magyarfutball.hu

Vasas FC - Ferencvárosi TC 0 : 2 19:30

   
   
Upload your own photos! »
videók
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 3 (1 szavazat)

játékvezető: 3 (1 szavazat)

hangulat: 3 (1 szavazat)

1...5
betting game
tippek
  1. 0 : 3 (1)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2017.12.10, 14:15
    Vasas Drukkerkocsma:
    Kuzdottunk Harcoltunk ! Voltak remek megoldasaink . Elvezheto merkozest nyomtunk . Elkerulheto golokkal alulmaradtunk . Amit , ma lattunk arra lehet a telen epitkezni ! Fel a fejjel smiley a Tavasz mar rolunk fog szolni ! Hajra VASAS !

    Ilyen nulla 2.félidőt kevés csapat tud produkálni.Húsz perc kellett míg a 16-osukig eljutottunk.Gyengusz volt nagyon.

    Nagy volt a különbség a két csapat között.

    Annyit játszottunk, amennyit engedtek.

    A hozzáállás dicséretes volt. Ha egész ősszel ilyen lett volna, nem fájna a fejünk.

    Ma tényleg a szerencse hiányzott. Küzdés volt, helyenként még tetszetős játék is. Az elmúlt hónapok után most egy kicsit lehetett bizakodni is. Ki fogunk jönni a gödörből, hiszek benne. Hajrá, Vasas!

    Ez most nem volt vállalhatatlan csak eredménytelen. A második félidőre elfogytunk.

    Azt gondolom, hogy egy döntetlent megérdemeltünk volna a helyzetek alapján...

    Mondjuk azt nem értem, hogyan volt annyi Fradista a lelátón, ha csak Vasas szurkolói kártyával lehetett bejönni... osztották ott az észt...

    Az első gólt ismét Burma kapitális hibája előzte meg.

    A másik kapunál viszont most is veszélyeztetett.

    Az már csak a következménye volt annak a bénázásnak, amit Szivacskival ketten követtek el a páncel jóska ellen a szöglet előtt. Nonszensz, hogy az nb 1 egyik legmagasabb csapatával zsinórban kapunk olyan gólokat, amiket tavaly mi fejeltünk. Miért nincs egy ember a csapatban aki normálisan, erőből fejre tudná rúgnina szabadokat, szögleteket?

    Ahogy nekem ma átjött, mindenki igyekezett odatenni magát. Láthattuk, hogy ez mennyire elég. Ha akárki többet ki tud hozni a 10-12 egészséges mezőnyjátékossal, a rendelkezésre álló pénzügyi lehetőségekkel, utánpótlás vagy fiókcsapat nélkül, annak minden tiszteletem és támogatásom.

    Én az nb 2-ben is Vasas szurkoló voltam és az is maradok, ha netán megint úgy hozza a sors.

    ...azért ha jól láttam, ez a feka Paintsil gyerek nem villogott, mint a Videoton ellen, úgy láttam, hogy levettük a pályáról, ami azért alapvetően Burmeister érdeme, tulajdonképpen egy helyzetük volt, amit a Lovrencsics gyengén oldott meg...

    Semmi különös ez a Fradi, pedig már annyi adófizetői pénz van bennük, de még így is senkik, minta az a csűrhe, akik azt kiabálták, amikor éppen nem az Újpestet szidták, hogy ők a Ferencváros, de valójában csak olyan birkák, akik zabálják a jó öreg római cirkuszt és kenyeret mondást, hiszen valójában a Fradi elnök az orránál fogva vezeti szerencsétlen barmokat...

    A mai meccsen legalább voltak labdaszerzéseink, egy-két szép akciónk, lövéssel befejezett támadásaink.

    De.

    A meccs úgy nézett ki, hogy nekünk jött a Fradi, azonnal gól, majd onnantól nagyjából semmit sem csináltak.

    Nem támadtak, nem építettek akciókat, hátul adogattak, azt is úgy, hogy számtalanszor kirúgták a labdát a vonalon, miközben nem zavarta őket senki.

    Ezt látva csapatunk kicsit megnyugodott, előre is merészkedett párszor, nyilván kicsit fellélegeztek, hogy a Fradinak nem célja ma lőni egy hatost.

    Ugyanakkor nálunk továbbra is az érezhető, hogy alig van önbizalom, mintha minden lövés előtt az járna a fejekben, hogy úgysem fog sikerülni.

    A második félidő még rosszabb volt mint az első, néha azt érezhette a néző, hogy mindkét csapatnak jó ez az eredmény.

    Aztán úgy pár perccel a vége előtt rájöttünk, hogy mi veszteni való van, menjünk nekik, azt majdcsak lesz valami

    Az lett, hogy kinyíltunk teljesen, lekontráztak, s kettő lett a vége.

