magyarfutball.hu

33 FC - Budapesti AK 3 : 7

   
   
Upload your own photos! »
mérkőzés értékelése
I. osztály 1906/1907, 12. forduló
ground : ?

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: seamandarin
    2021.10.06, 21:57
    BAK.-33FC. 7 : 3

    A szezon végén végre a BAK. is eléri mult évi jó formáját, s ezzel biz­tosítja magának a bajnokság negye­dik helyezését. A csapat egészséges szellemben játszik s fi­gyelemre méltó gyorsaságával mindenkor komolyan veendő ellenfél, mig a 33FC.-nál éppen a komoly ambició és kitar­tás hiányzik. Helylyel-közzel a védelem különösen unottan dolgozik; pedig hogy tudna a csapat sikereket is elérni, azt bizonyítja a BAK.-nak is beadott 3 gólja. Az első félidőben BAK. nagy fölényben volt s 6 : 1-re vezetett. A második fél­időben fölélénkül a 33FC. is, de már késő. Biró: Munder Frigyes (BTC.)

    Nemzeti Sport 1907 május 5.
     
  2. avatar: seamandarin
    2021.10.06, 21:53
    Budapesti Atlétikai Klub — »33« Football-Club 7: 3.

    (Amerikai-uti pálya.) A B. A. K. meglepően nagy goalarányu győzelmével egyre javuló formá­járól tesz bizonyságot és figyelemreméltó szerep­lésével igazán megérdemelten jut a bajnokság negyedik helyére. Az egész csapat jó munkátvégzett, mig egyénileg Gerő és Oldal tűnt ki.Jól bevált az uj balszélső csatár A 33. F. C. vereségét mivel sem lehet menteni, legfeljebb hogy a Schiller helyére beállitott tar­talék kapuvéd fölötte naivul játszott. Annál jobb volt Schiller Imre és Koch Nándor, mig a többiek kedvetlenül és kevés önbizalommal játszottak.A pálya erősen felázott és sáros volt.
    Az első félidőben a B. A. K. teljesen vissza­szorítja ellenfelét és a 2, 20, 22, 30, 37. perczben hat goalt rug, de a 33-asoknak is egyik támadásuka balszélső ügyes lövésével goalt eredményez.Félidő 6:1.
    Ujrakezdés után fél perczczel a 'B. A. K.hetedik goalját lövi, mire a 33. F. C. kerül offen-zivába és élénken támadva két goalt rug, mig B. A. K. támadásait csak három korner jutalmazza.A B. A. K. a második 45 perczben csak tiz em­berrel játszott. Biró Minder Frigyes (B T. C.).

    Az Újság 1907 április 30.