magyarfutball.hu

33 FC - Terézvárosi TC 0 : 2

   
   
Upload your own photos! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: seamandarin
    2022.02.07, 18:39 (szerk.: 2022.02.08, 10:05)
    TTC — „33“ FC 2:0 (1:0)

    Hungaria-uti pálya.
    Biró: Szüsz Hugó

    Megérdemelt győzelmet aratott a szépen és lelkesen játszó TTC ideges és kapkodó ellenfele fölött. A TTC volt mindvégig a jobbik csapat és ugy a támadások előkészítésében, mint azok kivitelében ügyesebbnek bizonyult. A „33“ mentségére ugyan meg kell említeni, hogy a mérkőzés legnagyobb részét tiz emberrel, majd egy részét kilenc emberrel játszotta végig, de viszont ezt a handikepet egyes játékosainak fegyelmezetlensége okozta, a kik rá­szolgáltak a bírói ítéletre.

    A győztes csapatban különösen a védelem és a támadás szolgálta az elismerésre, mig a fedezetsor gyengébben szerepelt. A védelemben Hegyi első­rangú játékos, de partnere, is megfelelő. A csatársor különösen agilis és lelkes játékának köszönheti sikerét, a mellyel sok veszélyes helyzetet tudott teremteni ellenfele kapuja előtt. Egyénileg Mali érdemel említést.

    A „33“-ban csak a védelem munkájáról lehet elismeréssel szólani, különösen Zsáknak volt al­kalma tudásának bemutatására. A fedezetsornak rossz napja volt; idő előtt összeroppant. A csatár­sor Boros II. kiállítása után akcióképtelenné vált, addig azonban legalább olyan jó volt, mint ellen­fele. A mérkőzés mindkét félidejében inkább a TTC volt frontban. A gólokat Mali és Pach rugták; előbbi gyönyörű fejesből.

    Sporthirlap, 1919. március 3.