magyarfutball.hu

Budapest Honvéd FC - Ferencvárosi TC 0 : 1 19:30

   
   
Upload your own photos! »
videók
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 3 (6 szavazat)

játékvezető: 2.67 (6 szavazat)

hangulat: 3.83 (6 szavazat)

1...5
betting game
tippek
  1. 1 : 2 (1)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2018.09.16, 15:33 (szerk.: 2018.09.21, 12:07)
    Hú de gyenge meccs volt. Kevés helyzet, rohadt sok pontatlanság, elbaltázott helyzetek és utolsó passzok. Az énekléssel viszont nem volt gond, el is ment a maradék hangom (az utóbbi 4 napban betalált valami szar és sokszor reggelre melóban már elment minden audió). Az MTK-sok meg basszák meg magukat a büféjükkel, azt nem tudom kik álltak a pultban, de két-három hobbivendéglátós (ahogy én megneveztem őket) elég kevés ennyi emberre, főleg hogy a régi stadionban nálunk is ki tudtak 1-1 büfénél 2-3 emberrel ennél rövidebb idő alatt szolgálni ugyanennyit, ugyanis a félidő után 20 percet álltam sorba úgy, hogy előttem 4-en voltak. Nem volt sör előre kicsapolva, ott kezdődött a gond, plusz még a két pultnál az összevissza sorbaállás sem segített a helyzeten, szóval ha már ott voltam, akkor kettőt kértem az utolsó 25 percre.
    A másik amit nem értek, hogy mi a retkes fasznak nem lehetett nagyobb vendégszektort csinálni, a kutya nem jár hazaiba MTK-meccsre, ezek szerint a faszoknak a bevétel nem volt lényeg, hiszen a deficitet a zorbán úgyis kifizeti...
    Dalokban már hangoltunk a Derbire, remélem az élvezhetőbb és nagyobb gólarányú győzelem lesz, de felejtsük már el ezt a Lanzát toljuk előre témát mert megint szenvedett szegény, ráadásul maradt a szokásos, ha már Böde jön, még véletlenül se legyenek együtt a pályán. Érthetetlen. Lényeg a győzelem. smiley

    Az éneklés másodlagos, nehogy már a közönséget ünnepeljük egy színházi előadás után. Most váltottunk edzőt, más a mentalitása, hozzáállása, elképzelése, a játékosai meg ugyanazok, akik voltak. Ennek ellenére nincs törés. Először legyen eredményes a csapat. Amikor ez megvan, után lehet elvárni, hogy kezdjen jobban játszani. Engem most az érdekel, hogy célfutballal nyerjünk meg minden nyerhető meccset. Tavaly ilyenkor úgy hullajtottuk a pontokat mint a fák a leveleiket ősszel. Most ez nincs, egyelőre ezt kell értékelni.

    Vedd már észre ez nem erôcsatàros taktika. Dani off. Télen igazolunk gyors csatárt. Végre látszzik mit akarunk játszani, meccs közben vàltunk játèkrendszert stb. Nagyon biztatóan alakul ez!

    Nem mondtam hogy kimondottan szarok voltunk, sőt tetszett hogy hajtottunk végig, ha olykor át is adtuk a teret a pandúroknak, de attól pontosan passzolni még lehet. Én lennék az első aki pezsgőt bontana, ha hoznánk 1-2 gyors, cselezőképes, váratlanokat húzó csatárt és elfelejtenénk az erőcsatározást. Ebbe a hitvány NBI-be tök felesleges, senkiháziak ellen két csatárral kell felállni, sokszor elmondtam.

    Sigér bíztatóan játszott, meglepetés a teljesítménye!

    Én kritikus szoktam lenni, de szerintem nem volt ez olyan rossz. Véleményem szerint sokkal veszélyesebben játszottunk, mint a honvéd, akik végig csak ívelgettek. Még lesz munkája bőven Rebrovnak, hoz pár játékost és jó lesz ez! Viszont sajnálom, hogy nem tudjuk kihozni Lanzafaméból azt, ami benne van. Ennél ő sokkal többet tud. Remélem, megtaláljuk a helyét, illetve Petriakot meg kell tartani mindenképp!!!

    Idegesítő volt a saját térfelünkön sok labda eladás. Mint ha Doll dirigálta volna a csapatot

    Kíváncsi leszek a statra. Középpályán sok labdavesztés fele szerintem Bőle "érdeme" volt

    Egy hibánk megmaradt. A kaput alig találjuk el. Ennyi kidolgozott helyzetből lehetne azért több gólt lőni.

    Rebrov csak egy bab. Nyilvanvalo hogy a hatterbol meg mindig Doll iranyit.
    Lovre maradt jobbhatved.
    Lanzafame maradt center.
    Cserniket meg mindig jatszatjuk.
    ...stb

    Jól látszik a két edző közötti különbség, miszerint ugyanabból az anyagból lehet más produktumot is kihozni.