    Valóban jobbnak tűnt a mutatott játék az előző meccsekhez képest, de ebben az is benne van, hogy az ellenfél tényleg alig csinált valamit, ha ennél is kevesebbet tettek volna, akkor már lefeküdtek volna a fűbe aludni.

    Talán akkor tudtunk volna egyenlíteni is.

    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018138
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2017.12.10, 10:41 (szerk.: 2017.12.10, 10:57)
    Örülök a győzelemnek és annak hogy a tabella élén telelhetünk.
    A hullámvasút szerű teljesítmény viszont megvisel, reménykedem hogy tavasszal állandóbb jó játékkal megszerezzük a 30. bajnoki címünket.
    Azt nem értem Priskint miért küldte be Doll, mert láthatóan fogalma sem volt hogy hol van és mi lenne a dolga.
    A másik amit nem értek az az hogy amikor gólt szerzünk akkor a tábor a Hajrá Fradi! helyett miért erőlteti ezt a mi vagyunk a Ferencváros dumát. Lehet csak nekem fura amikor a csapat helyett magukat éltetik. Persze én csak egy mezei Fradi szurkoló vagyok.

    Hozzá tenném, hogy sokat kritizáltam mostanában Dollt, nem is szívom vissza, mert a játék pocsék volt ősszel is, de ez a 4-3-3 nagyon jó ötlet, és ez Európában is jó lehet. Csak maradjon egyben a keret... (és még Gera is visszatér!)

    Azért Nandó valamit nagyon tud. Ebedlisen indítani. Tévé ellen belsővel Józsikát, ma jobb külsővel Vargát. A gólnál is szépen lepörizte.
    Szép volt!

    Priskin beállt kb 10 percre és az esélytelenek nyugalmával bukta az összes párharcot.Ennyit erről a tohonya hülyéről.Miért kell mindig egy ilyen béna faszt nézni minden évben,tavaly Hüsing,most meg a csodacsatár.Remélem télen eleszi innen a fene...

    Bele sem ment a párharcokba. Ellenben Lovrencsics mindig küzdött. Ez a különbség. Pedig Priska sokkal jobb lehetne

    Amikor a szar lilák 20 percig csak "trágyaléznek" mindenki szidja őket, hogy ez a szurkolás?! Pedig akkor ők legalább a csapatukat éltetik a maguk primitív módján... de amit ma - a meccsre kiéhezett - tábor művelt az minden kritikán aluli... Büszkék lehettek magatokra! JA nem!

    Lassan megint ott tartunk, hogy valaki köhög egyet, aztán megbüntetnek mindenkit. Nevetséges amit az MLSZ művel, meg ez a rohadt idegesítő szpíker is, hogy 3 percenként beugat, mert amúgy a rendező klubot basszák meg, hogy nem szólt elégszer. Hát melyik bajnokságban van még ilyen faszság??? Komolyan szégyen az egész MLSZ.

    bela, hideg volt szar meccs volt, ez legalabb szolt. magunkat szorakoztattuk. itt lettel volna nem irsz faszsagot, na hy

    Gratulálok a fiúknak, egy lyukas garast nem tettem volna rá a szezon elején, hogy mi leszünk az őszi bajnokok... A játékunk sokszor csapnivaló, de az eredmények szerencsére jönnek mostanság, ilyen szempontból jó döntés volt Doll marasztalása.
    A bajom csak az, hogy míg a vidi ellen Gorri 10/9x megindult egymaga is a védőkre lendületből, ma 10/9x visszafele fordult, nem hajtottunk és nem koncentráltunk még fele annyira sem, pedig ha ezt megtesszük, akkor ennél sokkal-sokkal simább győzelem lett volna. Ha egyszer tudunk magyar szinten kimagaslóan játszani, abból minél többet kellene átmentenünk az ilyen óvodás ellenfelek ellen is. Csak akkor leszünk közelebb és közelebb a nemzetközi szinthez, mert azért lássuk be, ez édeskevés oda. Egy jó iparos csapat vagyunk 2-3 jó támadóval.
    Télen Priskin, Koch, Sternberg mehet, 1-2 Gorrihoz hasonló hajtós vkp jöjjön, egy apróbb fürge csatár előre, meg egy balhátvéd sem ártana.
    Remélem tavasszal nem alszunk majd be, és végig vezetve nyerjük meg a bajnokságot!
    A csapatnak pedig sok olyan ünneplést kívánok még, mint amilyen most a Táborral volt, mert azért érződik az a 3,5 év viszály, a pályán és a lelátón is... Minden téren kell fejlődnünk!
    Hajrá Fradi!

    Gorriarán hová indult volna itt meg? Végig be volt állva a Vasas, nehezebb volt ellenük, mint a Vidi ellen. Abszolút a labdavadászatra rendezkedtek be. Ha nincs terület, sok a fault, gyakran elfogy a tudomány. Sajnos nem vagyunk annyira jók, hogy megszórjunk egy hátrányban is bunkerező csapatot. Még a Dunaharaszti sem volt egyszerű nekünk ősszel...

