magyarfutball.hu

2017.06.10, Simon Krisztián hazatér az Újpest csapatához!
Az Újpest FC szerződtette a csapat korábbi játékosát, az 1860 Münchentől visszatérő Simon Krisztiánt.

...tovább: teljes bejegyzés »

2016.03.20, Simon Krisztián újra horror-sérülést szenvedett
Simon Krisztián fél éven belül másodszor is keresztszalag-szakadást szenvedett, ugyanaz a térde sérült meg, amely miatt több mint négy hónapot hagyott ki. Az 1860 München magyar válogatott szélsője az egyik rehabilitációs edzésen sérült meg újra súlyosan, alig 13 nappal azután, hogy elkezdhette a tréningeket.

...tovább: teljes bejegyzés »

2015.11.02, Vége Simon Krisztián szezonjának
Hétfőn kiderült, hogy valóban olyan súlyos Simon Krisztián sérülése, ahogy azt várni lehetett: az 1860 München magyar válogatott szélsője a diagnózis szerint keresztszalag-szakadása miatt hónapokra kidőlt, ebben a szezonban már nem léphet pályára és kérdéses, mikor térhet vissza egyáltalán. Simon az Instagramon üzent a szurkolóknak, ismerősöknek, megköszönve a támogatásukat.

...tovább: teljes bejegyzés »

2015.02.02, Simon Krisztián a TSV 1860 München csapatához igazolt
Szélsőnk három éves szerződést írt alá

...tovább: teljes bejegyzés »

2012.12.10, Simon Krisztián szerződést hosszabbított
A labdarúgó NB I-ben szereplő Újpest hivatalos honlapján jelentette be, hogy Simon Krisztián szerződést hosszabbított a klubbal. A 21 esztendős szélső kontraktusa így 2016 nyarán jár le a lila-fehér együttesnél.

...tovább: teljes bejegyzés »

2012.07.05, Több lábam már nem tud eltörni - Simon Krisztián
Sikeres volt a talpcsonttörést szenvedő Simon Krisztián műtétje, s az Újpest labdarúgócsapatának játékosa már a visszatérésen gondolkodik.

...tovább: teljes bejegyzés »

2012.06.04, Újpest: Nem forrt össze a csont, újra műtötték a tehetséget
Simon Krisztián, az Újpest játékosa április végi lábtörése után járógipszet kapott, ám mivel akkor nem forrt össze a csont a lábában, így most műtétre volt szükség. Az ujpestfc.hu szerint a játékos a felkészülés harmadik hetében csatlakozhat újra a csapatához.

...tovább: teljes bejegyzés »

2011.11.14, Nagy a baj Újpesten: Simon Krisztián évének vége
Simon Krisztián talpcsonttörést szenvedett és minimum 4 hétig nem állhat csapata rendelkezésére, azaz számára véget ért a futballév. A fiatal szélső az Újpest hétfői edzésén egy rossz mozdulat után kapott a lábához és az Uzsoki-kórházba szállították. Zoran Szpisljak nagyon sajnálja egyik legjobbja kiesését.

...tovább: teljes bejegyzés »

2011.01.17, Simon aláírt a Feyenoordhoz - fél évig a hollandoké
Simon Krisztián aláírta szerződését a Feyenoord együtteséhez, melynek értelmében az újpesti tehetség fél évig kölcsönben a rotterdami klub játékosa lesz, a fél éven túli opciós vásárlási jog érvényesítéséről még tárgyal a lila-fehér klub a hollandokkal.

...tovább: teljes bejegyzés »

2009.12.30, Magyar fiatalok a Celtic-nél: Klasszisok nyomában
Átfogó és érdekes összeállítást közölt le az egyik skót fociblog a Celticnél megfordult próbajátékosokról, köztük több magyar futballistáról, például az újpesti négyesről, azaz Korcsmár Zsoltról, Kovács Dánielről, Magos Mátyásról és Simon Krisztiánról. A négy fiatal igen illusztris társaságba keveredett, hisz olyan játékosok bukkantak fel próbázóként korábban a glasgow-i klubnál, mint Marcio Amoroso, Ivan De La Pena, vagy épp két magyar válogatott játékos, Halmosi Péter és Sáfár Szabolcs.

...tovább: teljes bejegyzés »

2009.05.12, Az újpesti ígéret visszatért Angliából
Több hónapos angliai kölcsönjátékot követően visszatért az Újpesthez Simon Krisztián. Az utánpótlás válogatott játékos a tavaszi idényt a Wolverhampton Wanderersnél töltötte, ahol elmondása szerint rengeteget fejlődött - mind fizikálisan, mind pedig játékban. Simon bízik benne, hogy a későbbiekben ismét lehetőséget kap külföldön, előbb azonban a Megyeri úton bizonyítana.

...tovább: teljes bejegyzés »

2008.12.14, Bemutatkoztak Wolverhamptonban az újpesti tehetségek
Négy újpesti játékos kapott lehetőséget arra, hogy megmutassa játéktudását a Wolwerhapton Wanderers színeiben. Az angol másodosztályú csapat második együttese a Wrexham ellen lépett pályára zártkapus edzőmeccsen, melyen szerepet kapott Rósa Dénes is.

...tovább: teljes bejegyzés »