magyarfutball.hu

Újpest FC - Ferencvárosi TC 2 : 2 18:00

   
   
Upload your own photos! »
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 4 (3 szavazat)

játékvezető: 3.33 (3 szavazat)

hangulat: 4 (3 szavazat)

1...5
betting game
tippek
  1. 2 : 1 (2)
  2. 0 : 2 (1)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: heimo
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2017.07.24, 19:15
    Újpest drukkerkocsma:
    Szokásos Mohl, mindkét gólban benne volt. A kamu címerrel egy szinten van.

    Simon nulla volt, Tischler még nagyobb nulla! Zsótér legalább hajtott, de pluszt ő se tudott hozzátenni a csapat játékához. Ha nem cserélünk egyet se akkor megnyerjük a meccset smiley

    Nwobodo játéka szégyen, nem is tudom hogy kerülhetett hozzánk.

    Kevés gyengébb légiósunk volt nála. Zsótér ezerszer többet ért volna.

    Mohl szereplése is vicc. Szűcs múlt héten jó volt. Sebességben jobban fel tudta volna venni a versenyt a fradista csokival mint Balázs.

    A faszért kellett akkor felrobbantani a stadiont, amikor pont lendületben volt a csapat?!?

    Miután a bíró újra engedte a meccset, vette át szépen a kezdeményezést a fradi, aminek egy utolsó percben talált (érett!) gól lett az eredménye.

    Amúgy izgalmas, fordulatos meccs volt. Szerintem összességében mindkét csapat megérdemelte az 1-1 pontot, de ezt simán meg is lehetett volna nyerni.

    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018155
     
  3. avatar: magyarfutball.hu
    2017.07.24, 19:05 (szerk.: 2017.07.24, 19:31)
    Sok mindent elmond a mai meccsről,hogy a dózsa legjobbja a kapus volt.

    Priskin szar teljesítménye szerintem abból jön, hogy ő elhitte hogy a kezdőben van a helye, bárhogy is játszik. Böde és még Lovrencsics mögött van. Lovrencsics legalább küzd...

    Amit Nando az egyenlítő előtt tett,azelőtt le a kalappal...és a kis Lovre passza is zseniális volt.Végre meglátott valamit és oda is rúgta.Kulcspassz volt...

    Meg kéne próbálni helyén kezelni a dolgot. Bence esetében jár a türelem, de a tényeknek ne fordítsunk hátat. Rengeteget dolgozik, jól is rombol, de néha nagyon túlpörög. A 2. gólja előtti szerelési kísérlete járási bajnokságban is visszatetsző.

    a sok-sok személyes és csapat/taktikai hiba mellett (ezeket asszem közel 100%-ban megírtátok), volt pozitívum is:
    - nem adtuk meg az örömöt a büdös bunkóknak, nekik szerintem jobban fáj a döntetlen, mint nekünk mert ők már (megint) (újra) (sokadjára) azt hitték, meg van a győzelem;
    - Böde megmutatta, korai még őt elkergetni Pinyő csapatába - nem volt rossz a rövid idő alatt, amíg benn volt; másrészt a vége felé a tülekedésben amikor csak közelített és a kezével szépen elküldte a kiskakas lilát a helyére, egyből visszafogta magát. A pályán tekintélye van (bár olyankor meg a többiek helyett őt próbálják aprítani);
    - még ha nem is 90 percig, de küzdöttek-csúsztak-másztak a játékosok, megcsillant valami Simi örök érvényű mondatából - lehet rosszul játszani de lélektelenül soha

    2 meccsen eddig háromszor jöttünk vissza hátrányból, ez mindenképpen dícsérendő. Tegnap volt foci is. Szerintem rendben leszünk. 2 pontra vagyunk a viditől, Pinyőék mögöttünk vannak, a Honvéd meg szét fog esni, csak idő kérdése, még egyelőre viszi őket a lendület, de ez még Rossi csapata.

    Volt dinamika a támadásainkban. Azzal sajnos nem tud mit kezdeni ő sem, ha becsúszik egy-egy komolyabb egyéni hiba. Most először fordult elő, hogy lekapta Gerát a pályáról, jogosan.

    1.) Gera az arcán sérült.
    2.) Gera végiggürizett egy sereg nehéz meccset, pihenés nélkül, volt amikor nem is a posztján.
    3.) Semmi bajt nem látok abban, hogy ekkora terhelés után 38 évesen meccs közben lehozzák.