    Igen. Jol latszott ma is hogy a honved beszoritott minket mi meg szaladgaltunk a labda utan.
    Ugyanez Dollal egy epehanyos 2000 hszes meccs lenne.

    Azért amit Gergő mutatott az utóbbi pár meccsen, az igazán megsüvegelendő.

    Jatekban van meg benne. Alazat csillagos 5-os.

    Megvettük a gólkirályt,de nem a helyén játszatjuk,szerintem ez luxus.

    azért elég hasznosan játszik. sok labdát szed össze, sokszor jól adja le, és védekezésben is elég erős. tény, gólveszély nem volt ma sem benne.

    Kb 15 percet lattunk abbol hogy mi akar ez lenni. Latszik mit akarunk Rebrovval de tovabbra sem tudom h megvan e ehhez a csapata. Nagyon varom a serultek visszatertet, ez a Leo kh kenyszermegoldas eletveszely. Ha Otogba Frimpi es Gorriaran visszater megduplazod8k a hatekonysagunk. Foleg mert lesz cserenk.

    Petrjak, Sigér, Dibusz (kivéve az indításait), Lovre jó volt. Leandro, Bőle játéka ma nem tetszett. Lanza elé kell valaki, ez látszik. Argentin srác itt van még???

    Lanzanak a tobbi csapat ellen is ilyen alazattal, szineszkedes nelkul kellene/illene fociznia, nem csak a volt kenyeradoja ellen. Ma vegre nem fordult fel a gyomrom a jatekatol.

    A győzelemnek örülök, de a játék nem igazán tetszik. A Doll-féle impotens tesze-toszi a múlté, ami jó, de cserébe azért ne adjuk fel a komplett középpályát. Nem szktunk hozzá, hogy beszorolunk...

    Ez az Ngog nagy fogàs a kispestnek.
    Kôkemény gyerek, úgy megy bele a pàrharcokba mint egy PL meccsen.

    Benne volt a làbàban az egyenlìtés, mikor Leot leküzdötte.
    Dibusz, Sigér ùgy pattantak le róla mint a papirfecnik

    Mi lett a fradistákkal akiket felállítottak az első félidőben? Átengedték őket? A biztonságiak ritka nagy férgeknek tűntek.

    Átmehettek, igen.

    Jogosan türelmet kértek Tőlünk,és ez rendben is van,de az az érzésem,hogy Rebrov megnehezití magának is,azzal,hogy nem hagyja együtt a pályán Lanzát és Danit.
    Ha ez így marad,Dani télen eligazol.
    Ma is 7 védekező tipusú játékos volt a pályán és 3 támadó,így nem kell csodálkozni ,hogy alig van helyzetünk.
    Ráadásul a védekezésünk se százas,hiába vannak ennyien.
    Előbb útobb Lanza is be fog durcizni szerintem...

    Sajnos Rebrov jatekahoz Bode nem passzol. Mar nem pozicios jatekot jatszunk. Lanza hasznos volt amugy, jol tartotta.l meg a labdat es jol osztogatott. Csakhat o egy dominalo csapathoz erkezett, most meg egy teret atado vedekezesbol gyors kontrakba atmeno csapatban kell jatszania.
    Viszont jo hir a selejt Kokito rajongoknak, hogy elmeleti szinten ez az o jateka, csakhat kurvara fejben fel kell gyorsulnia ehhez a jatekhoz.

    Bocs, de nem igaz, amit írsz. Lanzafame, Bőle, Varga, Petrjak személyében 4 totálisan támadójátékos kezdett, ráadásul nem is sokat tesznek hozzá a védekezéshez. Sigér és Szpiró - főleg előbbi - védekezett.

    Ez a Rebrov jatek. Magunkra huzunk mindenkit es kivedekezzuk, majd kontrazunk. Csak a masodik felidoben mar nem birtuk a kontrakat. Erre kell keszulni, nem a labdabirtoklasos Doll jatekra. Nkban is ezt fogjuk es tudjuk csak jatszani amugyis, ahogy a Mol. Szokjatok hozza a bekkelos kontrazos focihoz.

    Nem a bekkelős játékkal van gondom, hanem a sok ki nem kényszerített hibával, a félpályán eladott labdával.

    Nyertünk a második ellen idegenben, akik vért ittak és nagyon meg akartak verni. Tele vagyunk továbbra is sérültekkel, a harcosságunk és a fegyelmezettségünk nagyon sokat javult a korábbiakhoz képest. A 3 pont idegenben a Kispesttől sokat ér.

