotáció víziója. Azzal magyarázta a vezetőség, hogy két csapatnyi játékosunk van és mind azonos képességű, ezért nincs A és B csapat.
    Most meg azt látom, hogy 2-3 változtatással ugyanaz a (legjobb) kezdő 11 játszik a bajnokikon, mint az európai kupában. Nyilván azért, mert a rotációs terv befuccsolt. Ezt láttuk a PAFC ellen. Azóta Rebrov nem kockáztat.
    Akiknek bizonyítania kellett volna a bajnokikon, befuccsoltak. Roli nagyon gyenge. Lehet, hogy az NB1 legjobb szélsője, bár szerintem csak az volt. Bőle gyenge szintén. Szerető szintén.
    Számomra csak két "kiegészítő" játékos volt meggyőző: Botka (akitől ezúton kérek elnézést, mert sokáig fenntartásaim voltak vele szemben), a másik Frimpong. Ma is nagyobb hiba nélkül játszott és a Ludo elleni sem rajta ment el.
    Talán csak Heister és Civic tekinthető kompatibilisnek, kb mind a kettő azonos tudású és azonos szintű balfék hibáik vannak néha. Leó is a jó kiegészítők közé sorolható még.
    A védelemmel összességében nincs nagy baj, az előre játékkal annál inkább! Az alapembernek tekintett Sigér látványosan leromlott és látványosan lassú előre játékban (még ma a Honvéd ellen is).
    Nyilván az is számít, hogy 3, a tudásuk alapján a keret felső harmadába sorolható játékos elment, akik közül két támadó jól jönne most az NB1-ben.
    Sajnos 14-15 játékosra számíthatunk. Őket pedig kifacsarja ez a terhelés.

    Július közepe óta ha jól számolom volt 18 tétmeccsünk, ebből 3 zacskó. Utaztunk több ezer km-t. Törvényszerű a visszaesés. Szarok voltunk ma nem kérdés, de harcban leszünk a bajnoki címért.

    Amugy Ma eloszor tenyleg nem ertettem Rebrovot, ahogy meccselt. Megha faradt is volt Isael es Tokmag; ok ketten jelentettek egyedul barmi veszelyt, varatlant. Boli tok agilis volt, keson jott be, Szigony nem tudom, miert maradt a palyan eddig. Na mindegy, szunet utan helyre lehet ezt hozni, de kurva sokat kell javulni. Ujpest elleni meccs Nagyon fontos lesz sok szempontbol. Rossz lenne ugy nekimenni a vidinek egy moszkvai tura utan, h tobb mint 5 pont hatranyunk van.

    Zubkovnak amúgy baromi jót tett a padozás, frissen és nagy kedvvel, motiváltan állt be.
    Más kérdés, hogy ma is mindent elcseszett, de volt benne lendület, nem csak toszogatta a labdát.

    Nyilvánvaló, hogy aki szerint nem minden szar, az inkább kussoljon, de nem megy.
    Rebrov nem mondhatja minden héten, hogy baromi nehéz ez az ősz, így hát mesélget egy ilyen szép mérkőzés után.
    Hány olyan játékosunk van, aki már túl van néhány ilyen nyári hadjáraton és utána is sikeres volt a csapatával? Jó nagy rutinjuk van ebben, Sigértől Vargán át Boliig.
    Július 10-én (akkor vertük 2-1re a Ludót) kellett csúcsformában lennünk, hogy némi eséllyel álljunk neki az első körnek [Zubkov 9 nappal korábban csatlakozott hozzánk, úgy, hogy közvetlenül előtte ukrán bajnokin játszott, gólt szerzett; mára már őt is elüldöznék páran, nyilván elfelejtett focizni. Irtó sok játékperc van annak a srácnak a lábában] és azóta egyfolytában tart a szezonunk. Amikor kisorsolták nekünk a Ludogorecet, abban bízhattunk, hogy ők nem lesznek hülyék szarrá hajtani magukat július elejére, így ha mi közel leszünk a csúcsformához, megcsíphetjük őket és ez is történt. Ez kellett az életben maradáshoz Európában, és ugyanez ágyazott meg a mostani kínlódásnak. Eléggé természetellenes, hogy a legjobb formádat a szezon elején érd el, egy-másfél hónappal az előző idény vége után, de jobb lett volna kiesni akkoriban, mint ma 2-0ra nyerni? Rebrov nyilván azt hitte, hogy majd azok jönnek fel, akik eleinte keveset játszottak, de pl. Bőle, akit sokan dicsértek a bajnokság elején (vigyorarc), hetek óta sérült, és a különféle összeállítások nem mindig működnek a legjobban.
    A mai szar a 18. tétmeccsünk volt..... máskor ennyi meccs után jön a téli szünet, mert az EL-ből réges-rég kiestünk júliusban. Nem létezik, hogy ha a csúcsforma júlus elejére megvan, akkor valahogy nem jön egy mélypont, amennyiben nem is lehet látni a karácsonyt, olyan messze van..
    Közben volt-van legalább 5 vagy 6 sérülés is, valamint nyilván nem sül el tökéletesen minden edzői terv.
    Vegyétek elő a türelmesebbik éneteket, mert ez továbbra sem lesz egy könnyen emészthető időszak.