    Otigbának már most van tekintélye. Olyan mint a régi Dragó vagy Mátyus. Amikor ő is Dani megérkezett hirtelen rend lett. Azt nem értem az a kis végbél maradék tömlőfejű Zsótér mi a f.szt akart emberkedni.....

    Nagyon hülye az a szegény fiú.
    Amikor 70 méterről akarta beívelni akkor konkrétan hahotáztam. Az idióta szpíker meg még emeli is a hangját. Rémes.

    Nekem a meccsen lévő szpíker idegesített, aki ugye a válogatott meccseken is ugyanebben a szerepkörben van, hogy rákezdett a ki nem ugrálra... Szasza ennél kevesebbért kapott büntetést...

    Nando nagyon jó kis játékos! Nekem Pedro játéka is tetszik csak néha sokat totojázik a kapu előtt.

    A fociban még kicsit higgadnia kellene, de jó kis erőszakos hajtós játékos, rengeteg önbizalommal.
    Ráadásul minél többet látom annál jobban hasonlít Messiére a fizimiskája.

    Tegnapi meccs viszonylag élvezhető, jó derbit hozott.
    Aszittem Moniz visszatért.
    Fos védelem, attraktív támadójáték, megmentett meccs.

    A középpályás védekezés abszolút hiánya rányomta a bélyegét a játékra.
    Mondjuk igazságos vagyok, és hozzá kell tenni, hogy az első félidőben többnyire jól működött a letámadásunk.

    Nyerni kellett volna. Annyiból nevezhető igazságosnak, hogy ha már felkínáltuk nekik önzetlenül, akkor a lilák kétszer megszerezték a vezetést. Majdnem saját magunkat vertük meg.

    Szerintem ez egy nagyon gyenge dózsa volt. Amennyiben nem lett volna ennyi sérült és beteg a védelmünkben, és a gólba tartó labdát kézzel kivédő hátvéd csapatát tizenegyessel büntette volna Iványi, akkor sima kétgólos győzelmet ünnepelhetnénk most is, mint tavasszal.

    Egyébként ez a dózsa nem lesz olyan szar.
    A kapusuk nagyon jó, szélen Simon,Zsótér, középen Diarra azért magyar szinten jó, és talán Novothny is.

    Amugy az osszefoglaoban is jol latszik, hogy Ivanyi kb ot meterre volt az esettol. Mi a faszert nem fujta be?
    Azt nehez lenne megmagyarazni, hogy le volt szoritva...

    Volt Varga labdaeltoros lovese a kapu torkaban, szinten Varga kapus mellett csellel eltolni probalos lovese, Pedro fenti kepen lathato bikazasa es Amadou kapufaja, amiknel a gondviseles mentette meg oket a goltol. Plusz meg Koch fejese es Bode 90. perces lovese, de ezek nem voltak akkora helyzetek, mint az elobb felsoroltak. A masik oldalon egy hasonlo volt, amikor atpattant egy beadas a fejek felett es a lila majom rabikazta es Dibusz vedett. Ezeknel nuansznyin mulott a gol. Ha icipicit szerencsenk van, tobb gollal gyozunk es ez nem Doll hibaja, hogy nem igy tortent, hiaba gyalazzak itt Dollt tobben, a derby miatt nincs miert.
    Szerintem jok voltunk elolre, sok helyzetunk volt, ennyibol nyerni kellett volna. hogy ezen tudunk e javitani? Nem tudom. A vedekezes biztos fog javulni, ha Otigba kezdeni tud es Batik sem lesz mindig ilyen balfasz, remelem ez csak kisiklas volt a reszerol, tobbet latok benne a tegnapi meccsnel.