    Én elhiszem,hogy a legfontosabb a győzelem és a 3 pont,de ez még nem indok arra,hogy a 2. félidőben ne akarjuk megszerezni a labdát.Arról volt szó korábban,ha lasztit vesztünk,azt megpróbáljuk minél gyorsabban visszaszerezni.Na ez nem ment.A csapat ne görcsöljön,mert akkor láthatóan nem tudják megmutatni,hogy ők a legjobbak.Talán ahogy nőni fog az előnyünk a tabellán,ez a jelenség úgy fog eltünni.Hajrá Fradi!

    Nem azt mondom, hogy Böde volt a meccs embere, de abban a durván 20 percben több labdát tartott meg mint az olasz az egész meccsen. Bödének is megvannak a hiányosságai, de elől nagy szükség van rá vagy egy hozzá hasonló (labdákat megtartó) csatárra.
    Lanza nem 9-es, ezt tudomásul kellene venni ... és olyan helyet keresni neki a csapatban ahol valóban hatékonyabban tud futballozni.

    Csernik remelem fog kapni lehetoseget. Ma is volt egy szenzacios labdaja Petyanak.

    Kiemelném, hogy a meccsen Rebrov cseréi nagyon ültek.
    Mind a három változtatás kellett ahhoz, hogy lehozzuk kapott gól nélkül. Kíváncsi lennék arra, hogy a két másodedzőnek volt-e szerepe ebben.

    Nem volt semleges szektor, a honvédosok között ültünk .. aztán mikor a gólnál jópáran lelkendeztek a hazaiba, jött a szeku,de értelmes döntést hoztak: aki akart átmehetett a vendégbe !

    Voltunk ott még egy páran. Az volt a baj, hogy akiről kiszúrták, hogy Fradista, azt rögtön beköpték a közelben ülő kispestiek és már vezették is ki őket a biztonságiak a stadionból.

    Nem vitték át őket. Nem oda szólt a jegyük. Akik mellettünk ültek, azokat egyszerűen kivezették a stadionon kívülre.

    Én még lezártam volna több helyet a stadionban, nehogymár bejusson, aki akar. Egy új stadionban bazdmeg! Nem volt pénz plexire, vagy valami inteligensebb megoldásra.

    Lehet, hogy csak 1:0 lett, de én egy percig nem gondoltam a Kispest egyenlítésére. Ezt akartuk ma focizni és meg is csinálták. A Kispest egyébként Supkával egész szépen mozog.

    Maximálisan igazat adok, de meccs közben azért nagyon zavart az, hogy ennyire beszorultunk a második félidőben. Sigér eddig kellemes meglepetés. Azt hittem Haraszti vagy kis Bognár szindróma lesz, de eddig erősen rám cáfol.

    kép
    Az 55:42-nyi tiszta játékidejű meccsen a mieink enyhe labdabirtoklási fölényben voltak, többet is passzoltak, 521-ből 436 jót (84%), a kispestiek 82%-os pontossággal adogattak. Egy szögletünk volt, a 187 párharc 51%-át megnyertük, a kaput viszont tíz kísérletből csak egyszer találtuk el – viszont Ivan lövése mindent el is döntött.

    Az InStat-indexet tekintve Sztefan Szpirovszki (299) végzett az élen, őt Dibusz (276), Holender (275), Petrjak (267) és Lovrencsics (265) követte.

    Ahogy a mieink passzrajzán látható pozíciókból kitűnik, két ékünk a két szélső volt, Lanzafame Bőle mellett, Varga és Petrjak mögött játszott. Ezúttal Sigér sokkal előrébb játszott, mint a MOL ellen, ahol gyakorlatilag a belső védőkkel mozgott – persze Otigba becserélése után most is öt védős rendszerre álltunk át.
    Az 55:42-nyi tiszta játékidejű meccsen a mieink enyhe labdabirtoklási fölényben voltak, többet is passzoltak, 521-ből 436 jót (84%), a kispestiek 82%-os pontossággal adogattak. Egy szögletünk volt, a 187 párharc 51%-át megnyertük, a kaput viszont tíz kísérletből csak egyszer találtuk el – viszont Ivan lövése mindent el is döntött.

    Az InStat-indexet tekintve Sztefan Szpirovszki (299) végzett az élen, őt Dibusz (276), Holender (275), Petrjak (267) és Lovrencsics (265) követte.

    Ahogy a mieink passzrajzán látható pozíciókból kitűnik, két ékünk a két szélső volt, Lanzafame Bőle mellett, Varga és Petrjak mögött játszott. Ezúttal Sigér sokkal előrébb játszott, mint a MOL ellen, ahol gyakorlatilag a belső védőkkel mozgott – persze Otigba becserélése után most is öt védős rendszerre álltunk át.

    https://ulloi129.hu/2018/09/15/elo-a-honved-elleni-bajnokirol-12/
    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018131
    https://ulloi129.hu/2018/09/19/igy-teljesitettunk-a-honved-ellen-9/