magyarfutball.hu

33 FC - Fővárosi TC 3 : 1

   
   
Upload your own photos! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: seamandarin
    2021.09.12, 12:17 (szerk.: 2021.09.13, 15:57)
    „33“ F. C. - Fővárosi T. C.

    Az általános bevezetésnek e matchről szóló passzussához nem lehet sokat hozzátennünk. Legfeljebb annyit, hogy az első félidőben, — de a második félidő elején is — a Fővárosiak határozott fölényben voltak. Az első goalt is ők érik el,a match második félidőjének 20. perczében Roóz révén. De kifáradva a sok támadástól, véde­lemre szorítkoznak; hasztalanul védekeznek ugyan, mert Koch, Haraszti és Weisz goallövéseit nem tudják meg­akadályozni.

    Bíró Schubert Ernő (M. U. E ) volt.

    Sport-Világ, 1904. március 20.
     
  2. avatar: seamandarin
    2021.08.31, 20:03 (szerk.: 2021.09.13, 15:58)
    33 Football-Club győz 3:1 a Fővárosi T. C. ellen.

    A Lehel-utczai pályán mérkőzött a fenti két csapat; a Fővárosiak meglepő jó formát mutattak és nem sok idő telik bele, hogy mint komoly ellen­féllel számolni kell a folyton javuló F. T. C.- val. Csatársoruk ugyan majdnem teljes hiányában van a lövöképességneb, de a védelem derék, önfel­áldozó munkát végez. Az első félidőben határozottan a Fővárosiak vannak fölényben s majd mindvégig védelemre kényszerítik a 33-asokat, a kiknek hátvédsorá­ban ezúttal uj játékos szerepelt Steiner helyén.

    Half time 0 : 0.

    A második félidő első husz perczében is a Fővárosi T. C. dominál, a mely körülbelül 20 percz után Roóz révén a vezető goalt éri el. A következő perczben a F. T. C. szabadrúgást véd, a mely Gillemot rúgása révén Koch N. fejpasszával a 33-asok kiegyenlítő goalját eredmé­nyezi. A Fővárosiak a hátralevő időben teljesen kifáradva, kizárólag a védelemre szorulnak és a 33-asok Haraszthy és Weisz utján elért győztes két goalját nem akadályozhatják meg. A biró Nemetz-et (F. T. C.) a második félidőben ki­állította.
    A 33 F. C. csapatában Kiss Gyula remek játékot produkált, mig a fővárosiaknak a föerőssége Szentey hátvéd, a ki kitűnő játékos.

    Versenybíró Schubert Ernő (M. U. E.) volt.

    Az Újság, 1909. március 14.