    Hát Batik tényleg tegnap nem volt végig top-on, csodálkoztam is. Volt, hogy egy méteres előnyről befutott elé a maki (első félidőben) ahelyett, hogy kirúgta volna a stadionból a bogyót, s a másodikban is volt, hogy pár méteren megverték. Remélem, ez a dán meccs utóhatása volt csak, és ennél gyorsabb lesz majd fejben meg lábban is (ezektől függetlenül és Batik fan voltam és továbbra is vagyok).
    Otigba is jeeeeeeeeeeee (azaz jaaaaaa).
    De együtt a védelem olyan dolgokat produkált néha, hogy égnek állt a hajam. De ha lőnénk meccsenként 2-3-4-5 gólt, leszarnám a bekapott 2-2 gólt per meccs.

    amiben folyamatosan hibázott, az Novothny tisztátalan játéka. Volt olyan, hogy elfutott előtte keresztben Gera, Novothny megrúgja alaposan a bokáját, erre ő kap szabadotsmiley

    Egy-két sárga is benne maradt. Zsótér például a dulakodásnál kaphatott volna, Litauszki sárga a szabálytalanságra + sárga a dulakodásra nálam legalábbis. Még ő heccelte a kis urut, mikor a nyakánál fogva rántja le... Érthetetlen. Ettől függetlenül Iványi felfogása tetszett, végre nem az Ondó-Szabó-féle mindenre fütyülök stílus uralkodott a pályán.

    Litauszki kiállítása ott és akkor talán túlzás, de Zsótér veszett kutyaszerű viselkedése nálam simán lap lenne.

    Amúgy a játékvezető hibázott nem is kicsit... A huhogásnál szabály szerint félbe kellett volna szakítania a meccset elsőre... Ha ez tovább folytatódik, akkor lefújni a mérkőzést.

    Én csak a hosszabbítást nem értettem. Nem volt 3 perc. Közben állt a játék kétszer is.

    A füst miatt állt a játék 2 percet, volt egy 1 perces ivószünet. Gólonként és cserénként fél perc. Nekem ez kb 6-7 perces hosszabbításra jön ki... Lehet, látta a spori, hogy a makik a fülükön veszik a levegőt? Vagy ő fáradt el?

    Batikban az a tragikus, hogy két év kihagyás után ugyanebbe a csapatba befért. A logikus az lett volna, ha már nem fér be, mert addig összeállt volna nélküle és helyette egy betonvédelem. Ehhez képest füttyögve rehabilitálódhatott 2 éven át, mert várták, üres volt a helye. És ez a durva, mondom ezt Batik tisztelőjeként.

    Ha csak a meccset nézem, nem volt ez olyan rossz, mint vártam. A Felcsút elleni meccshez képest volt előrelépés, lehet, hogy csak a sovány derbyhangulat hatott pozitívan a játékosokra, nem tudom, de helyenként mutattunk valamit. Viszont a védelem az félelmetes tud lenni, de nem is csoda, összeszokatlanok, meccshiány, stb.

    A lilák azt írták ki egy drapin a szkennelt tábornak, hogy a sajátjaitok vernének el titeket. smiley

    Ráadásul tíz perc alatt a lelátó mögött fújták a címeres kezdő feliratunk hátoldalára. Szerintem ez igazi lelátói megmozdulást idézett, mint a daliás időkben smiley

    A tegnapiakat nem könyvelem el kudarcként, nincs összeszokott középpályánk és csatársorunk, vannak egyéniségeink. A védelemről beszélni sem érdemes. Jók Otigba, Gorriarán, Varga, meg a portugál gyerek, ezeket össze kell dolgozni és elvileg jövőre megint lehetne valami, ha nem adnánk el ezeket szarért-hugyért 2018-ban.

    A Muntarival azonnal kezdeni kell valamit, először logikát fejlesztő játékokat játszatnék vele, csak utána mehetne nálam focizni. Batikot még nem játszatnám, bedobni őt 1 év kiesés után egy lilák elleni kezdőbe igazi edzői csúcsteljesítmény.

    Priskinnek kellene egy kis kezdősebesség.

    Ezeket egy jó edző észreveszi és külön foglakozik velük.

    Thomas gyakorlatilag nem tudom, mire jó

    Doll annyit nem bír megmagyarázni a védőinknek, hogy ha van 2 védő, akik kísérik a dózsa csatárt, akkor az szereli az ellent a kettő közül, amelyik jobb helyzetben van és kevésbé kockázatosabb a szerelés...

    volt ilyen vagy 4 szitu

    kép
    Az exfradista Nagy betalált, amire az exújpesti Varga válaszolt a vécéülőke és a szkenner rangadóján. Bravó!

    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018131
    http://ulloi129.hu/2017/07/24/novothny-szeretet-es-gyulolet-talalkozott-a-palyan/