magyarfutball.hu

33 FC - MUE 3 : 2 10:00

   
   
Upload your own photos! »
mérkőzés értékelése
I. osztály 1905, 3. forduló

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: seamandarin
    2021.09.23, 20:01
    33. F. C. — M. U. E. 3:2.


    A 33 F. C. játszik szél ellen, de azonnal offenzivába jut s Székány ügyes labdaleadását Kiss goallá értékesíti. Majd változatosan mindkét kapu előtt folyik a játék s M. U. E.-nak 25 percz után sikerül kiegyenlítenie. A játék további folyamán a 33-asok vannak fölényben s ennek eredménye a Kiss Gyula által rúgott második goal (35 perez). Halftime 2; 1 a 33 F. C. javára.
    Szünet után a 33-asok ismét erősen támadnak, de a csatársornak a goallövésekkel nincsen szerencséje. M.U. E. következő offenzivája folyamán szigorított szabadrúgás­hoz jut, mely a sárga-fekete-fehérek kiegyenlítő goalját eredményezi Újra a fekete-fehérek kerülnek fölénybe, s a 40-ik perczben szép összjáték után Székány révén a győztes goalt érik el. Fehéri Ákos (B. T. C.) jó biró volt.

    Sport-Világ 1905 április 30.
     
  2. avatar: seamandarin
    2021.09.23, 19:52
    33. Football-Club győz 3:2 a Magyar Uszó- Egyesület ellen.

    A két csapat vasárnap délelőtt 10 órakor tar­totta bajnoki mérkőzését a lágymányosi pályán, kis közönség előtt. A M. U. E. javarészt tartalékokkal játszva, elég jól megállta helyét. Holics, a kitűnő kapuvéd, középcsatárt játszott, de nem vált be, mig Kazár a goalban nagyon ügyesnek bizonyult. A 33 Football-Club csapatában Kiss Gyula a közép­csatár helyén nagyszerűen bevált és szépen játszott Koch Nándor és Biró Zoltán.
    A 33 F. C. játszik szél ellen, de azonnal offenzivába jut s Székány ügyes labdaleadását Kiss goallá értékesíti (15 percz). Majd változatosan mindkét kapu előtt folyik a játék s M. U. E.-nak 25 percz után sikerül kiegyenlítenie. A játék további folyamán a 33-asok vannak fölényben s ennek eredménye a Kiss Gyula által rúgott második goal (35 percz). Half time 2:1 a 33 F. C. javára.
    Szünet után a 33-asok ismét erősen támadnak, de_ a csatársornak a goallövésekkel nincsen szeren­cséje. M. U. E. következő offenzivája folyamán szi­gorított szabadrúgáshoz jut, mely a sárga-fekete-fehérek kiegyenlítő goalját eredményezi (15 percz). Újra a fekete-fehérek kerülnek fölénybe, s a 40-ik perczben szép összjáték után Székány révén a győztes goalt érik el. Fehéri Ákos (B. C. C.) nagyon dicséretesen bíráskodott.

    Az Újság 1905 április 25.