magyarfutball.hu

2011.11.14 Nagy a baj Újpesten: Simon Krisztián évének vége

Simon Krisztián talpcsonttörést szenvedett és minimum 4 hétig nem állhat csapata rendelkezésére, azaz számára véget ért a futballév. A fiatal szélső az Újpest hétfői edzésén egy rossz mozdulat után kapott a lábához és az Uzsoki-kórházba szállították. Zoran Szpisljak nagyon sajnálja egyik legjobbja kiesését.

Simon Krisztián az Újpest edzésén sérült meg, így hetekre kidőlt, voltaképp számára az egész futballév véget ért. A pepsifoci.hu információi szerint a szélső egy rossz mozdulat következtében esett ki a lila-fehér csapatból, így tovább folytatódott a lila-fehér sérüléshullám.

Megkeresésünkre Zoran Szpisljak beszélt Simon talpcsont-sérülésének körülményeiről.

- A centerpályán történt az eset, Krisztiánt utána rögtön a kórházba vitték. Sajnos nem volt túl jó a pálya minősége, emiatt is történhetett a sérülés, illetve egy rossz mozdulat következtében. Nemrég voltam bent nála, eléggé maga alatt van, és én is nagyon sajnálom, hogy már nem számíthatok rá ebben az évben, mert egyre jobb formában volt. Annyi biztos egyelőre, hogy négy hétig gipszben lesz a lába - mondta az Újpest vezetőedzője honlapunknak.