    Volt ott ma is bőven terület, nem a Mourinho busza volt leparkolva, hanem egy rozsdás szar védelem. A párharcokba fele annyira mentünk bele akarattal és lendülettel, mint egy hete. Gorriarán csak egy kiragadott példa, ma vele és Józsikával vagyok megelégedve, a többiek szépen elbalfaszkodtak a pályán.

    Valóban több volt a megszokottnál,de ennek valszeg volt több oka volt (a hangos bemondó, meg az újpestiek újabb megfutamodása), de egyesek úgy állítják be, mintha csak ez lett volna

    A Vidi már az első félidőben kijött ennyire, mint most a végén a Vasas, ez volt a nagy különbség. Nagyon nehéz meccs volt ez.

    őszi elsőség ide vagy oda ez a meccs szégyen volt.A 40 éves Ferencziék szorítottak be b+

    Szoritottak a faszt. Csaltuk a focit, de kontroll alatt volt. Vasas a masodik felidoben gyenge volt nagyon

    Mondtam én, hogy nyerünk. Mondjuk ilyen átlagos meccsen is rég voltam már, de belefér.
    A szurkolás szót sem érdemel, a játékot magát csak rendkívül mérsékelten szórakoztatónak találtam (főleg a kapu mögül), de Balázs fejese gyönyörű volt, és Nando gólja is egész pofásra sikeredett.

    Ez az ötlettelen játék is elég volt a húgyfolt vasas ellen. Ez oenning és csapata kritikája. Vaskó meg az a kimondhatatlan nevű bunkómester vagy mi a szar. jó nagy tahó védők mellesleg

    Most a hazaiban öltöztünk vagy egy harmadik helységben? Igénytelen volt vagy mi baj?

    Volt 40 vasas szurkolo, makd a felido kozepen jott 15-20 lila. A masodik felidoben en mar csak a lilakat lattam smiley

    viszont ebbol megint egy jo vaskos buntetes lesz, a masodik felido erosre sikerult smiley)

    A meccs egyébként nem volt szemet gyönyörködtető, de a lényeg a 3 pont és hogy vezetjük a tabellát. 3 hónapig biztosan. A lelátón kb. végig a lilákat szidtuk, kedden jön is fél milliós csekk érte majd. Volt egy kis kakaskodás a második félidőben, de abba is maradt hamar.

    A beléptetés borzasztó. Erre a security is azt mondta, hogy vicc. Akkor kérdés, hogy ki találja ki és ki adja ki "parancsba" ezeket nekik ?! Költői...

    Hát az biztos, hogy egy ilyen meccs nem pörgeti fel a szurkolókat. Ennek ellenére szánalmas volt amit a közönség előadott.

    Fradi induló 20 ember, újpesti soha 500 ember.

    1 Fradi induló, 30 újpesti cigány.

    Egy spíkerrel kakaskodik a Fradi tábor. Vicc b+!

    A játékosokon meg az látszott, hogy a minimumot hozzák ki magukból, nehogy 1 spinttel több legyen, mint a minimum.

    A végén ünnepeljük öket, de még ahhoz is lusták, hogy 2 percnél többet beleadjanak az "ünnepbe".
    Ennyire rossz szájízzel még nem voltunk öszi bajnokok.

    Egyedül a kisnéger, meg Varga az akiben ég a tűz.

    Azt meg végképp nem értem, hogy Priskin hogy a xycsába lőtt akkor gólt a norvégoknak. Az a faszi fogalmatlan a futballhoz, vagy csak nem akar játszani, hajtani és teljesen leszarja.

    Összefoglalva rohadtul sok a kérdőjel bennem.

    Ha kint voltál, akkor láthattad mi történt. Spontan "polgárpukkasztás" történt, semmi más. Abban a pillanatban viccesnek tűnt, ráadásl a dózsás keményfiúk is hazaszállingóztak a végére, mert zavarta őket az előadás.

    Erdekes egy dolog ez egyebkent, felesegemmel dumalta errol meccs utan smiley "Civilben" soha semmi kirekesztot nem mondanek, es el is itelem ha valaki igy tesz. multinal dolgozom ott meg aztan tenyleg olyan pol korrekt kornyezet van, higy tizenotszor meggondolom, hogy fogalmazzak ha pl egy indiai kollegarol van szo.

    Ennek ellenere kifejezetten jol szorakoztam amikor tizenotodszirre is telitorokbol orditottuk az ujpesti ciganyt smiley a folyamatosan kozbeszolo szpiker, adam arca amikor azonnal

    ujraindult sokadszorra priceless volt.

    nem mondom egyebkent, hogy nem egy primitiv modja a sajat szorakoztatasunknak, dehat a meccs sem volt jobb... smiley

    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018131
    https://ulloi129.hu/2017/12/09/elo-a-vasas-elleni-bajnokirol-8/