    Akik Grófot kritizálják,mert kiejtette a kezéből a labdát és majdnem gólt kaptunk.Batik szabálytalanul,hátulról Grófra taszította Ignát.Szabadrúgás kifelé.Kamber helyzete már lényegtelen.

    Érdekes pali ez az Isael a totál nem lövőhelyzeteket eltüzeli a picsába a stadion minden szegletébe az ajtó-ablak helyzetnél meg cselezget, tologat ezerrel. Vesszek meg, ha értem

    Tipikusan olyan merkozes amellyel vallatni lehet Ennyire otlettelen rossz jatekot ritkan latni Egy ket jelenet ami emlitesre melto es persze Kamber mutatvanya az ures kapu fole lovesevel na az nem volt semmi

    Ahogy a MOL ellen játszottak, hát bizony tartottam tőlük. Erre ellenünk meg az elejétől látszott, hogy jó a 0-0, aztán hátha lesz egy Kamber bedobás, vagy egy olyan lecsorgó, mint Kamber helyzeténél. Beszédes volt, hogy minden bedobáshoz, szöglethez sétálgattak, míg nálunk Roland futott elvégezni. És ők voltak otthon!

    Ide jutott a magyar foci. Egy ismeretlen olasz edző lelkendezik a 3600 néző előtt lejátszott Honvéd-Fradi bajnoki meccsről, amin futballra emlékeztető jelenet talán ha 3 akadt, amúgy borzalmas favágás, labdát kezelni és vezetni és 5 méterre senkitől sem zavartatva saját emberhez passzolni is képtelen játékosokkal. Akiknek nagy része külföldi légiós. Ezek után lehet elemezgetni karácsonyig, sőt húsvétig, hogy miért kapunk ki a ludogorectől simán itthon, vagy a válogatott miért kap ki oda-vissza a szlovákoktól. Így nézve az EL csoportkör tényleg hatalmas siker, kész csoda.

    "Telt ház is jelezte, hogy derbit játszottunk..." Leszopom magam!... Én voltam 70 ezer nézővel együtt is Fradi-Honvéd meccsen Giuseppe cimbi!...

    A Honvéd sokat futott,jól védekezett,és ellenünk ez elég egy döntetlenre.Engem idegesít,hogy ha a középpályásunk labdát kap,nem is néz az ellenfél felé,csak hátra pislog,hogy melyik védőnek tudná visszapasszolni a labdát.A csapatunk legfőbb irányító játékosai a két belső védő,és ez nem jó.Az irányításnak egy-két sorral előrébb kellene történni,bár ahhoz meg sokat kellene futni labda nélkül.Remélem,a szakmai stáb megtalálja a megoldásokat.

    Én a gyenge középpályában látom a rossz játék fő okát. Tavaly is míg két leszabályozott vkp-val játszottunk, csak szenvedtünk, aztán átálltunk a Haratin és előtte két gyorsabb játékos szisztémára, és akkor jöttek a gólok.
    A bajnokságban egy szervező középpályás kevés, a tetű lassú Isael egymagában meg pláne. Nem éri el a kicsit erősebben meglőtt passzokat, és ha mégis, akkor olyan körülményes, és olyan lassan terelgeti a labdát, hogy oda a támadás. A többiek is szarok, Varga, Zubkov és a csatáraink értékelhetetlenek. Semmi kreativitás nincs bennük.

    Ami értelmezhetetlen volt, persze sok minden más is, az az hogy Isael akinek a bal lába a lövő , és a kapussal szemben áll három méterre , minek cselez a jobb lábára?? Na meg Szigony...

    kép
    A mindössze 50:26 tiszta játékidejű meccsen komoly, de teljesen meddő mezőnyfölényben voltunk a Honvéddal szemben. 61%-ban birtokoltuk a labdát, a mieink 83%-kal passzoltak, míg a hazaiak 76%-kal. A kaput csak mi találtuk el, mi is mindössze kétszer. Érdekesség, hogy Andó-Szabó a mieinket majd kétszer annyit látta szabálytalannak, s ennek ellenére a párharcok 55%-át hoztuk.

    Jellemző a meccsre, hogy az InStat-index TOP5-jébe csak védők és védekező középpályások kerültek. Hárman a hazai csapattól és ketten tőlünk: 1. Kamber (276), 2. Batik (274), 3. Frimpong (264), 4. Lovrity (249), 5. Ignyatenko (242).

