magyarfutball.hu

2002.07.12 Kuttor Attila eladó

Már több mint egy fél csapatra való játékos érkezett eddig Debrecenbe, ráadásul saját nevelésű labdarúgókat is profiként kíván alkalmazni a klub, így várható volt, hogy néhányan kikerülnek a keretből azok közül is, akiknek élő szerződésük van. Az érintettekkel péntek délelőtt beszélt Szilágyi Sándor, a DVSC Futballszervező Rt. vezetője, akitől megtudtuk, kik azok, akinek az eladásától vagy kölcsönbe adásától nem zárkózna el a Loki.

Nos, igencsak tekintélyes a névsor: a kapus Bíró Szabolcs Győr felé kacsintgat, Kuttor Attilát a Siófok és a Székesfehérvár csábítja, Plókai Attila a kecskemétiekkel tárgyal, Frida Ferenc – ő legutóbb Szolnokon játszott kölcsönben – Kaposvárra vagy Demecserre távozhat, Turján György már Szolnokon edz, de még nem tisztázódott a sorsa, míg Vladimir Nenadics iránt a Békéscsaba és a Kaposvár érdeklődik. Berecz Zsolt, aki tavasszal Diósgyőrben focizott, most a román FC Bihornál vesz részt próbajátékon, s nagy valószínűséggel szerződteti is majd a nagyváradi csapat.
Néhány napig a piros-fehéreknél edzett a korábban a Dunaferrt is megjárt Oleg Mozgovoj, s bár képzett labdarúgónak tartják az ukránt, más típusú csatárt szeretne a csapatában látni Szentes Lázár. A vezetőedző az elkövetkezendő napokban újabb támadókat tesztel. Pénteken például a 24 éves Kent és a 25 esztendős, marokkói származású, de francia állampolgár Fatmi csatlakozott a debreceni alakulathoz. Bíró Szabolcs esetleges távozásával kapusposzton is hiány lenne, de információink szerint egy idáig meg nem nevezett játékossal már előrehaladottak a tárgyalások.