magyarfutball.hu

2016.03.20 Simon Krisztián újra horror-sérülést szenvedett

Simon Krisztián fél éven belül másodszor is keresztszalag-szakadást szenvedett, ugyanaz a térde sérült meg, amely miatt több mint négy hónapot hagyott ki. Az 1860 München magyar válogatott szélsője az egyik rehabilitációs edzésen sérült meg újra súlyosan, alig 13 nappal azután, hogy elkezdhette a tréningeket.

"Nagyon csalódott vagyok... Mindent megtettem annak érdekében, hogy minél hamarabb és erősebben térjek vissza a pályára, de sajnos újra megsérültem" – írta vasárnap este Instagram-oldalán Simon Krisztián, az 1860 München magyar válogatott játékosa, aki súlyos sérülése után, szűk két hete kezdhette el az edzéseket.

Simon tavaly november elsején, a Bundesliga 2-es gárda Duisburg elleni bajnokiján szenvedett keresztszalag-szakadást, és a vasárnapi beszámolók szerint újra ugyanezt a típusú sérülést szenvedte el egy edzésen.

Ezt erősítette meg Benno Möhlmann, a müncheniek edzője is az Arminia Bielefeld elleni bajnokit (1-1) követően.

- Krisztiánnak ismét keresztszalag-szakadása van, a rehabilitációs edzések során sérült meg újra, ugyanazon a térdén. Tegnap mindezt az MRI-vizsgálat is megerősítette.

A 24 éves, Újpestről igazolt szélsőnek 2018 nyaráig szól a szerződése Münchenben. Ezúton is jobbulást kívánunk neki!