magyarfutball.hu

2021.06.01, Kuttor Attila lett a Vasas vezetőedzője!
Az új tréner irányításával június közepén kezdődik meg a közös munka.

...tovább: teljes bejegyzés »

2020.11.10, Cutter Attila távozik Mezőkövesdről!
Klubunk közös megegyezéssel szerződést bontott Kuttor Attila vezetőedzővel 2020. november 10-én.

...tovább: teljes bejegyzés »

2018.07.02, Kuttor Attila Pro licences edző lett!
Huszonnégy szakemberrel bővült a magyar UEFA Pro licences edzők névsora.

...tovább: teljes bejegyzés »

2017.10.17, Kuttor Attila lett a Mezőkövesd vezetőedzője!
Kuttor Attila, aki játékosként megfordult a Diósgyőr, a Videoton, a Győr, az MTK, a Debrecen, a Siófok és a Haladás csapatánál, Radványi Miklóst váltja a kispadon.

...tovább: teljes bejegyzés »

2016.07.30, Kuttor Attila a Videoton U17 edzője lett
Már javában zajlik a felkészülés az U12-nél magasabb korosztályokban, az átalakított utánpótlás-képzés csapatát erősíti az idei szezontól ifj. Horváth Gábor, Kuttor Attila és Szalai Tamás is.

...tovább: teljes bejegyzés »

2010.06.22, Visszavonul az NB I csúcstartója
A nyugat.hu információi szerint befejezi pályafutását Kuttor Attila, a Haladás védője. A 40 éves játékos, aki rekordernek számít az NB I-ben, már az NB III-as csapatban sem vállal szerepet.

...tovább: teljes bejegyzés »

2008.06.23, Hosszabbítottak a Haladás kulcsemberei
Meghosszabbította a június 30-án lejáró szerződését a Haladás vezetőedzője, Csertői Aurél, valamint két kulcsjátékosa, Tóth Norbert és Kuttor Attila. A szombathelyiek három kulcsembere egyaránt 2009. június 30-ig írt alá - olvasható a haladas.hu-n.

...tovább: teljes bejegyzés »

2008.01.15, Kuttor hivatalosan is a Haladásé
Közel húsz évnyi NB I-es szereplés után búcsúzik az élvonaltól Kuttor Attila. A 38. életévében járó védő már jó ideje foglalkozott a távozás gondolatával, sejthető volt, hogy a Haladáshoz igazol a Siófoktól.

...tovább: teljes bejegyzés »

2004.07.07, Csanknak kell Kuttor
Szóban már megegyezett a Videoton vezetőivel Kuttor Attila, vagyis már csak az aláírás hiányzik a szerződéséről, azaz a válogatott védő minden bizonnyal Székesfehérváron folytatja pályafutását. A rutinos futballistát egyébként Csank János már tavaly is meg akarta szerezni, ám a fehérvári elöljárók nem adták áldásukat erre. A vezetőedző azonban most is jelezte: neki kell Kuttor, és immáron a Sóstói-stadionban készül a tavalyi szezonban remekelt védő.

...tovább: teljes bejegyzés »

2002.07.23, Kuttor és Erős Siófokon folytatja
Az átigazolási időszak utolsó napján két "nagyhalat" fogott a Siófok labdarúgócsapata, amely a legvégső pillanatban szerződtetett két válogatott játékost, Erős Károlyt és Kuttor Attilát.

...tovább: teljes bejegyzés »

2002.07.12, Kuttor Attila eladó
Már több mint egy fél csapatra való játékos érkezett eddig Debrecenbe, ráadásul saját nevelésű labdarúgókat is profiként kíván alkalmazni a klub, így várható volt, hogy néhányan kikerülnek a keretből azok közül is, akiknek élő szerződésük van. Az érintettekkel péntek délelőtt beszélt Szilágyi Sándor, a DVSC Futballszervező Rt. vezetője, akitől megtudtuk, kik azok, akinek az eladásától vagy kölcsönbe adásától nem zárkózna el a Loki.

...tovább: teljes bejegyzés »

2001.10.04, A középhátvéd Kuttor váratlan meghívója
Nem érdemtelenül, ám mindenképpen váratlanul kapott újra meghívót a labdarúgó-válogatott keretébe Kuttor Attila, a DVSC játékosa. A 12-szeres válogatott középhátvéd bízik abban, hogy Parmában őt is pályára küldi Gellei Imre megbízott szövetségi kapitány.

...tovább: teljes bejegyzés »

1998.07.29, Kuttor Attila kölcsönben Diósgyőrbe igazolt!
forrás:
Miután Kuttor Attilának nem sikerült megegyeznie klubjával, az MTK Hungária FC-vel, a kék-fehérek egy évre kölcsönadták a válogatott védőt a szintén PNB-s Diósgyőri FC-nek.

...tovább: teljes bejegyzés »