magyarfutball.hu

33 FC - Terézvárosi TC 0 : 0 12:00

   
   
Upload your own photos! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: seamandarin
    2022.02.17, 21:36 (szerk.: 2022.02.18, 10:07)
    33 FC — TTC 0:0

    Üllöi-uti pálya
    Biró: Nyul Dezső

    A két csapatnak mai játéka alapján egy-egy értékes pont jutott A 33-asok játéka volt az egy­ségesebb, mert egymást megértő játékot produkál­ták, mig a TTC játékosai egymás között nem a-leghizelgőbb megjegyzéseket tették egy-egy játékos hibája miatt. Az első félidő elején a 33 van fölényben, közben egv kapuralövést érnek el, majd mezőnyjáték folyik, közben a TTC Maly révén vezet veszélyes támadásokat, amelyek egyikét Zsák bravurral menti. A félidő vegén a TTC van fölényben.

    A második félidőben a két csapat csatársoraerőtlen lövésekkel tesznek kísérletet eredmény el­érésére; mindkét csapatnak voltak gólhelyzetei, de a csatárok nem voltak helyükön. A mérkőzés végefelé Fried megrugja a 33-asok egyik csatárát, mire Boros I. megsérti Friedet, a biró — igen helyesen — mindkettőt kiállítja. A mérkőzés végén középjáték folyik.

    A 33-asok még mindig gyenge csatársorra! kí­sérleteztek. Egyénileg Vanicsek II. volt jó, mig társai csak a mezőnyben boldogultak, a kapu előtt tehetetlenek. A fedezetsorban ezuttal Bakonyi volt a legjobb, Zloch és Boross I. szorgalmukon kívül nem mutattak semmit. A két hátvéd, Kuttik és Oláh, dérekasan dolgozott, Zsáknak kevés dolga volt, egy-két labdát bravurosan mentett.

    A TTC csapatában igen nagy hiba a civakodás. Amig le nem szoknak erről, addig az egyébként jó erőkből álló csapat nehezen fog elkerülni a ve­szélyes zónáról. A védelem jó, nagy hibája Fried-nek, hogy néha megfeledkezik magáról; ennek tulajdonítható mai kiállítása. A fedezetsor szorgal­mas játékosokból áll. Csillag centerhalf volt a leg­jobb. A csatársor egyéni akciókkal kísérletezik. Procenkó hiányát megérezte a TTC, mert Bornstein gyengén helyettesítette. A két szélső - Neumann, de különösen Maly — elsőrangu volt.

    Sporthirlap, 1919. december 22.