magyarfutball.hu

MAFC - Fővárosi TC 6 : 3

   
   
Upload your own photos! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: seamandarin
    2021.09.21, 17:44
    Műegyetemi Football-Club győz 6:3 a Fővárosi Torna-Club ellen.

    Meglepetésszerü jó eredmény a Föv. T. C. részéről, mely a műegyetemiek teljes csapatának 3 goalt tudott beadni. A mérkőzés vasárnap dél­után a Lehel-utczai pályán folyt le s miután
    M. F. C. durva játékba fog, ellenfele is hasonló­val felel, úgy hogy Schwarz ( Postások) verseny­bíró egy csomó játékost volt kénytelen kiállítani. Az első félidőben természetesen Feyt állították ki. Half time : 3 : 1 a M. F. C. javára. A második félidőben a műegyetemiek három goalja ellenében, Fővárosi T. C. két goalt rng, sőt kicsibe múlt, hogy a piros-feketék a mérkőzést el nem vesztet­ték. A második half timeban a F. T. C.-ból Schön­feld, Szeiff és Takács, a M. F. C. részéről Halász, Lichtmann és Relle lett kiállítva.

    Az újság 1904 április 26.
     
  2. avatar: seamandarin
    2021.09.21, 17:21
    A Műegyetemi Football-Club 6:3 győz a Főv. Torna-Club ellen. Vasárnap délután a Lehel-utczai pályán mérkőzött ez a két csapat az elsőosztályu bajnokságért. Az eredmény a Főv. T. C.rohamos javulásáról tesz tanúbizonyságot, amennyi­ben a Műegyetemieknek három goalt be tudtak adni. Első félidő 3:1 a M. F. C. javára. Sainálattal láttuk, hogy a játékban hiába kerestük a játékot mint olyant, hanem ehelyett talál sok durvaságot bőven. Ladbarugó-Szövetség! Hol késel az éji homályban ? Végre is nem lehet eltűrni, hogy a játék őrve alatt merénylet követtessék el egyes játékosok testi épsége ellen. Biró: Sehwarcz (Postás), aki kénytelen volt három—három játékost kiállítani mindegyik csapatból durva játékuk miatt.

    Magyarország 1904 április 27.
     
  3. avatar: seamandarin
    2021.09.21, 17:15
    A Lehel-utczai pályán a M. F. C könnyű j győzelmet aratott a Fővárosi T C.-on. A I M. F. C. csapatának nehány játékosa a vasúti ; sztrájk folytán vidéken rekedt s a gyönge j összeállítás daczara is fölényes játékot pro- j dukált Fővárosi ellen. Ez utóbbinak csatár- ! sora figyelemre méltó összjátékot mutatott, j védelme azonban nagyon is gyönge. A M. F. C. 6 : 3 arányban verte ellenfelét.

    Sport-ilág 1904 május 1.
     
  4. avatar: seamandarin
    2021.09.21, 17:05
    A Lehel-utcai pályán tegnap délután volt a Műegyetemi Futball-Klub és a Fővárosi Torna-Klub bajnoki mérkőzése. Végső eredmény hat gól három ellen a Műegyetemi Futball-Klub javára.


    Budapesti Hírlap 1904 április 27. !!!














    4