    A Wyscout adatokra áttérve a legjellemzőbb az, hogy az xG-nk (várható gólértékünk) 0.15 volt, ez a legkevesebb 2015 nyara óta bármilyen tétmeccsen. 0.5 xG alatt az elmúlt 4 évben a következő meccseken voltunk: Dózsa otthon (2015 december, 0-1, 0.28), Békéscsaba idegenben (2016 február, 1-0, 0.3), Paks idegenben (2017 április, 1-3, 0.46), Debrecen otthon (2017 május, 0-0, 0.48), MOL idegenben (2017 május, 1-4, 0.48), Debrecen idegenben (2017 augusztus, 0-0, 0.33), Makkabi idegenben (2018 július, 0-1, 0.32), Felcsút idegenben (2019 augusztus, 1-4, 0.43), Espanyol idegenben (2019 szeptember, 1-1, 0.42) és most. A Honvéd xG-je 1.25, nagyrészt Kamber lehetősége miatt (0.84). Ami az xcG-t illeti, ott 0.03-0 az arány a ‘javunkra’.

    Ezt a nagyon kevés lehetőséget viszonylag sok támadásból alakítottuk ki: 28+1 kontra – a hazaiak 8+1-ig jutottak. A labdavesztésekben jobbak voltunk a hazaiaknál (105-115), míg annak visszaszerzésében minimálisan gyengébbek (88-90). Gyorsabban járattuk a labdát a hazaiaknál (17.3-15.5 passz/perc), akik minden ötödik labdát előre vágtak (9.8%-19.2%). Jellemző, hogy 2015 nyara óta most próbálkoztunk átlagban a legtávolabbról lőni (26.4 méter)…

    Grófnak védenie nem kellett, 1-szer kellett kijönnie, 21 passzából 19 volt pontos, 16-szor adtuk haza neki a labdát.

    Botka 85 akciójának 71%-a sikeres volt, 83%-kal passzolt, 20 párharcából 9-et megnyert, 9 fejpárbajból 5-öt. 10-szer vesztette el a labdát, 13-szor szerezte vissza, 5 passzt lopott le.

    Blazic 79 akciójának 86%-a sikeres volt, 91%-kal passzolt. 8 párharcból 5-öt nyert. 5-ször vesztette el, 10-szer szerezte vissza a labdát, 2 passzlopás mellett.

    Frimpong 109 akciójának 82%-a volt sikeres, 89%-kal passzolt. 22 párharcból 16-ot nyert, 11-szer vesztette el a labdát (8-szor a saját térfelén), 16-szor szerezte vissza, 5 passzt lopott le.

    Civic 87 akciójának 66%-a volt sikeres, 2 lövése volt (0.03 xG). 78%-kal passzolt, 17 párharcból 10-et nyert. 9-szer vesztette el a labdát, 11-szer szerezte vissza, 13 (!) passzt lopott le.

    Leót 24 perc után le kellett cserélni, 24 akciójának 71%-a volt sikeres. 87%-kal passzolt, 6 párharcból 4-et nyert. 3-szor vesztette el, 2-szer szerezte vissza a labdát, 2 passzlopás mellett.

    Ignyatenko 95 akciójának 76%-a volt sikeres. 84%-kal passzolt, 24 párharcból 16-ot nyert, 8 fejpárbajból 7-et. 5 labdavesztés mellett 18-szor (!) szerezte azt vissza, 5 passzlopás mellett.

    Varga 69 akciójának 51%-a volt sikeres, 1 lövése volt (0.03 xG), 66%-kal passzolt, 7 beadásából 3 volt jó, 18 párharcból 5-öt nyert meg, 1 lövést készített elő (0.03 xA).

    Isael 71 percet volt a pályán, 39 akciójának 64%-a volt sikeres. 1 lövése volt (0.02 xG). 95%-kal passzolt, 10 párharcból 2-t nyert. 1 lövést készített elő (0.03 xA).

    Tokmac 85 percet játszott, 40 akciójának 60%-a volt sikeres. 83%-kal passzolt, 17 párharcból 8-at nyert meg. Lövése, lövés-előkészítése nem volt.

    Szignyevics 50 akciójának 34%-a volt sikeres, 53%-kal passzolt, 26 párharcból 8-at nyert. 1 lövést készített elő (0.02 xA).

    Sigér 70 perc alatti 63 akciójának 63%-a volt sikeres. 1 lövése volt. 89%-kal passzolt, 15 párharcból 4-et nyert meg. 10 labdavesztés mellett 3-szor szerezte azt vissza, 5 passzt lopott le.

    Zsubkov 23 percet volt a pályán, 27 akciójának 56%-a volt sikeres. 1 lövése volt (0.06 xG), 58%-kal passzolt, 9 párharcból 5-öt nyert.

    Bolinak 9 perc jutott, 6 akciójának fele volt sikeres. 1 passza jó volt, 4 párharcból 2-t nyert. 1 átadást kapott.

    https://ulloi129.hu/2019/10/06/elo-a-honved-elleni-bajnokirol-15/
    https://ulloi129.hu/2019/10/08/igy-teljesitettunk-a-honved-ellen-12/
     
  2. avatar: fgymat
    2019.10.06, 18:46
    A 49. percben Giuseppe Sannino sárga lapot kapott.